עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omrij,

אני לא נוהג לפתוח ת'רדים בפורום הזה (אני חושב שזאת פעם ראשונה) אבל היום יש לי סיבה מיוחדת. הסיפור מתחיל ככה: לפני כחודשיים החברה שלי "הזעיקה" אותי שיש גור חתולים בבניין שלה שאמו נטשה אותו אחרי שילדים שיחקו איתו והיא ביקשה שאקח אותו אלי לכמה שעות עד שתחזור מהעבודה. אף פעם לא הייתי חובב גדול של חיות (וחתולים בפרט) אבל בשביל החברה עושים הכול ולקחתי אותו אלי. הוא היה גור קטן בן כמה ימים, עדיין לא ראה אפילו, שמתי אותו אצלי על הגג (יש לנו שטח גדול על הגג). מפה לשם, עברו חודשיים (אולי אפילו קצת יותר) והוא עדיין פה, וממש נקשרתי אליו. אבל יש לי בעיה גדולה, אני עדיין גר עם ההורים (לא לכל הסטודנטים יש כסף לשכור דירה) והם לא מוכנים שהוא יהיה בבית (וגם לא על הגג). היום ניסיתי לשים אות…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by Tsachi E,

זה לא "עוד" סרט על כלבים, זה משהו אחר. זה סרט שמעלה לדיון את הסוגייה הלא פשוטה שמלווה אותנו, בעלי הכלבים, שאנחנו מאמצים מלאך קטן: תוחלת החיים הקצרה כל כך, של המלאכים הקטנים האלה, ביחס לשנות אדם. ועל כך שכל אחד מאיתנו נאלץ להחליף כמה מלאכים כאלה בתקופת חייו ולהיפרד מהם כל פעם מחדש, ולהתחיל מחדש עם אחר.והאמת, היה לי ממש לחלוחיות בעיניים במהלך הטריילר ( נזכרתי בכלבה המתוקה שלי שהלכה לאחר יותר מעשור שביליתי את כל הילדות שלי איתה), אז כנראה הוא השיג את המטרה.עריכה מעולה, מוזיקה מתאימה בול. אגב, השיר הראשון זה של היוצרת יעל נעים הישראלית, בהחלט כבוד שיוניברסל הגדולים החליטו לבחור בה לטריילר הרשמי. הסרט עצמו מבוסס על ספר באותו שם, שיצא ב2010 ושזכה להרבה תשבוחות בקרב הקוראים והמב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eladbu,

לכל אוהבי הפינק פלויד! לא יכולתי שלא לתת את הלינק לטפטים הבאים תהנו http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.clapton.addr.com/PinkFloyd/DavidGilmour/floydwall1.jpg&imgrefurl=http://www.clapton.addr.com/PinkFloyd/DavidGilmour/DGWallpaper.htm&h=768&w=1024&sz=82&tbnid=l9OCENQGy_cJ:&tbnh=112&tbnw=150&hl=iw&start=3&prev=/images%3Fq%3Dwallpaper%2Bpink%2Bfloyd%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. אני לא רגיל לפרסם דברים כאלו כאן אבל בכל זאת GTA4, סרט חובבני שלא כולם שמעו עליו ואולי כדי שתישמעו. את הסרט יצרו בצרפת, סרט חובבני אפשר להגיד שגרם לי אישית אינטרס גדול מאוד, כן יכול מאוד להיות שאי אפשר לקרוא לו יצירת אומנות אבל בכל זאת הוא דיי מעניין ומותח. בסגנון - מתח,פעולה,אנימציה. אינה הטריילר של הסרט אין לי מה להגיד ניראה מעולה, במיוחד שהוא עשוי על המנוע של GTA4, שווה צפייה. וכאן יש לנו את הסרט המלא, לא ניראה לי שהוא מוגן תחת זכויות יוצרים בגלל שזה סרט חובבני. מציע לראות קודם את הטריילר ורק אז את הסרט עצמו. Gta Iv The Trashmaster.mp4 צפייה נהימה מנהלים יקרים, עם זה משהו אסור שאני לא יודע עליו בבקשה להודיע, או למחוק את הפוסט.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. http://www.betisweb.com הצביעו NO ויאללה פרננדס לביתר עונה הבאה!!!!!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. הנה סקר בשביל אוהדיי הכדורגל כאן. לאורך ההסטוריה קמו קבוצות פלא רבות. הנה רשימה של כמה מהן. בחרו את 5 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות בהסטוריה. השתדלו לבחור בדיוק 5. את דעתי אתן בשלב מאוחר יותר.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by fuck off,

http://warnet.ws/news/12029/ תנסו לשמור על המכנסיים למעלה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by C991Now,

תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ולקראת התיכון שנה הבאה רציתי לדעת אם יהיה לי בכלל זמן להיות על המחשב... פשוט שמעתי שבתיכון בקושי יש זמן, ולי עוד יש כמה חוגים... בקיצור, שווה לי להשקיע עכשיו במחשב לשנים הבאות או שלא יהיה לי זמן לשחק?

11. לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב..... פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפור עריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  12. We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by IlanF,

תראו איזה דבר נחמד http://www.lyricsplugin.com/img/mediaplayer.gif http://www.lyricsplugin.com/img/winamp.gif הורדה: או מהאתר שלהם http://www.lyricsplugin.com תלחצו על DOWNLOAD למה שאתם צריכים (WMP/WINAMP) או תורידו מRAPIDSHARE: Winamp Windows Media Player

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תגידו חברי לנרגילה עם איזה סוג גחלים אתם משתמשים יש לי סטאר אדום והוא על הפנים אי אפשר לעשן הורס תטעם של הנרגילה השגתי מהצפון גחלים בשם "פגסוס" והם סוף הדרך מחזיקים שעה וגם שהם נגמרים הגחל לא מתפורר בכל מקום בארץ יש סוג אחר של גחלים ספרו באיזה סוג של גחלים וטעמים אתם משתמשים

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום לכולם לא רק למתחילים, אבל בעיקר להם, הנה סרטון שיעשה סדר בין שתי אלטרנטיבות מובילות בשוק. https://www.youtube.com/watch?v=ztHDq8QKDzI כמובן שיש הרבה תוכנות אחרות וחלקן גם חינמיות. כל אחד והצרכים שלו ומה שמתאים לו.

16. Started by Screw_Master,

רקע : לפניי חודש לפניי תחילת שנת הלימודים עבדתי בחופש הגדול בשביל שיהייה לי תקציב למחשב החדש, על זה נוכל לדבר שעות אבל זה לא הנושא פה , בכל מקרה , בזמן שעות העבודה היו לידי שניי מכשירי דריו שפעלו על 91.8 FM בכל שעות העבודה, בהתחלה זה היה נחמד לשמוע מוזיקה בעבודה אבל אחר כך זה התחיל להימאס כי גיליתי בדרך הקשה שגלגל"ץ משמיעים שירים יפים , אבל עושה רושם שהם משמיעים אותם בלופ כל היום !!! שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם... הישוע למזלי באה מהר, אני מתכתב אם בחור משוודיה , שאוהב תחנת רדיו כמובן , בשוודית , הוא שלח לי את הקישור לאתר שלהם , שמשם אפשר להקשיב להם LIVE, מה אני אגיד לכם ? הרגל…

17. תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. שלום לכולם!! מה המצב זאת רוני אחות של ייטב(install) אני רואה שכל כך רציתם לראות תמונות שלי....וכמו שאחד ממכם רשם כאן אולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@ אוהבת את כולכם!! :-* אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!

• 71 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי איזה שאלות לדוגמא שהיו לכם בחלק המעשי, לא משנה איזה שפה הייתה לכם..(אם זה כן משנה אז או C/C++ או JAVA). כאילו לא צריך שאלות מדוייקות משהו בערך. כי לא נראה לי ששאלות סגנון בגרות יהיו שם(קל מידי..) ועוד משהו האם ההמבחן האמריקאי(ידע) הוא במחשב או בכתב, כנ"ל גם לתכנות המעשי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ניגש ישר לעניין, יש לי יום סיירות ביום רביעי, אבל אני לא מצליח למצוא את המכתב שקיבלתי עם הזימון ליום סיירות!!! אני בהלם! מה אני צריך לעשות ? לאן אני מתקשר?? תודה מראש !! (דחוףףף)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם אפשר להסתדר עם הטלפון הזה ברכב, בלי דיבורית ולהסתמך רק על הספיקר שלו?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by guy94,

מישהו ממכם יכול לתת לי את המידות של המארז.. אני חייב את זה דחוף אני יודע שזה נשמע אידיוטי ולא קשור אבל אני צריך לדעת את המידות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Dima67,

תשנו את השפה בפייסבוק ל-English (Pirate)! פשוט אחד הדברים המצחיקים! אני משאיר ככה שיהיה שינוי מרענן

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  24. לפני שאני מתחיל אני רוצה לבקש מהמנהלים לשים את זה כמדריך מומלץ באתר! ;D הערה חשובה: מדריך זה פועל רק על מורים עם מנת משכל ששואפת לאפס , אז אני מציע לא לנסות את זה על מורים שיש להם שמיעה ביונית... ;D קיצר לקחתי את הפלאפון שלי (TELITX-60) בחרתי בהקלטת מזכר קולי , הלכתי עם חברים שלי לאחד מהרמקולים של הבית ספר והקלטנו את הצילצול יציאה של השיעור. אז בשיעור אני יושב הכי מאחורה(ככה שהמורה לא תבין מאיפה זה...) והפעלתי את ההקלטה על הווליום החזק ביותר 20 דקות לפני שמסתיים הצילצול והמטומטמת הזאת שיחררה אותנו!! היום שעשיתי את זה זאת הפעם השניה(בפעם הקודמת עשינו את זה 10 דקות לפני שמסתיים השיעור , עם אותה מורה טיפשה) ואני וחברים שלי מתאפקים לא לצחוק בזמן שאנחנו יוצאים מהכיתה ובחו…

• 47 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.