עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב..... פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפור עריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  2. We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by IlanF,

תראו איזה דבר נחמד http://www.lyricsplugin.com/img/mediaplayer.gif http://www.lyricsplugin.com/img/winamp.gif הורדה: או מהאתר שלהם http://www.lyricsplugin.com תלחצו על DOWNLOAD למה שאתם צריכים (WMP/WINAMP) או תורידו מRAPIDSHARE: Winamp Windows Media Player

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תגידו חברי לנרגילה עם איזה סוג גחלים אתם משתמשים יש לי סטאר אדום והוא על הפנים אי אפשר לעשן הורס תטעם של הנרגילה השגתי מהצפון גחלים בשם "פגסוס" והם סוף הדרך מחזיקים שעה וגם שהם נגמרים הגחל לא מתפורר בכל מקום בארץ יש סוג אחר של גחלים ספרו באיזה סוג של גחלים וטעמים אתם משתמשים

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. שלום לכולם לא רק למתחילים, אבל בעיקר להם, הנה סרטון שיעשה סדר בין שתי אלטרנטיבות מובילות בשוק. https://www.youtube.com/watch?v=ztHDq8QKDzI כמובן שיש הרבה תוכנות אחרות וחלקן גם חינמיות. כל אחד והצרכים שלו ומה שמתאים לו.

6. Started by Screw_Master,

רקע : לפניי חודש לפניי תחילת שנת הלימודים עבדתי בחופש הגדול בשביל שיהייה לי תקציב למחשב החדש, על זה נוכל לדבר שעות אבל זה לא הנושא פה , בכל מקרה , בזמן שעות העבודה היו לידי שניי מכשירי דריו שפעלו על 91.8 FM בכל שעות העבודה, בהתחלה זה היה נחמד לשמוע מוזיקה בעבודה אבל אחר כך זה התחיל להימאס כי גיליתי בדרך הקשה שגלגל"ץ משמיעים שירים יפים , אבל עושה רושם שהם משמיעים אותם בלופ כל היום !!! שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם... הישוע למזלי באה מהר, אני מתכתב אם בחור משוודיה , שאוהב תחנת רדיו כמובן , בשוודית , הוא שלח לי את הקישור לאתר שלהם , שמשם אפשר להקשיב להם LIVE, מה אני אגיד לכם ? הרגל…

7. תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. שלום לכולם!! מה המצב זאת רוני אחות של ייטב(install) אני רואה שכל כך רציתם לראות תמונות שלי....וכמו שאחד ממכם רשם כאן אולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@ אוהבת את כולכם!! :-* אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!

• 71 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי איזה שאלות לדוגמא שהיו לכם בחלק המעשי, לא משנה איזה שפה הייתה לכם..(אם זה כן משנה אז או C/C++ או JAVA). כאילו לא צריך שאלות מדוייקות משהו בערך. כי לא נראה לי ששאלות סגנון בגרות יהיו שם(קל מידי..) ועוד משהו האם ההמבחן האמריקאי(ידע) הוא במחשב או בכתב, כנ"ל גם לתכנות המעשי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ניגש ישר לעניין, יש לי יום סיירות ביום רביעי, אבל אני לא מצליח למצוא את המכתב שקיבלתי עם הזימון ליום סיירות!!! אני בהלם! מה אני צריך לעשות ? לאן אני מתקשר?? תודה מראש !! (דחוףףף)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם אפשר להסתדר עם הטלפון הזה ברכב, בלי דיבורית ולהסתמך רק על הספיקר שלו?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by guy94,

מישהו ממכם יכול לתת לי את המידות של המארז.. אני חייב את זה דחוף אני יודע שזה נשמע אידיוטי ולא קשור אבל אני צריך לדעת את המידות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Dima67,

תשנו את השפה בפייסבוק ל-English (Pirate)! פשוט אחד הדברים המצחיקים! אני משאיר ככה שיהיה שינוי מרענן

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  14. לפני שאני מתחיל אני רוצה לבקש מהמנהלים לשים את זה כמדריך מומלץ באתר! ;D הערה חשובה: מדריך זה פועל רק על מורים עם מנת משכל ששואפת לאפס , אז אני מציע לא לנסות את זה על מורים שיש להם שמיעה ביונית... ;D קיצר לקחתי את הפלאפון שלי (TELITX-60) בחרתי בהקלטת מזכר קולי , הלכתי עם חברים שלי לאחד מהרמקולים של הבית ספר והקלטנו את הצילצול יציאה של השיעור. אז בשיעור אני יושב הכי מאחורה(ככה שהמורה לא תבין מאיפה זה...) והפעלתי את ההקלטה על הווליום החזק ביותר 20 דקות לפני שמסתיים הצילצול והמטומטמת הזאת שיחררה אותנו!! היום שעשיתי את זה זאת הפעם השניה(בפעם הקודמת עשינו את זה 10 דקות לפני שמסתיים השיעור , עם אותה מורה טיפשה) ואני וחברים שלי מתאפקים לא לצחוק בזמן שאנחנו יוצאים מהכיתה ובחו…

• 47 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!

16. Started by e-Pit@m,

מישהו מוכן לשלוח לי את צליל הרעם המפורסם, שקריאטיב מגדירה להעלאת הווינדוז לאחר התקנת הדרייברים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by napoleon45,

מתברר שישנה התקפה על מחשבים מתוצרת Asus דרך שירות העדכונים האוטומטיים של החברה. יש כמובן כלים מאסוס עצמה ועוד להתמודדות עם הבעיה. לידיעתכם.

18. Started by guy94,

אם נתקלתם בבעיה תאימות תוכנה עם XP אשר התוכנה דורשת ווינדוס 98 או 95 מצאתי את הפתרון, יש תוכנה שמה בישראל הוא: RioPort Audio Manager והיא עובדת אם כל סוגי הנגנים הקיימים (אני חושב) יש בה הרבה אפשריות והיא שווה..!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by NOSTREDAMUS,

לכל החבר'ה הטובים, אני רוצה לאחל לכולכם צום קל (אם אתם צמים כמובן) וגמר חתימה טובה. וכמובן סליחה ומחילה אם פגעתי או העלבתי מישהו מכם בלי כוונה (או שאולי עם :asthanos:) צום קל וגמר חתימה טובה ידידים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by icebreak,

גולשים בפורום ב 3 בלילה ומשועממים ? סתם גולשים ואין לכם מה לעשות? בכל מקרה, הפתרון החדש מבית אייס-סקריפטינג, הלא הוא ה Random HWzone. מה זה אתם שואלים ? ובכן, בכל לחיצה עליו, הקישור לוקח אותכם לדיון אקראי בפורום זו השורה שצריך להעתיק: javascript:document.location='http://hwzone.co.il/community/index.php?topic='+Math.floor(Math.random()*151500); איך משתמשים בזה ? אתם יכולים פשוט להדביק את השורה מלמעלה בכתובת של הדפדפן שלכם (עובד עם כולם). או הפתרון העדיף, תעשו NEW BOOKMARK (או בתפריט או בסרגל כלים שלכם), ואז, להכניס בשם מה שאתם רוצים (כמו Random HWzone), ובכתובת (ה LOCATION), את מה שרשום למעלה בשורה הזו... ואז כל לחיצה תביא אותכם לדיון חדש. אזהרה הקוד הז…

21. גגגגררררררררעעעעעעעעעעעעעפפפפפפפפפפפססססססססססססססססססססססססססס אאאאאוווייייייייייייייייייייייייייי :-X נ.ב, היבבה ברקע זה ה Vantec Tornado מסורס ב 7 וועלט (רק שתבינו עד כמה הדבר הזה רועש - למי שעדיין שוקל ת'קניה של הדבר הזה). http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=339IOZI16OSJ01JKJQ75E0TM3X

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני קצת לא בטוח אז אני שואל: 1. התאריכים זהים בכל בתי הספר? 2. מתי המגן במחשבים ( מי שלומד 10 יחידות - המגן בפסקל). 3. מגן בהיסטורה???!? 4. מזה לשון? ומתי עושים בזה מגן? תודה מראש הפרה של הפורום

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא? אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה SATA 80 giga שאלה למה? זה בטח בא עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.) אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל) הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3 וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.theinquirer.net/?article=18537 AMD התחילה לשלוח את המעבדים הזולים מהסידרה 939 !! ובקרוב יתחילו להופיע גם אצלנו ! אז למי שדחוף לו שיחכה קצת , ולא יצטער! (אני לא יודע עם זה שייכך לפורום או לא אבל זה טוב שאנשים יכנסו יוראה את ההודעה הזאת לפני שהם רצים לקנות מחשב )

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. מילא המתנחלים, הם בחרו להגיע לשם והמדינה דואגת להם פחות או יותר. אבל מה עם החתולים? http://news.walla.co.il/?w=//750112 מדינת ישראל מפקירה אותם! אני מתבייש.

• 7 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.