כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,691 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין בלימודים בחול ובעיקר בארהב. יש לי אזרחות אמריקאית. 1)אני צריך עזרה למצוא את עלויות התואר הראשון והשאר בעיקר באוניברסיטות הפרטיות והיוקרתיות ולא סתם אונ'. 2)אני גם צריך למצוא תנאי קבלה לאונ' הנ"ל בבקשה. ד"א -ניסיתי לחפש לבד באתרים של MIT YALE ועוד ועוד אבל לא הצלחתי למצוא סכום כולל ותנאי קבלה לאזרחים. תודה רבה
-
- 47 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
עשיתי מחקר מהיר וגיליתי שניתן להיבחן בארץ ב-SAT במחיר סמלי של 61$. בחינת SAT פותחת אפשרות ללמוד בארצות הברית, אבל האם זה משתלם? מהם היתרונות בלימודים בארה"ב?
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אלהן יש לא שאלה: נניח ואני רוצה ללמוד בחול האם קיימות תוכניות מסויימות שניתן ללמוד חינם? אם לא כמה תעלה לי שנת לימודים? אני לא מדבר דווקא על אוניברסיטאות כמו הארוורד או MIT, אלה אוניברסיטאות פשוטות. אני דיי בטוח שיש ארצות שבהן המדינה מממנת לימודים. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון אני חושב בכיוון הלימודים, בן 25 הגיע הזמן, חושב על להתחיל השנה הבאה בע"ה. בכל מקרה לא מזמן ראיתי איזה מודעה בעיתון שמדברת על לימודים עתידיים באינטל הכוללת השמה בחברה לאחר סיום הלימודים. מה שמדובר הוא הנדסאי מכונות, ידוע לי שזה לא הנדסה, אבל ממה שרציתי לדעת האם יש פה מישהו שהתנסה או עבר את זה ויכל להמליץ במקרה? עוד משהו שחשבתי עליו האם יש אפשרות בכלל לצאת ללימודים לאחר לימודי הנדסאי? כלומר להשלים למהנדס? אשמח לתשובות ותודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד אוהב את כל נושא הSTORAGE מישהו יכול להמליץ לי על איזה שהוא קורס או הסמכה כלשהיא בנושא? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני אתחיל ללמוד בע"ה בסמסטר הקרוב שנה ב' בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. עוד כחודש ימלאו לי 17 שנים. קיבלתי צו ראשון לנובמבר. הבנתי משמועות, שאם אדחה את הצבא על מנת לסיים תואר (הבנתי גם שהדבר אפשרי רק אם אסיים 50 אחוז מהתואר עד סוף י"ב, דבר שאם אצליח לשרוד את שנה ב' - יקרה), אצתרך לשרת 3 שנים חובה ושנה וחצי קבע. עכשיו, לא בראש שלי לשרת יותר מכולם והגעתי למצב שאני אפילו שוקל השתמטות (דבר שאני ממש לא רוצה). הבנתי גם כי השיבוץ שלי בצבא עלול להיות גרוע ולגרום לבזבוז זמן ולא לתת לי שום כלים להתפתח. שאלותיי: האם אין שום שמץ של אפשרות לדחות את הצבא עד שאסיים את התואר ולשרת כמו אדם נורמלי 3 שנים? אם אשתמט, האם הדבר ישפיע נחרצות על היכולת שלי למצוא עבודה בס…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלות כבר נשאלו בעבר, אבל יש לי שאלה קצת שונה, אני מחפש קורס יחסית קצר (לא יותר מחצי שנה) בתמים האילה, כדי שאוכל לעבוד בזה כפרילאנסר, ז"א לא עבודה קבועה מ8 עד 5אלא לפי פרוייקטים\בהזמנה בגדול הנטייה שלי היא לפתור בעיות של מחשבים (הו אלוהים כמה עשיתי את זה אצלי בבית!!) אבל הידע שלי הוא די בסיסי. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כבר תאריך גיוס. [למרות שזה עוד שנה]. החלטתי שכדאי להתחיל לחשוב על לימודים לפני הצבא. האם יש פה מישהו שעשה את זה? האם כדאי לעשות את זה? מה באמת ישתלם ללמוד? [תחום מחשבים ואלקטרוניקה]. אם אני לומד לפני הצבא. אני יקבל בצבא תפקיד שקשור למה שלמדתי או שלא אכפת להם שלמדתי? אשמח לתשובות, עצות וכיוונים. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה אתם הייתם עושים? אני מאמין שעוד כמה חודשים תהיה לי הזדמנות להכנס לאוניברסיטה. כרגע אני עובד בתור טכנאי רשתות בחברת היי-טק גדולה כבר שנה וחצי, במשרה מלאה. אני מתלבט האם לזרוק את העבודה (בעיקרון זאת אחלה עבודה, בואו נגיד שאף פעם לא הייתי שבוז פה יותר מדי), או לשלב בין לימודים לעבודה. כשאני אומר לשלב, אני מתכוון ללמוד בערבים ובשישי, ובעיקרון להיות בלי חיים ב3-4 שנים הללו. או למצוא עבודה די מעפנה ומשביזה במשמרות וללמוד במקביל ולהיות קצת יותר משוחרר מהכל. מה אתם הייתם עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , לקראת פסח הקרב ובא אני מעדיף לשמור כשרות (מטעם כיבוד הדת) ולשתות אלכוהול אשר לא מיוצר מדגנים. אחד מהמשקאות האלכוהולים הכשרים הוא לימונצ'לו,המיוצר מקליפות לימונים בתוספת אלכוהול, מים וסוכר. ולכן נחשב כשר, לא כמו רוב הוודקות כיום שמיוצרות מדגנים (פעם וודקה היתה מיוצרת מתפוחי אדמה בלבד) . למרות שקיימות וודקות דיי עממיות ומסריחות אשר כשרות : קיקלויץ' (כולל לימון) , וודקה גולד וכו'. ההיתי שמח אם תוכלו להאיר את עיניי בחג הזה לגבי הלימונצ'לו , כמה עולה , מה הם החברות האיכותיות ומה האיכותיות פחות. איך מומלץ לשתות , אחוז אלכוהול וכו'..... תודה רבה ושיהיה לנו חג בנ"ז. ד"א,אם אתם תוהים למה אני מפרסם את זה בפורום מחשבים .. כזכור לי יש פה כמה אנשים שכן מבינים באל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
נו טוב, זה לא בדיוק התעללות, אבל יש לי לינק עם משהו תלת מימד שעושה שימוש של 100% במעבד. אפשר לשחק איתו הרבה כדי לבדוק טמפרטורה של מעבד בfull load. ;D ;D ;D http://man.aaronclinger.com
-
אתם חייבים לנסות את זה, אני לא יסביר יותר מדי (רק אם הוא כותב לכם שזה מלא, תנסו את הלינקים שלמטה, יש עוד מקומות): http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index3.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index2.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index_il.htm
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית! מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות. נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחבר…
-
- 72 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
-
הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לכל חובבי הליקריץ האדום... תקופה ארוכה אני מחפש בארץ את הליקריץ האדום המקורי של REDVINES, או כזה שבטעם דומה לו. כל מה שמצאתי זה חיקויים בטעם של ASS (כולל Twizzlers שנמכר בחלק מרשתות השיווק). האם מישהו נתקל בארץ במקום שמוכר את הדבר האמיתי ? חשבתי גם לקנות ע"י איביי, אך המחירים שם מאוד גבוהים ביחס לעלותו האמיתית. אם לא תהיה ברירה...
-
- 16 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
http://mvm.recongamer.com/ma-finest.wmv פשוט מהמם מה שהם עושים שם
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-