כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אולי מישהו מכיר איזה ספרים של או אתרים עם טקסטים שלמים המלמדים תאוריה של נהיגה? פשוט בתור פרויקט גמר אני בונה אתר ללימוד נהיגה ואני צריך את כל החומר של התאוריה ואין לי ממש חשק לעתיק את כל הספר של התאוריה ידנית למחשב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JqVY04JVqiA :lol: (קרדיט לMYST שנתן לי את הלינק )
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני אמור לבנות מעגל אשר מקבל כקלט 8 סיביות ומוציא את גודל התבנית המחזורית המינימלית. למשל...: 00000000 נותן לנו 1 01010101 נותן לנו 2 11011101 נותן לנו 4 11111110 נותן לנו 8 לבנות את המעגל אין לי בעיה אחרי שאני אמלא את טבלאת האמת, אבל אין לי מושג איך צריכות להיראות שאר השורות בטבלאת האמת ?! אני יכול אולי לשער נניח ש01010101 מורכב מ-2 סיביות מחזוריות ולכן התוצאה 2. וגם 11011101 מורכב מ-1101 מחזורי שגודלו 4 סיביות ולכן התוצאה היא 4.. אבל למה 00000000 הוא 1? בגלל שיש את 0 שהוא בגודל סיבית אחת ? עכשיו.. נניח שהתיאוריה שלי נכונה... איך ייראה המוצא ? 4 סיביות ? כי יש מקסימום עד 1000 שזה 8? או שהם רוצים ייצוג אחר ? ובמוצא אני מממש פונקציה לכל סיבית מה-4 סיביות ואח"כ…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע רכישה קבוציתית, כיוון שזוהי הדרך היחידה כנראה לקבל מחיר שפוי במדינה הזאת. מדובר על רכישה של 15 אנשים בערך או יותר, כרגע אני אוסף אנשים ומחפש ספקים במקביל. אם מישהו מכיר איזה ספק או אם אתם ספקים בעצמכם אל תהססו להגיד. נ.ב. כמובן שאני מדבר על אייפון סימפרי 32 ג'יגה
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מניח שיש סיבה טובה, אבל יהיה נחמד לדעת. כי דיונים על חנויות לפי עניות דעתי, וכן לבדוק מתי חנות מביאה את ההזמנות שלה, היא הזדמנות לתת לאנשים ולהתבטא, ולתת את דעתם על חנות זו או אחרת עם נסיון טוב או רע עם חנות זו או אחרת. מה שכן צריך לציין שכל הדברים האלה הם מאוד סובייקטיביים, בגלל זה צריך לתת לאנשים להגיב.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל, ולהוציא תעודת הוראה כדיי ללכת להוראת חשמל/אלקטרוניקה ברמת בית ספר תיכון/מכללה מבחינת אוניברסיטה, בן גוריון נראית לי טובה (מהשוואה ובדיקה שעשיתי). אבל זה עדיין אוניברסיטה וביא תצתרך הרבה השקעה של זמן וכו' יש לי חברים שממליצים על תל חי, ותל חי נראית טובה אבל זו מכללה - הם נותנים רק הנדסאי האם יש משמעות לעשות חלק התחלתי כלשהוא מהקורסים בתל חי (ברמה של מכללה) ואם זה ללכת לבן גוריון ? (כדיי להרוויח תקופה של לימודים פשוטים יותר, שבו ניתן להתעסק בדברים אחרים) או האם רצוי להתחיל מהתחלה בבן גוריון ? ואם כן - האם ניתן בו זמנית לעבוד בתל חי על תעודת הוראה (כלומר האם הם מכירים בקורסים המתאימים מהאוניברסיטה כדיי שאני לא אצתרך לעשות אצלהם תוכנית מלאה), …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב חבר נתן לי שרת פרטי עם אין סוף שטח ותעבורה ואין לי מה לעשות איתו מה דעתכם מה לעשות איתו? להקים אתר? אם כן איזה? מישהו צריך אותו למשהו אני יכול להביא לו בתנאים מסוימים קיצר מה עושים איתו? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=379696#Scene_1
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני זוכר קטע ישן כזה, רצח. מלא בנות עם גוף פצצה אבל פנים של גבר חח זה היה קליפ פסיכודאלי כזה הזוי ממש לפני כמה שנים אפילו 10. לכולן יש את אותם הפנים של הגבר שאני חושב הם של האומן שמנגן את זה....יש אפילו קטע בלימוזינה ככה. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי בערך 60 כאלו להדפיס כאשר כל אחת צריכה להיות הדפסה של 20X30. מישהו מכיר מקום באיזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
http://www.beni-levi.com מי בא? 100 ש"ח עם הסעה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המלצות לטיולים מפי אשת האווירון... http://www.youtube.com/watch?v=zw-aTRuD3Pw
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזו סידרת איכות. איך שהייתי מרותק לדבר הזה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=892257 האפקטים של שנות ה 80... מדהים. יצפאן ושרית סרי בתחילת דרכם. טירוף!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
הורים של חבר טוב נוסעים לחו"ל והם יכולים להביא לי משהו עד 100$, מה כדאי לבקש?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הוא היינץ קלוגר ? היה היום כתבה בידיעות אחרונות על כל מני מפורסמים ששינו את שמם בארץ... למשל מאיה בוסקיאלה היתה מרב בוסקיאלה, יעקב אילון היה יעקב פאידה וכו'....
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!). בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה. אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? ). השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'... מה אתם אומר…
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
העמוד וחצי הראשונים של הנושא היו על ניסיון להאט את הדפדפן אבל הסתבר שאי אפשר לרמות ככה יש טריקים אחרים?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אולי מקום שבו ניתן לשלם עבור גישה למחשב איכותי המיועד למשחקים איפשהו בארץ? מן חוות מחשבי משחקים שכזו אור
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
nasa פירסמו לאחרונה תמונת פנורמה באיכות גבוהה היישר ממאדים וחוץ מהצורך לשתף, הופתעתי לגלות שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד. התמונה שוקלת 94 מגה! שפתחתי אותה על המחשב עם image browser הדיפולטי של ווינדוס (xp) ועשיתי זום או גררתי לצדדים לקח למחשב שלי כמה שניות ארוכות עד לביצוע הפעולה. קישור לתמונה אני לא צריך להסביר לכם איך להוריד נכון ותגידו לי אם גם אצלכם המערת נענקת או שאין צורך במחשב על כדי להסתכל בתמונה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני אמור להכין סרט קצר , אני ממש צריך אתר להוריד ממנו צילומי נוף שקיעה , ים , יערות , מפלים , כל מיני ציל ומי טבע צילומי וידאו! לא סטילס. מצאתי כל מיני אתרים , אבל כולם עולים כסף . אני דיי לחוץ בזמן . תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-