עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by McMerc,

כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני גר קרוב יחסית לצומת רעננה (מרכז), אז אני יכול לקחת משם אם זה הופך את המסע ליותר קל. אני צריך להיות שם את 9:00. תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. המהלך החדש של גוגל מנסה לפתור את אחת הבעיות המעיקות ביצירת תמונות מבוססת בינה מלאכותית באמצעות גישה ישירה לאלבומים האישיים שלכם, אך הופך את שאלת הפרטיות למורכבת הרבה יותרלכתבה

4. שלום חברים, הפעם יש לי סוגיה בעניין צרכנות. רכשתי בקבוק Johnnie Walker - Black Label (לאלו שלא יודעים מדובר בוויסקי איכותי ביותר) במכולת השכונתית, במחיר שלהפתעתי היה זול מן הרגיל - 200 ש"ח בלבד, לעומת 300 או אפילו 400 במקומות אחרים. הייתי מרוצה מאוד מן העסקה, והורדתי לפני כמה זמן את הבקבוק מהמדף בחדר כדי להתבונן עליו, ואז ראיתי- הבקבוק לא בתולה! מישהו פתח את הפקק של הבקבוק לפניי. האם הדבר הזה עלול להשפיע על איכותו, וטיבו של המשקה, בהנחה והוא נפתח (בזמן לא ידוע) ועמד הרבה זמן על המדף של המכולת? אני לא חושש שמישהו ניסה להחדיר לי משהו למשקה ממש, אז אם זה הסיכון היחיד אני מוכן לוותר. הלכתי למכולת והיה שם מוכר שאומר שהוא זוכר אותי, וניסה להתווכח האם הבקבוק היה סגור או לא. לאחר…

• 83 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. שלום, מישהו ניסה לנקות את המחשב עם אקדח אוויר? האקדח אוויר מחובר לקומפרסור. בגלל שהוא מוציא אוויר בלחץ גבוה רציתי לשאול האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nehmia,

1. קל יותר לרדת אל בין ירכיה של אישה מאשר לסוף דעתה. 2. עשי ממנו מלך והוא יהיה עבדך הנאמן. 3. משפטי החיזור הטובים ביותר באים שנייה אחרי שאין למי להגיד אותם. 4. הכי טעים זה חטאים. 5. מזל שהמציאו את המילה אסרטיביות, אחרת הייתי סתם אגואיסט. 6. הקפדה על לבוש תחתון היא ערך עליון. 7. אנחנו רוצים לראות הכל, אבל הכי נהנים כשמראים לנו מעט. 8. חוזה? לך ברח! 9. אין מה לראות בטלויזיה, תאמינו לי, כל ערב אני בודק את זה שעות. 10. גברים מודאגים יותר מהאורך מאשר מאורך הקשר. 11. כדי לקבל חום ואהבה אישה מוכנה לעשות הכל, אפילו להתאהב. 12. נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל הייתי שמח לבדוק את זה בעצמי. 13. נסי לארגן את כאב הראש שלך לימי המחזור או לחלופין לימים שגם לו יש כאב ראש. 14. תני לו להרגיש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by retro,

http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=8;action=display;threadid=20491 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: איזה חזק זה !

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. מפרט: Case: Generic PS: 300W Generic MB: BioStar M6VBE-A CPU: P3 667MHz Audio : OnBoard DisplayAdapter: Voodoo 3000 בלי כוננים, בלי זכרון שמתי זכרון ו... עובד!!! אגב, הכבל של הPower Switch(של המארז שמתחבר ללוח אם) היה שרוף - משהו ראה פעם תקלה כזו ??? אני סקרן: מה אתם מצאתם...

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by JHONLEV,

אינני יודע אם כל העניין מפוברק או לא,סרטון שווה יותר מאלף מילים- http://il.youtube.com/watch?v=AUIasV5FT3I&feature=related

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני חושב להביא לארץ נרתיקים טאקטיים. אלה שיושבים על הירך. יש מקום לאקדח ומחסנית נוספת. אני יודע שבארץ מוכרים אותם בסביבות 250 ש"ח (מחיר טוב). הבאתי כבר דוגמא ואני רוצה למכור ב170 ש"ח. לדעתי זה ירוץ ביחידות מחיוחדות, ואפילו לסתם בעלי נשק שרוצים נרתיק טוב. איך אני יכול לאתר אנשים שיכולים להפיץ את זה? בעלי קשרים וכו'? שאני אמכור להם והם יעיפו את זה באיזה מחיר שהם רוצים.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  11. אהלן נשלחה לי חבילה מארה"ב בערך ב אמצע מרץ, ב 1 לאפריל היא התקבלה בארץ ועדיין לא הגיעה אלי, התקשרתי למכס לא אצלהם, התקשרתי לדואר שליחים לא אצלהם, למי אני יכול לפנות בנוגע לחבילות אבודות ? תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by The_overclocker,

http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by גד :),

(ולא, אני לא מטומטם)

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by amit_amit,

שלום כולם לאחר ויכוח סוער שהיה לי היום על זה שהתעצבנתי על אנשים ען נרגילה ואמרתי שזה פשוט לא זה וא היה ריב על איזה סיגריה הכי טובה... אני הולך על מלברו אדום מה אתם מעדיפים? וגם כמה אתם מעשנים ביום?

• 74 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by EyEOnE,

ערב טוב, כרגע שמתי לב שקיבלתי הודעה ממשהי שבמקרה ראתה פרופיל כלשהו שלי ומאוד התעניינה בו. כאשר באתי לשלוח לה הודעה הסתבר שהמייל הזה בכלל לא קיים. איך ניתן לעלות על השולח? האם יש דרך להסבות מייל למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. אני מקווה שלא מפריע לכם שאדפיס מדי פעם הודעות "בלוג" בפורום. סה"כ, זה כולה פורום Off Topic. אם זה כן מפריע לכם, אז בבקשה למחוק את ההודעה (לא לנעול!!). ועכשיו, ליומן. " שלוש בלילה, לא מצליח לישון. בעצם, שלוש וחצי בלילה (יחי הפרטים הקטנים). יושב במחשב, כרגיל, על אותו הכסא, אותו מחשב, מקלדת, עכבר. שומע פראנק סינאטרה וחושב על תכלית חיי.. תוכניות שלי לחיים, מה אעשה בשבוע הקרוב, על הבנות... ובעיקר נזכר שאני צריך לעבוד מאוד קשה על מנת לגשר את הפערים שלי בלימודים. כן, כזה אני. תלמיד גרוע. אוכל לתרץ זאת באלפי תירוצים, ולגולל זאת על עשרות דפים, אך אני בוחר שלא לעשות זאת כרגע. ברוכים הבאים ליומן חיי; שלום. אני אבינועם, ירושלמי לא כל כך ממוצע, בן 15. אשכנזי (קצת ספרדי, אבל תכל'ס אשכ…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  17. הכותרת מסכמת את הכל. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ב- 09.09.08, ועכשיו לא רק שההקלטות שלו נעלמו (כי פירמטת את ההארד דיסק שבהן הן היו הרבה פעמים) ואני עושה מאמצים לשחזר אותן למרות שאני לא באמת אצטרך את זה כי החומר שם הוא די בסיסי, ואני לא יכול להיות תלוי בהקלטות כל הזמן. החומר שאנחנו למדנו עליו כבר מזמן התעדכן- למשל, אנחנו למדנו על ddr2 ועכשיו כבר יש ddr3 ודיברנו על q6600 כמעבד החזק ביותר (נכון לקורס) ועכשיו יש את core i7. החומר ב- hwzone מתקדם פי כמה מהקורס, ואני מכיר את האתר וקורא חומר עוד מלפני הקורס, אבל עד כמה שאני אוהב לקרוא ולהתעדכן אני מרגיש אדישות המונעת ממני להתקדם הלאה עם זה כי אני כל הזמן חושב שלא משנה עד כמה אני אקרא, לא ייצא לי מזה כלום. זה כואב לי ומרגיז …

• 155 תגובות
    • 25.4k צפיות
  18. Started by Asaf.Y,

הייתי אתמול בטיול מסכם של 3 שנים בתיכון...פתאום אני רואה את מכבי ת"א ישר הוצאתי מצלמה וצילמתי את מי שראיתי באסטון אחד מעוזרי הקבוצה ובאסטון שעוזר לו להרים מים מינרלים(: ניקולה וויצ'יץ

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  19. מה הדרך הכי טובה ללמוד לתיאוריה? תודה

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

המחנכת שלנו שאלה מה עשינו בחופש, אז אני אומר שהייתי בעזריאלי. בקיצור, היא שואלת אותי מה עשיתי שם, אז אני אומר לה שהייתי במפגש של אתר מחשבים. אז היא שואלת מה עושים במפגש, אז זרקתי לה שמגיעים נציגים מחנויות מחשבים ומספרים לנו איזה מוצרים חדשים יגיעו לארץ. אז היא שואלת מה הדבר הכי חדש שיגיע לארץ, אז אני אומר לה שיגיע P4 חדש. היא אומרת שיש כזה, ואני מתחיל להסביר לה את ההבדלים בין החדש לישן מול כל הכיתה. O_o WTf? ;D ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לאחרונה שמעתי על שירות הענן בשם leap computing השאלה היא האם עצם העובדה שהשירות מציע את החומרה החדישה ביותר בתמורה ל30$ לחודש הורג את הטעם בלקנות מחשב גיימינג?

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by kinggil,

שלום, פעם הייה פה תר'ד האם תודעה אמיתית. הינא למשל תודעה אמיתית: כשאתים הולכים ברחוב ונגיד מישהו מסכל עליכם והוא מאחוריכם תמיד הייה לכם הרגשה כזאת ותסתכלו בחזרה אחורה ותראו שהוא גם מסתכל.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Yuvky,

אז ככה, התכוונתי להזמין מספר דברים מהאתר Sidewindercomputers.com ויש לי כמה דברים שאני לא לגמרי מבין : אם אני משלם בפייפל, התשלום נעשה כולו דרך החשבון . אני אישית משתמש בכרטיס אשראי של אחי. לפי מה שכתוב למעלה, צריך שהכתובת שאליה נשלחת החבילה (במקרה שלי מלון מסוים) צריכה להיות זהה לכתובת שעליה נעשה החיוב (הכתובת שלי אחי). הדבר שלא ברור לי זה האם בכרטיס אשראי שאיתו נפתח חשבון הפייפל צריכה להיות רשומה הכתובת שאליה אני שולח ? או שהשניים לא קשורים והכתובת בפייפל לא קשורה לכתובת שאליה נשלחת החבילה. אודה מאוד לכל העוזרים . תודה, יובל.

24. שלום אנשים אני קצת בלחץ להשיג מחשב חדש אחרי ששלי נדפק (טוב, לא קצת.... מאוד בלחץ) מכיוון שלא יצא לי לקנות מחשב ב4 השנים האחרונות (עד שלא מזמן הכרטיס מסך שלי התחיל להתפוצץ, וגם אחרי 2 פיצוצים קטנים הוא המשיך לעבוד... והיום הוא מת) אני לא זוכר או יודע איך זה הולך כיום - האם בחנויות של היום (לא אלה ש100% באינטרנט, אלא חנויות כמו אייבורי מחשבים) אפשר ללכת לשם ולצאת אחרי שעה (או 3 שעות, זה לא עד כדי כך דחוף) עם מחשב מורכב? אם כן, אני צריך כמה טיפים כדי שלא ידחפו לי חלקים שאני לא צריך (אם מישהו רוצה לעזור לי לבנות מפרט מדברים שיש לאייבורי, אגב, הנה הת'רד שלי בתת הפורום "מפרטי מחשב" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463894.0, זה לא חייב להיות אייבורי אגב - אם אתם …

25. אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים