כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני ככמעט חודש מלוא לי 16 ויש לי אפשרות לעשות רישיון לטרקטור אני גר במושב אני מתאמן בקבוצה , יש לי 4 אימונים בשבוע. הנסיעה לאימונים האלה היא 20 דקות ולרוב יש לי בעיות עם ההסעות ההורים שלי העלו את האפשרות של קניית מיול העם למשהו יש מידע על זה? כמה עולה אחד כזה? אני יודע על החוק החדש, שאפשר לנסוע רק במושבים ובאמת אני נוסע/ ינסע (מקווה) רק במושבים ברגע שיהיה לי חיפשתי באינטרנט מידע על מיול אבל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר לי קצת, על מה, איך , איפה תודה רבה * אגב לא היה לי מושג לאיפה לשים את הדיון הזה לא מצאתי שום פורום אפשרי באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב, עד כמה שהדיון נשמע טיפשי שכזה, עדיין אני מסוקרן לדעת אם אתם חושבים שהמחשב שלו ישרף בזמן הקרוב בגלל העומסס חוםםם שנכנס עכשיו לאזור שלנו. אישית המחשב שלי כבר התחיל "לבעור" והוא כבר ב 55 מעלות :-\ לפי דעתי עד השבוע הבא הוא כבר יהיה צלוי על הגריל
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=r9zoCXzgqXU זה כנראה לא אמיתי...אבל בכל זאת... השאלה לגבי בחורה רגילה(לא אחת שלוקית סטרואידים וגדל לה שיער על המצח).
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים את ערכת ההרשמה בסטימצקי לפסיכו. איתה הגיעה חוברת בה הסברים ודוגמאות. כשראיתי את החלק של העיברית פשוט קיבלתי צמרמורת יש שם המון מילים שאני פשוט לא מכיר, שפה זרה ממש אני עוד נחשב מישהו שהעיברית שלו גבוהה יחסית לממוצע. רציתי לשאול את מי שלומד לזה/עבר את הבחינה בציון גבוה איך אפשר בעצם ללמוד את כל המילים האלו כי הבנתי שיש המון . טיפים מישהו?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי יודע , איפה מפרסמים תמונות מהמועדון הזה? אני מחפש תמונות מיום שישי האחרון ה22.6.07.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. היום ב8 שחזרתי מהעבודה קיבלתי טלפון מאחותי שיש לה כרטיסים חינם לטרום בכורה חדש ושאני אבוא עם אבא שלי, אז נסענו לסינמה סיטי. הגענו, מסתבר שהסרט בקניון ארנה בהרצליה, טוב מה לא עושים בשביל כרטיסים חינם... בדרך נתקענו בפקק בגלל התאונה שקרתה ויצא לי לראות את ההרוג שרוע על הרצפה וילדו שלולית דם, זה לא כמו בסרטים... הגענו, לסרט קוראים "מסטר ברוקס", סרט טוב מלא דם, אבל מלא דם! יכול היה להיות סרט גדול אם בסוף..., טוב אני לא אגלה לכם, מומלץ ללכת לראות שזה יצא בקולנוע. קיצר עבר עלי יום מלא דם.. ושאני חושב על זה, הידקתי את האצבע שלי בעבודה וירד לי דם גם... :-\ ליל"ט
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מזמן רציתי לשאול פשוט כל פעם אחרי צפיה מחדש בסרט ברח לי מהראש. בסוף הסוכן תפס אותו, ואז יורי נתן סיבה למה ישחררו אותו. מישו יכול להסביר לי למה באמת שיחררו אותו? לפי מה שהבנתי הנשיא/או ממישהו דרגה גבוה יותר פשוט שיחרר אותו כי היו זקוקים לו. אם זה נכון אז למה היו זקוקים לו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז לכל מי שניגש, על כמה אתם ניגשים? אני ניגש על 78 וזה כי המורה שלי מפגרת במתכונת היא רשמנה לי שקיבלתי 71, משהו לא הסתדר לי כי ידעתי שהלך לי ממש לא טוב, ספרתי את הנקודות לבד כמה פעמים ואני רואה שזה 56 מקווה שילך לי טוב, כי האמת אני שונא את המקצוע הזה, הוא מעצבן מאוד.
-
- 69 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לכל מי שקנה כרטיסים - איך אתם מגיעים?? כי אני גר באשדוד והרכבת היא עד הרצליה, משם צרך אוטובוס ומחליפים מלא קווים וכנ"ל גם בחזור... וההורים לא יכולים לנסוע שעה וחצי להסיע אותנו ועוד שעה וחצי חזור... איך אתם מגיעים?
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי! מה אפשר לעשות כדי למנוע שפשפת בזמן עבודה מאומצת כמו ריצה והליכה למשך זמן ארוך במיוחד?(6-8 שעות רצוף) מה למשל עושים שחקני כדורגל? (אני שולל מראש טלק כי זה לא עוזר לזמנים ארוכים) תודה!!
-
- 51 תגובות
- 10k צפיות
-
-
פעם היה שירות של בזק שהייתה מזין מספר והייה רושם לך למי הוא שייך ואותו דבר גם למספרים של ניידים. יש לי מספר של פלאפון ואני רוצה לברר למי הוא שייך איפה אני יכול לבדוק את זה באינטרנט? תודה
-
- 1 תגובה
- 11.8k צפיות
-
-
היי! לפני 5 שנים וחצי אמא שלי קנתה לי פלאפון. המניאק עובד עד היום ללא שום בעיות. מיצינו. נפל לפחות 10 פעמים על הרצפה מגובה של מטר לפחות. מסך לא נשבר, לא נשרט... (אבד פעם אחת אבל החזירו אותו) קליטה מעולה, רמקול סבבה, מיקרופון מתחיל לעשות רעשים בצד השני של הקו... הפלאפון הוא::::: Samsung 624 obox ספרו איזה פלאפונים היו לכם ואיך הם נשברו.. מה עשיתם להם? מה הם שרדו? כמה שנים עד שהפסיקו לעבוד? ובכלליות, טלפונים סלולריים של איזו חברה הם הכי עמידים, לדעתכם?(excluding nokia 3100? חחח הוא נשבר לחבר שלי בשנה אחת לפוחת 5 פעמים.. מזל שהי לו ביטוח )
-
- 76 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
טוב קיבלתי לפני יומים איגרת מהצבא, על העתודה האקדמאית, הולך לשמוע מה ומו היה שם, מי מהפורום גם קיבל ובא להרצאה, נארגן שם איזה מפגשון ?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.infomotion.co.il/yoter/index.html
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שעברתי יום מיונים בביתן חיל הים, קיבלתי זימון לגיבוש צוללות שיערך מחר, הבעיה היא שאני לא מרגיש טוב ואני לא אוכל להשתתף בגיבוש, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחתום ויתור. מה אני עושה ?! במידה ואני אתקשר מחר בבוקר למדור סיירות ואודיע להם שאני לא יכול להגיע עקב בעיה רפואית, האם אני אקבל צ'אנס נוסף ויזמנו אותי לגיבוש הבא ? תודה רבה מראש, שבוע טוב, לירן.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הפעם האחרונה שהיה לי ג'וק בחדר הייתה לפני כמה שנים טובות...ואני תמיד הייתי בטוח שאצלי הם לא יכנסו למה החדר שלי סגור טוב ואין לי חלונות פתוחים וכאלה ואמא שלי כול הזמן מנקה את הבית...אבל אתמול כשחזרתי מיציאה פתאום אני מוצא מקק ע-נ-ק-י בחדר שלי וה**** הקטן איך שהדלקתי את האור רץ לו לאיזה מקום מסתור....בסוף התחלתי לתפוס אותו להרוג אותו כשכיביתי את האור לכמה זמן והוא יצא החוצה ואז הדלקתי מהר והסתערתי על הממזר חחח.....המניאקים האלה פעילים רק בחושך וכשמישהו מתקרב\או כשמדליקים אור הם ישר רצים למקום מחבוא...קיצר מה כדאי לעשות חוץ מלהתחיל להדביר כדי שלא יקרה כזה דבר שוב? למה מה זה לא בא לי לקום באמצע הלילה ולגלות שאיזה מקק ענק עולה לי על הגוף\פנים וכו'....ואם לא מטפלים בזה הם מטילי…
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איפה עדיף לרוץ על המדרכה או על הכביש?
-
- 70 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חזרתי מהעבודה עם שפשפת ממש ממש כואבת, היו לי כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא ברמה כזו אני מחפש מה לשים יש מצב שויטה מרפן או פניסטיל ג'ל עוזרים קצת אפילו אם הם לא מיועדים ישירות לזה ? לפחות לשים משו עד מחר שאני יקנה משו נורמלי לזה כי צריך לצאת עכשיו עם החברים וזה.. תודה מראש וסליחה על הדיון ההזוי
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מפה הולך למופע המוטורי הזה? הולך להיות שם אופנועי שטח וג'יפים ענקיים (Monster Truck) שעולים על מכוניות... זה ב-28 ליוני באצטדיון רמת-גן. פרטים לגביו פה: http://www.leaan.co.il/show.asp אני כמעט על בטוח הולך לשם, לא רואים דברים כאלה כל יום!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שנרמז בכותרת, אני מחפש גיטרה אקוסטית באיכות הכי טובה שניתן להשיג בתקציב של כ-1000 שקל פלוס מינוס. אני חובבן לגמרי אבל אני בכל זאת לא רוצה להתפשר על גיטרה ב-300 שקל. בנוסף לכך, אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות שממנה ניתן יהיה לקנות את הגיטרה, כי גם בזה אני לא ממש מבין p: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-