כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שהשעון באתר מצביע על שעה אחרת מהשעה בארץ כרגע בבקשה תבדקו את זה עריכה כן אני צודק הוא רשם 5 ומשהו וכתבתי את זה ב7:45
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 204 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אתמול יצאתי לבלות ואיזה ילדה מפגרת שיחקה עם לייזר ירוק שעולה בסביבות המאה שקל וזה פגע לי בעין לשנייה ורציתי לדעת אם לדעתכם צריך לבדוק משהו אף על פי שאני רואה מצויין פשוט שזה היה חזק כל כך והאיר למרחקים
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=1055820530795653159 עדדין אני לא יודע ממש לתכנת אותו אבל בנתיים זה מה שהצלחתי יש לו המון אפשרויות ניסיתי אותו למרחק הוא מגיע ליותר מ 4 ק"מ (בעיה ליראות יותר מבחינת מיקום שלי)צריך לחפור בו עוד קצת...
-
- 102 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן, אם מישהו זוכר, לא מזמן פתחתי דיון על לייזר אדום שרכשתי של 5mW...וובכן הספקתי להשתעשע איתו קצת, ועם האוכל הגיע התיאבון אז החלטתי לרכוש לייזר ירוק של 20mW ובפי כמה שאלות- האם זה חוקי בארץ? במידה ויעצור אותי שוטר ובידי הלייזר, הוא יכול לאמר לי משהו על זה? היכן ניתן לקנות משקפי IR בארץ, ומה טווח המחירים? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות שייערך בחודש אוקטובר הקרוב, הבעיה שלי היא שבכדי לשהגיע לשייטת 13/מטכל, אסור שיהיה לך משקפיים(מותר עד מספר ממש נמוך-ולי יש משו כמו 3). לכו אני מתעניין בניתוח לייזר, ויש לי כמה שאלות בענין 1) הבנתי שזה משפעי על הפרופיל לזמן מסויימם, זה נכון? ואם כן איך זה משפיע? 2)שאלה למי שעשה לייזר לפני צבא- האם אתם ממליצים לעשות לייזר לפני הצבא?(הבנתי שזה לא ממולץ לעשות בגיל 18) 3) מה קורה אם אני עושה את היום סיירות כשיש לי משקפיים,ולא מקבלים אותי רק בגלל המשקפיים(זא שאם לא היה לי אותם הייתי מתקבל)-ואני אומר להם שאני יעשה בעתיד ניתוח לייזר, האם אני אקבל זימון לגיבוש?(או שאם לא, אני אוכל לבקש שוב יום סיירות אחרי שאני יעשה לייזר) אני שואל אותכם לאחר שכבר ד…
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אבא שלי טס להונג קונג וחשבתי על האפשרות שיביא לי לייזר [מהסוג של הלייזרים הירוקים החזקים..] איך אפשר לברר איפה בהונג קונג נמכרים לייזרים ובאיזה מחירים? חפשתי קצת אבל לא מצאתי ממש.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל בני הנוער שפה הסובלים מאקנה... מישהו ניסה טיפול לייזר? הבנתי שזה יעיל ב75%! אין לי הרבה פצעים אבל אני רוצה כבר לסיים עם זה... יש למישהו מושג כמה זה עולה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי לפני חודש וקצת לייזר ירוק 20MW מחו"ל, והוא עדיין לא הגיע - שאר החבילות שהזמנתי לפניו ואחריו כבר הגיעו, ורק הוא עדיין לא. היה רשום שהוא נשלח כבר באיזור ה-06.12.09, אחריו הזמנתי פד לעכבר שנשלח באיזור ה-07.12.09 שהגיע אלי לדואר ביום חמישי הזה (אבל אין שום זכר ללייזר). שמעתי שהמכס מחרים לייזרים ירוקים, האם זה נכון? על החבילה רק מצויין שזה לייזר ירוק - אבל הזמנתי לא מזמן לייזר ירוק של 5MW שגם אצלו על החבילה היה רשום לייזר ירוק ולא היתה שום בעיה... מה הקטע? למי לפנות? פניתי כבר לאתר, מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי כל מיני לייקים מאחד החברים שמראה תמונה וקישור יעני לסרטון בגוגל. לא ידוע לו שהוא עשה את הלייקים האלה. זאת אומרת או שמישהו פרץ לחשבון שלו ועשה לייק מבלי שהוא ידע ויראה את זה אצלו... או שמישהו פרץ לחשבון שלי ועשה??? או שזה כמו פירסומת כזו שלקחה את הפרטים שלו והשתמשה בזה בשביל לפתות אותי? אבל בעצם אפשר בכלל לשים משהו על הTIMELINE בפייסבוק מבלי שהוא חבר שלך או סתם ככה מבלי שזה מסומן כפרסומת? מאיפה זה בא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Markus Schulz - Armada Night 26-06-2004 Length - 111:31 אחד המדהימים, בלי שום ספק! להוריד להוריד ובמהרה! תודה ליאבל על ששלח לי את הסט הכ"כ מדהים הזה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לצפות בקליפ קטן שהקלטתי בנוקיה אשר העברתי אותו למחשב. השאלה שלי היא, עם איזה תוכנה אני יכול לצפות בו במחשב. שוב, לצפות בקליפ שהוקלט ע"י הסלולרי (נוקיה מסוגו), במחשב. ניסתי את המדייה פלייר, ועוד כמה תוכנות מדיה ולא צלח לי. איזה תוכנה כן תומכת בקובץ? והאם יש אפשרות להמיר את הקליפ ל-MPG או AVI? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני הולך לישון וקם לי מחר ליום של 4.5 שעות רצופות של מבחני מגן במתמטיקה (4 יח"ל) ומאחל לכולכם לילה טוב ואיכותי (קרדיטט לשגיא) וסופ"ש מהנה, לילה טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2916483,00.html http://news.walla.co.il/?w=//543034 דבר ראשון השני ערבים שנסעו 180 מגיע להם שהם נתקעו בכמה עצים וכמה עמודי חשמל לא הייתי רוצה אותם יותר בכביש(ברחוב שהם נסעו המהירות המירבית היא 60) במיוחד שלא יקחו איתם עוד כמה אנשים ועל המיניבוס, הכביש ההוא כל כך מסוכן חבלז מותר לנסוע שם 80 (כביש ישר נהג ישראלי= 100+) יחסית די צר ואין גדר הפרדה ורק מסלול אחד לכל כיוון ואין לאן לברוח סוף סוף סגרו אותו *אני תושב כפר סבא
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב הזקנה אוהבת דברים בסיגנון אודטה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: ואני צריך אתר טוב לדף בית ועוד אתרים של אוכל ניקיון וכל הדברים האחרים שבחורות עושות :lol: למישהו יש המלצות-ודריה לא היא לא רוצה אתרים של מגולחי ראש ועוד דבר חייב להיות בעיברית בתודה STONE
-
- 60 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב, שני ההורים שלי (40+) מעוניינים ללמוד לדבר באנגלית בצורה סבירה (מספיק כדי לדבר\לשאול על נושאים יום יומיים וקצת קשור לעבודה) הציעו להם קורס בWALL STREET ב7000 שקל לחצי שנה, כשרוב השיעורים הם לבד מול המחשב 4 שעות בשבוע, ופעם בשבועיים יש שיעורים בערב יש להם ידע בסיסי ביותר (שאריות מידע תאורטי שנשאר להם מלפני 30 שנה שלמדו ברוסיה) בנוגע להרכבת משפט ואוצר מילים של 10 מילים או משו האם יש לכם המלצה לדיסק לימוד\תוכנית לימוד\כל רעיון אחר? תודה
-
- 21 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש בשביל אבא שלי תוכנה ללימוד אנגלית או שמהו דומה שממש יעזור לו לשפר את האנגלית שלו בגלל שבעבודה שלו הוא צריך לצאת לחו"ל ולכל מני מקומות אז הוא צריך אנגלית ברמה טובה... אם אתם יודעים על איזה תוכנה או שיטה או כל דבר אחר בבקשה תמליצו לי לא חשוב כמה יעלה... תודה מראש,עידן.
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול ללמוד בנית אתרים ?? או מישהו שיבנה לי את האתר יש חברות כאלה לבנית אתרים?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום .... אני רוצה ללמוד לנגן בגיטרה איפה אני יכול ללמוד במקום טוב שמלמדים טוב באזור המרכז ?? תודההה
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בגרות מלאה אבל 55 בהיסטוריה א' כי תפסו אותי מעתיק ועוד כמה דברים בהיסטוריה ב' יש לי סופי 85. עכשיו אני רוצה לגשת לבגרות , ללמוד מאיזה ספר ולהקיא אותו בבגרות ולקבל איזה 80+ בשביל הממוצע.. עכשיו השאלה היא מאיזה ספר הכי כדאי ללמוד ?מיקודית זה פשוט מדי נראה לי.. אני בן 19 עוד מעט ומתגייס עוד כחודשיים,אני נחשב אקסטרני ? תודה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן. ראשית , אני חייל משחורר בן 21 בצבא שירתתי שנה שלמה כמנהל רשת - תפקידי כמנהל רשת ללא תעודה מסומכת או קורס כל שהוא למדתי על AD ועוד כמה תוכנות בצבא עכשיו לאחר שהשתחררתי החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד על ניהול רשתות ומשם להתקדם וכמו כל חייל משחורר הציפו אותי בטלפונים מכללות לבוא ללמוד אצלהם לימוד של קורס MCITP עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד את זה ולהתקדם בזה הפחד הגדול שלי הוא האנגלית אני יודע אנגלית בסיסת ממש ממש ממש קצת . אז בכדי לשפר את האנגלית שלי נרשמתי לקורס של חצי שנה בבה"ס אנגלי אמריקן משהו .. עכשיו אני מפחד שהקורס הזה לא יספיק לי אז אמרתי לעצמי שאני יתחיל ללמוד קצת על ניהול רשתות תוך כדי הקורס באנגלית ככה שאני יבוא ללימודים של הקורס MCITP קצת עם ידע בסיסי אז התחלתי …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בן 17 ואני רוצה לעשות פסיכומטרי השנה ב-24-25 בספטמבר, באו אלינו לביה"ס והציעו לנו קורס של לחמן, הבעיה שאני לא חושב שאני עד כדי כך צריך את הקורס ואני רוצה ללמוד בכוחות עצמי, השאלה היא איך: ממה שאני הבנתי הספרים היחידים לפסיכומטרי הם אלו של לחמן, יואל גבע וכו' ושם אין הסברים אלא רק תירגול. האם מחוסר ברירה ללכת לקורס או שיש דרך ללמוד לבד ? מה הניסיון שלכם בעניין ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קראתי בכל מיני פורומים (לא רציניים) שלימודי מדעי המחשב לפחות בשנה א' מתקיימים כל יום מהבוקר עד אחרה"צ-ערב יש לי הצעה להתחיל תהליכי מיון לעבודה מסוימת שדורשת מסטודנטים יומיים עבודה בשבוע אבל לא 8 שעות (כמו משמרת) אלא משהו לא קבוע, יכול להיות 5 שעות ויכול להיות גם 20 שעות. האם למישהו פה ידוע על תכנית הלימודים של השנה הראשונה והאם לדעתכם אני אוכל לשלב בין השניים? נראה לי קצת בעייתי פתאום לעבוד 20 שעות בזמן לימודים
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-