כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
החלטתי עם אבא שלי שכדאי לשים מחשב בסלון לכמה צרכים: מארז גדול ויפה של Chieftec כרטיס טלויזיה בכדי לחבר את הממיר למחשב כונן קשיח גדול לשם הקלטה של תוכניות חיבור המחשב למערכת רמקולים 5.1 ואולי במקום הטלויזיה מסך 21" או 22" מפני שאין צורך בטלויזיה אם יש כ.טלויזיה ורואים הרבה יותר טוב. וכמובן עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוג'יטק כך אנו מרוויחים: וידיאו, מערכת לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, DVD, אינטרנט בסלון ועוד. מה אתם חושבים על הרעיון ?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
התחלתי לצייר מכוניצ אבל זה דיי קשה, אז חשבתי לראות קצת ציורים. בקיצור אני מחפש אתרים/תמונות של מכוניות [רצוי יפות] אבל ממש ציורים בעיפרון לא עם צבע
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בא לי להוריד את הסדרות האלו...הכי טובה שאני מכיר לדעתי. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההורים טסים ביום שלישי לתאילנד.. חשבתי על PSP בתור קונסולה מעולה למשחקים בדרכים וגם לראות סרטים... אתם ממליצים על קונסולה או בכלל משהו טוב אחר שאפשר להביא בזול מהדיוטי? אישית, לא נראה לי שכדאי להביא אלקטרוניקה מתאילנד.... מי שיכול לעזור. אני ישמח התקציב הוא 200-300 דולר.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/pearl.shtml למי שאין כוח לקרוא את ההוראות, כל תור אפשר להוריד כמה פנינים שרוצים משורה אחת, המטרה היא שהשני ייקח את הפנינה האחרונה. אני עוד לא עליתי על העקרון.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אדום, ברונזה, או כסוף. הכסוף נראה לי בתמונות לפחות קצת אנמי, מתלבט בעיקר בין האדום לברונזה מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח רציתי לדעת, האם בשמים מתאדים לבדם עם הזמן?? שמתי לב שרושאס שיושב לי איזה שנה + בארון פתאום נהיה חצי..כמעט לא משתמש בו אולי רק אבא שלי אבל גם אם כן...לא בצורה כזו שיתרוקן ככה, אותו הדבר עם בורברי / JOOP. היחיד שלא ראיתי שינוי בו הוא האנג'ל... באמת בשמים מתאדים בתלוי בסביבה? הם יושבים אצלי בסביבה קרירה בתוך הארון ורחוק מהשמש.
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום,אני מסתקרן בעניין של מעבר דירה-צריך להתעסק עם כל כך הרבה דברים שזה סיפור רציני למישהו כאן יש ניסיון עם העניין?מישהו יכול לייעץ על טיפים על התייחסויות לדברים מסויימים? אני יודע למשל שצריך להתייחס לקטע של קרינה סלולרית, של שנאים קרובים לבית, שכנים, ביוב וכל מיני שטויות כאלו...
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מכונת גילוח של פנסוניק את ה er160 או את ה er1610 עכשיו הכי נמוך זה 0.8 ורציתי לדעת שמסתפרים מה זה חצי ומה זה אפס איזה גובה זה ?? תודה רבה לעוזרים ומישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין ה 2 וסליחהה אבל אין לי מושכ איפה יכלתי לרשום את זה אז פה זה היה ניראה לי המקום הנכון לעשות את זה
-
- 6 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?
-
אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום מחר אני צריך לקבל את המשכורת שלי ורציתי להיות בטוח שאני מחשב נכון... אני בן 18(כבר 19) אז המינימום המעודכן בשבילי הוא 20.70 נכון? עוד שני דברים תוספת לשעות נוספות המעסיק חייב לשלם? ואחרון שמעתי מחבר שלי שצריך לקבל החזרי נסיעות גם אם לא נסעתה(200 שקל בחודש משהו כזה) זה נכון? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי חברה, ההורים בקרוב נוסעים לסין. עכשיו חשבתי לעצמי שאפשר להוציא מהם ככה איזה X2900HD או אפילו רק 8800GTS חדש דנד'ש השאלה היא האם המחירים שם יהיו יותר זולים בצורה משמעותית שיהיה שווה לקנות, ומה בערך הבדל המחירים בארץ. האם יש אתר בישראל או סיקור מסויים שהוכן באתר מסויים שמסביר על הכל? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אפשר לדעת איך מגיעים למחנה גלילות מרכבת הרצליה?
-
- 6 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
-
יש למישהו מפת הגעה לביתן 1 גני תערוכה ליד מה זה נמצא בתל אביב ? ההופעה בעמידה אני רוצה לעמוד ליד הבמה הכי קרוב שאפשר באיזה שעה אני צריך להגיע ?מאיזה שעה אנשים כבר מחכים שם? ( ההופעה מתחילה ב8 וחצי) הכרטיסים אפשר לקבל מ7 ורבע
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כרטיס כבר קניתי.... מי יהיה תהיה להקת החימום?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם יום שישי יש לי מתכונת בספרות ואני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים ללמוד את המקצוע המיותר הזה. יש מקצועות שהם חשובים ונחוצים ובאמת שאני מבין למה אנחנו לומדים אותם, כמו היסטוריה(חשוב לדעת את ההיסטוריה של העולם), תנ"ך(מקצוע חשוב וגם די מעניין שמספר על תולדות העם היהודי), אזרחות(יותר חשוב גם מהיסטוריה וגם מתנ"ך), אבל ספרות?! נו בחייכם. מה יעזור לי לדעת לנתח שירים וסיפורים מטומטמים שגם ככה אני לא אתקל בהם בחיים. ומנסיון(אני עוד אחד שאוהב לקרוא ספרים), מי שזה לא מעניין אותו עכשיו, גם לא יתעניין בעתיד. ומי שכן יתעניין בעתיד, יכול ללמוד את מה שאנחנו לומדים בתיכון בחודש של מכינה באוניברסיטה(או משהו כזה...) תוך עשרים שניות מסיום הבגרות אני אשכח כל דבר …
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בחו"ל המחירים די זהים. לקנות דיסק קשיח seagate ביבוא אישי ממש לא משתלם כי המחירים בארץ די קרובים לאמזון (100-200 ש"ח יותר בד"כ). אבל WD...... רפטור 500GB עולה פה בסביבות 1100 ש"ח כשבארה"ב 130$. גם סדרת הBlack שלהם אותו דבר, מחיר מופקע שכבר עדיף לייבא לבד (במיוחד כשזה כולל עוד כמה דברים אז המשלוח משתלם). לא הייתי מתפלא בשוק כרטיסי המסך, שם יש אחידות וכל היבואנים פה מפקיעים מחירים. אבל בזירת הכוננים הקשיחים נוצר מצב שיש רק 2 שחקנים עיקריים ואחד מתעלם לגמרי מהתמחור של השני, לא מוזר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-