כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
ועוד כמה במקור: http://www.stevecarter.com/albumcovers.htm
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מצאתי כל מיני מפות אבל כשעושים זום עליהם רואים ממש גרוע. יש מישהו שיש לו מפה ברזולוציה גבוה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות אול סטאר חדשות אני לא מבין את העיניין אבל לפני כמה שנים שקניתי את הזוג הראשון שלי זה עלה לי בערך 90שח היום רוצים בכל חנות שהיתי בן 200-250שח לנעליים הנמוכות ואני חושב שזה פשוט חוצפה וגנבה רק בגלל שזה חזר לאופנה רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות (עדיף בחיפה) שמתמחרת את הנעליים האלו במחיר הוגן? ועל איזה צבע היתם הולכים? אני עד עכשיו היה לי שחור אבל דיי נמאס לי חשבתי על אדום (או בורדו) או אולי ירוק מה דעתכם?
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נמאס לי מהרקע שלי כבר :s05: יש אשכול בפורום windows אבל זה אשכול מ2004... אין אתרים חדשים עם רקעים של ויסטה?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שהייתי ילד ראיתי סרט ששמו בעברית היה "לוחמי הגלקסיה" או משהו כזה. בסרט היה מסופר על מישהו שחי עם כל העם שלו מתחת לאדמה ויום אחד הוא העז לטפס החוצה ופגש שם הרפתקן שלקח אותו איתו לסייר בגלקסיה בדרך הם מוצאים רובוטית עויינת ומשנים לה את התכנות ומאז היא מצטרפת אליהם. בסוף הבן אדם חוזר לאנשים שלו מתחת לקרקע, אני כבר לא זוכר בשביל מה. זה כל מה שהזכרון שלי מגיל ארבע הצליח להחזיק עד עכשיו. אני חושב שהסרט הוא מ85 אבל אני לא בטוח. נשמע למישהו מוכר? אשמח לדעת מה שם הסרט.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש קליפים נחמדים כמו מה שציינתי.. בעיקר בנושא מחשבים. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. פתחתי חנות מחשבים.עכשיו יאני מחפש יבואנים של חלקים למחשב, דיסקים לצריבה , ומדפסות . באיזור המרכז בלבד . אם משהוא מכיר שיגיב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
שלום רב ! כאשר אני מוסיף הודעות בנושאים שונים בפורום אז ההודעות מתעדכנות אבל מונה ההודעות שלי לא מתעדכן.... זה נראה כאילו או תקוע .. האם אתה יכול לסדר לי את זה....? הערה : הוספתי כבר 6 הודעות וזה לא עידכן לי את מונה ההודעות.... תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחר אני מתחיל לעבוד באחת מחברות הפצה אני מעדיף לא לפרסם את שמה של החברה. יש איזה טיפים או משהו לעבודה שיהיה יותר נוח לעבוד ? העבודה הולכת כך שהוא מסיע אותי ממקום למקום ואני צריך להפיץ עיתונים וכאלה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחקר בריטי טוען כי משחקים מקוונים לא רק אינם מזיקים וממכרים, אלא אף יכולים להועיל לצעירים. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=499036&sid=127
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר ברים בת"א שמוכרים את הבירה פאולנר?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז למי שלא יודע, אתמול [השני ליולי] להקת הת'ראש מטאל Megadeth חזרו להופעה בארץ, אחרי ההופעה ב"מטאליסט" לפני שנתיים בה הם הופסקו לאחר ארבעה שירים מכיוון שהקהל שבר את גדרות ההפרדה בינו לבין הבמה. ההופעה אתמול הייתה אדירה, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שנהניתי ככה. אחלה חימום של Betzefer [הם ניגנו כולה שני שירים, אני חושב שהם באו לשמוע את Megadeth יותר מאשר להופיע בעצמם], מלא קלאסיקות [symphony of destrution, A tout le monde, Holy wars], כמה שירים מצויינים מהאלבום החדש [sleepwalker, Washington is next!, Never walk alone], קטעי הדיבור של מאסטיין היו בדיוק במקום. עכשיו נשארתי רק עם תחושת באסה מטורפת, בלי קול, שמיעה ותחושה ברגלים. נקווה שיחזרו שנה הבאה. אז- מי היה? יש לכם…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מזגן של אלקו בחדר כבר כמה שנים טובות (מעל חמש) ויש כמה דברים שאני לא מבין, להלן המזגן: Shot with W800i at 2007-07-04 איך אני אמור לנקות אותו כמו שצריך? פשוט להוציא את הפילטרים וזהו? או שיש עוד משהו? כי משום מה באמצע הלילה המזגן נוטף "זיעה" ואני יושן בדיוק מתחתיו בלילה ויצא לא קצת שקמתי בבהלה באמצע הלילה בגלל הזיעה הזאת. איך אפשר לנקות אותו בצורה יסודית? מישהו התנסה עם משהו כזה כבר? פאנל: Shot with W800i at 2007-07-04 מעולם לא ממש התעמקתי באיורים שעל הפאנל אבל עכשיו כשצצות הבעיות אני חושב שכדאי להתחיל להתעמק, אם מישהו מכיר ויודע מה אומר כל אחד אני אשמח. אני יודע שהאיור הימני דולק אומר שהפילטר לא נקי או שיש אבק, למרות שאני מנקה את הפילטרים המנורה הזאת נשארת,…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון הרבה זמן פנוי בצבא, ואני רוצה להתחיל ללמוד משהו במחשבים. מאחר ואין שם אינטרנט ואני יוצא חמשושים אז אני גם לא יכול להירשם לשום קורס. האפשרות היחידה שנותרה לי היא ספר. עיכשיו אני מתלבט איזה סוג חומר ללמוד: תכנות, רשתות, עיצוב, וכולה וכולה יש לכם המלצות? ואם יש ספר מסויים אז אשמח לדעת תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לפתוח מקום למכירת מחשבים עכשיו אני רוצה ממכם עזרה .. מאיפה אפשר להביא חלקים למחשבים ואיך זה נעשה?? וכל הקטע על הרווח ואיך משלמים ודברים כאלה מי שיודע שיעזור ... תודהה
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-