כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל מנהלים אם זה ספאם או לא לרוחכם אתם מוזמנים לנעול... בכל אופן תסתכלו על זה....אני לא הפסקתי לצחוק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=732&msgid=19744823
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נשוי טרי לי יש חשבון בנק (ללא עמלה), ולאשתי יש חשבון בנק (ללא עמלה). אני שואף שלכל אחד מאיתנו יהיה חשבון בנק משלו, ובנוסף שיהיה חשבון בנק להוצאות משותפות (דירה, חשמל וכו'). כאשר הרעיון שלכל אחד מאיתנו תהיה הוראת קבע ע"מ להפקיד לחשבון המשותף. השאלה - איזה בנק יתן לי לפתוח חשבון כזה מבלי לשלם עמלות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות שתוכלו לעזור לי 1.ציין שם של אתר שניתן לקבל בו נתונים מפורטים על מדינה מסוימת או על מספר מדינות 2.האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? אני חשבתי על GOOGLE CACHED איזה עוד רעיונות יש לכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראיה שלי מדרדרת כבר דיי הרבה זמן, אז הלכתי לרופא ושבדק ומצא שיש לי 0.5 בעין שמאל ו0.75 בעין ימין. יחסית לא כ"כ נורא, אבל זה כבר מתחיל להעיק (העתקות מהלוח מרחוק וכו'). OK אז מכיוון שזאת הפעם הראשונה שלי ואני כצרכן חכם ( ) רוצה ללמוד קצת על המוצר הבא שאני הולך לקנות. הרי אחרי הכל מדובר כאן בדיי הרבה כסף וזה מצור שהולך לשרת אותי דיי הרבה זמן. אז ככה, אני אגיד את כל מה שאני יודע, וכל מה שאני חושב שאני יודע, ואתם תוסיפו ותתקנו אותי: מסגרות למשקפיים עדיפות ממתכת. המחירים נעים בין 300-800 שקל. עכשיו, למה בדיוק ההבדל הגדול של 500 שקל ? הייתי באופטיקנה ואני חושב שזה בגלל שהם מביאים לך 2 זוגות אז הם מפצים את עצמם. אולי יש חומר שיותר טוב ? עדשות: יש כלמיני סוגים, עדשות "גרמ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכירו: http://public.fotki.com/mozgovaya/germany_reunion/img_5397.html מופיעה עם קושמרוב בחדשות של אחה"צ. ראשית, אני לא גזען ולא אכפת לי מה המוצא שלה. כשאני רואה אותה בחדשות אני מתעצבן. אמנם היא עיתונאית רצינית והיא עוברת מסך טוב אבל אני פשוט לא יכול לשמוע אותה! יש לה עיברית מאוד לא טובה ומבטא כבד. היות והמקצועיות של קריין נמדדת גם על הדברים האלה, אני לא מבין מדוע בחרו אותה. בנוסף, נראה שהיא מתאמצת מידי וכשהיא בתפקיד היא "משחקת" - מה שגם מציג אותה לא אמין.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השתחררתי מהצבא לא מזמן ואני מחפש עבודה ולא כל כך מוצא משהו. פיזי אני לא יכול בגלל בעיות רפואיות, לעבוד עם אנשים אני מסוגל, אבל אני משדר שלא, כי אני אדם קצת סגור אז הרבה פעמים אני נופל בראיונות עבודה. חשבתי ללכת ולעבוד בתחום כלשהו במחשבים אבל יש כל כך הרבה דברים ונושאים שאפשר ללמוד ולהתמחות בהם שאני לא יודע במה לבחור. אז אמרתי אולי במקום לחפש עבודה, אני אנסה ללמוד איזה מקצוע כלשהו בתחום המחשבים ואיתו אולי לחפש עבודה קטנה כזאת, ואם אני אראה שאני מתחבר לתחום אז אני אמשיך איתו בהמשך. חשבתי ללמוד בג'ון ברייס john bryce או במקום אחר שאפשר ללמוד בו משהו. על מה הייתם ממליצים לי ללמוד בתור התחלה? ומשהו שאפשר גם למצוא עבודה לא בחברה ענקית אבל אפילו בתור נציג שירות שלפחות יהיה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*61 קלידים מינימום *מקשים חצי-כבדים (כמו של פסנתר) *יציאת מידי ההגבלה היא 1200 ש"ח עם אפשרות לחריגה לפה ולשם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום =] אני צריך המלצה על גיטרה אקוסטי מסוימת עד 300-400 ש"ח כולל ספר הדרכה מובן ומצוין של אקורדים D: תודה. עריכה: התקציב ירד ל250 על הגיטרה בלבד ו150 על המכשיר שמכוון את הגיטרה+ספר הדרכה טוב של אקורדים עריכה שניה: טעות שלי התכוונתי לאקוסטי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה החידה לדרישת הקהל יש רגל מסיימת: כשבתום הדקה האחרונה עוד כיבוש של השחקן המופלא, חמש ארבע זו התוצאה. אני חושב שהמילה הראשונה יכולה להכיל בתוכה או את המילה וי (ניצחון-דרישת הקהל) או שער (דרישת הקהל). בתום הדקה האחרונה זה סוף המילה תשעים (אולי בסוף המילה הראשונה תהיה ם (מ סופית). נו תעלו הצעות...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מפה נבחן ב18.5 בתורה שבעל פה? אם כן ספרו איך הלך והאם יש לכם את הפתרונות? תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת לא קשור אבל בטוח יש פה חלק שכבר עברו את זה , מסיימים י"ב ורוצים חוויה אחרונה עם כל החבר'ה לפני שכל אחד ממשיך עם החיים שלו בצבא וכו ... בגלל מועדי ב' ותאריכי הגיוס אין אפשרות לדילים כי אני מוגבל לתאריכים 13-20 ליולי ... אין לי יותר מדי מושג במלונות ,אבל מה שכן אני יודע שעל המלון\אכסנייה החבר'ה רוצים לשלם כמה שפחות , 500-650 לכל אחד ( אנחנו שישה אנשים ) . אז ככה , אם תוכלו לתת לי שמות של אכסניות\מלונות ( עדיף כאלו שהייתם בהם ) טובים ושיתאימו לבני נוער ( כלומר קרובים לחוף ..מקומות בילו וכו ), אני וחבריי מאוד נודה לכם .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות נעלי ריצה טובות והמחיר לא משנה רק שיהיו הכי טובות שיש כרגע אני רץ עם נעליים פשוטות של 50 שקל ואני רץ בערך 5 ק''מ פעמיים בשבוע ואני מפחד שאני יהרוס את הרגליים עם נעליים כאלה אז תנו לי המלצות לנעליים תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות מסך וראיתי בזאפ שלבד מגיבור שהבנתי שהם דיי גרועים אלה שתי החיות הזולות ביותר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7586 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2252 אני תוהה, מישהו מכיר אותן? קנה ויכול להגיד אם טובים / לא טובים שווה לקנות שם? אולי מישהו מכיר מקום אחר טוב שיתן לי מחיר טוב יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה הכל טוב?! אצלי הכל מצויין! חח בשביל הצחוקים. ניגש ישר לעיניין.. אז ככה כבר הספקתי לעשות יום ראשון קניות ב2000 שקל אני דיי מוכן לקנדה. אמא שלי נסעה היום בבוקר לתל אביב ליקנות לי כרטיס. היא כבר קנתה כרטיסים לה ולאחותי ב2000 דולר לפני חצי שנה והיום היא צריכה לשלם עוד 600 דולר. כי אמרו שביגלל פסח מעלים את המחיר משהו כזה. בקיצור אני יספר כמה דברים.. אז ככה אני הידרדרתי בארץ הפסקתי לעבוד(אני כבר חודש לא עובד) אין לי כוח מין הסתם. התחלתי לעשות שטויות להיות יותר אם חברים לא לחזור בלילות להמר(היא יודעת שכבר הפסדתי 3 אלף שקל וכואב לה הלב עלי) בקיצור אמא שלי לא רוצה שאני יהיה כמו אבא שלי מבינים אז כאילו היא החליטה שניסע לקנדה כי היא היתה שם החיים שם יותר ברמה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להם מבצע בפייסבוק חדש שראיתי: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=152706394767569&set=a.122055001166042.8406.120994861272056 40% על תיקים לניידים של גולה. אולי מישהו מעניין אותו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-