כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתרים שנותנים ציונים וביקורות של סרטים אבל אני לא מדבר על הגועל נפש האמריקאי בשם imdb או rotten tomato אני רוצה אתר שנותן ציון גבוהה לסרטים לא בגלל שהוא פופולרי אלה מפני שהו סרט טוב וכמובן שיכלול הרבה סרטים בין לאומיים ולא רק אמריקאים (כי אמריקאים מיצרים אולי 5 סרטים טובים בשנה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בזיהוי של סרט. אני לא זוכר איך הוא ממש התחיל אבל אני זוכר שזה היה על ילדים במנזר שלאחר שהם עשו משהו לא בסדר הנזירים סגרו את הבנים בחדר וסגרו את הבנות בכלוב בלילה הבנים מצליחים לצאת והם משחררים את הבנות ואז הנזירים עולים עליהם והם באים לקראתם עם כלבים ואז אחד הילדים מנשק את חברה שלו על הקצה של החלון או מה שה לא היה (אני לא זוכר) וכשהנזירים באים עם הכלבים הם נופלים. אחר כך זה עובר לקטע כזה שאיזה מתנקש או מרגל עובר דרך ליזר ומכאן אני כבר כנראה נרדמתי יש פה מישהו שיודע איך קוראים לסרט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי צ'יפ CMOS חדש מהאתר BadFlash (כתבתי עליו באשכול נפרד)... שילמתי לאתר באמצעות PayPal, דרך אימייל אחר שלי (לא הזה שקיים לי כאן בפרטים)... עכשיו אני פותח את האימייל שלי (זה שכתוב כאן בפרטים, והאתר Badflash בחיים לא שמע על הכתובת הזאת שלי) ואני מגלה את האימייל שבתמונה: פרט חשוב: בגלל שאני רק חושד לרמאות ואני עוד לא בטוח בכלום אז אני לא אומר את פרטיו של האיש... מה שאני כן אומר לכם זה שהוא חבר ב HWZONE! אז מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין שרת מארה"ב, לפי חישובי mustup ( או איך שהם לא קוראים לעצמם - "קונים את אמריקה ברשת" ) יעלה לי בסביבות 600 דולר כל עניין המשלוחים לארץ כולל מע"מ, כולל מס בארה"ב, מס בארץ וכו' וכו' כולל הכל מאוד מאוד יקר יש לי קרובי משפחה בארה"ב שיכולים לשלוח את השרת לארץ, כמה יעלה לי המשלוח לארץ ? כמה שוקל שרת בערך ? 2 מעבדים, סי די רום, 2 הארד דיסקים ... בערך ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שלא שואפים את זה, אז מה הקטע, בסיגריה יש לפחות ניקוטין.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נשוי טרי לי יש חשבון בנק (ללא עמלה), ולאשתי יש חשבון בנק (ללא עמלה). אני שואף שלכל אחד מאיתנו יהיה חשבון בנק משלו, ובנוסף שיהיה חשבון בנק להוצאות משותפות (דירה, חשמל וכו'). כאשר הרעיון שלכל אחד מאיתנו תהיה הוראת קבע ע"מ להפקיד לחשבון המשותף. השאלה - איזה בנק יתן לי לפתוח חשבון כזה מבלי לשלם עמלות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.somethingawful.com/inserts/articlepics/photoshop/games2/LambChowder_sims.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי היה מאמין, האתר האגדי חוזר!! (זה לא דיון על ווארז, אלא על חזרה של אתר נוסטלגי) http://www.sharereactor.com/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מזמין את הטיסה רציתי לדעת איפה הכי כדאי לטוס, אני לא מכיר את המקומות האלה .. איזה מן המקומות האלה הכי יפים ? בין גלבוע לתבור גבעות לובן פארק תמנע בתרונות רוחמה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אם אתם חושבים שרמת הידע שלכם היא מספיק גבוה כדי לבדוק מבחינה דיקדוקית את הטקסט הבא שכתבתי אשמח מאוד אם תמצאו טעויות ותתקנו אותי!! תודה מראש.. The Use Of Force ---------------- In my opinion the word "Force" as a verb means to make someone or something to do something against his mind by violence. The force can be used in a different cases. In some of them ,the force can be used for a good targets and in some of them for bad. I think that the word "Force" which appears in the title of the story("The Use Of Force") is very connected to the story itself. In the story the word "Force" was used exactly as I described in paragraph 1, for example when the doctor for…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, היום היתי בטיב טעם ראשל"צ ולא מצאתי את המשקה הנ"ל. מדובר במשקה חדש של BLU עם תוספת גווארנה, הטעם שלו טעים לגמרי להבדיל מהרדבולים או הסטנדרטים בטעם זבל, וגם יותר מהקרנבריס והלימון. טעם פרשי כזה מרענן. מישהו יודע אם הפסיקו להביא אותם לארץ במקרה? http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=25893
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במה אתם משתמשים אם לא בסקייפ? כרגע אני משלם (סקייפ כמובן) 9.2¢ לדקה ל landline בגיאורגיה או 20¢ לסלולר. יש משהו יותר זול או שאלה הם התעריפים הכי זולים שאפשר למצוא היום?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להורדה: http://www.mytempdir.com/489810 תנו בתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחורף הייתי משקה אותו פעם בשבוע ובוא היה פורח בזמן האחרון הוא התחיל לנבול אז התחלתי להשקות אותו יותר השאלה היא אם מישהו יודע בדיוק כמה צריך להשקות אותו בימי הקיץ החמים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה. באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה? תודה למגיבים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וזוגתי עברנו לקצרין אך עוד לא הסדרנו את החשבונות השוטפים. ישנו משרד "מילגם" של ארנונה אאל"ט בקניון. האם ניתן להסדיר שם גם חשבונות גז ומים? איך פונים לחברת החשמל שם? תודה מראש עריכה : לגבי גז - צריך לבדוק אם הבניין מחובר דרך פזגז או דורגז לגבי מים - ללכת ל"התנור" בקצרין לגבי חשמל - צריך מספר מונה (לעמוד פיזית מולו להתקשר לחברת החשמל,ולהעביר את החשבון) לגבי ארנונה - ניתן טלפונית להתקשר למילגם או ללכת פיזית סתם מידע שימושי תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברים מישהו יודע אולי איזה שאלות שואלים במוקד תמיכה לאינטרנט הנושאים זה דפדפנים שונים, מערכות הפעלה שונות וכו אם מישהו יכול לתת לי 2-3 שאלות מכשילות עם תשובות קצרות אני ממש אודה לכם ... תודה אנשים !!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הטריילר המרשים לסרט נבלי העל החדש חוזר בגירסה מורחבת, שתסביר לכם מי נגד מי ואיך כל זה קרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-לדעת-עוד-על-הסרט-suicide-squad-הטריילר-הבא-י/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את style xp ולא הצלחתי למצוא גם בתוכנה וגם באתר שלהם ערכה שהוינדוס יראה כמו לינוקס או מק אני מתכוון שהכל ישתנה(taskbar וכו'...)כמו לינוקס. אולי יש תוכנה שעושה דבר כזה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-