עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נתקלתי באתר הזה עם סרטוני אנימציה מדהימים באיכות מטריפה. הכתובת היא http://www.ninjai.com/chapters.php. תצפו ותגידו את דעתכם! מומלץ מאוד

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by ofir123,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=47986 מה אתם אומרים? אישית לא הבנתי מה כדאי לקנות.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  3. היי מחר (יום חמישי) יש לי בחינה בספרות על שאלות שהיו בבחינת בגרות פעם (אני לא יודע מתי), המורה נתנה לנו את השאלה היחידה שתהיה בבחינה, ואני מחפש איך לפתור אותה (פתרונות לבחניות בגרות בספרות) אבל אני לא מוצא כלום, אפילו לא מאיזה בחינה זה.... אפ מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני נואש השאלה: בחר בשני שירים והסבר את הקשר בין כותרתו של כל שיר לבית משמעותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם יש איזה חנויות ברשת שמוכרות שקי איגרוף ושאני יוכל להשוות ולראות מחירים. אם מישהו יודע\מכיר משהו על הנושא. בבקשה שיגיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by pdalex,

בואו כל אחד ירשום את המפרט שלו ונראה של מי הכי טוב אז אני יתחיל AMD athlon XP 2000+ Gigabyte 7vrxp rev2 Mushkin256DDR PC2700 Leadtek Gforce4 TI4200

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי עבודה להיסטוריה להגיש ביום שישי בעוד יומיים אז הזמן עוד קריטי. העבודה היא על: הטלפון. אז מה שאני עושה זה אני מביא פנל של הפלאפון שלי, שם בתצוגה את התמונה של אלכסנדר גרהם. אוקיי הכול טוב, אבל חשבתי להוסיף נורה או משהו שיאיר את המקשים כזה.. יש לכם רעיונות למה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי חברה תבדקו את זה בבקשה אך רק מבחינות שגיאות כתיב ו גראמר תודה מראש. In this case, if I was the messenger I would take the money back to the rich man. I think that if I had given him the money it would have hurt my respect and the respect at my sender. I believe that as the rich man would hear about this story he would be satisfied with my decision.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ??? ??? ??? ??? עדיין לא הבנתי בידיוק את הפרוש של "פוליטיקלי קורקט" פעם מישהו ניסה להסביר לי אבל לא ממש הבנתי אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? ומתי משתמשים בזה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 30k צפיות
  10. Started by MishaK,

w00t! קרדיט ל-tb0001 על שמצא את הדבר השולט הזה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Zaknafein,

שלום לכם אנשים נכבדים ומבינים. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא הבאת חומרה לארץ מחו"ל: 1) האם יש מכס על חלקי מחשב נפרדים? 2) האם צריך למגן את הרכיב באיזושהי צורה (מדובר בלוח אם)? 3) איפה עדיף לאכסן את הלוח בזמן הטיסה: בתיק הנישא או בתיק מטען? תודה רבה על עזרתכם (בעתיד).

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

צריך המלצות למוזיקת רקע טובה ומרגיעה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Spiritus,

קיבלתי באן באיזה חדר ב DC++. עכשיו אני לא מצליח להיכנס לחדר כבר יומיים וזה ממש עולה על העצבים. אפילו שהסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש תוך כדי שינוי USER NAME, עדיין אני לא מצליח להיכנס לחדר ואני מקבל את ההודעה הבאה : *** Connecting to 200.149.5.4... *** Connected <Hub-Security> Your ASS is banned! *** Disconnected איך ה BANN הזה בדיוק עובד? אין איזה שיטה לעקוף את זה?!....אני חייב להיכנס לחדר הזה. ד"א העיפו אותי ללא סיבה.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by shechteron,

שלום אני תלמידה בעירוני ד'. המורה שלי ללשון שאלה את הכיתה שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה. רצית לדעת אם תהיו מוכנים לעזור לי... למה בבנין קל עתיד כאשר פ' הפועל היא גרונית התחילית מנוקדת בפתח...? כמו במילה יעסוק.. ה-י' הייתה אמורה להיות מנוקדת בחיריק כמו ביכתב אבל היא מנוקדת בפתח... המורה שלי אמרה שזה קשור גם קצת לערבית וזה לא בגלל הנמכת תנועה.. אם תוכלו לשלוח לי תשובה בהקדם אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Shadowman,

שאתם אוהבים אולי גם אנחנו.... בקיצור אני יתחיל... www.hwzone.co.il

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  16. פשוט תענוג. אני אהבתי את הערוץ הזה מאז ומעולם, סדרות איכותיות, קצת יותר מדי פרסומות אבל... בקטנה. צפיה מהנה.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  17. זאת אחת הדרכים לגלות שידם של AMD באמת נמצאת בהכל , החל ממעבדי 486 של אינטל אשר יוצרו על ידי AMD , ואפילו כאן , סמסונג 622 , גיליתי שיש ג'וק עויין של AMD . המסקנה המתבקשת היא ..... האם ניתן לעשות אוורקלוק לסלולריים של סמסונגים ? ( ולא , אני לא אתייחס לכל הsmartphones למיניהם עם מעבדי xscale של אינטל שאפשר לשחק איתם ) . הביעו את דעתכם , או תתעלמו להנאתכם .

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by JAMOOS GADOL,

שלום גולשים יקרים מי כמוכם (במיוחד הגולשים בפורום הזה..) לא נתקל או לא מעורה בכל הנושא המעניין והשנוי במחלוקת של המוזיקה הפיראטית באינטרנט! תהיתי לעצמי מה קרה איתה השנה? לא באתי שוב להתווכח כמו שחלק מכאן מאוד אוהבים לעשות (או יותר נכון "להצדיק" את עצמם או לא יודע מה..), באתי רק לקבל מידע ממי שיודע מה קורה בנושא הזה בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת... מה עושים כדי לעצור את התופעה? עושים משהו בכלל? האם משהו השתנה בשנה הזאת בנושא הזה? לטובה או לרעה? ובכלל כל פיסת מידע על הנושא הזה בשנה האחרונה אני אשמח! (ד"א - נא לא לפרסם כאן שום הורדות חוקיות זה לא במקום להזכירכם והת'ארד הזה לא בא לעסוק בזה אלא רק במה שקורה עם הנושא של המוזיקה הפיראטית)

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by x-dude,

איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by pringles,

עברתי היום תאוריה מפעם ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לזה 3 חודשים בגלל השביתה הזאת בעעעעעעעעעעע אני מאושר שבוע הבא טסט ואז רשיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by Elior_A,

שלום, אני צריך לעשות הרצאה...לא משנה על איזה נושא... אם למישיהו יש איזה רעיון להרצאה..זה יעזור מאוד!! ו אם אפשר, בבקשה תביאו לינק עם חומר כתוב כדי שאני יוכל לדבר על זה בהרחבה למשל, אם זה על מחשבי כף יד אז תביאו בבקשה לינק שבו רשום מי המציא את זה..למי זה מיועד... וכו וכו' באמת שלא משנה על איזה נושא.... באמת תודה...כבר שעתיים אני מחפש משהו ולא מוצא!!!! :-\ ועוד פעם תודה! ELIOR

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. מתוצרת AMD ומקבלים נתונים עליו ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by BENNY66,

מישהט יודע אולי כמה חשמל מחשב לוקח אני מדבר כמה כסף ייצא לי בסוף החודש אם המחשב יעבוד רצוף

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by HFDO5,

אני יודע שבפורומים פה אסור לפרסם אז מישהו יכול להציע לי איפה אפשר לפרסם? היה פעם בוואלה וכאלה לוחות אבל היום הם שולחים כולם ללוח הבטוח וזה פרסום בתשלום.. : מישהו יכול להציע מקום טוב לפרסום? ואם אסור לפרסם אתרים כאלה פה אז אוליי בפרטי.. :-\

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  25. אז ככה אתמול הייתי הPCH התסכלתי על מעבד למחש החדש שלי אז כמובן הסתכלתי גם על הAMD 64 אתם יודעים הגירסה הביתית הזאתי שעולה 200 $ בחו"ל אז הסתכלתי וראיתי 1500 ש"ח וניראה לי יקר אבל לא קריטי אז הדפסתי היום שוב נכנסתי גם לPCH וגם לZIGZAG והמחיר היה 2800 ש"ח!!!!!!!! מה איך למה ומתי איך יכול להיות?????? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_278&products_id=1837 http://pch.co.il/docs/pd-256999059.htm

• 6 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.