כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מתכוון ביום רביעי הקרוב לגשת לתיאוריה ויש לי דילמה קטנה.. אשמח לעצ/ות... אני רוצה לסיים עם התאוריה לפני שאני מתחיל ללמוד נהיגה... אני לא רוצה להתחיל לסבך בין השניים, אני רוצה לסיים עם משהו אחד ואז להתחיל את השני. אני מתלבט איך ללמוד לזה... אני יודע שלא צריך ללמוד לזה ממש כי חצי אני מאמין שאני יודע מידע אישי ועוד אבל עם מי אתה ממליצים ללמוד? יש לי את הספר "חינוך תעבורתי" מהביה"ס שיש בו את הרמזורים והכל אבל אמרו שהספר לא טוב. יש לי את התוכנה "לומדה" אבל אמרו שהמבחנים שם לא טובים ולעומת זאת בספר "חינוך תעבורתי" יש לי רק ארבע מבחנים שלמים באותה מתכונת שיכולה להופיע בתאוריה עצמה. מה אתם מציעים לי לעשות? בנוסף לכך אשמח אם תוכלו למצוא לי קישור באינטרנט להורדת מבחנים נו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי את האתר שלי (pingmyport) בקישורים ממומנים בגוגל תמונה: אני מבקש לא ללחוץ סתם על הלינקים! זה לא מביא לי כסף, אלא אני משלם על זה! מה אתם אומרים? נתתי 0.20 דולר ללחיצה
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שכל התר'ד הזה ישמע מוזר אבל מעניין אם באמת יש מוטנטים או זומבים. תאמת אני כמעט בטוח שמוטנטים יש כי אני יודע שיש פרות למשל שיש להן שני רשים וכל מיני בעליי חיים בצורות מוזרות. הביעו את דעתכם רק בצורה בוגרת
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום,ראיתי עכשיו את הסרט the hills have eyes סרט חולני למדי ונחמד דווקא חבל שרק לא מסבירים על איך היצורים האלה נוצרו מישהו ראה גם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני בדילמה חחח.. אני לא יודע ממי כדאי לקנות מחשב... מוצע לי בערך אותו מחשב משני מקומות שונים: 1) מהחנות פה למטה, שבעל החנות אני ממש מיודד איתו כמה שנים, הוא בחור ממש נחמד שאני יכול לסמוך עליו שהוא יתן לי מחשב טוב עם חלקים טובים, והוא תמיד יעזור לי כשאני אצטרך.. תמיד הוא מלווה לי חלקים סתם ככה לנסות בלי תשלום והוא באמת נותן לי פריווילגיות כל הזמן... אבל מה, הוא יחסית יקר מאוד, כי הוא לא יבואן או משהו, הוא לא מתעסק עם כמויות גדולות... 2) ממישהו שקיבלתי את הטלפון שלו ממישהו שאני מכיר, הוא נשמע בטלפון בחור אמין, גם כן נשמע נחמד, הוא ישב והרכיב איתי בטלפון מחשב בחלקים שאני בחרתי והגענו למחיר לא גבוה בכלל יחסית למחשב כזה... הוא המליץ לי על חלקים והכל... הוא עובד בחברה ש…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש גורי דוברמן להשתתפות בסרטון. מדובר ביום צילומים אחד. למי שחושש, לא, לא מדובר באיזה משהו לא חוקי כמו קרבות כלבים, או דברים חולניים אחרים זה חשוב מאוד ודחוף מאוד ואודה לכל אחד שיוכל לעזור לי או להכווין אותי לאנשים שיש להם גורי דוברמן... תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי באתר של החברה K.S.P, שעושה רושם לאתר מצויין עם מחירים ממש מעולים.. http://www.ksp.co.il/hmain.php אבל רציתי לשאול אנשים פה שאולי היה להם ניסיון איתם, אם הם כמו ivory - רק מילים, או שהם עומדים מאחורי המילים שלהם ובאמת יש להם מחשבים וחלקים טובים ?? תודה לעוזרים
-
- 85 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יעזור למצוא פרטים על המהממת הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. הבנתי שאפשר לעשות 7 יח"ל באנגלית, מישהו שמע על זה או יכול לספר לי על זה? הבנתי שה - 2 יח"ל הנוספות הן יחידות תרגום או משהו כזה. האם אפשר לעשות את זה למרות שאני עולה ליב' ועדיין נשארו לי בחמש יחידות לעשות את F ו - G? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנות שמוכרת PSP (חדש) בחו"ל ושולחת לארץ. מישהוא מכיר אחת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
בשום מקום לא כתוב. הדבר הכי קרוב לזה שמצאתי הוא שזה מתחיל ב9(שוב לא כתוב איזה שאלון) ושההשמעה של E מתחילה ב11:15 אז מישהו יודע מתי E F G ? אני צריך לעשות את F G תודה מראש! נ.ב מישהו יודע אם בF צריך לכתוב FORMAL LETTER(כמו שהיה בבגרות המקורית)? או משהו אחר? ואם כן- מה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"תור ארוך השתרך בסניף של רשת מקדונלד'ס בתל אביב לאחר שעשרה תלמידי תיכון רכשו ארוחות בשווי 600 שקלים במטבעות של 5 ו-10 אגורות. החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו" מיטל צור פורסם: 11.07.07, 17:24 לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html חחח משעמם להם
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.videosift.com/video/Leno-inhales-gas-with-some-science-guy זה נראה לכם אמיתי?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נידבו אותי לועוד כמה לעצב את הלוגו של מסע פולין כי לא רציתי שום דבר אחר. עכשיו צריך שיהיה גם כיתוב כלשהו ואין לי מושג מה לכתוב, אז הצעות בבקשה!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוא אני אסדר לך אותם. קרדיט: http://dontsmile.info/
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד משהו שם לב שכמעט בכל FA/ השאלה הראשונה היא: What is FAQ?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://one.revver.com/watch/323363 :lol: :lol:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי תסרט אתמול , ולא הבנתי כלום ממה שקרה בסוף ... יש הסבר לזה שאף אחד לא רואה אותם ? דרך אגב - סרט טוב.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום מפרטי מחשב אבל אין מקום אחר מתאים לפוסט הזה ולפי דעתי הוא מאוד חשוב כי הוא יכול לחסוך לאנשים מאות (ואף אלפי) שקלים בקניית מערכת מחשב. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש פה אנשים שאחרי שהרכיבו את המערכת שלהם ביקשו לקבל עליה הנחה ואם כן אז כמה עלתה המערכת ואיזה הנחה קיבלתם. חשוב לציין גם מאיזה חנות...
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקבלתי לקד"צ טכני בחיל החימוש (אופטיקה) תגידו לי מה אתם יודעים על חייל החימוש ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1.7.7 ראשון שעבר עשיתי תאונה, ונכסתי ברכב מאחורה בצומת עם רמזור.... אוטו שלו או עף קצת קדימה... (מטרים ספורים) או שהוא נסע קדימה כדי להתחמק ממני... ואז אחרי מכה עף קצת קדימה, אני לא סגור על זה... לרכב שלו לא נגרם נזק חיצוני ולשלי כמה שריטות... צילמתי את האחורה שלו למקרה הצורך... אני אעלה את התמונה אח"כ אם מישהו יבקש... עצרנו בצד אחרי הרמזור, התחלפנו בפרטים לכל מקרה ונסענו לדרכינו... 8.7.7 בכל אופן,עבר שבוע מאז, ואתמול זאת אומרת שבוע בדיוק אחרי הוא מתקשר אלי, זה מה שהוא מספר: "הוא אומר שבחלון של הנהג, הכבל שמזיז את החלון מעלה מטה, נקרע לו... (אני מניח שזה קרה בזמן התאונה) החלון לא התרסק אבל... הוא הלך לביטוח ושם אפילו לא רצו לבדוק את זה, כי החלון אפילו לא מרוסק, אמרו לו שא…
-
- 52 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
על WINDOWS ?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-