כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני גולש להנאתי, החיים יפים, השמיים בהירים, מקיש על על הקיצור לפייסבוק והשם שמיים הפייסבוק השתנה! גם לכם או רק לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, היום היתי בטיב טעם ראשל"צ ולא מצאתי את המשקה הנ"ל. מדובר במשקה חדש של BLU עם תוספת גווארנה, הטעם שלו טעים לגמרי להבדיל מהרדבולים או הסטנדרטים בטעם זבל, וגם יותר מהקרנבריס והלימון. טעם פרשי כזה מרענן. מישהו יודע אם הפסיקו להביא אותם לארץ במקרה? http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=25893
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארנק שחור מבחוץ ואדום מבפנים. אני לא מדבר על ארנקים כמו של ELEMENT אלא משהו יותר קלאסי, ומספיק גדול בשביל תעודת זהות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות ההחייאה המבורכת של ג'ים--> נתקפתי פרץ עז של נוסטלגיה ומייד חיפשתי כמה טרקים שאהבתי מהמשחק הראשון וגם את סרטון הפתיח http://www.youtube.com/watch?v=Vqe9ijbjxfM של המשחק. התברר לי מהר מאוד שהפתיח היה באמת חלק מסדרה על המשחק הקורע הזה. אחלה סדרה אגב, אין לי מושג למה לא הוציאו DVD עדיין. אני יודע שאני לפחות אקנה אותה בלי להסס. מה עם מותגים אחרים? מה עוד שווה החייאה לדעתכם? ואני לא מדבר על משהו מאולץ וטרחני כמו ביושוק2, אלא ממש דברים שכבר לא שמענו מהם שנים כמו סדרת סיסטם שוק, או SYNDICATE WARS. כמה שאני מתגעגע להפנט אנשים עם סוכנים ולהסתובב בעיר שבכל רגע אני יכול למוטט בניינים. לפחות לאט לאט החליפות באולפנים מתעוררים ומשחררים קלסיקות כמו פריקזויד ופינקי והמוח לא …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?! נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח... אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות) ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב... לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה? Somebody help :s05:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שציינתי בכותרת, יש שיר באתר של DJ Yahel, שמתנגן באמצעות נגן הפלאש(שנמצא בתחתית האתר) פשוט תלחצו על play ותפעילו את השיר. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא מקום באתר שמציין את השם של השיר. תודה רבה מראש על העזרה. נ.ב - טוב לחזור לראות את הפורומים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו הזמין פעם ב Zenit ? אם כן אני רושם בהזמנה בעברית או באנגלית ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבן אדם היה אצל מישהו, והיה צריך להתקין WINDOWS מהדוס. שעה הוא ישב, כתב :CD F ולא הבין למה זה לא מחליף כונן. היתה צריכה לתקן אותו ילדה שלא מבינה פחות יותר כלום במחשבים, ואמרה לו "אולי ננסה כמו שלמדתי כשהייתי קטנה?" והפלא ופלא, כשהקלידו :f זה איכשהו עבד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הביקוש הרב והבלבול בימים האחרונים, החלטתי להקליד מדריך בנושא "עשיקת קברים". תחילה יש לעסוק במקוריותיה של הביטוי עושק-קברים. מקור המילה עושק-קברים הינו דווקא "שודד-קברים", שזהו הוא כינוי שלו זכו סוחרי המחשבים המקצועיים בתחילת המאבק שאני הכרזתי עליו למעלה משנה. המאבק שאני הכרזתי עליו לא היה כנגד החנויות שקוברות אנשים מדי שבוע עם מחשבי-קבר שלא שווים חמישית מהמחיר שהם עושקות עליהם, אלא כנגד כל אותם סוחרים פרטיים שהם הרבה יותר גרועים מהחנויות האלה כי הם עשו הכל בצורה שחורה ועל גבם של ילדים תמימים. הסיבה שהמונח "שודד-קברים" הוחלף ב"עושק קברים" הוא מהסיבה הפשוטה שהמינוח האחרון היה יותר קולע למטרה, כי האדם לא שודד בכח את המחשב מהילד, אלא עושק אותו ממנו, שכן המשמעות של "עשי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אהיה שם 100%.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ctrl.co.il/ctrlm/HomePageContents/movie/UpLoadfile/F3135_kofzma.mpeg *לקחת את הלינק ולטעון לחלון אקספלורר נפרד.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אוטוטו בן 17 (עוד חודש וחצי), ועוד לא קיבלתי צו ראשון. כל החברים שלי קיבלו את הזימון כשהיו בני 16 ורבע בערך (וניגשו כשהיו בני 16 וחצי, מקסימום). אני יליד '93 וחבר אחר שלי, שנולד כמעט חודש לפני, הלך לצו ראשון כבר לפני חודשיים. עכשיו בתחילת שנה היה לנו יום פתוח בנושא צה"ל (שערך תצוגות וכאלה במרכז הקונגרסים בחיפה), ונרשמתי שם לגיבוש חובלים ושייטת 7. לא שלחו לי אף זימון לשום גיבוש, הסקתי שזה היה בגלל שאין לי צו ראשון עוד אז אין לי פרופיל ואני לא רשום כ"קיים" בצבא (נכון?). השאלה שלי היא כזאת: היות ואני יעבור צו ראשון רק בי"ב, הגיוס שלי כנראה יהיה באוגוסט (ב-5?). האם יש מספיק זמן מהגיבושים עד לגיוס? מתי בד"כ נערכים הגיבושים בקיץ? אם אני לא טועה זה צריך לצאת די צמוד - זה או…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maccabi-health.co.il/SIP_STORAGE/files/3/3423.pdf דף 41, סעיף 40. בברכה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לחברי טל ששיתף בפייס את המסמך הנדיר *מניסיון אישי, ככה זה בכל מוקד בחברה גדולה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא אכפת לי אם זה ידיעות אחרונות או מעריב. הדבר היחידי שאכפת לי זה המחיר וכאן נשאלת השאלה עד לאיזה מחיר+ מתנות אפשר להגיע איתם??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי לכבות אותו בשביל לגלוש באתר אחד לא נשמע לי הגיוני, והודעה קופצת בכל דף זה פשוט בלתי נסבל.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר מתכנן להשקיע בבורסה ולהרוויח כסף ממניות אבל אין לו מושג בדברים האלה והוא לא יודע אם זה משתלם בסופו של דבר, אז הוא פנה אליי לשאול חברים לגבי מכללות או קורסים מומלצים ומהירים שהוא יכול לעבור ולדעת הרבה מישהו מכיר מוסדות או מרצים ספציפיים או שיטות לימוד (ספרים?) מומלצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. זקוק להמלצה למאמן לכלבים מאיזור הצפון (נהריה, עכו, קריות). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-