כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
היי. יצא לי לראות את הסרט ואני לא מבין דבר אחד, מדוע יש בו תמונות שנמשכות פריים אחד החל מהדקה ה49 שלו? מה פשר הדבר? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כחודש אחרי שקיבלנו הזדמנות לצפות בו בפורמט מודלף, הטריילר לסרט הקומיקס החדש והייחודי מופץ באופן רשמי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בטריילר-האלים-והמדהים-לסרט-deadpool-הפעם/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אז ככה אני מתכוון להרשם לבית הספר הולץ בתל אביב ויש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי אליהם 1)האם קשה להתקבל לבית הספר? 2)איך הרמה של בית הספר? גם מבחינה לימודית וגם חברתית 3)איך הצוות מורים שם? 4)ברגע שאני מסיים ללמוד עד יב אני יכול להשאר יג ויד? תודה מראש לכולם ד"א לכול אלו שעכשיו יבואו ויגידו שבית ספר צבאי זה חרא וכ'ו וכו' בבקשה על תטרחו להגיב כאן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש להנאתי, החיים יפים, השמיים בהירים, מקיש על על הקיצור לפייסבוק והשם שמיים הפייסבוק השתנה! גם לכם או רק לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר מתכנן להשקיע בבורסה ולהרוויח כסף ממניות אבל אין לו מושג בדברים האלה והוא לא יודע אם זה משתלם בסופו של דבר, אז הוא פנה אליי לשאול חברים לגבי מכללות או קורסים מומלצים ומהירים שהוא יכול לעבור ולדעת הרבה מישהו מכיר מוסדות או מרצים ספציפיים או שיטות לימוד (ספרים?) מומלצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחמדינג'אד: כך הכרתי את אשתי | מצחיק :)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בתחום. ובפורומים הרלוונטים הקהילה שם מתה. אני צריך המלצה לגזיה לצורך בישול,הרתחת מיים בתנאים של מדינת ישראל. לא צריך איזה משהו מיוחד. התקציב עד סביב 300 שקל תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני יודע שביקורות על האתר מתקבלות פה בפנים חמוצות אבל , לדעתי הגיע הזמן לשדרג את מדור המכירות של האתר. יש בו המון "זבל" ומודעות ספאם. כמו "מקבוק פרו 15 2017 ב1586 שקל " וכל מיני מודעות סתמיות שחלקן מובילות לאתרים מפוקפקים (מניסיון , יותר מפעם אחת) וחבל, יש פה המון אנשים מחליפים חומרה באופן תדיר והמקום יכול להוות תחליף מעולה לאתרים כמו יד2 או קבוצות פייסבוק למכירות חומרה, כי האתר מעוצב הרבה יותר טוב מהם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי עדיין אין לי פרופיל, כנראה 64 וזה יוצא לי מעולה כי אני רוצה להגיע לממר"ם...עכשיו מישהו כאן יודע במקרה על השפה שהם מלמדים שמה? הבנתי שהיא דיי דומה לASM (אני יודע אASM דיי טוב)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע נתתם לי מפרט, המפרט נבנה בRSM ניסתי לתפוס אותם בטלפון כבר כמה ימים ללא הצלחה וזה קצת ערער את האמינות שלי בהם. האם יש חנויות נוספות באיזור השרון עליהם אתם יכולים להמליץ וגם יוכלו להרכיב לי את אותו המפרט? שאלה נופסת, האם אני זכאי להנחה ברכישת מערכת הפעלה ואופיס בעת רכישת המחשב בחנות הנל ובחנויות האחרות שתמליצו? שאלה אחרונה, האם כדאי להשקיע בחברה יקרה יותר בזכרונות הRAM או שזה לא קריטי ואין בעיות עם Transcend? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים מצאתי את האתר הבא: http://www.brainsync.com/ והוא מבטיח דברים יחסית מדהימים.. בכל מקרה רציתי לדעת עם מישהו ניסה, או אם מישהו מבין בנושא כי אני שוקל להשתמש בזה.. הרהורים: זה ממכר? מה קורה אם אני משתמש בזה שנה ופתאום מפסיק? איזה שינויים זה עושה בדיוק למוח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הייתה את הברכה הזאת, מישהו זוכר מהי ? אני צריך אותו לשימוש פרטי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים! אתם מכירים אתרים שמשלמים כסף על צפייה בפרסומות שהן שולחות למייל? האם מישהו קיבל כסף? בבקשה תגובות.....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם ! *אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.* לסרטון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבן אדם היה אצל מישהו, והיה צריך להתקין WINDOWS מהדוס. שעה הוא ישב, כתב :CD F ולא הבין למה זה לא מחליף כונן. היתה צריכה לתקן אותו ילדה שלא מבינה פחות יותר כלום במחשבים, ואמרה לו "אולי ננסה כמו שלמדתי כשהייתי קטנה?" והפלא ופלא, כשהקלידו :f זה איכשהו עבד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מילה נוספת מיותרת.... פשוט מדהים. http://www.fingerskilz.tv/DasBlog/PermaLink,guid,53a8c7c9-02ab-4f4a-9014-6c4f889c887f.aspx
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם עוד מישהו נקתל בבעיות של לקבל smsים בפרטנר? דוגמא מהיום- הודעה שנשלחה ב22:36 התקבלה אצלי רק ב22:43 -ואת זה ניתן לראות בפרטי הודעה שהמכשיר מראה. (מדובר בk800i שנקנה באופן פרטי עם כרטיס sim דור 3 של אורנג' בלי הפעלה של הדור ה3 ) השיא היה שלפני חודש הודעה ששלחו לי ב8 בבוקר הגיעה אלי ב8 בערב עוד מישהו נתקל בזה? יש פתרון?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחו לי מוצר מאיביי וקיבלתי קוד משלוח. שהקשתי אותו באתר של הUS POST קיבלתי: Label/Receipt Number: ************ Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on January 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. לא הבנתי מה בדיוק הם אומרים לי.. עזרה? ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-