עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Googleness,

לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שמעתי שיש אפשרות לוותר על מקצוע חובה אחד לבגרות (כמו ספורט או תנ"ך) ועדיין לקבל בגרות מלאה בתנאי שעברתי את שאר המקצועות. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gohan,

מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? יש לי מזגן ריצפתי מפוצל את החשמל ניתקני מהיחידה החיצונית , הכשיו יש את 2 הברזים שהצינורות נחושת מתחברים אליהם , אני פשוט פותח אותם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קצת לא קשור אבל בטוח יש פה חלק שכבר עברו את זה , מסיימים י"ב ורוצים חוויה אחרונה עם כל החבר'ה לפני שכל אחד ממשיך עם החיים שלו בצבא וכו ... בגלל מועדי ב' ותאריכי הגיוס אין אפשרות לדילים כי אני מוגבל לתאריכים 13-20 ליולי ... אין לי יותר מדי מושג במלונות ,אבל מה שכן אני יודע שעל המלון\אכסנייה החבר'ה רוצים לשלם כמה שפחות , 500-650 לכל אחד ( אנחנו שישה אנשים ) . אז ככה , אם תוכלו לתת לי שמות של אכסניות\מלונות ( עדיף כאלו שהייתם בהם ) טובים ושיתאימו לבני נוער ( כלומר קרובים לחוף ..מקומות בילו וכו ), אני וחבריי מאוד נודה לכם .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kremeron,

אוקיי מצטער לא רוצה ללכלך חח נרגעתי קצת מחרר נתקשר אליהם באמת נברר פרטים אבל אם זה היה בכוונה זה ממש מעצבן ...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dima_ga,

ביום ראשון יש לי הפלגה ליוון לערים רודוס, כרתים וסנטוריני. מכיוון שהמידע שמצאתי לא מפרט מה המרחקים מהנמל לאתר אשמח לשאול אתכם מה כדאי לראות בערים הנ"ל ולא נמצא במרחק רב מדי מהנמל הימי? האם יותר זול ויש בכלל אפשרות לקנות טיול במקום או רק על הספינה? כל טיפ נוסף יתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KaPuT,

הלווי שכל השיפוצניקים היו כאלה http://stream.qtv.apple.com/qtv/videoc/http/benn001/benn001_http_300_ref.mov

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pavlo,

E8600 @ 4.5 GHZ Tri-SLI Evga GTX 280 And it Keeps going פשוט תראו את הוידאו... לינק למכירה ב EBAY למעוניינים (2500$) http://cgi.ebay.com/CUSTOM-Gaming-PC-E8600-4-5Ghz-Tri-SLI-GTX-280s_W0QQitemZ220294215641QQcmdZViewItem?hash=item220294215641&_trkparms=72%3A1205%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 תגובות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם אני יכול לעשות משהו כדי שהמחשב יקליט לי את השיחות טלפון שאני עושה בבית? ומה צריך בשביל זה? תודה וסליחה אם זה לא המקום המתאים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מאיפה אפשר להשיג את השיר החדש על חיזבאללה?? הוא שייך לאיזה מישהו ולהקת הפיונירים(חלוצים) הולך ככה בערך: "יאללה יא נסראללה, יקח אותך אינשאללה, נחזיר אותך לאללה, עם כל החיזבאללה" תוה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gaf,

שלום לכולם! נגמר לי החוזה עם HOT ועכשיו אני יכול לחדש או להתנתק. בהנחה שאני רוצה להמשיך איתם, מי יודע איזה תוכניות ובאיזה מחירים אפשר לקבל מהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ABL,

קניתי לאחרונה מחשב ומהרגע שהוא הגיע אלי היו לי מסכים כחולים ותקיעות במשחקים ואפילו בויסטה אחרי שבוע של ניסיון להחליף את הוינדוס ב64 ו32 וכדומה נשארה הבעיה והבאתי את המחשב לחנות ואמרתי להם את הבעיה הם כמובן האשימו אותי שלא התקנתי דרייברים נכון וחרטות כאלה (ואני מעולה במחשבים). אחרי שבדקו שמו לי ויסטה מקורי שלהם וכל הדרייברים וטענו שהכל תקין. שמחתי שהתקינו וינדוס בחינם ולקחתי את המחשב אלי. אחרי ששמתי כמה משחקים שמתי לב שאין מסכים כחולים יש רק תקיעות וגם בוינדוס בעבודה רגילה. לי ממש נמאס ואמרתי להם תחזירו לי את הכסף ותקחו את המחשב אליכם זה לא הגיוני מה שהולך. הם טוענים שלא מחזירים אלא מתקנים! ושאם אני רוצה להחזיר %20 מגיעים להם כי השתמשתי במחשב! האם זה הגיוני?! אנא עזרו לי!…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תיראו הביאו לי את העבודה הבאה ומה זה קשה לי בתנ"ך! בבקשה תעזרו לי! לסכם מאנציקלופדיה מיקראית על שילו. מי הוא היה,איזה תקופה הוא חיי,ומה הוא עשה,בבקשה זה דחוף! תודה לכול העוזרים!!!!

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by cleric,

אחד הטובים 8)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מי היה מאמין - הסרט החדש בסדרת פארק היורה שבר את כל השיאים עם הכנסות של יותר מחצי מיליארד דולר בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%96%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-jurassic-world-%d7%9b%d7%91%d7%a9%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך לבצע שיחה דחוף ולהקליט אותה. הבנתי שיש אפשרות דרך סקייפ, האם שמקליטים זה עושה רעשי "תות תות תות"? יש גם את השירות החדש של גוגל שזמין לישראל אך לא ראיתי אם יש דרך להקליט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Itay Brenner,

אני מקווה שזה המקום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל התראות שכבר קראתי מהאתר דרך כרום. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by someone,

היום היו רוחות חזקות מאוד... ורציתי לדעת עם מישהו שמע בחדשות או מכיר איזה אתר שכתוב שם מה יהיה המצב מחר?.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה קורה חבר'ה הכל טוב?! אצלי הכל מצויין! חח בשביל הצחוקים. ניגש ישר לעיניין.. אז ככה כבר הספקתי לעשות יום ראשון קניות ב2000 שקל אני דיי מוכן לקנדה. אמא שלי נסעה היום בבוקר לתל אביב ליקנות לי כרטיס. היא כבר קנתה כרטיסים לה ולאחותי ב2000 דולר לפני חצי שנה והיום היא צריכה לשלם עוד 600 דולר. כי אמרו שביגלל פסח מעלים את המחיר משהו כזה. בקיצור אני יספר כמה דברים.. אז ככה אני הידרדרתי בארץ הפסקתי לעבוד(אני כבר חודש לא עובד) אין לי כוח מין הסתם. התחלתי לעשות שטויות להיות יותר אם חברים לא לחזור בלילות להמר(היא יודעת שכבר הפסדתי 3 אלף שקל וכואב לה הלב עלי) בקיצור אמא שלי לא רוצה שאני יהיה כמו אבא שלי מבינים אז כאילו היא החליטה שניסע לקנדה כי היא היתה שם החיים שם יותר ברמה …

23. Started by The_overclocker,

הראיה שלי מדרדרת כבר דיי הרבה זמן, אז הלכתי לרופא ושבדק ומצא שיש לי 0.5 בעין שמאל ו0.75 בעין ימין. יחסית לא כ"כ נורא, אבל זה כבר מתחיל להעיק (העתקות מהלוח מרחוק וכו'). OK אז מכיוון שזאת הפעם הראשונה שלי ואני כצרכן חכם ( ) רוצה ללמוד קצת על המוצר הבא שאני הולך לקנות. הרי אחרי הכל מדובר כאן בדיי הרבה כסף וזה מצור שהולך לשרת אותי דיי הרבה זמן. אז ככה, אני אגיד את כל מה שאני יודע, וכל מה שאני חושב שאני יודע, ואתם תוסיפו ותתקנו אותי: מסגרות למשקפיים עדיפות ממתכת. המחירים נעים בין 300-800 שקל. עכשיו, למה בדיוק ההבדל הגדול של 500 שקל ? הייתי באופטיקנה ואני חושב שזה בגלל שהם מביאים לך 2 זוגות אז הם מפצים את עצמם. אולי יש חומר שיותר טוב ? עדשות: יש כלמיני סוגים, עדשות "גרמ…

24. קניתי כרטיס מסך כמעט לפני שנה (9 חודשים לשם דיוק), לא היה לי מזל עם הכרטיס מסך שלי והוא הוחלף פעמיים ב 9 חודשים (לא כולל את הפעם הנוכחית). עכשיו הכרטיס שוב בשלבי גסיסה שוב, הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס, כשהגיעתי לחנות ראיתי עליה שלט: "חנות להשכרה". ובפנים הכל ריק! קיבלתי שוק! . עכשיו אין לי מושג איך אני מחליף את הכרטיס :-\ למי לפנות? (הכרטיס במפרט המחשב). מקווה שתעזרו בבעיה הקשה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. הבנתי שאין תוכנה כזאת, אז אולי יש אתר, שמחלק את המוסיקה לפי מצבי רוח/מקצבים... כלומר רגוע,קצבי וכו'.. לפעמים בבוקר בא לי לשמוע מוסיקה רגועה ואני לא רוצה לשמוע רק אומן אחד, ולקטלג את כל המוסיקה שלי זה קשה... מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.