עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.liveleak.com/view?i=4d5_1209073065

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לאחר רשימת עשרת הסדרות הפופולריות ביותר בקרב פורעי החוק האינטרנטיים, אתם מוזמנים לגלות מי הם שוברי הקופות ההוליוודיים שהפכו (לצערם) ללהיט גם באתרי הטורנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%94%d7%96%d7%90%d7%91-%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%93%d7%96%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%94%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by biodome,

As you know, I'm in south america right now.. In Argentina Bariloche to be exact. I wanted to infrom u there's a club here called nothing else but Pacha, with Israeli DJs and it is sponsored by a hostel called (of course) Shenkin Buenos Aires! I mean common, I didn't travel half way around the world to sit in a internet cafe, and hear someone shouting "achi ata chayav lavo liroet et ze", or for someone giving me a israeli club greeting. Or see a hebrew menu in the best ice cream in town! And of course always hear the word where is the best, where is the cheapest. And once u get into one of these places of course you're surrounded by hebrew all over around! Goddam, i…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by benor,

מדובר בבית בגודל של כ- 150 מ"ר. החשיבות העיקרית היא בעקר בסלון ובמטבח. יש מעט שטיחים (אין ממש צורך בשאיבת השטיחים) התקציב בין 1500 - 2500 ש"ח. איזה דגמים מומלצים יש במחיר הזה? איזה חומר אני יכול לקרוא בנושא, על מנת להרחיב את הידע שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שתי הבעיות הן: 1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל? 2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם! זה כבר 4-5 שנים שאני שומע פינק פלויד לד זפלין דורס דייב מטיוס וכו תמיד רציתי לשמוע את בוב דילן! אבל באמנים מסוגו צריך לדעת איפה להתחיל איך לאכול אותם ואיך להתענג או לא רציתי לדעת מה האלבום הכי מוצלח של בוב דילן שבאמת מייצג את המוזיקה שלו במיטבה! בתודה מראש

7. Started by LioR CoHeN,

שלום לכולם... מאחר ופה אסור הפרסום בנוגע למכירה היני מעוניין באתרים בהם אוכל לפרסם הודעות בנוגע למכירת מחשב. תודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפש יזם בעל ידע בתיכנות שחושב נושם ורואה קוד בכל מקום,אם אתה חולם לפתח משחק ולא היה לך את הבן אדם הנכון לסלול איתו את הדרך. צור איתי קשר. oyurtrez@gmail.com אפליקציה בשלבי תיכנון,דורשת מפתח פלאש ולא רק, כדי להמשיך בבנייתו. ההכנסות מהתוצר צפויות ממכירת המשחק בפלטפורמות שונות. מחפש שותף! ולא פרילנסר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

דיון/שאלה קצרה: אני טס לחו"ל בקרוב ואני אמור לנחות באיזור 10 וחצי בלילה, מה שאומר שאני אגיע לעיר בסביבות 12 +- הבעיה היא, שאם אני זוכר נכון, ברוב המלונות מבצעים צ'ק אין ב10 בבוקר... כלומר יכול להיות שלא אוכל לעשות צ'ק אין כאשר אגיע למלון? נשמע מבולבל ומפגר, אבל זה מה שאני כרגע. שונא לתכנן את הדבר הזה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. משקה פריגת, עשוי מרכיבי פרי טבעיים, ללא חומרי שימור, ללא צבעי מאכל מלאכותיים. אנחנו בפריגת משקיעים בפרדסים שאנו נוטעים, בעצים שאנו מטפחים, בפירות שאנו קוטפים ובמיצים שאנו מפיקים מהם. רכיבים: סוכר, חומצת לימון, אספרטיים, אצסלופם K, סכרין, חומרי טעם וריח, אשלגן, צבע מאכל לוטאין. אזהרה: מכיל פנילאלין, לא מיועד לסוכרתיים. כמובן שאלה רכיבים טבעיים. יש אצלי בחצר עץ אצסלופם K והוא מניב פירותיו כל השנה. ואיפה המיץ בדיוק ברשימת הרכיבים, הא..?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by arkady,

היי תהיתי אם יש תוכנה [או דרך אחרת] להוריד דברים מיוטיוב, פעם שמעתי על דבר כזה, אבל לא ממש התעניינתי. למישהו יש דרך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

שני ארועים שקרו לאחרונה העלו אצלי חיוך. 1.השקת טכנולוגיית זיהוי תנועות הגוף החדשה של מיקרוסופט ל-X-BOX, ה-Kinect ויציאתו של משחק חדש: 2. הפאשלה של Apple עם האייפון 4 והפתרון הנואש של אפל בדמות מגן גומי חינם לכל רוכש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Or ei,

אני מחפש פורמים על מערכות (רסיברים DVD רמקולים וכו')

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אלכס מייטין,

היי מישהו יכול בבקשה תעזור לי לפתור את שני התרגילים הללו תודה לעוזרים

15. Started by sapartil,

למשל יש לי אייקון של קובץ של 10 שירים על הדסקטופ, איך אני משיג את ה URL של הקובץ הזה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lioreliasi,

היי. יש לי מגבר/ די וי די של פיוניר, ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, רציתי לשאול אם יש דרך חוקית לתרגם סדרה / סרט מאנגלית לעברית. כלומר = להשתמש בקובץ ה-SRT ושאני אתרגם אותו לעברית . לפי מה שקראתי באינטרנט , קובץ הכתוביות הוא למעשה נגזרת מהתוכן עצמו ולכן כל שינוי שלו תהיה פגיעה בזכויות יוצרים. לא יודע אם זה משנה , אבל התוכן תמיד נמצא ביוטיוב , כלומר מי שהעלה את התוכן כבר הפר את זכויות היוצרים אבל "גונב מגנב פטור" לא הופך את זה לחוקי. ובחזרה לשאלה : האם יש דרך חוקית שמאפשרת לי כאדם פרטי לתרגם לעברית סדרה / סרט שהועלה ליוטיוב או כל מקום אחר ברשת מבלי להיות חשוף לתביעה מגורם כלשהו ? תודה

18. Started by pure perfection,

שלום , יש ל xtreamer prodigy , אני מנסה לצפות בסרטים שה aspect ratio שלהם זה 2.40:1 שזה מסך מלא . במחשב זה בסדר זה מוצג כמסך מלא אבל בסטריימר זה לא מופיע במסך מלא . מה יכולה להיות הבעיה ? שאלה שניה : אני מזמין מחול בגדים בשווי של 2600$ כמה מס אני אצטרך לשלם ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Itay Brenner,

אני מקווה שזה המקום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל התראות שכבר קראתי מהאתר דרך כרום. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)

21. Started by מישה,

אני רוצה להזמין שרת מארה"ב, לפי חישובי mustup ( או איך שהם לא קוראים לעצמם - "קונים את אמריקה ברשת" ) יעלה לי בסביבות 600 דולר כל עניין המשלוחים לארץ כולל מע"מ, כולל מס בארה"ב, מס בארץ וכו' וכו' כולל הכל מאוד מאוד יקר יש לי קרובי משפחה בארה"ב שיכולים לשלוח את השרת לארץ, כמה יעלה לי המשלוח לארץ ? כמה שוקל שרת בערך ? 2 מעבדים, סי די רום, 2 הארד דיסקים ... בערך ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לצערי הרב מתה מדפסתי היקרה בטרם עת (מדפסת hp d1560, למי שתוהה). אז החלטתי לקנות מדפסת חדשה. לצערי מחסניות הדיו במדפסת הישנה עדיין יחסית מלאות, וכמובן המדפסת החדשה משתמשת במחסניות מסוג אחר. יש חנויות שממחזרות מחסניות, אבל מחזירות כסף בהתאם למחסנית ריקה (יענו, שקלים בודדים). כיוון שהמחסניות כמעט מלאות אז חבל לי "לזרוק" אותן ככה. יש מקומות שישלמו מחיר סביר עבור מחסנית כמעט מלאה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני חייל משוחרר שהשתחרר מצה"ל לפני חודש. אכשיו אני רוצה להתחיל לעובוד בעבודה נדרשת בגלל שלא מצאתי משהו יותר נורמאלי במקצוע שלי (טכנאי מחשבים ומכנואי). אכשיו אני רוצה להתחיל לעובדה בשמירה, סתם לאבטח איזה מפעל ולא אבטחת מוסדות חינוך (אני יודע שעבודה נדרשת היא במוסדות חינוך בלבד). דיברתי אם המעסיק של החברת שמירה והוא אמר שהוא יכול לרשום אותי כמאבטח במוסד חינוכי כך שזה יחשב לעבודה מעודפת. השאלה שלי האם אני יכול להרוויח את הכסף בעבודה מסוג זה? האם בכלל כדאי לי לקחת את הסיכון הזה ולבזב חצי שנה (אני לא רוצה לגלות שעבודה מסוג זה לא תביא לי את הכסף של עבודה נדרשת). (אני יודע שבשמירה צרכים להיות יוצאי יחידות קרבית. אני כן בעל תעודת לוחם).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן....... סוף סוף חופש יותר ארוך מיומיים........ מי בונה סוכה? מי יביא תמונות מהסוכה שלו? מה אתם עושים בסוכות? ואיך תשרדו עד לחנוכה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים