עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?

2. Started by J0n1,

אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by J0n1,

קראתי פה ש: מה שהבנתי מהטקסט הוא שהמכשיר שאני רוצה להזמין שמידותיו הן 111.8 x 50/80 x 14.4 mm (נוקיה E75) פטור ממס ועלי לשלם רק מע"מ. אבל כשהסתכלתי באתר של מכס ישראל כתוב שצריך לשלם 33.4% אז מה צריך בעצם לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Scorpion17,

למה כיום לא צריך להשתמש כבר בפד ? הפד זה רק בשביל הגלגלת של פעם או עוד דברים?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by Kukishin,

שואלים בעבודה לאיפה להפקיד לי את הפנסיה.לא מבין בזה כלום. מישהו יכול להמליץ?

6. Started by MatanFrenkel,

אם היה לי אסתמה לפני מספר שנים והרופא משפחה שלי כתב לי שהתקף אחרון לפני שנתיים, זה יהיה סעיף כלשהו? או שיש סיכוי שזה יוריד לי פרופיל? ועם איזה פרופיל אפשר לבקש חריג קרבי?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ednri,

שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. Started by EasyPooper,

שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?

9. Started by yuraxp,

שלחתי קונסולה לתיקון בשירות דואר אקספרס,כלומר עם שליח,את זה עשיתי ביום שני,היום בדקתי באתר של רשות הדואר החבילה הגיע למוקד השליחים בראשון לציון ,ששמה נמצאת החנות,חנות נתפתחת בשעה 10,מה קורה עם השליח מגיע מוקדם יותר וזה סגור? הוא יתן בדואר את הפתק של דואר רשום כאילו? אשמח לדעת איך זה עובד במצב כזה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by SilentBob,

צוות מדענים הולנדי מכין את האנושות לכיבוש כוכב הלכת האדום עם גידולים ראשונים שנמצאו בטוחים למאכל בהתבסס על אדמתו עתירת המתכות הכבדות האנשים הראשונים שינחתו על כוכב מאדים, אי שם בעתיד, יאכלו אפונה, שעועית ואולי גם תפוחי אדמה – זאת אם להתבסס על ממצאים של צוות מאוניברסיטת ווגניגן בהולנד, אשר עוסקים בימים אלה בנסיונות גידול יבולים אכילים על בסיס דוגמיות אדמה שדומות לזו שנמצאת על כוכב הלכת השכן, ואשר שונה בצורה מהותית מהאדמה המוכרת לנו מכדור הארץ שלנו. מדען שעונה לשם Wieger Wamelink (שאת שמו אפילו לא ננסה לעברת) פירסם בחשבון הטוויטר שלו תיעוד לארבעה יבולים שונים אשר גודלו באדמות שפותחו בידי אנשיה של נאס"א ומדמות את מה שקיים במאדים, וגם על פני הירח שלנו – ובעוד שניתן …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. למי שקרא היום את מוסף הכלכלה של ידעות אחרונות - ייתכן ונתקל בידיעה על פיטורי 1200 עובדים וסגירת חטיבת הייצור של לגו בארה"ב. בתחתית הכתבה ניתן לראות תמונה של מארז לגו סטנדרטי, ומתחתיו הכותרת - צילום יח"צ. את קוד המוצר ניתן לראות בבירור בתמונה - 6773. למראית עין התמונה נראתה לי מוזר - בעיקר מכיוון שאינני זוכר שום דגם כזה. חיפוש מהיר באינרטרנט גילה את מקור התצלום - http://www.othervoices.org/2.1/feinstein/auschwitz.html אין לי מושג כיצד הם הצליחו למצוא את התצלום הזה, ולמה בחרו דווקא את התצלום הזה אבל בהחלט מדובר בבחירה אומללה מתוך חוסר טעם (או חוסר הבנה) ולזה קוראים עבודת יחסי ציבור משכנעת

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני לא מגלה כאן את אמריקה,אלא רק מספר לגבי מה שאני עשיתי על מנת לגלוש בחינם,בביטחה,ובאנונימיות באמצעות רשתות אלחוטיות, כך שבכול התחברות שלי לרשת ,ה-IP שממנו אני גולש משתנה באופן אוטומטי ובדרך הזו לא ניתן לאתר אותי ולגלות את זהותי וזאת משום שבכול מקרה ה-IP איננו שלי מלכתחילה. לא כול הצעדים הכרחיים ואתם כמובן יכולים לפעול בדרך שונה ולאמץ רק חלק מהדברים: 1.המחשב הנייד שלי וכרטיס ה-WIFI החיצוני ניקנו במזומן בחו"ל והוברחו לארץ. 2. אני לא עושה שימוש ב- WIFI המובנה בנייד וזאת מפני שכדי לשפר את טווח הקליטה וגם להקטין למינימום את החשיפה לקרינה אני משתמש בכרטיס WIFI בחיבור USB שתומך ב-WIFI N . 3. מלבד זאת את ה- MAC address מומלץ מדי פעם לשנות בעזרת תוכנה ו\או בהגדרות מתקדמות של כרט…

• 154 תגובות
    • 14.8k צפיות
  14. Started by Yuvky,

אני בן 18 עם חברה. אנחנו בהתחלה של הקשר, אבל זה יחסית רציני, ככה שהעניינים המיניים מתקדמים בקצב סבבה. שנינו ניהיה הראשונים אחד של השני (יחסי מין), ואני לא כל כך בטוח אם זה אסטטי לשכב עם בחורה כשהחבילה קצת "מבולגנת". חברים שלי כבר עשו את זה, אבל אני לא בטוח אם זה מתאים בשבילי כל העניין. מה אתם חושבים? כמובן שהשאלה מכוונת בעיקר לגברים שפה, אבל דעה נשית לא תזיק

• 34 תגובות
    • 9.9k צפיות
  15. Started by tootie,

טוב לאחר בדיקה קטנה החלטתי לבדוק מה המצב בפורום אני מעשן (פעיל) ובעד לגליזציה של גראס.

• 67 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. רק בשביל שתבינו למה אני תמיד אומר שלגרמנים(ולאמריקאים..) יש יותר מדי זמן פנוי וכסף..... תפעילו רמקולים ותראו עד הסוף http://home.mchsi.com/~djkoolaide2/xtc.wmv איתן

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  17. אז ככה . חשבתי לגשת שוב להיסטוריה א' מכיוון שהציון שלי נמוך יחסית (73 סופי) ואם אני ניגש דרך בית ספר אני ניגש עם אותו מגן (75) האם יש דרך לגשת בצורה חיצונית ? איך ? כמה זה עולה ?אני פשוט רוצה להרשם איפה שהוא לגשת וללכת אני אלמד מהיום עד הבגרות (היסטוריה א' זה ב- 15.6) אני זוכר את החומר רק צריך לחרוש קצת על מיקודיות מה ששנה שעברה אפילו למתכונות לא למדתי ולבגרות למדתי באותו יום כמו מפגר :\. אז יש איזו דרך ? ואם כן אפשר לעשות ככה גם במתמטיקה ? כי היה לי ממש קל שעשיתי שוב את 05 בחורף אבל ניגשתי עם המגן של שנה שעברה....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by maori_0,

שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by ex_,

http://www.youtube.com/watch.php?v=dUTZvdgr42U&search=fish+cold+ads

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by BoA,

האם מישהו יודע אם יש אתר או תוכנה שדרכה ניתן למצוא שם של בן אדם דרך מספר טלפון?, כמו שפעם היה את האתר הזה של 441 שהיה נותן את השירות הזה (יענו הפוך מ144)

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. הרי לראשי החמאס יש בני משפחה נכון? ואפשר ללכוד אותם נכון? אז למה שלא יילכדו אותם וייענו אותם ויפעילו לחץ על הנבלות האלה? הרי אנחנו לא בשוויץ, זה משחק מול חיות אדם...פה במזרח התיכון מי שמשחק אותה חמוד ויפה לא שורד...

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  22. :lol: :lol: :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. פרצתי לפניי כמה דקות לאתר של XBOX צרפת כי ראיתי בפורומים שלהם הודעה אנטישמית ולאדמין שלהם גם קוראים מחמוד. אין לי רגשות אשם ולא הרסתי משהו לבינתיים... אבל יש לי את כל הדטא בייס שלהם \=

• 109 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by AVL,

בחורה שלקחה את המושג לדפוק את הראש קצת רחוק מידי http://home.no/decos/drunkgirl.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by J0n1,

אני רוצה להזמין לדרמן מאיביי, זה אפשרי/חוקי? יש מצב שזה יעצר במכס?

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.