כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל הערות\הארות, יתרונות ובעיקר חסרונות (חשוב לי מאוד להיות מודע לכל החסרונות לפני הקניה, שלא יבואו לי בהפתעה אחרי התשלום). מדובר על פיג'ו 307 שנת 2004 כמו שרשום בכותרת, גיר טיפטרוניק, מנוע 1600, דגם XT. הרכב יד ראשונה וטופל מעולה ע"י הבעלים, לא תאונות ולא כלום, טיפולים תקופתיים אפילו לפני הזמן (25 אלף במקום 30 כמו שהיצרן רשם). מה שכן, הרכב נסע לא מעט, 100,000 קילומטר. נא לא להפנות אותי ל-CARSFORUM, אני מכיר את הפורום אבל משום מה הוא עושה לי בעיה בשעות האחרונות בפתיחת תארד חדש. אשמח לקבל תגובות מקצועיות ממי שמבין בתחום ויש לו קצת ניסיון עם צרפתיות ובעיקר הדגם המדובר. מקרים בודדים שלא נותנים אינדיקציה מספקת כמו "וואי ועואיעואיעאיי לשכן צ'לי יש ת'רכב הזה שיויהואיעואיו…
-
- 55 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
יש לי כבר בערך את המפרט שאני רוצה אבל ממש אין לי מושג ממי לקנות אם אפשר בבקשה להמליץ לי על חנות(באזור המרכז) עם שרות טוב לא רק במכירה אלא גם במקרה של תקלה ובעיות (וגם שהיה לה ידע ונסיון בשרתים) , לא חובה שהחנות תהיה הכי זולה הרבה יותר חשוב לי השרות שלהם.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. אנ י מתכנן הפתעה למכר שלי.. ואני מחפש שירים שהיות להיטים גדולים בשנות ה70 אפילו 80 בתודה רבה, דור
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מה החוק אומר? ברגע שהזמנתי הם מחוייבים לספק לי את המוצר או שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה? תודה לכל העוזרים. עריכה: מצאתי בתקנון שלהם: החנות תהא רשאית לבטל עסקה או מכירה כולה או חלקה במקרים הבאים: 12.6.1 נפלה טעות קולמוס , בין אם במחיר המוצר ובין אם בתיאור המוצר . באסה. אני אזמין בכל זאת ונראה מה יקרה. מקסימום יבטלו.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה זה מסורבל, ארוך, מיגע? מה אני צריך שיהיה לי? ועד כמה זה בטוח?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה במשך שבועיים להעלות ערך לאתר ויקיפדיה. בטענה שהעלתי ערך פרסומי ולא אינצקלופדי, מחקו אותו כבר פעמיים. אני לא מצליח להגיע ולנהל שיחה עם אף משתמש ותיק באתר. אני משער שיש קשר בין העובדה שזה הערך הראשון שפרסמתי לעובדה שהוא נמחק, לכן אשמח להיעזר במישהו ותיק שיוכל לעזור לי להעלות את הערך בסופו של דבר לאוויר. טובי-לב, אנשים חינניים או כל אחד אחר שיוכל לעזור לי, יתוגמל בעזרה הדדית במקום בו אוכל להועיל.
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו - נערך - חברה תנו תגובות!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וויכוח עם חבר על מתי זה שלשום... אני אומר שזה לפני יומיים והוא אומר שזה לפני שלושה ימים** נגיד היום יום שלישי אז איזה יום היה שלשום? תודה
-
- 25 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
השעה עשרה ל6 ועוד לא נרדמתי גילחתי את השיערות בביצים לקצוץ ועכשיו אני מת מגירודים ולא נרדם! מה לעשות? אני רציני לגמרי אני מת זה מגרד כ"כ אני משתגעעע אני רציני אל תעשו צחוק או משהו, כל אחד עבר את זה בחיים שלו
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מכירים את המבצעים האלו וואלה! ספיישל שנותנים כרטיסים חינם לסרטים וכל מני דברים עם עונים על שאלות בקיצור יש את זה כבר כמה שנים בוואלה! ואני באופן קבוע מנסה את מזלי שם ובחיים לא זכיתי רציתי לדעת אם אי פעם מישהו זכה שם במשהו כי זה נראה לי מה זה מסריח הסיפור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי, קיבלתי היום iPod Video חדש והתאכזבתי לגלות שהוא לא מגיע עם מטען לחשמל אלא עם כבל USB למחשב מה הם דפוקים!? אם מישהו רוצה לצאת לטיול עם הנגן או משהו כזה? הוא לא יוכל לשמוע בגלל שאין לידו מחשב!?! קיצר באסה.. זה ככה אצל כולם?? זה הגיע בקופסא שחורה דקה כזאתי..
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה. קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו. החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי. מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה? השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק) השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם. לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל…
-
- 69 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
דסקטופ תלת מימד אמיתי. שווה צפייה. YouTube - BumpTop 3D Desktop Prototype - www.bumptop.com אני כבר נרשמתי לבטא...
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו http://www.my-zone.co.il/modules.php?name=TVonline חברה תנו תגובות!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדכון: הבעיה נפתרה אני מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל אני כבר ממש מיואש. נסיתי לפתור את זה מספר פעמים בדרכים שונות ובשום דרך אני לא מגיע לתוצאות כמו שהגיעו ביובל גבע(1/9) :-\ מישהו יכול לפתור את סעיף א? כמו שהבנתי זה נראה ככה:
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק השני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת. אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון,…
-
- 61 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אמורה להגיע אלי חבילה בדואר רשום, ואני מבין שאני אצטרך בסופו של דבר ללכת ולקחת אותה מסניף הדואר הקרוב. בכל מקרה, באתר של הדואר כתוב שהחבילה הגיעה היום לסניף הדואר שקרוב לביתי. הבעיה היא, שבדואר רשום אמורים לקבל קודם איזה פתק הביתה שאומר שהחבילה נמצאת שם ואני יכול לקחת אותה עם הפתק הזה. אבל הפתק עוד לא הגיע (אני גם לא סומך על הדוור של השכונה) ואני כבר רוצה לקחת את החבילה. האם אני יכול ללכת לקחת אותה בעזרת תעודת זהות וזהו? (החבילה רשומה על שמי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-