עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DeaglinG,

שלום, אני חייל שמשרת בתור מנהל רשת בפלחי"ק (פלוגת חיל קשר), והפלוגה שלנו נמצאת במצב חברתי ירוד ביותר, בעיקר עקב אנשים שהתשחררו והרוב חדשים. המ"פ שלנו אמר לנו שמי שיש לו רעיון ל"ערב גיבוש" (בבסיס כמובן), אבל משהו ברמה גבוהה, מוזמן להגיד לו ויקבל את כל מה שהוא צריך בשבילו. כמה דוגמאות למה שהוא נתן: 1) סרט. עכשיו לא סתם לשבת ולראות סרט, אלא לארגן כמויות של פופקורן, מזרונים במגרש, מקרן, גיטרה, והכל בשנטי עד אור הבוקר. הכנה של בריסטולים עם פרסום הסרט וכדומה. השקעה רצינית. 2) ערב תירס חם. קונים 20 קילו תירס ורוטב צ'ילי, ועושים ערב תירס חם כמו בקום המדינה. אני מחפש רעיון למשהו רציני ממש. משהו שיצרוך עבודה של יומיים לפחות, אבל שיגרום לפלוגה להיות בשוק. יש עצות?

• 15 תגובות
    • 8.2k צפיות
  2. יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://img239.imageshack.us/img239/7050/img0569kb4.jpg תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ori-silver,

בכמה אני יכול לצפות להורדה במחיר שאני בא לקנות מחשב?נניח אני משלם במזומן אפשר להוריד 10%ממה שאני רואה שיש בזאפ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. Started by J0n1,

שלום. סבא שלי בן 80+ והוא ממש משתעמם בבית, אז הוא הולך פעמיים בשבוע למין בית קשיש כזה שיש שם מחשבים והוא משחק בכל מיני משחקים של צורות וכדומה. אז אבא שלי השיג לו מחשב ואמר לי לחפש לו משחקים, אז דיברנו עם המקום והם אמרו שהוא משחק בגרודי (חחח כן כן, גורדי) התקנתי אצלי 2 גירסאות של גורדי ושום דבר לא מתאים.. יש לכם מושג מאיפה אני אוכל למצוא תוכנות לאנשים זקנים? אולי משהו שקשור בצורות או משהו עם קורדינציה ואינטלגנציה תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by super-MC,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=452874 תהנו

• 15 תגובות
    • 7.4k צפיות
  7. Started by 104952,

שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by oorlevi,

אני רוצה להצמיד כתוביות לסרט בפורמט XVID הכתוביות מתאימות הכול סבבה אני רק לא יודע איך עושים את זה.. מישהו יכול לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

טוב קיבלנו את הפורד פוקוס החדשה מודל 2007 ואמרו לי שאפשר לחבר את הרדיו שלה לפלאפון בעזרת בלוטוות' יש לי N6131 מישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  10. http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה להיוועץ בעצתכם - מה כדאיות רכישת מחשב היום לעומת עוד חודש / חודשיים? אני יודע פשוט שיש תקופות קצרות בעולם המחשוב שכדאי לחכות בשל הבשלת טכנולוגיות וירידות מחירים בשוק. לדוגמא בזמנו, לקנות IDE לפני שיצא SATA הייתה החלטה פחות טובה. האם גם כיום אנחנו במצב דומה בנוגע לאיזה-שהיא טכנולוגיה או התקדמות משמעותית כל-שהיא? תודה לכל העונה / עוזר.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by Stastyle,

נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by shloosh,

נמאס לי כבר מכל הפעלולים של הוליווד... אני רוצה סרט נורמלי עם עלילה!!! וגם מה זה כל הדברים הלא נורמלים והלא מציאותיים שעשו שם?!? F35 שמטייל מעל ומתחת לכבישים ורודף אחרי משאית?? הקטע הדפוק הזה שהוא מקפיץ את המכונית ופוגע במסוק??? וגם כל הדברים הקטנים שקשורים למחשבים שהיו מטומטים, כמו להתחבר לקשר של המטוס קרב ולהגיד לו פקודות לא נכונות.... נו באמת??? קיצר פעלולים ויריות סבבה יפה,אבל 0 עלילה 0 מציאותי ציון 7.3 .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה. PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי. רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חו…

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  16. יש לי כדורסל כחול צהוב גודל 5 עם חתימות של שחקני מכבי תל אביב.. הקבוצה מעניינית לי תאחוריים והכדור הזה לא אומר לי כלום אני מת להעיף אותו בשביל קצת כסף כמה דבר כזה שווה לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם הבנתי שיש פה כמה מבינים בגיטרות אז אני שואל פה כמה שאלות. אני מעוניין להתחיל לנגן על גיטרה חשמלית אין לי בסיס על קלאסית או כל ידע בנגינה על גיטרה, אבל אני מעוניין להתחיל לנגן על חשמלית ולא ללמוד את הבסיס דרך קלאסית אלא ישר להתחיל ללמוד את הבסיס דרך חשמלית האם זה אפשרי אני יודע שזה לא מומלץ אבל ברמת העיקרון זה אפשרי וזה יהיה בסדר? האם אתם יכולים להמליץ לי על מגבר + גיטרה למתחילים בתחום ה2500 שקל?(אם אני יראה שזה מתאים לי ואני יתקדם אני ישקיע על מגבר+גיטרה מקצועיים יותר כמו פנדר,גיבסון)... הסגנונות שאני מעוניין לנגן הם מטאלקור,הארדור,סקרימו,הארדרוק בעיקר guns n roses... האם זה אפשרי? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by fish123,

לא מזמן רכשתי את הDVD של כל מה שאי פעם היה בתוכנית JACKASS (לא כולל את הסרטים) יש בו תרגום בעברית!! לא נראה לי שיש הרבה כאלה אז חשבתי שאולי כדאי לשמור אותו סגור הרמטית כי בעתיד זה יכול להיות יקר... מה אתם חושבים? לשמור את זה סגור או לפתוח עכשיו? אני לא יכול להתאפק!!!

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by Odedb52,

אהלן אהלן... מממ... אני עכשיו רוצה להכנס לתחום של נגינה בגיטרה. עכשיו השאלה שלי היא בנוגע לגיטרות חשמליות, אילו חברות הם המומלצות ביותר חוץ מפנדר, גיבסון ו... ESP... פשוט אני רואה הרבה גיטרות אבל אני לא מכיר את החברות ואין לי מושג אם הם אחלה חברות, או חברות עם גיטרות צעצוע...... וגם אשמח לקבל כל מיני טיפים להתחלה... מה כדאי לדעת לפני שאני מתחיל.. או כל דבר שבא לכם לשתף / להגיד בנושא... (ואל תגידו "תתחיל מקלאסית".. כי אני מתחיל מזה בכל מקרה ) תודה, עודד ב.

• 198 תגובות
    • 13.7k צפיות
  20. Started by Burned,

אתם מכירים תוכנה טובה ובטוחה לניהול סיסמאות?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by levimadman,

מה היא הדרך הטובה ביותר לקדם ולפרסם אתר מוזיקה? אתר של שני מוזיקאים חדשים המציעים לשמיעה שלושה משירהם וגם להגיב עליהם בפורום המיועד.. http://mamusic.6x.to חוות דעת על האתר ועל השירים בפרט גם לא תזיק.. בנוגע לפירסום -אני לא מדבר על מנועי חיפוש.. אני מדבר על מעבר לזה..האתר רשום במנועי החיפוש כבר.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

חוץ מספרים על מדע בדיוני, לא אוהב סוגים כאלו, יותר בכיוון של ספרים פסיכולוגיים, עם משמעות או ספרים שמבוססים על חיים של מישהו, או על איך לעשות בסף , בקיצור כל מה שקראתם והגעתם למסקנה שזה ספר שהיה שווה לקרוא וחבל שמישהו יפספף ולא יצא לו לקרוא אותו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by Slash87,

אני רוצה לקנות אופניים זנב קשיח למתחילים... ראיתי בנתיים את ה trek 4300 אבל צריך לחכות איזה חודש עד שהם יגיעו <הדגמים החדשים> מישהו מכיר אולי אופניים ברמה שלהם בסביבות ה 1800 שקל?!?!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by navk2,

http://www.bigpc.co.il איך הוא מבחינת אחריות ? טוב ?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

כתוב לי בקיוסק המידע האישי שהתפקיד שכנראה אני ילך אליו הוא מפקד כיתת טירונים, אפשר קצת מידע על התפקיד הזה, אם הוא תפקיד חרא או בסדר, החסרונות והיתרונות(אם יש) , אני מתגייס עוד חודש, אז חשבתי אם יש לי איזה סיכוי להחליף את התפקיד.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים