כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
IMPORTANT MESSAGE: There is an IRC Trojan Horse that is calling itself "DivX 4.50 Patch." DO NOT DOWNLOAD THIS PATCH. There is no official DivX 4.50 release. משעמם לי בשעות כאלה, אז גלשתי להנאתי וסתם כי בא לי להתעדכן, נכנסתי לwww.divx.com (אחד האתרים שמעוצבים בצורה פשוט נפלאה, לדעתי...) ומצאתי את ההודעה בראש העמוד מודגשת באדום. אז זהירות!!! :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שמו לי פלטת הרחבה ללסת העליונה, ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה- אבל היא ממש מציקה לי, ולא בגלל הלחץ בשיניים אלא כי אני לא יכול לסגור את הפה כמו שצריך ולאכול פיתה למשל זה כמעט בלתי אפשרי ומלווה בכאבים. לפי דעתי ההרכבה שלו על הפנים (כי לפני כן היו אמורות להיות לי 4 גומיות להרחיב את השיניים, ולפי מה שהבנתי 2 מהם "נפלו" [לפי מה שאני זוכר היא בכלל לא שמה לי את ה2 האחרות]). אז ככה זה אמור להיות האי נוחות הזאת? היא אמורה לעבור? מחר אני הולך אליהם בכל מקרה בתקווה שאפשר לתקן את זה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איטיות באינטרנט והתקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה שם... לעוד מישהו את הבעיה? (עד שאני פתחתי את התראד הזה, כמה זמן לקח... :-\)
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
באיזה מנייה כדאי להשקיע שיש אצלה ריווחיות גדולה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הוא פרש? או שקרה לו משו חמור יותר?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מתי התגייסתם?. כאילו עד עכשיו ראיתי שאני מתגייס ב1/5 והיום דחו לי את זה ל1/10. לא שזה רע אבל פשוט אני רוצה לדעת מתי אני מתגייס, או יותר נכון מתי מתחילים את הקורס קדצ(בהנחה שנכנסתי לגאמא/ממרמ). כי הבנתי שזה בא לפני הטירונות ולא אחרי כמו שחלק אמרו..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרכון שלה ישן וצריך לחדש אותו. אבל האם הופך אותי אוטומטית לזכאי לדרכון בריטי? ניסיתי להתקשר לשגרירות הבריטית אבל הם סגורים היום. ובאתר שלהם לא היה כתוב שום דבר על מקרה כזה. יש פה מישהו שמכיר את החוקים\יש לו ניסיון בזה ויכול לענות לי? או להפנות אותי לאתר עם מידע? אם אני באמת יכול להוציא דרכון בריטי - זה משנה לי את הטיול באוסטרליה :-) כי אני אוכל להוציא ויזת-עבודה תודה לעונים\ות, אוהד
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 209 צפיות
- 1 follower
-
-
יש אוטו ובחורה. אין לי מושג בדברים באשדוד מעבר לחוף הקשתות אז דברו נ.ב.דברים פתוחים היום בכלל בערב?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במשך השנים צברתי ספרים רבים: מדע בדיוני, פנטזיה, היסטוריה, טבע וספרי לימוד שונים. ספרים מעניינים שנכתבו ע"י מיטב הסופרים בז'אנר. רוב הספרים באנגלית. יש גרסאות Hardcover איכותיות ומהודרות. בעיה אין לי מה לעשות איתם והם סתם תופסים מקום רב שאני צריך. החלטתי למסור את הספרים. ארזתי אותם בקרטונים והעמסתי אותם ברכב. ספריה עירונית נראה כמו המקום הטבעי למסור ספרים, אבל האם יש מקומות נוספים? לא נראה לי שצריך אותם בספריה באוניברסיטה. לפחות אצלנו 99.9% מהספרים ספרי לימוד. איפה לספרים יהיה הכי רבה שימוש? חבל שהם יתבזבזו.
-
- 16 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
-
אהמ..אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה פרטו ! ;D
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כנראה יוצא למסיבה של רדיו BU ב"מערה החשמלית" בת"א, שם יופיעו לא פחות מ: Infected Mushroom DJ Yahel סאבלימינל והצל עוד פרטים כאן אני משגי כרטיס מוזל באיזה 80 שקל, במקום משהו כמו 140... שווה. ;D The only problem is, שאמא שלי לא הכי אוהבת את ת"א וזה עלול ליצור בעיות מסויימות... כמו שהיא לא תתן לי ללכת... חפיף, אני ישב לה על הווריד עד שהיא תתן לי. לא יעזור לה הפעם - אני הולך ! אז מה אתם עושים?
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
פעם היה אתר כזה - www.Halloo.co.il מכניסים מס' טלפון ומקבלים שם, כתובת וכו' האתר הזה לא פועל האם הוא נסגר בגלל חוק להגנת הפרטיות או שהוא עבר למקום אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהי יודע למה hamor.tk נעלם אהבתי דווקא את האתר הזה (למנהלים:אל תעלבו גם את שלכם אני אוהב ;D)
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
http://www.hriders.com/ לאן נגיע בקצב הזה.. קצת קשה להאמין שהם באמת מחזיקים טרהבייט עבור כל חשבון חינמי..
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניגשתי היום לאחת מחנויות הום סנטר הקרובות לביתי, מסיבה לא מובנת המלחם שלי נשרף (והלך לעולמו) והייתי צריך אחד חדש, ודחוף. נכנסתי לסניף, ניגשתי למוכרת הראשונה שראיתי שם ושאלתי אותה - "את יודעת איפה נמצאים המלחמים" ? לאחר מבט מוזר של כמה שניות, מבט שנראה כאילו נחתתי ממאדים נפלט מפיה - "מה זה מלחם" לאחר השוק הראשוני, והניסיון שלא להתפוצץ מצחוק בגל צחוק אדיר שתקף אותי הסתובבתי וראיתי מישהו שנראה כמו עובד בכיר במקום (שכנראה גם שמע אותה שואלת את השאלה האידיוטית הזאת) ומהר הפנה אותי לאוצר האבוד, המלחם ! ששאלתי אותו איך זה שעובדת בהום סנטר לא יודעת מה זה מלחם כל מה שקיבלתי היה מין חיוך מפגר, כזה שמקבלים בשביל להתחמק מתשובה שלא יודעים, או לא רוצים לענות... אם למישהו יש הסבר הגיוני …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,בכל פעם שאני מוריד את השירותים אחריי חירבון טוב אני חושב לאן זה מגיע? האם מישהו יודע ויכול לענות בתשובה בוגרת. תודה
-
- 20 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב ומסך מקולקלים שאני רוצה לזרוק לפח אז רציתי לדעת אולי מישהו מכיר נקודת מחזור לאשפה אלקטרונית באזור ב"ש?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לטוס עם החברה לחופשה באוגוסט. אנחנו מחפשים מקום לא רחוק מדי (בסגנון של יוון, קפריסין וכו') עם חבילות נופש לצעירים חשוב שיהיה חוף ים, ובאופן כללי אווירה של צעירים... איפה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן חברים,שנה טובה לכולם! האם בידיכים מידע על פתיחת קניונים או האם החנויות בערים פתוחות (דוקטור לק וכו..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בן 21 וחצי משוחרר אחרי הצבא ואני מחזיק באזרחות צרפתית שמעניקה לי אשרת עבודה ושהייה בכל אחת מהמדינות הנמצאות באיחוד האירופאי וגם האזרחות מעניקה לי שהייה חוקית בארצות הברית למשך 3 חודשים בלבד (כמו ויזה רגילה). עכשיו אני מאוד רוצה להגר לאחת מהמדינות באיחוד האירופאי או לארצות הברית . במידה וזה יהיה לאירופה כנראה שאני אבחר ביעד ברלין , ואם אני אבחר בארצות הברית זה יהיה ניורק , לוס אנג'לס , או לטקסס . ואני מעוניין לעבוד שם כמובן כרגע אין לי מקצוע כמו רוב המשוחררים ולכן ממש לא יהיה אכפת לי לעבוד בחו''ל בסתם עבודות מזדמנות אני חייב לציין שאין לי שום משפחה שגרה בחו''ל כולם בארץ (לצערי) ולכן המעבר יהיה רק אני לעצמי ... השאלה הגדולה במצב שלי כמו שציינתי לאן הייתם ממ…
-
- 81 תגובות
- 20.2k צפיות
- 1 follower
-