עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים, הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי. אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון). כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות, בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב. רב תודות, ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by artyom,

אני מכין עבודה ואני צריך להכניס נוסחאות... חשבתי להכניס עם תמונה אבל אולי ישנה דרך להכניס את הנוסחאות בשיטה יותר קלה?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by Jack_g,

אם אני רוצה להזמין משהו מחו"ל כל מיני HS ודברים למודינג וכו'. עד איזה סכום אני יכול להזמין בשביל לא לשלם מע"מ ומכס?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  4. ברצוני לשלם על קורס שאני הולך לעשות בזכות הפיקדון ,קיבלתי טפסים והכל . האם ניתן לגשת לכל בנק (לאומי הפועלים ,דיסקונט)בבנק שאין לי בו חשבון ולשלם(כלומר לדרוש צק על הסכום שצויין )או שאני חייב להגיע לסניף בנק שלי ספציפית :s05:

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. איזה בנק נותן את ההטבות הכי משתלמות לסטודנטים? אם אפשר לנמק ולהסביר.

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  6. בדיוק כמה ימים לפני ההופעה של אסף אבידן הלכה לי המצלמה הדיגיטלית ונשארתי רק עם ה-HD של סוני (לא שאני מתלונן עליה) פשוט נראה לי בעייתי טיפה להכניס אותה לבארבי מבחינת זה שהיא כביכול תתעד את האירוע ולא יתנו לי להכניס אותה. מישהו ניסה פעם להכניס מצלמת ווידיאו ממש קומפקטית כמו ה-HD של Sony (שהם באמת נורא קטנות יחסית לוידיאו ועוד HD)לבארבי ולא עשו לו בעיות? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  7. Started by DXT,

מי ראה אתמול (היום לפנות בוקר) את התחרויות? בכל מקרה, אני ראיתי ואני חייב להגיד שהיה פשוט כיף לראות את זה! דאנקים יפים מאד אם כי לא מדהימים. הפגנת כישורי כדורגל יפים מאד מצד סטיב נאש מצד שני הפאדיחה של הלילה - אנדרסן, מי זימן את הבחור לתחרות ההטבעות?! אבל לדעתי הקטע הכי מדהים היה של ריצארדסון (תוקן) מהפיניקס סאנס שקלע את 9 השלשות האחרונות רצוף (!!!) בגמר תחרות השלשלות וניצח בנקודה את הבא אחריו, פשוט מדהים! אין, איך הייתי רוצה להיות שם... וכמוב, מחר משחק האולסטאר! מי לדעתכם יהיה הMVP? ----

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. התחלתי קורס טכנאי פי סי ורשתות במכללת מדיאטק השלוחה הצפונית (צומת קריית אתא). סה"כ הרמה נראית גבוהה מקום רציני וכדומה. רציתי לשאול אותכם, מי שיודע כמובן, עד כמה מדיאטק מציעה חלופה למקומות נוספים ( טכניות לא בר השוואה), והאם הרמה אכן מאוד גבוהה והאם התעודות (MCDST, אכן נותנות משהו בשוק העבודה. אשמח לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by darkman,

גם אם ישלמו לי אני לא עולה. http://briefcase.walla.co.il/data/d/a/r/k/_/m/a/n/0/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502241235275481/200502241248521615/top_thrill_dragster.pps

• 77 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. אמי מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לסלון שתחליף את הGOLDSTAR הישנה 29". האמת הטלוייזיה הנוכחית שלנו מציגה איכות צבע ותמונה מאוד טובה, בזמנו היא עלתה 5,500 אלף ש"ח אך בעקבות שינויים בסלון וחוסר במקום (כמובן שאפשר להסתדר אבל...) ורצון בצג גדול יותר עם טכנולוגיה חדשה היא החליטה לרכוש LCD ולא פלסמה מסיבות ברורות. התקציב שלנו היום הוא 15 אלף ש"ח, עדיפות כמה שפחות אבל עדיין מכיוון שטלויזיה זה להרבה שנים התקציב גמיש קצת והמטרה היא להביא את המסך הכי משתלם מבחינת תקציב וכמה שיותר איכותי. בשוק קיימים המון חברות זולות ושמעתי שהרבה חברות קטנות מוכרות בעצם מסכים שחברות גדולות כמו LG וטושיבה ייצרו והשוני הוא הפלסטיק החיצוני והשם של החברה ולכן הוא זול בכמה מאות שקלים. בכל מקרה …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם נכון לעכשיו אני בכיתה י'. והייתה לי רק בגרות אחת בערבית [הציון הכללי שלי היה 94 ] ויש לי כמה שאלות בקשר לבגרויות\ תעודת בגרות. 1)בתעודת בגרות כתובים ציונים או רק המקצועות? 2)האם יש מקצועות שמשפיעים יותר ממקצועות אחרים? [מתמטיקה, אנגלית, לשון וכו'] 3)אם אני יקבל בבגרות בלשון 60, האם זה יגביל אותי בדברים שונים כמו להתקבל לעבודות, אוניברסיטה וכו'? 4)ולאנשים שעובדים \ עבדו \למדו [סתם בשביל ידע כללי]בתחום ההייטק וכו' האם שהלכתם ללמוד\ לעבוד ביקשו ממכם לדעת אם יש לכם תעודת בגרות או שגם ביקשו לראות \ ממוצע וכו'? 5)איזה דרישות בערך צריך כדי ללמוד תחום בנושא מחשבים [טכנאי מחשבים, תכנות וכו'] באוניברסיטה? [4 אנגלית 4 מתמטיקה וכו'] 6)האם מספר היחידות הכללי של התעו…

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by ptyahoo,

אם הביאו את זה אז סליחה תנעלו... מגזין כלכלה במחשבים און ליין...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by Lol10k,

השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. Started by yuvalkob,

בעוד יומיים אנחנו יוצאים לטיו שנתי ואנחנו צריכים זאת אומרת חייבים רעיונות מקוריים ל"שיגועים" בטיול השנתי הקרוב שלנו .... כל מיני שטויות... תנו לי רעיונות!

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. על איזה מבצעים והנחות שמעתם / ראיתם שקיימים ביום הבחירות? מוצרי חשמל ואלק', ביגוד והנעלה, משקפי שמש ועוד. כל מה שאתם מכירים. תציינו גם באיזה רשתות ובאילו איזורים בארץ. בנתיים מצאתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3668239,00.html

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by 921nadav921,

יש אפשרות לזה בפייסבוק? להוסיף חבר בזמן אישורו בקלות ומהירות לחבר סוג ב. הוא לא יוכל לראות כל מה שכתוב בוול, פרטי יצירת קשר וכדומה.. בקיצור כמו שהוסיפו עד עכשיו חברים רק בגלל המספר. עכשיו זה יהיה יותר נוח. אם לא קיים מישהו מתנדב לעזור לי לתרגם את זה ולשלוח?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום! אני עושה פרוייקט על רומיאו ויוליה ויש לי משימה לקחת כמה ציטוטים ולהגיד מה ה"theme" המשותף ביניהם ומה זה אומר על האמונות בתקופה האליזבנטית (בתקופה של המלכה אליזבט ה-I). בקיצור אחד מהציטוטים (הבעייתי ביותר עבורי) הוא הנ"ל: Is she a Capulet? O dear account! My life is my foe's debt foe אני יודע שזה אומר יריב, יענטו אוייב. עכשיו, מה זה ה-account הזה? ומה הכוונה ב-foe's debt? למי שרוצה לראות מה ה-context, הנה הסצינה מתוך המחזה: http://www.clicknotes.com/romeo/T15.html תודה רבה רבה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. שלום לכל המנהלים, בתקופות מסויימות (במיוחד לפני בגרויות ולפני סוף סמסטר האוניברסיטאות) יש בפורום שאלות שלאנשים לגבי תרגילים שונים. במקרה של בעיות בתיכנות לכולם יש כתובת, אבל במידה ומישהו צריך פיזיקה או מתמטיקה למשל אין לו ברירה אלא לפרסם בכללי וכך יכול להיות שמישהו שהיה יכול לענות לו לא ענה לו, כי הוא פשוט לא ראה את השאלה. מה עם האפשרות לפתוח פורום "לימודים" ואני מניח שאם תהיה מספיק דרישה לפצל עוד תתי פורומים למקצועות שונים? אם מערכת ניהול הפורומים שלכם היא של צד שלישי וקשיחה מידי כדי לאפשר זאת תשכחו ששאלתי. יגאל

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  20. הי, אבא של חבר שלי (איש בן קרוב ל-65 אבל חכם ואינטלגנט) רוכש מחשב למשרד שלו והוא מחפש מישהו שידריך אותו על נושאים שונים. הוא יודע כבר להפעיל מעט את המחשב, לגלוש באינטרנט (אתרים כמו nana וכו') ואני חושב שגם מעט אופיס. בין הנושאים שהוא רוצה ללמוד: - שליחת מייל - הפעלת סורק - שליחה של חומר סרוק לכתובות מייל שונות - הדפסה - צריבה של קבצים לדיסק הכל לשם העבודה המשרדית שלו. הוא גר בפתח-תקוה ופנוי בד"כ בשעות הערב. אם מישהו מהאיזור ויכול להדריך בצורה יפה, ברורה וסבלנית - אשמח אם תפנו אלי בהודעה פרטית ואני אקשר ביניכם. אני מניח שהתשלום יהיה לפי שעות הדרכה. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. יש לי בוחן על מדרון בפיסיקה, ולמצוא שקול מערכת והכל אני יודע, אבל יש שאלה אחת שלא הבנתי איך אני פותר אותה, אשמח להסבר גוף הנמצא על מדרון. בין הגוף לבין המדרון פועל חיכוך בעל מקדם חיכוך של 0.4. מצא מהי הזווית המינימלית בה יתדרדר הגוף אם לא פועלים במערכת כוחות חיצוניים. אני מניח שיש נוסחה לכך? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מצורף סרטון שמסביר שלכאורה כלכלי יותר לקנות דירה ב-2020 (עד אז לשכור) מאשר לקנות דירה ב-2015, ומוסיף חישובים מדוייקים התומכים בטענתו. עד כמה התרחיש שהוא מתאר סביר שיקרה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי, חשבתי להוריד את הפלאש האלו אם אפשר למחשב..יהיה נחמד לעבוד על כל האנשים שבאים אלי לבית (או שיטה להרחיק את האחים הקטנים שרוצים מחשב חה חה חה) כמובן, אם זה חוקי ומותר. (:

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  24. שלום וערב טוב לכל חברי HW! רציתי לספר לכם סיפור קצרצר שלי עםצ חברת פנדה מחשבים. הסיפור מתחיל בתאריך ה-11.2.09, התאריך בו הזמנתי לי סטיק זכרון של G.SKILL שעלה בזמנו 130. (פרטי מוצר תוכלו לראות כאן באתר החברה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=23747&PHPSESSID=f9945d6fb8de81b37fe0350a44326084) ההזמנה הייתה פשוטה, שם, טלפון ואני קיבלתי מספר הזמנה. עבר יום, יומיים, שלושה, שבוע ופנדה לא התקשרו? איפה פנדה הנהדרת שכולם מהללים ומשבחים? אני כלקוח לא לחוץ לא לקחתי את זה אישי או משהו דומה. אחרי זה הזמן התחיל לעבור ואני התחלתי "לחשוש" מה עם ההזמנה שלי? התקשרתי ואמרו לי שיש בעיות עם היבואן ואז באתי פיזית לחנות אחרי שבועיים- נאמ…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים