כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
Clarkson Island כול מי שראה את הפרק החדש בטח כבר ראה חלק קטן:
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הנה ההוכחה שאפשר להיות יותר טיפשים מבלטה לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בלי לפתוח את הפה ל...., נראה שהארווויזיון עבר בשלום, ומנגד, ממשיכה הספירה לאחור לקראת סבב / מבצע חדש של טילים ואזעקות וכל מה שבא עם זה.. נראה שבמערכת הביטחון הבינו שלא לעולם חוסן, וכיפת ברזל מתחילה להחליד, או במילים אחרות, כדאי לחשוב על פתרון אחר / נוסף / משלים . https://m.maariv.co.il/journalists/Article-699268
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/27971.html :lol:
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא יהיה נושא נפיץ. אז אני מבקש שאם אין לכם משהו חיובי לומר, אנא פשוט אל תגיבו לדיון. אני מתכוון להשקיע בין 6 ל- 8 על המחשב ואני בסה"כ מחפש המלצות מתוך ניסיון אישי שלכם, לבחירת חנות לרכוש ממנה את המפרט (שגם הוא ייסגר אינשאללה בעזרתכם הטובה). מה שחשוב זה כמובן: אמינות (לא חלקים משופצים או כל שקר אחר) מהירות תמיכה (אם יש תקלה אני לא רוצה שבועיים להיות בלי מחשב) מיקום (רצוי שיהיה באזור אשדוד-אשקלון, גג עד ראשל"צ). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב 14.04.2008 רכשתי זיכרונות של GEIL 4 סטיקים כל אחד של גיג'ה מהסניף בבאר שבע עבר שבוע שאני עובד עם הזיכרונות הכל בסדר הכל תקין חשוב לציין ללא OC וללא האלעת מתחים לאחר שבוע התחילו הבעיות מסכים כחולים וכל פעם היה קורס לי המחשב שלחתי את הזיכרונות לפנדה לאחר שבועיים שאני עובד עם גיג'ה אחד G.SKILL הזיכרונות הישנים שלי הכל עובד תקין ולאחר שכל הזמן שיגעו אותי בטלפון כל פעם הייתי צריך להתקשר לסניף פנדה בקיסריה שתבינו אני בתור לקוח אמור לעשות את הטלפונים לסניף הראשי? אני חושב שרק הטלפונים אליהם עלו לי 20 שקל עם השיחות לאחר דיבור עם הטכנאי במעבדה אמר לי שהם תקינים ויכול להיות שהבעיה אצלי אמרתי אוקיי אולי אחד הסלוטים בלוח אם עושה בעיות בדקתי את הלוח אם דיסק קשיח סלוטים ומעבד בע…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל הכבוד למפתחי האתר(מילפורד ? ) על השדרוגים והעיצובים נראה יפה מאוד ועובד טוב מאוד , שיהיה לנו בהצלחה בהמשך
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, הזמנתי אתמול בלילה את המוצר הראשון שלי דרך ebay, הופתעתי שלא היה שום מקום למלאות הערות למוכר וגם שלא מצאתי עדיין פרטים לגבי מצב החבילה כמו אם היא נשלחה כבר או לא וקוד מעקב כדי לדעת איפה היא נמצאת... יש דרך לקבל את הפרטים האלה? אני אמור לקבל אותם מהמוכר לבד או שאני צריך לבקש ממנו אותם? תודה ד"א כוס אומו המדינה הזאת! המשלוח עולה יותר מהמוצר! :-\
-
- 7 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני פונה אליכם היום בעצב רב וביגון כבד על מנת להודיע לכם על פטירתה המצערת (ובטרם עת) של הזולה האדירה שלי (הידועה בשם "הזולה 257")... :grinangel: הזולה, אשר שירתה אותי ואת החברים נאמנה במשך שנתיים ועברה שינויים ושפצורים רבים ומרובים הכוללים: ספות, לונגים, 7 נרגילות (!) בגדלים שונים, כ- 8 צינורות מתוכם 2 צינורות מזגן, 3 קירות שמצופים פוסטרים של כוסיות מהעיתון, שטיחים, מערכת סטריאו משופצרת חלקית, כ- 20 דיסקים של מוזיקה איכותית, ואינספור חבילות טבק וגחלים, נסגרת עקב השתלטות עויינת של חבר שלי על הזולה בשביל המטרה החסרת תועלת בגרוש - הוא שם שם מכשיר כושר... יהי זכרה ברוך, מי יתן ושמה יזכר לעולמים. תמיד נזכור אותך בובל'ה... :-\
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.fat-pie.com/salad7.htm
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
עם סיום שמאוד מזכיר שוטי הנבואה, אני לא זוכר אם הוא לועזי או עברי אני רק זוכר שבסוף היה כזה סינתיסייזר או דיג'ירידו משהו אתני כזה וככה זה נגמר, למישהו יש מושג על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז לפעמים כשאתם סתם יוצאים לאן שהוא בצהריים ואין זמן להתקלח ולא שווה לבזבז בושם יקר AXE יכול להיות פתרון לא רע השאלה היא מרוב שיש הרבה לאיזה יש את הריח הכי טוב? אם יש המלצות לדברים אחרים בסגנון אז גם אפשרי לצרף
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באיזה אתר אתם משתמשים להעלאת תמונות? סתם מעניין אותי לדעת..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שאני גולש למעט אתרים. יש לכם רעיונות לאתרים מעניינים? (אני יודע שזו הגדרה סובייקטיבית...)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני התקבלתי לתיכון בירושליים, אולי חלקכם מכיר התיכון למדעים ולאומנויות, או בקיצור יאס"א, זה תיכון ברמה מאוד מאוד גבוהה ואלו הם הבעיות שלי: א. אני גר בעכו ואני מגיע הביתה פעם בשבועיים ב. ימבה כסף- 14000~ש"ח לשנה (לא בטוח כמה מילגה אני יקבל בטוח מקבלים מלגה אז לא להעיר על זה) + כסף של נסיעות+אני יבזבז לפחות 100 שקל בשבועיים, אז זה ניסגר בסביבות ה20000 בשקט. אני אובד עצות, אם מישהו מכיר\למד בבצפר הזה אשמח לעצות הערות וגם מכל האנשים בפורום אני באמת צריך עזרה הפעם...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה אני די לחוץ מכל העניין של הגובה זה ממש מפריע לי ואלה הנתונים שלי - אני 171 שוקל 54 בערך מידה 43 בן 16 .. עכשיו אני לא ממש מפותח זאת אומרת אין לי שיערות פנים אני לא מתגלח וגם לא נראה ממש מבוגר... ההורים שלי גם לא ענקים אבא שלי 174 ואמא שלי 160 למרות שמהצד של אמא שלי יש גבוהים וגם מהצד של אבא שלי יש גבוהים הם כנראה לא קיבלו את זה... אני משתדל לאכול הרבה מאוד וגם לגוון כדי שיהיה את כל אבות המזון, ספורט אני עושה לפחות כמה פעמים בשבוע ובשנה הבאה אני יתחיל יותר רציני כי אני חוזר לכדורגל. לאיזה גובה לדעתכם אני יגיע בסופו של דבר? יש עוד לאן לשאוף? לדעתכם אני יעבור את אבא שלי? יש דברים שאפשר לעשות במיוחד בחופש הגדול שמתקרב בשביל לשפר סיכוים לתת קפיצה יפה בחופש…
-
- 28 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
האם אני שייך לדור האיקס או לדור ה-Y? האם אנח נחשב ל- digital native או ל- Digital Immigrants? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#Millennials_defined_sociographically
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לסוע בשבת בערב לכינרת. נקח אוטובוס מתחנה מרכזית בת"א. אני צריך המלצה לחוף מסודר וזול לאוהלים, שאפשר לעשות שם על האש. והאם האוטובוסים עוצרים ליד החופים או במרכז העיר בלבד?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה איכותי, בריא ונוח לגב אבל לא במחירים מוגזמים כמו של דר. גב וכו' (פחות מאלף שקל). באיזור חיפה, אם יש חנות באיזור חוף הכרמל\כרמל זה יהיה מעולה, צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי... תודה רבה (:
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צריך שתתנו לי כיוון טוב, אומנם את המקצוע אתם לא כל כך מכירים אז לפחות את היחידות: *פיקודים (צפת, ירושלים, ב"ש). *מקחש"ר (תל השומר). *מטה אלר"ם (קריה). *חט"ל (תל השומר). *מש"א (תל השומר, חיפה). *מצל"ח (צריפין, ב"ש, טבריה). *מרת"ח (גדרה, ירוחם, טבריה). כמובן שמומלץ שיש עדיפות למקומות שקרובים לבית (פ"ת). יותר חשוב לי מקום מגוון ומעניין שאפשר ל"התפתח" בו מאשר יותר ימי חופשה (חשוב לי לנצל את הצבא לטובת ניסיון טוב בצבא).
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה! אני מתלבט בין לעשות מנוי למגזין של נשיונל גאוגרפיק בעיברית לבין המגזין popular science מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אזרחות רומנית ואני יכול לעבור לכל מדינה באירופה מבחינת איכות חיים יש כמה מדינות אפשריות אבל מבחינה חברתית וכלכלית אני חושב שהכי מתאים זה ארה"ב, רק השאלה איך אפשר להשיג ויזה לשם? ועוד שאלה: איך נערכים למעבר כזה?
-
- 59 תגובות
- 6.3k צפיות
-