עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by e.s,

מה הסדר של הסרטים... זאת אומרת מה ראשון מה שני ומה אחרון.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה? תודה!!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by nency,

היי מהיכן ניתן להשיג מוזיקה לאתר בצורה חוקית וחינמית? אשמח להפנייה ולעזרה תודה ננסי :-\[

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי אני רציתי לעשות את שולחן העבודה יותר יפה ונוח אבל באייקונים שיש לי במחשב ממש מכוערים ומיושנים. מי שמכיר אתרים שיש בהם אייקונים אשמח לקבל את כתובתם. בתודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by EyEOnE,

אהלן, קיים אתר כלשהו שלפי התמונה שאני יעלה אליו הוא יאתר לי ברשת עוד תמונות לפי זיהוי אנשים או הרקע?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by RazorJunior,

:smile1: נלקח מתוך: לחץ כאן

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

פרצו לי לפני כמה דקות לאייסיקיו... שינו לי סיסמא ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו היו לי מלא אנשים ברשימה וסיפור לפתוח אייסי חדש.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל סיסמא מחדש?? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  7. טוב, אני רואה שיש פה מתקפה של אנשים לא קשורים / הזויים / לא יודע איך להגדיר זאת ששואלים בפורום מחשבים על דברים לא ברורים, אז תרשמו פה בפורמט של: כותרת דיון לינק לדיון (ואולי מיני לינק לאיזה חלק הכי הזוי בו) (ואולי ממתי הוא) לכל דיון הזוי שראיתם פה בפורום. domiel, ואחרים, אנא להקפיד על הפורמט מלמעלה... "הנה אחד:" לא עומד בהם, אם אין כח, אז עדיף לא להגיב בכלל. (ומצחיק מאוד)

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  8. תודה רבה...אני מנסה לעשות אוסף לידידה שלי...

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  9. אי אפשר כבר לקנות היום משהו בלי זה מה הקטע, תעשו הנחה וזהו. לחכות חודשיים בשביל 50 שקל שאתה מקבל אותם בכל מקרה בחזרה

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  10. שלום ב4-5 ינואר יהיה לי יום גיבוש לסטי"לים דבורה וממה שקראתי באיטרנט אני בשוק כגון מדברים של תא הצפות,סירת ההקאות,הכשרת הצלה מהים שזורקים אנשים לים ומטביעים אותם :-\,משהו שצריך להעבור דרך חור בלי לגעת בחבלים עד שכולם מצליחים ואם לא אז הכול מהתחלה וכו וכו בגלל שזה יום גיבוש הראשון שלי ואחרי שקראתי את מה שאנשים כתבו בעניין הזה אני רועד ונמצא בשוק מכול זה כאילו בכוונה רוצים להטביע אנשים.... ודברים כאלו מחר כנראה אני צריך להיפגש איפהשהוא אם הזה שיסביר לי הכול אבל עדיין לא תיאם איתי בפרטים יותר אז אנשים יכולים לתת לי מידע יותר מפורט על הדברים האלו ומה יעשו לי בכללי ביום גיבוש הזה? ואם זה יעזור במשהו אני המשכתי ללמוד לאלקטרוניקה וזה טכנאי בסטי"לים דבורה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by sherlock1212,

נכון יש את הקסם הזה שמשאירים אנשים באוויר ,קודם יש כיסאות או משהו כזה מתחת ואז מוצאים אותם והאנשים נשארים תלויים בלי כלום למטה. מישהו יודע איך ושים את זה?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  12. תודה.

• 6 תגובות
    • 21.8k צפיות
  13. Started by FresH-MeaT,

מישהו מכיר כמה אתרים נחמדים שאפשר יהיה לקנות בהם דברים מעניינים... אתרים ישראליים כמובן.. קניתי 2 קפוצ'ונים באתר של bolenat מחפש סתם כאלה דברים נחמדים לחורף... לא מותגים

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  14. קניתי טלוויזיה של PANASONIC מדגם tx-34p300x. הבעיה היא שה- INTERNAL SPEAKERS מכוונים ל-OFF, לא כתוב ב-MANUAL כלום על זה המוכר בחנות לא ידע (אין לי את הדגם הזה מול הפנים, תירוץ עלוב...) ולא מצאתי באינטרנט. אולי מישהו מכיר את הדגם ויכול לעזור לי? או שאולי מישהו מכיר אתר עם MANUALS או אפילו פורום שמתעסק במכשירים מהסוג הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. נוכחתי לשים לב לכך, שכל פעם שאני נכנס לחשבון הגוגל שלי, בין אם בשביל להעלות סירטון ליוטיוב, ובין אם להעלות תמונה ל-Picasa Web Albums, אני מקבל ספאם מגוגל בדוא"ל, שהתרחשה כניסה חדשה לחשבון שלי. איך אני נפטר מהדרעק הזה?

16. Started by greenich,

לא,זה לא קריאת "האהא יש לי חברה ואנחנו הולכים לצימר" פשוט אני ממש רוצה לקחת אותה לצימר כלשהו,כבר המון זמן..ודיברנו על זה ואמרנו שנתחלק בהוצאות אבל בכ"ז,יש כ"כ הרבה צימרים שזה בלתי אפשרי לבחור! אז אני חושב על משהו מתחת ל-1000 ש"ח,עם העדפה לג'אקוזי במקום ואווירה רומאנטית ונעימה.נוף יפה,עדיף בצפון.לחמישי-שישי-שבת(2 לילות). לאנשים שהיו,גברים,נשים(אם יש פה),אנשים שהיו להם חברים ש,או המלצות,בבקשה בבקשה דברו אלי.אני מת להיות איתה בחופשה,הכול פה רועש מדי. תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by BlackTalon,

אני עומד לפרמט ת'מחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה את זה לבד...אז אם יש לכם טיפים\עצות אני אשמח לקבל. 1. הורדתי דריבר למסך (לא כרטיס מסך המסך עצמו) וזה שלושה קבצים ולא פועל דרך התקנה עצמית. איך אני מתקין אותם? מה יקרה אם אני אפרמט אתקין הכל והדריבר של המסך לא יהייה מותקן? 2. אני צריך דריבר ללוח אם? כי חיפשתי ולא כ"כ מצאתי...אז אם כן איפה אני מוצא? נ.ב-אתם יכולים להעיף מבט במפרט

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  19. היי קיבלתי מחבר אורגן אורות שהוא לא היה צריך, זה לא משהו שקשור למחשב זה למסיבות, משהו מקצועי... עכשיו אם החלק הקדמי אין לי בעיה, כל כפתור נועד לכוון את העוצמה של האורות והרגישות עכשיו בא החלק האחורי שבו אין לי מושג מה קורה. כאילו הבנתי שאת הסאונד אני צריך לחבר ל speaker input אבל מה זה החיבור הזה? אם אתם לא רואים בתמונה בבירור זה חיבור כזה |- ועוד דבר שלא הבנתי זה כמה מנורות אני יכול לחכר בטור לכל יציאה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shnozlid,

קיבלתי את זה אתמול באינטרנט. מישו יודע על מה מדובר? לא הוסיפו שום פרט רק שיש להגיע בתאריך זה לביתן חיל הים. מישו יודע למה אני בדיוק הולך להתמיין(אם בכלל)? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lilitup,

שלום, רכשתי מספר חלקי מחשב באמאזון ושילמתי עליהם מס קניה, הזמנתי לכתובת וירטואלית שסיפקה את המוצרים לארץ. הבלדרים לארץ שילמו במכס מיסים נוספים (בהתבסס על המחיר הכולל ששילמתי באמאזון), האם אין לי איזה החזר או משהו? חשבתי שלישראל יש הסכמי מס עם ארצות אחרות? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. ניסינו כמה חברות/אנשים פרטיים שאכזבו אותנו, הדירוג שלנו ירד ובחלק מהמילות חיפוש בכלל נעלמנו לגמרי מגוגל (לא מכולם), כל אחד מפרסם שמות של חברות ענק שהוא עבד איתם, אבל אי אפשר לדעת לפני כמה זמן, למשך כמה זמן, ובאיזה סדר גודל של פרויקטים, אז לצערי זה לא מייצג יותר מידי. מה הדרך הכי חכמה לדעתכם לבחון/לבחור חברת קידום אתרים באמת אמינה ואיכותית? תודה!

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  23. באוסף המוסיקה שיש לי במחשב, יש רק סגנון ROCK&METAL.... די נמאס לי מזה... ולפעמים בא לי לשמוע ראפ... משהו כמו בסגנון של השיר: 8BALL - 2 Fast 2 Furios - Hands in the air לא M&M.... :-\ תודה עריכה: טוב, לא נראה לי שזה ממש בסדנון ראפ... אני חושב שיותר בסגנון היפ-הופ.... (טעות שלי, מצטער).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.