כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
צריך אתר של הסטטיסטיקות וסקרים כאלה ערציים של כל מיני דברים, כמה אנשים שומרים כשרות או לכמה אנשים יש מצלמות דיגיטליות, סתם דברים כאלה כלליים... יש לי ויכוח עם חבר ואני חייב להוכיח לו משהו... תודה מראש slim_shady
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שרת פרטי שלי יש לי מחשב ישן שיהיה הקורבן שלי... זהו מחשב פנטיום 2-3 לא זוכר בדיוק 256 ראם (לא דידיאר) כרטיס מסך פשוט לוח אם 20 ג'יגה ספק וקיצור כל מה שיש אצל מחשב זה יעבוד אצלי? ויש לי רק אינטרנט אחד כרטיס רשת יעזור שאני יחבר בין 2 המחשבים שלי? השרת יהיה מהיר? אני יוכל לעשות שם משחק רשת יענו אני יוכל לשחקדרכו קאונטר עם חברים שלי ברשת? ואיך אני ידע את ההגבלה של מספר השחקנים?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
-
בשבוע שעבר הסידרה לא שודרה בגלל השידור החי של המופע לייב 8. עכשיו לפי התקציר של הפרק הבא (שישודר היום) שפורסם במדריך הערוצים שבYNET נראה לי שפיספסתי פרק. הפרק האחרון שראיתי היה שג'ק נלחם מתוך החנות ספורט, שבסיום הבחור שהיה איתו (אני לא טוב בשמות) נורה. עכשיו זה התקציר של הפרק הבא: אז פיספסתי איזה פרק שאולי שודר באמצע השבוע במקום המוצ"ש שעבר? ובכלל, בYNET כתוב שזה פרק 87, זה לא בא בעונות של 24 פרקים?, או שזה פרק 87 מהספירה של העונה הראשונה?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ¤ בחודש וזאת להזכי…
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי UPS חדש, ואני מחפש שימוש ל-UPS הישן שלי. חשבתי לחבר את הטלוויזיה שלי ואולי גם מכשירי חשמל נוספים (כמו: ממיר דיגיטאלי של כבלים, מכשיר ווידאו, נגן DVD...) ל-UPS הישן. המטרה היא לאו דווקא להשתמש בסוללת הגיבוי של ה-UPS במקרה של הפסקת חשמל (כמה דקות גיבוי במקרה של נפילת פיוז מספיקים), אלא להגן על המכשירים מפני נחשולי מתח וברקים, ולספק להם מתח יציב. השאלה שלי היא כמה וואט צורכים טלוויזיה "29 ממוצעת (במידה וקיימים הבדלים בין טלוויזיות שונות, אז מה הטווח?) ומכשירים שונים שנלווים לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
דרוש בסיסט ללהקת רוק-פרוג שמנגן על בס כמה שנים, ידע נוסף (סולמות וכו') - יתרון. עדיפות לאיזור ראשון והסביבה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך קישורים לאתרים טובים עם הרבה טורנטים שאפשר להוריד במהירות גבוהה, ולא מחייבים אותך להעלות באותה מהירות בה אתה מוריד. במידה ומדובר באתרים שהחוקיות שלהם לא ברורה, או במידה ויש לכם ספק אם מותר לפרסם כאן את הקישור לאתרים האלה, אז תשלחו לי בבקשה את הקישורים בהודעה פרטית. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר אני נוסע עם משפחתי לאמסטרדם לטיול של כשבוע.. כעיקרון כבר תכננו לעצמנו תוכנית של מה מבקרים ומתי אבל רב האתרים הם מספרים שאמא שלי קנתה וכאלה ככה שאני שואל אתכם, את מי שביקר בהולנד ומכיר שם מקומות מיוחדים וכיפיים שאסור לפספס להמליץ לי על יעדים שאסור לפספס.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כדי להעביר תמונה וגם סאונד מהמחשב לטלויזיה איזה קבל צריך לקנות? כמה עולה אחד כזה? איפה אפשר למצוא? תודה...
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום כולם. תישמעו ליפני כמה ימים חיפשתי שירים חדשים שיצאו [infected,skazi וכאלה] כשאשר הורדתי כמה שירים שמתי לב שהיה לי שיר ברשימה בשם AudioSlave-Out Of Exile יש התאהבתי בזאנר ומיהרתי להוריד את האלבום והוא פשוט שולט! [נמאס כבר מטראנס :-\] אז מישהו יכול להמליץ לי משהו בסיגנון של AudioSlave. תודה!
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת בבקשה איזה פרקים שודרו כבר בארץ (בHOT) של הסדרה אבודים? אם יש שם של פרק זה גם יעזור! תודה!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני טס ביום שלישי בבוקר ל8 ימים למשלחת בפולין. אני לא ממש יודע מה אפשר לקנות שם ומה משתלם, אבל אמרו לי שחוברות תווים שם ממש זולות ואני הולך לקנות קצת.. וחבל לי לפספס דברים... (אני לוקח איתי איזה 250 דולר או יותר..יש לי כסף ואנלא יודע כמה לקחת כי אין לי בינתיים תוכניות לקנות שם משהו) אם יש למישהו רעיון שיגיד..אגב מישהו יודע מה המחירים שם של אוזניות? ואם מישהו יכול להמליץ על מקומות מעניינים בקרקוב..הולך להיות לנו שם הרבה זמן חופשי.. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
משעמם לי רצח אז אני מחפש משחקים כמו LF2 כאלה לא תלת מימד להעביר את הזמן בשביל הכיף כיף. גם לא גדולים מידי
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אני טס בשבוע הבא לארה"ב , ויש כמה דברים שאני רוצה לקנות שם , רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך להזמין איזה חבילה נגיד מ-amazon לבית מלון, עכשיו יש לי קצת בעיה כי הטיול הוא מאורגן והחדר לא נרשם על השם שלנו אלא על שם הקבוצה וגם אנחנו לא נשארים הרבה זמן במקום אחד, מישהו פעם עשה את זה? ועוד שאלה קטנה מישהו קנה כאן פלאפון בארה"ב כאילו פרי סים, ויכול להמליץ לי על מקום לקנות תודה.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
החומה הסינית, אשכרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי אני נוסע בקרוב (יום רביעי בבוקר) ומתכוון לקחת איתי סטפה של מכשירים קטנים ומטענים תואמים (H120/מטען של GP/טלפון סלולארי/מכונת גילוח) אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך לדעת על סוג הקונקטור כדי שאוכל לרכוש אחד. תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה להתחדש מחשב כף יד אחרי 4 שנים כואבות במיוחד עם palm IIIx הקיצר בדקתי ככה לוחות יד שנייה וראיתי שבערך במחיר של פאלם חדיש אני יכול לקנות פוקט פי סי, המחיר הוא כזה : palm t2 - 800 ipaq 1930 - 900 שקל הלכתי פורומים של פאלם, הלכתי לפורומים של פוקט פי סי, אבל כל אחד משוחד לצד אחר, בגלל זה אני רוצה לשאול פה את מי שיש לו נסיון עם המכשירים שיאמר לי מה כדאי יותר לקנות. הצרכים שלי זה בעיקר מולטימדיה, שינגן סרטים של divx ואם אפשר עם תרגום sub זה פשוט מעולה..
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-