עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oded6188,

במסגרת פרוייקט גמר הנדסי שלי באוניברסיטה אני צריך לבנות מכונת CNC המנועים שאני משתמש בהם עובדים במתח 36 וולט - מתח ישר. מהו המתח המקסימלי עבורו אין צורך באישור של חשמלאי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קראתי באיזה אתר את זה : "אגרת הטלוויזיה של רשות השידור היא עבור הרשות להחזיק ברשותך מקלט טלוויזיה, ולא עבור שידורי רשות השידור כפי שהציבור הוטעה לחשוב. מקלט טלוויזיה מוגדר בחוק כמכשיר הכולל מכוון (טיונר לתחנות) ומסך לתצוגה. אם תנטרל את הטיונר, יחשב המכשיר ל"מוניטור ווידיאו" שאינו חייב באגרה. כיצד בכל זאת תצפה בטלוויזיה ללא טיונר? באמצעות הטיונר הקיים במכשיר הווידיאו-טייפ או בממיר של חברת הכבלים או בממיר של חברת הלווין - וזאת אם דגמי המכשירים שברשותך מאפשרים חיבור כבל אודיו-ווידיאו ביניהם. עושים כך: 1. וודא תחילה שלטלוויזיה שברשותך יש כניסות אודיו-ווידיאו (כמעט לכולן יש, בוודאי שלחדשות). 2. גש לטכנאי שירות מוסמך ובקש שינטרל או יוציא את הטיונר מהטלוויזיה מבלי לפגוע בשא…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by computer_freak,

כדיי לדעת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Or ei,

אני מחפש פורמים על מערכות (רסיברים DVD רמקולים וכו')

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Funkyzord,

אני מופתע שאף אחד לא פתח ת'רד על זה...טוב אז אני יפתח לdriverHeaven יש את הטרילר למטריקס שלוש "matrix Revolutions" http://www.driverheaven.net/#article_2516

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by amiram,

http://www.whitehouse.gov http://www.whitehouse.org

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by none,

פעם מישהו נתן פה אתר שמכניסים תמונה והוא הופך אותה לתמונה עם המספרים 0 ו-1 למישהו אולי יש את האתר? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נגיד יש מערכת כזאת x + 4y+ 5 z =10 2x + 2y + 5 z = 20 x +10 y + 3 z =15 נעביר למטריצה 1 + 4 + 5 = 10 2 + 2 + 5 = 20 1 + 10 + 3 =15 R2 - 2R1 R3 - R1 1 + 4 +5 = 10 0 - 6 - 5 =0 0 + 6 - 2 = 5 עכשיו כל פעולה אלמנטרית[מותרת] שנעשה שתי האיקסים בעמודה הראשונה ישארו אפס תזכירו לי למה ? כלומר אם איפסנו אותם על ידי פעולה אלמנטרית של הוספת כפולה של שורה כל כלשהי אז אם אחר כך אני מוסיף לה עוד כפולה של שורה שיש ב X [נגיד R1 עוד פעם ] אז למה זה ישאר 0 ב X ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

קבלתי גימלים ביום שבת אחרי השעה 12 קבלתי 3 ימי מחלה איך זה הולך שבת ראשון שני או ראשון שני שלישי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gaf,

שלום לכולם! נגמר לי החוזה עם HOT ועכשיו אני יכול לחדש או להתנתק. בהנחה שאני רוצה להמשיך איתם, מי יודע איזה תוכניות ובאיזה מחירים אפשר לקבל מהם? תודה!

12. Started by y_a_n_i_k,

הוא שלח את זה והביא לי מספר מעקב, מעבר לזה שהחבילה התקבלה אצל דואר ארה"ב או יותר נכון המידע התקבל לפי הסטאטוס באתר, אין יותר מידע מעבר, שלחתי לו הודעה, והוא אומר שעם המשלוח שבחרתי הסטאטוס לא ישתנה עד שאני אקבל את החבילה. ושאני צריך לבדוק אם יש בעיות עם המכס, יכול להיות שהחבילה הגיעה לארץ ותקועה במכס ולא הודיעו לי על זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

כלומר להיות מתווך בין המוכר לקונה או משהו בסגנון הזה?..חבר סיפר לי לי על זה שאפשר להיות מתווך בין קונה למוכר באיביי ולקבל אחוזים מהמכירה... בתור אחד שאין לו יותר מדיי זמן פנוי לעבוד (לימודים טרום אקדמיים ובאוקטובר מתחיל תואר במדמ"ח).האופציה הזאת דיי קורצת לי.. עכשיו הבנתי ממנו שיש אנשים שעשו מזה המון המון כסף (ברור לי שאלו מקרים יחידים של אנשים עם הרבה כשרון\מזל). מה שאני בעצם רוצה לשאול זה,האם זה כדאי? מהם התנאים לכך?,לא הגיוני שסתם ככה אפשר להתחיל לתווך... האם אפשר לעשות מזה כסף נורמאלי? (הכוונה לכמה אלפים בחודש). מהו הקאטץ' אם יש? ובעצם מה עליי לעשות ולדעת כדי להתחיל בזה? תודה למי שיעזור!...

14. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כמה שאלות שתוכלו לעזור לי 1.ציין שם של אתר שניתן לקבל בו נתונים מפורטים על מדינה מסוימת או על מספר מדינות 2.האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? אני חשבתי על GOOGLE CACHED איזה עוד רעיונות יש לכם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, יש לי שאלה לאנשים שמכירים אחת או את שתי המכללות הנ"ל. איפה עדיף להמדיף ללמוד י"ד הנדסת תוכנה - באורט סינגולובסקי (תל אביב [מאוד קרוב לבית שלי]) או גמנסיה ריאלית (ראשון לציון). תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, בעוד כחצי שנה אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת בתפקיד בתחום הטכנולוגי או מדעי, תפקיד שיקדם אותי כשאצא לאזרחות. יש לי פרופיל עורפי וקב"א די גבוהה. חוץ מפרויקט גאמא, לאן לשאוף להגיע ? הבנתי שאם אני נופל מכל המיונים של מודיעין אני יכול לבקש בעצמי להתמיין לפרויקטים או מסלולים שונים בצבא, אם זה באמת ככה אז לאן מומלץ ? ( חוץ מ-ממר"ם ) באותו הקשר, אם אני דוחה את השירות הצבאי, אני יכול לנסות להתמיין מחדש שנה לאחר מכן לכל המסלולים שלא הצלחתי לעבור? יש לי אופציה להרשם לעתודה אקדמאית (החודש זה תאריך אחרון להרשמה ) והוצעה לי גם עתודה טכנולוגית ( י"ג-י"ד ) שבסופה אקבל תואר הנדסאי. מה עדיף מביניהם ? עדיף להיות בעל תואר מהנדס או בעל תואר ראשון/ שני ? מה ההבדל בכלל בין מהנדס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by redti,

אהלן כולם.. אני עושה עבודה באנגלית על השיר דיסקו אינפרנו ועדיין לא הצלחתי להבין תמשמעות של שתי המילים ביחד.. מישהו אולי יכול לומר לי ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by מכבי חיפה,

בואו נסכם את השנה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז משעמם לי והחלטתי לעשות מרתון של סרטי מנגה, על מה שווה לי ללכת? עריכה: (ותודה ל-DIMAX ) בלי סרטי פורנו בבקשה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הנה החידה לדרישת הקהל יש רגל מסיימת: כשבתום הדקה האחרונה עוד כיבוש של השחקן המופלא, חמש ארבע זו התוצאה. אני חושב שהמילה הראשונה יכולה להכיל בתוכה או את המילה וי (ניצחון-דרישת הקהל) או שער (דרישת הקהל). בתום הדקה האחרונה זה סוף המילה תשעים (אולי בסוף המילה הראשונה תהיה ם (מ סופית). נו תעלו הצעות...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Googleness,

לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Lioreliasi,

היי. יש לי מגבר/ די וי די של פיוניר, ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.