עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kukishin,

עד שנת 2009, איזה דגם הכי אמין ועדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

בעקבות הביקוש הרב והבלבול בימים האחרונים, החלטתי להקליד מדריך בנושא "עשיקת קברים". תחילה יש לעסוק במקוריותיה של הביטוי עושק-קברים. מקור המילה עושק-קברים הינו דווקא "שודד-קברים", שזהו הוא כינוי שלו זכו סוחרי המחשבים המקצועיים בתחילת המאבק שאני הכרזתי עליו למעלה משנה. המאבק שאני הכרזתי עליו לא היה כנגד החנויות שקוברות אנשים מדי שבוע עם מחשבי-קבר שלא שווים חמישית מהמחיר שהם עושקות עליהם, אלא כנגד כל אותם סוחרים פרטיים שהם הרבה יותר גרועים מהחנויות האלה כי הם עשו הכל בצורה שחורה ועל גבם של ילדים תמימים. הסיבה שהמונח "שודד-קברים" הוחלף ב"עושק קברים" הוא מהסיבה הפשוטה שהמינוח האחרון היה יותר קולע למטרה, כי האדם לא שודד בכח את המחשב מהילד, אלא עושק אותו ממנו, שכן המשמעות של "עשי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כמו הכותרת טיפה יותר.. כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)? תודה לכל העונים..!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. "טיילתי" לי בעולם ופתאום אני רואה משהו מוזר הרבה עיגולים כאלה שחלק מהם נראים כמו דשא וחלק קטן מהם נראים כמו אדמה...והכול ביחד מזכיר קצת צורה של חץ מה זה הדבר הזה? חח זה מזכיר לי את ה"ציורים" האלה שאומרים שחייזרים עשו...בכל אופן הדבר הזה נמצא נראה לי ליד ערב הסעודית או משהו...מישהו יכול להסביר מה זה? אגב תעלו טיפה למעלה יש עוד כאלה אבל בצבעים יותר בהירים ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כבר כמה זמן מה מאז שנתניהו אמר שסטודנטים ישלמו פחות על תחבורה ציבורית. פיילוט לשנה, ככה אמרו. אז או שאני לא מעודכן או שאין עדיין זכר ליישום התכנית... אולי למישהו יש פרטים על הנושא? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היה לי G-shock עד עכשיו ששירת אותי נאמנה, אך הסוללה הנטענת שלו (מהשמש) שבקה חיים. הזמנתי מ-EBAY סוללה חדשה, וכשפירקתי את השעון, התפזרו ממנו כל מיני חלקים זעירים (שעון דיגיטלי WTF?) כעת מחפש תחליף. מעדיף רצועת סקוטש כך שניתן להתאימו טוב יותר ליד ושיהיה עמיד באופן כללי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני זוכר שמאוד אהבתי תסרט הראשון של איש הנצח אני מדבר על סרט ישן שיצא ניראה לי ב1970 ומשהו חוץ מימנו לא ראיתי תסרטים האחרים אבל הבנתי שיצא סרט אנימציה איש הנצח מישהו צפה בו ויכול לתת ביקורת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=345&AuctionId=4954542 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tm1988,

שמעתי פעם שאם שלוחים חבילה מחו"ל לחייל (אני (- אז יש פטור ממכס האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היום עשיתי את מבחן ואני חייב את הפיתרון.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nim901,

אמא שלי מעוניינת לדעת א. האם המקום שבו הסדרה מצולמת אמיתי ב. אם לא, איפה היא אכן מצלומת טנקס. :-*

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

יש לי כרגע מנוי לוי-גיימס, ואני מתלבט אם כדאי לי לעבור לFILEPLANET. עכשיו, וי-גיימס לוקחים 4$ לחודש, שזה 48$ לשנה. FILEPLANET לוקחים 60$. לא קריטי ה12$ הללו, זה 50 ש"ח. עכשיו, גיימספי נותנים לי שרתים מהירים(אני מוריד מהציבוריים ב115K), ללא תור, עם מגוון קבצים גדול יותר ולעיתים דמואים בלעדיים. וי-גיימס לעומתם, נותנים לי כתבות ותחרויות על משחקים(שמשום מה אני אף פעם לא זוכה :smoke:). את הכתבות הללו אני יכול לקרוא בגיימספי, גיימר ורבים אחרים. אז אם ההתלבטות היתה שלכם, מה כדאי?

13. Started by Ewingum,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הדוד הנדיב שלי הביא לי אקורדיון שכולל קייס (מזוודת נשיאה) שנראה כמו חדש ונשמע טוב ואמר לי קח תמכור והכסף שתרוויח - שלך! האקורדיון הוא מחברת "Scandally" תוצרת איטליה. יש לי כמה שאלות: א. האם החברה "Scandally" מוכרת? ואם כן, האם היא מוכרת לטובה? ב. איך אני בודק איזה דגם האקורדיון? (כדי לפרסם אני צריך פרטים מדויקים). אני צריך את המידע הזה די בדחיפות ואשמח לתשובות בהקדם. תודה מראש לעונים! (מקווה מאוד שיהיו עונים)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. גם אתם לא מצליחים להכנס לGAMIL? וגם למסנג'ר זה לא נכנס לי מוזר..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DarkLloth,

מישהו קנה שם ? חו"ד תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מי לא מכיר את אדגר מ-TechSource??? יש לו כמעט מליון עוקבים. הוא גיימר שעובד במשרה מלאה מול יוטיוב, מעלה סיקורים, תחרויות עיצוב של PC'S וסרטוני מה בקופסא המוכרים. אני אישית מעריץ אותו. אבל למרות שיש לו PC ממש טוב, כמעט אף פעם לא ראיתי אותו משחק בסרטונים שלו.... עוקבים אחריו? מה אתם חושבים עליו? ואיפה אפשר להשיג את הוולפייפר של המסך שלו באיכות טובה???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עדיף של להקות ועם מוזיקה טובה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by moonjib,

טוב אז זה התחיל ככה, הייתי בת'רד על התמנון/דיונון הגדול ואנשים שם התווכחו (בעיקר זה/זאת מגרמניה עם כולם) עד איזה עומק הגענו, הגרמני/גרמניה אמרה שלא הגענו עד לקרקעית הים מישהו אמר שכן, אז אני הלכתי לויקיפדיה לחפש, לא מצאתי. במקום זה איכשהו הגעתי לחיל הים הישראלי. משם לצה"ל וחיל השריון. ומשם למרכבה 4 ...ואז לסרטון שנמצא ב-nrg: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/793/318.html זהו. נ.ב: דיון זה לא נועד לכתיבת הדעות שלכם על מלחמות/כלי נשק, אם אתם פציפסטים או לא זה לא ממש מעניין אותנו.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Os.Master,

עכשיו אני עובד איתו בנתיים אני מופתע הורדתם כבר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Overshot,

אהלן לכולם. רציתי רק לשתף אותכם בשיר שרשמתי, הלחנתי ועשיתי חחח. ההקלטה היא ביתית לגמרי...יש הרבה מאוד פאקים, כן כן, איך אפשר לחיות בלעדיהם? http://www.youtube.com/watch?v=mW5p8qjsDco תגיבו : ]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SilentBob,

פרדי, צב ברזילאי, נקלע לשריפה שהרסה כמעט באופן מוחלט את השיריון שלו. אבל צוות רופאים יצירתי במיוחד החליט שלא לוותר עליו, והציל את חייו באמצעות מדפסת תלת מימד – הצב הראשון בהיסטוריה שזכה בכבוד! לאחר שפרדי נקלע לשריפה בברזיל הרחוקה, סיכויי ההישרדות שלו היו נמוכים מאוד. כך הוא נראה לאחר השריפה: השיריון שלו נהרס כמעט לחלוטין, וצוות רופאים מתנדבים הכינו לו אחד חדש.. במדפסת תלת מימד! קבוצת המתנדבים הזו קוראת לעצמה "החיות הנוקמות" (על שם סרט גיבורי העל "הנוקמים"), וכפי שאפשר לראות היכולות שלהם באמת על-אנושיות! להמשך: https://hwzone.co.il/מדפסות-תלת-מימד-בשירות-ה-צב/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 114508534,

מישהו שמע על זה ? יודע איך זה עובד?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by davidreznic,

בתחילת מרץ אנחנו אמורים לבחור מגמה שנלמד שנ הבאה (כיתה י') וחייבים לעשות בה 5 יחידות בגרות. האפשרויות הן: פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, פסיכולוגיה+כלכלה, סוציאולוגיה+כלכלה, פסיכולוגיה+סוציאולוגיה, ספרות (אין מצב!!!), מחשבים, קולנוע-תקשורת. אני חושב שאני אבחר פיזיקה כי אני לומד את זה השנה (חמד"ע) וזה מעניין. רציתי לדעת איך אפשר להמשיך עם זה בצבא ובאוניברסיטה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים