עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Armageddon26,

מחפש המלצה לסדרה טובה. מאוד אהבתי 24 האוס ודקסטר. אבודים ראיתי. רוצה סדרה "רצינית" ולא איזה קומדיה קלילה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי לכולם.. כמו שאמרתי שאני מחפש אתר שאפשר להזמין מחו"ל חומרה למחשבים אוו כללי לארץ ישראל בתודה לציין חוץ מהאתר של EBAY

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ועם איזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה לינק ? (אגב יש לי LCD 20 אינטש של NEC) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מעבד אינטל פנטיום 3.06גיגהרץ שעובד בבאס 533 ומשתמש בטכנונולוגיית הייפר טריידין

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש פלייבק של יהודה ופליקר לשיר פרח .. בבקשה ממכם עם יש למישהו תעלו לי אותו שאני יוכל להוריד אותו .. או מאיפה אני יכול להוריד בחינם ??.. אני מוצא רק בתשלום אני מפעיל את העמדת DJ בבסיס בטקס ליום השואה תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tom123,

פתחתי את העיתון.. פתאום אני רואה את הלוגו הזה אמרתי זה דומה למשהו.. אולי לזה? או שזה רק אני עם הדמיון המפותח שלי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SilverHawk,

לפי מה שידוע לי סלקום חסמו את האפשרות להעביר כרטיסי סים בין הפלאפונים שלה ( כן כן אני יודע סלקום עוד לא עברו רשמית לGSM) וצריך קוד מסויים כדי שיהיה אפשר להעביר את הכרטיס מסלולרי לסלולרי אם מישהו פה יודע את הקוד ומוכן לחלוק אותו כאן איתי אז זה יהיה נהדר. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by iem,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה המצ"ב בקובץ כי ממש שברתי עליה את הראש ולא הגעתי לפתרון... :'( תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היום עשיתי את מבחן ואני חייב את הפיתרון.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה האתר הזה NEWEGG, שאנשים ממליצים לי לקנות ממנו מפרט מחשב ? מה מיוחד בו , האם הוא שולח לישראל ואם כן כמה זה עולה , ולמה זה משתלם כל כך , וכמובן האם הוא אמין ? תודה נ.ב. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה , כי השאלה שלי נובעת מחיפוש אחר מפרט מחשב שאני מעוניין לקנות .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחפש סרט ישראלי ישן : "נערי החוף"....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. משקה פריגת, עשוי מרכיבי פרי טבעיים, ללא חומרי שימור, ללא צבעי מאכל מלאכותיים. אנחנו בפריגת משקיעים בפרדסים שאנו נוטעים, בעצים שאנו מטפחים, בפירות שאנו קוטפים ובמיצים שאנו מפיקים מהם. רכיבים: סוכר, חומצת לימון, אספרטיים, אצסלופם K, סכרין, חומרי טעם וריח, אשלגן, צבע מאכל לוטאין. אזהרה: מכיל פנילאלין, לא מיועד לסוכרתיים. כמובן שאלה רכיבים טבעיים. יש אצלי בחצר עץ אצסלופם K והוא מניב פירותיו כל השנה. ואיפה המיץ בדיוק ברשימת הרכיבים, הא..?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by joniar,

שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937026,00.html זה מפחיד!! רשום שם גם שמחלת הסרטן יתפוס מקום ראשון בטבלה ומקרי המוות ממחלות לב יהיה במקום השני... זה מפחיד!! במיוחד אותי כי אצלי במפשחה כמעט כולם מתו מסרטן!! משני הצדדים אצלי רוב המשפחה מתה מסרטן וזה די מפחיד אותי!! :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by uriya,

שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי כיצד להסיר את נורטון אנטי-וירוס ואל תגידו לי עם הוספה\הסרה של הווינדוס כי זה לא עובד, אני יודע שיש איזה תוכנה שעושה את זה אם מישהו יודע כיצד להסיר אותו אני אודה לו\לה מאוד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oded6188,

אם נדפק לי הלוח אם... כמה זמן אמור לקחת התהליך של ההחלפה בחדש במסגרת האחריות? כי הלוח שלי התקלקל ושלחתי אותו לפנדה... ועבר מאז כבר שבוע ונראה לי שזה הולך לקחת עוד שנה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by elilosky,

יש לי חבר דפק תראש בהודו חושב שהוא קיפוד אז ואללאק אמרתי לו משה אתה לא קיפוד תביןן משה אתה לא קיפוד איך השיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Odedb52,

אני אכתוב בקצרה כי אני באייפון... סתם רציתי לדעת אם עוד מישהו שמע בומים מוזרים בשעה האחרונה (לסירוגין), מין גלי הדף לא יודע איך להסביר.. אולי בומים על-קוליים? ראשון לציון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by t d,

שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Boris_yo,

אני מתלבט בין אלו: AURORA HSM אני צריך לשימוש ביתי שמגרס גם כרטיסי אשראי ודיסקים שגם עדיף. האם מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים