עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי חברים, :-) אני חדש בפורום (הרגע הצטרפתי), והחלטתי לשאול את השאלה כאן (הגעתי לכאן דרך קריאת פוסט בנושא המתחים). ביום רביעי קיבלתי את השקע-החכם שהזמנתי (2 אמריקאים מ-Apple.com ואחד אירופאי... מ-amazon.de). האירופאי הוזמן, כי מה לעשות... זה התקן הישראלי והשניים האמריקאים הוזמנו, מכיוון ששעון ה-Apple Watch והאייפון שלי נרכשו ב-Apple.com ארה"ב. לפני הזמנת השקעים האמריקאים-ראיתי, שלפי אתר היצרן (Elgato), השקעים תומכים במתח v100-240 ,50/60Hz (קישור)... מה שכן, על השקע רשום 120v וכאשר חיברתי אותו (ללא מכשיר מחובר!), שמעתי רעש מוזר (אולי זה תקין, אך העדפתי לא להסתכן) ולכן.... ניתקתי מיידית. לפי הפוסט ההוא הבנתי, שבמפעל חוסכים בתחום…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by EasyPooper,

הנה זה בא... עוד שעה ו20 דקות אז בזמן האמיתי אני כניראה אהיה מסטול תחת או פשוט לא זמין לכן ארצה לברך את כל חברי הפורום, גם את אלו אשר לא ממש מתעניינים בסילבסטר... אז אני רוצה לאחל לכם שנה פורייה ודלת חסרונות. אני מאחל לכם אהבה בריאות ואושר, ולבחור ששאל בקשר להליכונים אאחל הרבה כושר (מי שצריך שיקח זה לכולם). אני מאחל לעם ישראל חיי שלום או ניצחון קל ללא אבדות. לכל העובדים אני מאחל העלאה במשכורת, לכל המתחתנים אני מאחל משפחה הדוקה וחמה, לכל הגיימרים שבינינו (בני מיני ;D) אני רוצה לאחל הרבה ניצחונות ויותר הנאה, לכל האוברקלוקרים שבינינו אני מאחל תדרים גבוהים וטמפרותות נמוכות. ולכל תושב פורום אחר אני מאחל שסנטה קלאוס ישים לו מתחת למיטה מחשב עם COREI7 וGF295GTX QUAD SLI ואחרי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי טלויזיה מסוג JVC שהיא 21 אינטש ויש לי שלט אוניברסלי שאני רוצה שהוא יעבוד על הטלויזיה איך אני עושה את זה מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eran256,

לפעמים אני קם בלילה, ואני רוצה לדעת מה השעה בלי לקום מהמיטה. יש לי קוצר ראיה (3.25). איפה אפשר לקנות שעון כזה שאפשר לקרוא מרחוק בלי משקפיים? (יש דבר כזה בכלל) או איך אפשר לבנות אחד כזה? אני לא מחפש הצעות כמו שים משקפיים. כנל לגבי שעון יד. אני מעדיף לבנות את זה בגלל שזה נראה לי מגניב. אם זה משנה אז המרחק קבוע 2.7M. תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by danielzy,

לעזור רק בא' בבקשה :> את ב' אני רוצה לבד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Vegeta makita,

שברתי שבוע שעבר את היד בגלל הרסר בסיס המחורבן, כעת אני בגימלים-וקיבלתי חודש גימלים- מחר אני צריך להגיע לבסיס כדי ללכת למרפאה, מבחינת חוקי הצבא האם הרסר יוכל לעשות לי בעיות אם אגיע בגימלים על אזרחי כדי ללכת למרפאה? דבר נוסף האם מותר לי גם להיכנס לחדר אוכל לאחר מכן? אני שואל זאת ואשמח לתשובה מדוייקת,כיוון שאני מאוד מסוכסך עם הרסר...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by manco,

אם הייתם טורחים לבדוק, אז הייתם מבינים ש-www.try2hack.nl הוא אתר ש[glow=red, 3, 300]מעודד פריצה[/glow] ונותן בכוונה דפים של Login לפיצוח, כאשר כל רמה יותר קשה מהשניה...למשל סיסמה פשוטה בג'אווה, לאחר מכן פלאש........אח"כ VB וגם CGI... אז זה לא איזה משהו "פלילי" , זה אתר שנועד להציב אתגרים ותו לא. אז במקום ישר לקפוץ עלי ולנעול את הת'רד שלי, הייתם יכולים לשים לב למה שכתב Ghost Dogg (בנאדם חכם והגיוני, לשם שינוי :biggthumpup:) שאמר: "האתר הזה מציב אתגרים להאקרים בשביל לבדוק את היכולת שלהם." והבין שכל מה שאני רוצה, זה: לראות איך הם פותרים אותם. כלומר, אני רוצה לדעת איך לעבור את השלבים, ולא לפרוץ לשם האקינג או משהו זדוני אחר, אלא לשם האתגר, אך מכיוון שהצלחתי לעבו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

אני לקוח בבנק לאומי ורציתי לדעת מהו מרווח הזמן שיש לי עד שבנק לאומי יוציא (אוטומטית) מכתב חריכה על סך 53 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש אבל פשוט לא מצאתי את מה שרציתי גם אחרי שניסתי כל מיני אפשרויות ואני זוכר גם שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי אותו בכל אופן חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים מארה"ב ולשלוח את זה לאח שלו ב LA , לכן אני מחפש חנות מחשבים בארה"ב שתהיה אמינה מאוד וזולה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

בעקבות הביקוש הרב והבלבול בימים האחרונים, החלטתי להקליד מדריך בנושא "עשיקת קברים". תחילה יש לעסוק במקוריותיה של הביטוי עושק-קברים. מקור המילה עושק-קברים הינו דווקא "שודד-קברים", שזהו הוא כינוי שלו זכו סוחרי המחשבים המקצועיים בתחילת המאבק שאני הכרזתי עליו למעלה משנה. המאבק שאני הכרזתי עליו לא היה כנגד החנויות שקוברות אנשים מדי שבוע עם מחשבי-קבר שלא שווים חמישית מהמחיר שהם עושקות עליהם, אלא כנגד כל אותם סוחרים פרטיים שהם הרבה יותר גרועים מהחנויות האלה כי הם עשו הכל בצורה שחורה ועל גבם של ילדים תמימים. הסיבה שהמונח "שודד-קברים" הוחלף ב"עושק קברים" הוא מהסיבה הפשוטה שהמינוח האחרון היה יותר קולע למטרה, כי האדם לא שודד בכח את המחשב מהילד, אלא עושק אותו ממנו, שכן המשמעות של "עשי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by talor,

דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם מחפשים איזה סרטון ספציפי אז אין שום בעיה ולרוב לפני שמסיימים להקליד יש כבר הצעה נכונה . אני מתכוון לזה נגיד שאתה עושה חיפוש לאמן מסוים לזמר מסוים להקה מסוימת . הייתי מצפה לראות את מיטב השירים בתוצאות הראשונה וכן בעמוד השני והשלישי . אבל מה שקורה הוא שבשלושת העמודים הראשונים אין אפילו רבע מהשירים הטובים ביותר של אותו אמן . וזה די מתסכל שאתה רוצה להכיר אמן מסוים אבל תוצאות החיפוש ביוטיוב לא עזרו לך בכלום והשירים הטובים שלו לא נמצאים בתוצאות הראשונות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ofsher,

למי שלא מכיר - להקת הג'ירפות חזרה עם דיסק שני. עד עכשיו יצא סינגל אחד (גם לגלגל"צ) שנקרא "גג" שיר יפה מאד. עכשיו - הסינגל השני - "חייב לשכב" פשוט בסט אוף דה בסט... למי שלא היה בהופעה שלהם - ממש מומלץ גם אם אתם לא אוהבים את הסגנון המוזיקלי... הופעות לפנים... הייתי באחת האחרונות והיא לקחה את ההופעה של רוג'ר ווטרס שהייתה בארץ בהליכה לאחור!!! (שגם בה נהנתי מאוד מאוד) בכל אופן הנה קישור לשיר השני מהאתר של NRG: http://video.nrg.co.il/lib//wma/581/187.wma חבל"ז

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 1qaz2wsx,

כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by udicol,

שוב פעם שימו לב :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום,ראיתי עכשיו את הסרט the hills have eyes סרט חולני למדי ונחמד דווקא חבל שרק לא מסבירים על איך היצורים האלה נוצרו מישהו ראה גם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by napoleon45,

שעות לאחר שצצו השמועות, הודיעו שתי החברות על העיסקה, שקשה להפריז בחשיבותה והשלכותיה. https://tech.walla.co.il/item/3223791

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by arkady,

היי תהיתי אם יש תוכנה [או דרך אחרת] להוריד דברים מיוטיוב, פעם שמעתי על דבר כזה, אבל לא ממש התעניינתי. למישהו יש דרך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מאוד מוזר איך שם יש גירסא אחת מאוד נחמדה ויפה ופה יש גירסא אחרת של סיפור שאותו קשה לי לאמת כל אחד פה משקר לחברי הפורום שלו ולא מגלה את כל האמת ועמרי אשם בכך שהעניין לא הובהר עד הסוף אני ראיתי את הסיפור שלך.. עכשיו אני לא מבין איך זה שלפנדה יש סיפור מאוד דומה לשלך אך שונה בפרטים קטנים... וגם... מאוד מעניין איך הם אומרים שגנבת את האתר כי אני לא רואה שום זכר לpcCrap או למשהו משם אבל אתה אינטרסנט כמוהם אתה מספר סיפור שאיכשהו אתה יותא המסכן וזה לא הגיוני כי בטוח שאתה אשם במשהו גם..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by haim85,

תמליצו על מכונה (מנסיון) טובה עושה תעבודה טוב מחזיקה מעמד חזקה חותכת טוב תשער ולא בררה כמו ביבליס שחודש חודשים קורסות .. אגב איך אלה : מישהו ניסה מכיר? Philips QC5345Moser 1873 תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sapartil,

למשל יש לי אייקון של קובץ של 10 שירים על הדסקטופ, איך אני משיג את ה URL של הקובץ הזה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.