כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום, יצרתי גיבוי אתמול לאייפון שלי על גבי המחשב, ועכשיו אני רוצה להחזיר את כל המידע בחזרה לאייפון. הבעיה היא שאני מקבל הודעה כזאת: itunes could not restore the iphone because an error occurred while reading or writing to the iphone הבנתי ש-itunes דורש לפחות 5GB פנויים בדיסק הקשיח. והיה לי הרבה יותר מזה, רק שאחרי הגיבוי, שטח של לפחות 70GB פנויים, פשוט נעלמו. ועכשיו יש בדיוק 0MB פנויים בדיסק הקשיח. איך זה הגיוני? יש לי שני כוננים במחשב - אחד של 120GB שבו מותקנת מערכת ההפעלה, ה-Itunes ולמעשה עליו גם התבצע הגיבוי. וכונן אחר של 512GB שיש בו כל מיני יישומים ומשחקים. מה אני עושה? איך אפשר להעביר את הגיבוי לכונן אחר ומשם לעשות res…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זה אומר לרשום CODE איזשהו XXX אין שום CODE
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
פתחתי לפני כמה שנים חשבון פייפאל ואני רוצה לשנות את השם שמופיע שם. בכל פעם שאני נכנס דרך התמיכה ל"הגש בקשה באמצעות הטופס המאובטח" אני מקבל את ההודעה הבאה: [color=red] מצטערים - לא ניתן היה להשלים את פעולתך האחרונה[/color] אם היית בתהליך של קנייה או שליחת תשלום עבור מוצרים או שירותים, אנו ממליצים שתבדוק לאחר 30 דקות הן בחשבון PayPal והן בדואר האלקטרוני שלך ותוודא שאישור העסקה התקבל. אם הגעת אל דף זה מאתר אחר, חזור אל אותו אתר (אל תשתמש בלחצן 'חזור' של הדפדפן) והתחל שוב את פעולתך. אם הגעת מאתר PayPal, לחץ על הלוגו של PayPal שבפינה הימנית העליונה כדי לחזור לדף הבית והתחל שוב את פעולתך. יתכן שיהיה עליך להיכנס שוב. ניסיתי בIE כרום וFF, ניסיתי גם למחוק היסטוריה ועוגיות בכולם ו…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התחלתי רישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש, מילאתי את כל הנתונים והגעתי לסוף התהליך של "הענק שם למנוע החיפוש שלך" "שלח וקבל קוד"לא מקבל - מופיע חלון - "אנא נסה שנית מאוחר יותר שגיאה במהלך הניסיון לשמור את הגדרות החיפוש של AdSense שלך." מישהו עם ניסיון ברישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש יודע למה מופיע החלון הזה? מה לא בסדר? :'(
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר פתחתי נושא כזה לפני כחצי שעה וסגרו לי אותו כי חשבו שאני לא מצליחה לראות האח הגדול רק מתי שיש שעות עומס שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי כי המון אנשים גולשים כרגע שם אני מתכוונת לזה שאני לא מצליחה בכלל לראות את האח הגדול באתר של קשת, לא חשוב מה עשיתי שום דבר לא עוזר flash הכי מעודכן פועל יש לי 3 מחשבים בבית, לא מצליחה לראות באף אחד מהם, בכל שעה שאני מנסה גם בלילה שאין עומס... אני מצליחה לראות את הפרסומת שלפני המצלמות אבל אז שהפרסומת מפסיקה יש מסך שחור ורשום "מושהה" ליד ה-PLAY\PAUSE מישהו נתקל בבעיה הזאת? והצליח לסדר אותה? תודה על העזרה חברים מורן (מנהל הפורום: סליחה שחשבת שפתחתי סתם את הנושא הזה, לא התכוונתי שאני לא מצליחה לראות בשעות העומס אלא בכלל, …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אתמול ה- IE הראה לי עיברית משמאל לימין, וכל אתר הייתי צריך לשנות את זה...היום אני מפיעל נכנס ל-GOOGLE.CO.IL והוא מראה באנגלית ניסיתי לסדר את זה בהגדרות באתר...לא עוזר בדקתי שהמחשב שלי תומך בעיברית, והכל בסדר נכנסתי לגוגל וכתבתי "גוגל" בעיברית ואז מצאתי את האתר וכתוב לי: "The summary for this Hebrew page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set" אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואיך לשנות את זה שהדפדפן יראה לי רק מצד ימין ,כדי שאני לא אשנה כל פעם שאני עושה חיפוש תעזרו לי בבקשה ???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
לא משנהה חחחח כבר חזרתי מהבגרות [הלך אש :-) ]
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
בעצם המצב הוא לא שכל פעם אני צריך לעשות לוגין מחדש, אלא פשוט בדף הראשי זה לא מחובר. בדפים הבאים אחרי זה כבר זה כן מציג לי את היוזר. אז תכלס זאת לא איזה בעיה נוראית, רק נותן משוב קטן כי זה טיפה מציק, אמור להיות שם מידע על התראות וכאלה ואי אפשר לראות את זה ישר צריך לרענן כדי שזה יקלוט את הקוקיז או לא יודע איך זה עובד פה באתר. זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הפתעה ! הפתעה ! מסתבר, על פניו, כי יצרניות הרכב קפצו הרבה מעל לפופיק ! עכשיו, מחפשות סולם לרדת מהעץ .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5567997,00.html
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
זאת הבעיה שלי: http://img120.imageshack.us/img120/2777/steamerrorjr8.png ניסיתי לאשר את החשבון כבר מיליון פעם וזה עדיין לא עובד... http://img141.imageshack.us/img141/7051/steameror2xt7.png יכול להיות שלוקח זמן עד שמצרפים חברים חדשים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שמעתי על השירות ולחצתי על כפתור ההרשמה של האתר וההודעות שקיבלתי הן אלו: ולאחר מכן: האם כל משתמשי הוט מוחרמים? האם גם לכם צצה אותה בעיה?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני יודע שזה פחות או יותר (הרבה יותר) ספאם, אבל בעקבות התארד שפתח 144..(מספר כשלהו..) אני פותח תארד חדש..כי מישהו נעל אותו.. : ;D אז ככה - בעקבות כך שהאתר ירד לכמה זמן (כל הבאגים, החלפת השרת והכל) אז מין הסתם אני ובנצי לא נכנסו הרבה זמן, ובעקבות כך אפשר להגיד "התרגלנו" לא להכנס..ו..."נגמלנו" קצת. עכשיו, אין לנו הרבה זמן להכנס בגלל הבגרויות, אבל אם יהיה משעמם יום אחד נכנס. אני בטוח שיש מיליון פרויקטים חדשים במודינג ועוד מלא דברים שאני כבר לא עוקב.. בכל מקרה, אכן נושא כאוב ביותר.. ;D
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
-
זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שימו לב לא עוד איזה חרא שנותנים זאת דרך אמתית להרוויח כסף באיטרנט הפתיע הרבה אנשיים בארץ אפילו היה כתוב על האתר הזה ב YNET אפשר לקרוא עוד פה: http://planet.nana.co.il/periii/money2/money2.htm
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
דיווחים חושפים כי סמסונג בוחנת מהלך מיתוג חדש לטלפונים החכמים שלה, בנוסף למותג האייקוני "Galaxy"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 257 צפיות
- 1 follower
-