עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

לא משנהה חחחח כבר חזרתי מהבגרות [הלך אש :-) ]

2. Started by Nahum2,

גוגל..

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Tsachi E,

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by Googleness,

לא משנה... תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. בעצם המצב הוא לא שכל פעם אני צריך לעשות לוגין מחדש, אלא פשוט בדף הראשי זה לא מחובר. בדפים הבאים אחרי זה כבר זה כן מציג לי את היוזר. אז תכלס זאת לא איזה בעיה נוראית, רק נותן משוב קטן כי זה טיפה מציק, אמור להיות שם מידע על התראות וכאלה ואי אפשר לראות את זה ישר צריך לרענן כדי שזה יקלוט את הקוקיז או לא יודע איך זה עובד פה באתר. זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...

6. הפתעה ! הפתעה ! מסתבר, על פניו, כי יצרניות הרכב קפצו הרבה מעל לפופיק ! עכשיו, מחפשות סולם לרדת מהעץ .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5567997,00.html

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by n9555,

זאת הבעיה שלי: http://img120.imageshack.us/img120/2777/steamerrorjr8.png ניסיתי לאשר את החשבון כבר מיליון פעם וזה עדיין לא עובד... http://img141.imageshack.us/img141/7051/steameror2xt7.png יכול להיות שלוקח זמן עד שמצרפים חברים חדשים?

8. אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by 00000,

שמעתי על השירות ולחצתי על כפתור ההרשמה של האתר וההודעות שקיבלתי הן אלו: ולאחר מכן: האם כל משתמשי הוט מוחרמים? האם גם לכם צצה אותה בעיה?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by Ran B,

אני יודע שזה פחות או יותר (הרבה יותר) ספאם, אבל בעקבות התארד שפתח 144..(מספר כשלהו..) אני פותח תארד חדש..כי מישהו נעל אותו.. : ;D אז ככה - בעקבות כך שהאתר ירד לכמה זמן (כל הבאגים, החלפת השרת והכל) אז מין הסתם אני ובנצי לא נכנסו הרבה זמן, ובעקבות כך אפשר להגיד "התרגלנו" לא להכנס..ו..."נגמלנו" קצת. עכשיו, אין לנו הרבה זמן להכנס בגלל הבגרויות, אבל אם יהיה משעמם יום אחד נכנס. אני בטוח שיש מיליון פרויקטים חדשים במודינג ועוד מלא דברים שאני כבר לא עוקב.. בכל מקרה, אכן נושא כאוב ביותר.. ;D

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. מה לעשות??

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. שימו לב לא עוד איזה חרא שנותנים זאת דרך אמתית להרוויח כסף באיטרנט הפתיע הרבה אנשיים בארץ אפילו היה כתוב על האתר הזה ב YNET אפשר לקרוא עוד פה: http://planet.nana.co.il/periii/money2/money2.htm

15. דיווחים חושפים כי סמסונג בוחנת מהלך מיתוג חדש לטלפונים החכמים שלה, בנוסף למותג האייקוני "Galaxy"לכתבה

16. קבעו לי פגישה להיום ולא הגעתי אליה, התקשרו אליי ואמרו לי שאני לא יעבור את התחקיר. שאלתי אם אני יעבור תחקיר אחרי הגיוס והבחורה אמרה לי "אני לא יודעת, אולי אם יגייסו אותך לאותו מקום" דיברתי עם חבר שהתגייס למודיעין והוא סיפר לי שיש לו כמה חברים שם שעברו תחקיר רק אחרי הגיוס כי בדיוק כמוני הם לא עשו לפני, בגלל זה מה שאותה בחורה אמרה לי נשמע לי מוזר מאוד. עכשיו השאלה שלי האם היא סתם בילבלה לי את המוח, או שיש סיכוי שאני מגיע מחר לבקו"ם, ואומרים לי שאני לא מתגייס למודיעין שדה בגלל שלא עשיתי תחקיר.

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  17. תגידו לי שזאת לא סיבה לפיגוע בצחוק כן ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב לכולם. ברצוני לעדכן רק, למי שמחפש מתנות, קנייה וכו'. מומלץ להכנס לרשתות אופיס דיפו, המצבעים הינם 1+1 על רוב האיבזרים למחשב כולל LOGITECH כמובן. הנחות על ניידים ללא מע"מ!!! יוצא אפילו יותר זול מאייבורי ו KSP. בהצלחה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מריץ סריקה אוטומטית וידנית, זה מוצא את כל הערוצים שיש חוץ מערוץ 1 מדובר בממיר עידן פלוס פנימי בטלויזית LG מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Life.exe,

עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Life.exe,

עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by EasyPooper,

שלום! כבר פעם שנייה ברצף שאנחנו לא מקבלים את המכתב שצריך בשביל לבחור (פנקס בוחר קוראים לו?) עברנו דירה מת"א לחולון, ועידכננו את משרד הפנים עוד בימים הראשונים למעבר... חיפשתי באתרי הממשלה הנורא נגישים שלנו והעלתי חרס... לא מוצא לאן אני צריך לפנות בנידון אשמח אם תוכלו לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היום להפתעתי גיליתי שהיו מיוניים לחייל המודיעין ואני להפתעתי הגדולה לא קיבלתי זימון ולא ד.צ ולא כלום כאשר בצו הראשון אמרתי בפרוש לחיילת ברעיון האישי שאני מעוניין לשרת במודיעים , ידידה שלי שהייתה היום במיוניים סיפרה לי מה בדקו אותה שם וזה בידיוק מה שאני טוב בו ! מה אני יכל לעשות בכדי לגשת למיוניים , אני חושב שאני מתאים יותר להיות במוידעין מאשר להיות ש.ג או אפסנאי מסריח . הציעו לי להתקשר ללשכת גיוס ולדבר איתם אבל אני לא יודע מה זה יתן וכמה זה יתרום לי . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש ממש חשוב בישבילי להתקבל למוידעין .

• 69 תגובות
    • 7.3k צפיות
  24. Started by rino,

הנה דוגמה לפורום שעוזר לאנשים בבעיות המחשב שלהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.