עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. WELL...LETS CUT THINGS SHORT אני מעונין לקנות XBOX360...הבעיה היא שקנייה בחנות פרטית בארץ זה שוד לאור היום [או הלילה,אבל זה ממש תלוי בשעה שאתה קונה את המכשיר] בכל מקרה,עלה במוחי רעיון קטן ומבריק לקנות את המכשיר בארה"ב.... להזמין את המכשיר מחנות בחו"ל זה יהיה בעייתי כי אז אני אצטרך לשלם על המשלוח+מכס+מע"מ וכל החרא הזה,ככה שזה לא משתלם אבל אם אני אקנה פיסית את המכשיר בארה"ב,אז זה כבר סיפור אחר... במידה ואני קונה אותו שם-יש לכם הצעות איך אני יכול להחביא אותו מהמכס?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Roiy Frenkel,

שלום לכולם. ברשותי מכשיר vive ב3 חודשים האחרונים וזה בערך הדבר הכי מדהים ששיחקתי בו (וגם אחרים אחרי קצת showoff). בכל מקרה, מבלי לציין שמות "כפטריות אחרי הגשם" צצו להם מקומות מגניבים עם המכשיר בעוד לי יצאה הנשמה בלנסות להשיג רשיון עסקי לזה בארץ. מקשר עם היבואן (לכאורה בנתיים) ועד הגשת 2 בקשות מאד נחמדות באתר הבית של vive לBusiness edition. בקיצור...אם יש כאן מישהו שמבין בזה ויכול לתת לי ליד/כיוון וכדומה, אני אשמח. תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by שייט לעתיד,

משהו יכול להסביר לי איך אני משיג את התוכנה הזאת??? תודה אבי.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  4. שלום, אני מניח שחלקכם לומדים/למדתם מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה, אז יש לי שאלה שצצה לי בראש אתמול בערב ואני לא מצליח ליישב אותה, אני מניח שהפתרון מאוד פשוט אבל כנראה שאני לא חכם מספיק... יש לי קוקוס שעולה 20 מטבעות זהב, בעקבות בצורת ומחסור בקוקוסים כעבור שנה הקוקוס שלי עולה כעת 25 מטבעות זהב. ז"א מחירו עלה ב 25%. לאחר שנה המצב השתפר ומחיר הקוקוס חזר להיות 20 מטבעות זהב, אבל הפעם הירידה האחוזית תהיה רק 20%. ז"א למרות שבעולם הריאלי המצב חזר להיות בדיוק כפי שהוא היה לפני שנתיים, בעולם היחסי הוא התייקר ב 5%. כיצד כלכלנים פותרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by HoLy4EvEr,

כול הכבוד! M O L O D Z I !!!

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by BedB0y,

מה דעתכם? התחלתי ללמוד השנה באקדמית ת"א יפו, מחפש דירה באזור. מצאתי איזה דירת סטודיו של חדר, נחמדה, שופצה אוטוטו, הליכה של חצי דקה מהמכללה, קרוב טילים. אבל מה? היא קצת קטנה, ואני לוקח בחשבון את זה שאני ארצה לארח שם אנשים, ובכלל לבד זה משעמם. מצד שני יש דירה שהיא 5 דקות נסיעה מהלימודים, לא קריטי יש כל שניה אוטובוסים, 3 חדרים גדולה עם שותף. יכול להיות כיף אם נופלים עם מישהו טוב, ויכול להיות סיוט. שתי השותפים כרגע מתפנים ככה שאני אצטרך למצוא מישהו חדש אם אני נכנס. אבל מה, בעלת הבית (שנשמעת סבבה לגמרי) אמרה לי שאני צריך למצוא מישהו תוך חודש (זה הזמן שיקח לשותף השני שמתפנה לעזוב), אחרת אני אצטרך לשלם את דמי השכירות המלאים (3000) עד שאני מוצא מישהו להתחלק איתו. מה דעתכם על המקר…

• 21 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. קיבלתי זימון ליחידה. למה אני צריך לצפות בראיון? לראיון מקצועי או אשיותי? בהנחה שאני תלמיד תיכון, וכל הידע שלי מסתכם במתמטיקה פיזיקה מחשבים 5 יח"ל...

• 21 תגובות
    • 11.1k צפיות
  8. Started by pApi,

אני לא יודע מה כדי לי תגיבו אני מבולבל

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by Pro modder,

שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. http://www.youtube.com/watch?v=xlB1xdK2-s4

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. אמרתי לכם תקציב של 2 בסוף זה חרג ל 3 מעבד e4600 קירור למעבד של OCZ לוח msi p35 neo ספקez cool 500w זכרון mushkin 2gb 800mhz דיסק קשיח 500gb 32mb seagate כרטיס מסך zotac 8800gt 512mb ddr3 pcie ומתנה זכרון פלאש 2GB סה"כ: 2902 אשמח לחוות דעת על המחשב איזה משחקים הוא יריץ ואיך תודה לכל מי שעזר

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Boxster,

אהלן רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שמתעסקים בטורנטים? רציתי לפתוח פורטל רציני של טורנט ישראל ובעצם יהיה שם רק הורדת משחקים, רציתי לדעת אם יש פה חבר'ה שגם יודעים לעלות טורנטים בעצמם לאתרים... שבוע מצוין וחופשה מהנה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by talel18,

http://nev.pas-rahav.com/purehemp/0906/?ref=ynet יש בקרמים האלה THC ואם כן מה האחוזים..?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by ptyahoo,

הנסיעה לפולין שלי ממש מתקרבת (ה-29-30 לחודש) ולכן יש לי שאלה: האם שקעי החשמל בפוליןזהים לשקעי החשמל בארץ? וגם כן אשמח לכל מיני טיפים לאנשים שכבר היו וביקרו..

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  15. יום שלישי 1.2.2011 בשעה 21:00 זה קורה. מחיר מיוחד לכל הערב- 30 ש"ח רחוב אילת 8 , תל אביב. http://www.shmone.com הפקה- MEWE Music במסגרת ליין הופעות החורף האקסלוסיבי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מה דיקן עושה?... הוא מדקן? יש כזאת מילה? זה בכלל אפשרי לדקן משו? - "המבחן שלך שגוי, בוא נדקן אותו - או מאידך, בוא נגבה עוד כסף". מה בדבר מדיקון ופדיקון?... נשים נהנות מבעלים דיקנים? מה בדבר נשים דיקניות, מה טווח הגילאים? עד כמה העבודה הזו נחשקת? אשמח לתשובות מקיפות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך בירה למסיבה משהו כמו 30+ בקבוקים...או היינקן או טובורג או משהו בסגנון...מישהו מכיר מקום טוב וזול שיכול לעשות הנחה בכמות כזאת? אזור חיפה קריות.... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135719,00.html בשבוע הבא: איך לבחור את הקונדום המתאים לכם. STAY TUNED.

• 78 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by taimor,

הבנתי שיש כמה בתי קולנוע דיגטלים שמקרינים באיכות HD. איזה בתי קולנוע הם ? ויש באמת בהבדל באיכות ההקרנה ? תודה =]

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. משום מה הסטנדאפיסטים הישראליים לא כל כך מצחיקים אותי. תנו המלצות לאנשים לא-ישראליים שיש להם מופעים טובים ומצחיקים.

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  21. ובIQPC, Skypc וNewegg כתוב לכל החיים? ואל תגידו לי טריק שיווקי, כי יש גם מוצרים של 3 שנים וגם של כל החיים, אז זה פרסום מטעה אם זה "טריק שיווקי". ואל תגידו לי שגם שלוש שנים זה מספיק, אני רוצה לדעת למה על חלק מהמוצרים שצריכה, על פי החברה, להיות להם אחריות לכל החיים אין בTMS. תודה רבה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מתי הפרק הבא של פריסון ברייק זה לא אמור להיות היום!!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי =\ אם יש לך תאתר אשמח לקבל אותו אם יש לכם תרד זה יהיה אפילו מצויין בעיקרון אני מחפש איזה 2,3 אותיות סיניות יפות לצייר על הקיר בחדר שלי אז האתר הזה יכול מאוד לעזור לי

24. Started by Domovoi,

זה רק אני או שהאתר הבא לא עובד: http://atma.diabloii.net/

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. זה תלוי בתאריך שנולדתי או בתאריך שאני מוציא את הרישיון ובאיזה תאריך מדובר? תודה.

• 55 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים