עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bagheera,

לא רק מדבקה אחת אלא שתיים. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השיר המקורי הוא LET THE SUNSHINE. הביצוע בפרסומת: מישהו יודע מי המבצעים והאם הביצוע הזה נעשה במיוחד עבור הפרסומת? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי אני מחפש קטע וידאו קצר (חצי דקה ככה) שראיתי פעם, על אחד שנמצא בשירותים כימיים ופתאום איזה מנוף מפיל אותם ורואים אותו יוצא כזה... הסרט מתחיל בזה שהוא אומר "I hate Sundays...".. יש למישהו קישור אולי? אני לא מצליח למצוא אותו..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by J0n1,

מתכנן היום נסיעה ספונטנית לב"ש עם עוד שני חברים. (מתכנן נסיעה ספונטנית? אה?) אני מחפש בר טוב שעומד בדרישות הבאות: יש הוגרדן/גולדסטאר מחבית, אפשר לעשן, ואווירה טובה. אם יש לכם בר שעונה על הדרישות הנ"ל, אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ex_,

היי מישהו יודע איך קוראים לחומר של הפאדים(הרגילים) לעכבר? איפה אפשר לקנות כזה לפי מטרים או גליונות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by INFERNO,

תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זו שאלה ממש באותו סגנון כמו ששאלתי לא מזמן בנושא של "כדורגלן החלומות שלכם מול מראדונה".כאן,הפעם השאלה היא בקשר לכדורסל.צרו לכם מן כדורסלן חלומי בדמיונכם.דמיינו לכם את הכדורסלן הכי טוב שאתם יכולים לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בלי קשר לזה שהסדרה היתה צריכה להסתיים בסוף המעולה שהיה לעונה 4, ובטח שלא היו צריכים להמשיך לעונה המזעזעת האחרונה אחרי עונה 5 - עד שיש פרק טוב ועוד פרק סיום... אז דופקים אותו ככה שמכריזים על עונה נוספת?! הבנאדם קפץ מהצוק! מה אתם רוצים שהוא יהרוג טרוריסטים תוך כדי נסיעה בכסא גלגלים(במידה והוא שרד)?!?! ונניח שהוא אכן מת, אז תביאו עכשיו מישהו אחר ותמשכו עוד 6 עונות גרועות????

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The UnKnown,

What do you think ? my friend thinking about purchasing one. Thanks !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש אץ רוב השמות ועם כבר את כולם כי אני חייב אותם בבקשה ותודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אומנם אני לא אוהד גדול של כדורגל אבל שיש משחק כמו מה שהיה אתמול אני בהחלט מתעניין ריאל- חלוץ בעיני רבים הכי טוב בעולם, או מינימום מקום שני (רונאלדו) שוער - הכי טוב בעולם (קסיאס) מאמן - אחד הטובים בעולם, רמוס אחד הטובים בתחומו איך ייתכן 5-0????!? נכון שברצלונה טובה, אבל עד כדי כך? אהבתי שצירפו את דויד ויאה או איך שקוראים לו (חידוש מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם משחקים) אבל הם פשוט טובים מדי בשביל להיות אמיתיים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pure perfection,

מישהו יודע אם מחר עובדים במשרד רישוי ??? כי באתר לא כתוב כן או לא .. ובטלפון הם לא עונים ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by GRiM,

מכיוון שנכנסתי במקרה לאתר Newegg.com, לא יכולתי שלא לשים לב להפרש המחירים שיש בחו"ל ובארץ. כמו כן, שמעתי כמה תגובות טובות על החנות הזאת ונראה לי שאין סיבה לא לרכוש בה. יש לי מספר שאלות: 1. האם אפשרי לקבל את המוצר לארץ? נכנסתי לאתר של FedEx ואני מניח שצריך ליצור איתם קשר בקשר למוצר, ..? 2. האם FedEx דואגים לכל מה שצריך כדי שהמוצר יגיע מהחנות ועד הבית שלי? 3. האם מישהו רכש משהו ב-Newegg.com? האם אחרי המשלוח והמכס עדיין יש הפרש מחירים כזה ששווה את זה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chris_u16,

-

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום ! יש לי הרגשה ותקווה שרבים מגולשי האתר בצורה זו או אחרת קשורים ובעלי ידע כלשהו בנושא SEO. אגב... רעיון לבעלי האתר לפתוח את נושא הSEO כקטגוריה עצמאית בתוך הפורום הכללי. זה יכול לעלות בצורה משמעותית את כמות הכניסות לאתר שלכם... עכשיו השאלה: האם יש השפע למיקום הפיזי של השרת (ישראל/חו"ל) על תוצאות החיפוש? הדומיין שלי הוא CO.IL, והיו שמועות / תגובות בפורומים שונים, שאם המיקום של השרת שלי יהיה בחו"ל, למרות שהדומיין שלי הוא CO.IL, כל אותם הגולשים שיקלידו את מילות המפתח "שלי" ב Google.co.il, יקבלו עדיפות להצגת אתרים דומים שהמיקום שלהם הוא בישראל. האם זה נכון ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה

17. Started by Milford Cubicle,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Roiy Frenkel,

שלום לכולם. ברשותי מכשיר vive ב3 חודשים האחרונים וזה בערך הדבר הכי מדהים ששיחקתי בו (וגם אחרים אחרי קצת showoff). בכל מקרה, מבלי לציין שמות "כפטריות אחרי הגשם" צצו להם מקומות מגניבים עם המכשיר בעוד לי יצאה הנשמה בלנסות להשיג רשיון עסקי לזה בארץ. מקשר עם היבואן (לכאורה בנתיים) ועד הגשת 2 בקשות מאד נחמדות באתר הבית של vive לBusiness edition. בקיצור...אם יש כאן מישהו שמבין בזה ויכול לתת לי ליד/כיוון וכדומה, אני אשמח. תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לפניכם מונולוג שלי המסביר על אירועי ליל שישי הזה, מומלץ לכל אחד : <R0cKF0rD> זה מדהים מה שאפשר לעשות עם קורולה 2001 <R0cKF0rD> בכ 3 שעות <MiniMizer> במובן של? <R0cKF0rD> 250 ק"מ <R0cKF0rD> עכשיו בואו ונראה איך <R0cKF0rD> ירושלים הלוך <R0cKF0rD> מסתובבים בתוך העיר <MiniMizer> לוקח לה שלוש שעות להגיע ל-250 קמ"ש? <R0cKF0rD> עליות/ירידות <R0cKF0rD> תחנת מלחה <R0cKF0rD> במצטבר, קפרע <R0cKF0rD> אני מתחלף עם בעל הטויוטה <MiniMizer> ס22ה <R0cKF0rD> ומתחיל לעשות סיבובים במגרש הריק <R0cKF0rD> עד שפתאום הבחנו בניידת שבאה לראות מה נסגר <R0cKF0rD> עצרה <R0cKF0rD>…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by M.G.,

אהלן! נדמה לי שבסביבות סוף ינואר-תחילת פברואר, ממש לפני תחילת סמסטר אביב, מתקיימים ימים פתוחים באוניברסיטאות השונות בארץ. אם יש מישהו שיודע את התאריך המדויק של היום הפתוח באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, ואת זה של אוניברסיטת ת"א, אני מאוד אשמח. זה ממש חשוב!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Walter Samuel,

http://www.youtube.com/watch?v=DRYoWvDrHRQ

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לקרוא ולא להאמין: פשוט גאונות לשמה.. 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום חברים, אני מחפש אנשים שערכו כבר או עורכים קמפיין פרסומי בממומן של פייסבוק רציתי לשאול עד כמה מהימן ונאמן הPPC שלהם כי פרסמתי את העסק המשפחתי בפייסבוק נתתי 25 סנט לקליל קיבלתי 150 קליקים והם חייבו אותי אבל לקוחות לא הגיעו.... מוזר כי מתוך 150 קליקים חייב שיהיה לפחות לקוח אחד אשמח לדעת חוות דעת מאנשים עם נסיון בתחום האם כדאי לרדת מפייסבוק או להמשיך בכל זאת אני יותר בכיוון של לרדת עכשיו פייסבוק יפשטו רגל חחחחחחחחחחחח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ewingum,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by joni,

כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.