כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מי היה מאמין שהפועל ת"א תנצח מילאן??? אחת הקבוצות הכי טובות באירופה!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזל טוב ל רונן (אחשלי) מחר בן 20!!! קבל 20 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על הריחוף הגדול... כמובן שאף אחד לא יודע, תנו השערות... אה לאלו שלא מכירים: http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311 פשוט לא עולה לי אפילו לא השערה אחת... =\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מישהו ניתקל. כעוצר את האוטו. במצב D. קופץ לפרקינק. מדובר המרצדס 250. D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי חלקי מחשב ישנים, מטענים ומוצרי חשמל שאני מעוניין לזרוק. איכן ניתן לעשות זאת באזור ת"א באופן נקי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול והיום הרודתי את מרבית הסדרה וויגר למחשב ! יצא כמעט 20 גיגה , ראיתי כבר את רוב הפרקים שהורדתי (היו קצת חורים בעלילה). אב השאלה הגדולה : יש לי את שני הפרקים האחרונים בסדרה (עונה שביעית) ורוב החורים היו בעונה השישים והשביעית - האם לצפות בהם ולהרוס לי את הסדרה שמשודרת כל שבת ביס ? עזרתכם חשובה מאד . תודה מראש עופר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה האתר הזה NEWEGG, שאנשים ממליצים לי לקנות ממנו מפרט מחשב ? מה מיוחד בו , האם הוא שולח לישראל ואם כן כמה זה עולה , ולמה זה משתלם כל כך , וכמובן האם הוא אמין ? תודה נ.ב. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה , כי השאלה שלי נובעת מחיפוש אחר מפרט מחשב שאני מעוניין לקנות .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
hi i want to learn one of the subjects ,and i dont know where to start i prefer to learn ccna ,i think i can do the tests of the mcse without the courses, but i dont know if microsoft allow that. yesterday i heard about mcpd-net it sounds very interesting. what do you say?. i need your suggestion i'm a bit confused. thanks
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה אני מקבל שיחות טלפון מוקלטות לבית מחברת "גולדן דיל" מדבר אחת בשם מיכאל ואומר שזכיתי במתנה בגלל שהיינו לקוחות אבל אין לי שמץ מה זאת החברה הזאת! (אני תמיד מנתק באמצע לא שומע עד הסוף) וזה האתר שמצאתי עליהם (ונראה די מפוקפק) זה נראה לי יותר מידי כמו ניסיון עוקץ מישהו כאן מכיר תחברה שיכול לאמת את השערה שלי? http://www.goldendeal.co.il/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם המורים נתנו לנו שאלה במגן שלא נכללת במיקוד. יש אפשרות לערער או משו? ממה ששמעתי הבחינות מועברות לבדיקה של משרד החינוך לאחר הבדיקה של המורים שלנו. זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב. קודם כל אני מאוד מאוכזב שהורידו את הסטיקי של זיהוי השירים מפה.. איפה התמיכה בתרבות? שנית. אני מחפש שיר כבר המון זמן.. אני זוכר את הקליפ ואני בערך זוכר את האינטרו... אז ככה... יש איזה גיטריסט שמנגן בגיבסון SG מהר מהר בטאפינג בהתחלה ואז הוא רוקד מין ריקוד כמו אירי כזה ממש ממש מצחיק... ואז הסולן צועק פאק יו והקהל צועק גם פאק יו הקהל עומד בבמה ויש כזה גם במה בקומות עם כלובים מאחורה... יש כזה גם מין קטע שהמצלמה מורכבת על הגשר של הגיטרה ואפשר לראות את הטאפינג שלו משם.. חוץ מזה לא זוכר יותר מידי.. אם מישהו מכיר משהו אני אשמח לעזרה.. תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני באמצע קורס של mcitp כרגע מה שהולך בקורס זה שהמורה מעביר את המצגות ומסביר עליהן בדכ אחרי כמה מצגות הוא נותן לעשות תרגיל ואנחנו צריכים לחזור אחריו עכשיו אם זה תרגיל יחסית ארוך אני בד"כ מסתבך ולא זוכר איך לבצע את מה שהוא עשה אם אני לא מבקש ממשיהו שסיים אני נתקע . אני רושם כל תרגיל איך ביצעתי איך זה הולך בעבודה אם נותנים לי משהו לבצע ואני לא יודע בדיוק ? באופן אישי קשה לי לזכור דברים אחרי פעם אחת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לסדרה טובה. מאוד אהבתי 24 האוס ודקסטר. אבודים ראיתי. רוצה סדרה "רצינית" ולא איזה קומדיה קלילה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל שנה, המחנך מאיים שאם לא תביא אישורים על חיסורים מההורים זה יפגע בציון בהתנהגות ולא תעלה כיתה, כל שנה סגנית המנהל אומרת לי שבקצב הזה אני לא אעלה כיתה (השנה כי השמצתי את הבי"ס בקרב תלמידי כיתות ו' שבאו לבקר בבי"ס, שאגב אני עד היום טוען שמותר לי להביע את דעתי ואסור לאף אחד לשלול אותה) כל שנה המחנך אומר שהתיק האישי הולך וטופח, וזה רע... אבל הנה גם השנה לא הבאתי אישורים על 80% מהימים שלא הגעתי + הברזות מהרבה שיעורים כדוגמת מיומנויות וחרא כאלה... גם השנה הסגנית אמרה לי את אותו הנאום המטומטם גם השנה קיבלתי איכשהו 7 מכתבים לתיק האישי, ותאמינו לי הוא באמת כבד... וגם השנה אני עולה כיתה ל-יא' והמסקנה מכל זה - שבי"ס זה בולשיט אחד גדול, ואם יש לך ציונים טובים (ויש לי, בכל המקצועות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן, אני מעוניין לטוב בקיץ לאירופה עם חברתי,עוד לא החלטתי לאן (גרמניה,צכיה,אמסטרדם), אולי אתם תמליצו לי! אנחנו רוצים לחסוך כמה שיותר בעלות הטיסה והמגורים שם וגם מוכנים להתפשר על הנוחות.. איפה לדעתכם הכי כדאי לגור שם? מלון? דירה שכורה?(מישהו מכיר אתר עם דירות להשכרה?) ,וגם איך הכי זול לטוס לשם? (דקה 90,חבילה אחרת?) הקיצור זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתחמן טיסה לחול אז אנא ממכם עיזרו לי בקשר לשאלות הנ"ל... תודה מראש! :-*
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום היו רוחות חזקות מאוד... ורציתי לדעת עם מישהו שמע בחדשות או מכיר איזה אתר שכתוב שם מה יהיה המצב מחר?.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל "גלידת מונקו". עדיף להביא גם תמונות (אם יש).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..) בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם. החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה: AMD Athlon XP1800 512DDR Radeon9700 128MB USB keyboard modem usb 2 * HD's 1 CDROM 1 CDRW 2 FANS אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video:1790939 גאון מי שחשב על זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-