כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מעוניין לעושת מנוי למגזין מחשבים (דפוס)... הייתי מעוניין לקבל את המלצתכם. כרגע ההתלבטות שלי היא בין : 1.smbplus 2.PC Magazine 3.pcplus יש עוד מגזיני מחשבים שפספתי ? ועל איזה מגזין אתם ממליצים לעשות מנוי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אתם לא מצליחים להכנס לGAMIL? וגם למסנג'ר זה לא נכנס לי מוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש סרטון די ישן של בחור שמנגן שיר על כל מיני כלי נגינה והשיר בעצם מורכב מכל מיני צלילים קצרים של חצי שניה ובסוף הכל "ערוך" ביחד לשיר מוגמר. מצטער על התיאור המוזר אני לא יודע אם יש לשיטה הזאת שם. למישהו זה מצלצל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://usdebt.kleptocracy.us דעתי היא שבכמויות כאלו יש צורך להתחשב באבק וליכלוך על כל שטר אבל רעיון חזק !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי הבעיות הן: 1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל? 2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמת אחד הדודלים המגניבים. למרות שלא למדתי אף פעם מדעי המחשב בצורה פורמלית, או בכלל, זיהיתי ישר שזאת מכונת טיורינג. מי שלא שם לב, הדודל סופר מאחד עד... אינסוף, אני מניח. אם לוחצים עליו מגיעים למין חידות כאלה. כשאתם מסיימים לפתור, תעשו רפרש ותלחצו עוד פעם. יש מקבלים חידות אחרות, והפעם יותר מתחכמות. פתרתי את כולן, ועבור מי שלומד את הקונספט תוך כדי פתרון, זה היה מאתגר ומגניב ודרך אגב, כשסיימתם ומראים לכם את הפתרונות, מופיע במקום של סיממן השווה/לא שווה מין ארנב או אולי כבשה כזו. תלחצו עליו, ותגיעו לאיזה אלגוריתם ענקי שלא היה לי כוח לנסות להבין מה הוא עושה. מישהו יודע? זה כל מה שמצאתי. מגניב ביותר בינתיים אגב, מישהו רוצה תשובות או הוראות הפעלה, או שכולם הסתדרו? www.g…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
What do you think ? my friend thinking about purchasing one. Thanks !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי היה מאמין שהפועל ת"א תנצח מילאן??? אחת הקבוצות הכי טובות באירופה!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf
-
-
שלום. אני פותח עסק של שיווק והפצת מוצרים אלקטרונים למיניהם. ברצוני לדעת איזה שיטת/שירותי משלוח בין ארצות של קבלת דברים ושליחה היא הכי טובה ומשתלמת כלכלית(זמן ההגעה לא ממש משנה לי כרגע). אם יש פה ניציגי חניות מחשבים ויש לכם מושג אתם מאוד תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים אני קם בלילה, ואני רוצה לדעת מה השעה בלי לקום מהמיטה. יש לי קוצר ראיה (3.25). איפה אפשר לקנות שעון כזה שאפשר לקרוא מרחוק בלי משקפיים? (יש דבר כזה בכלל) או איך אפשר לבנות אחד כזה? אני לא מחפש הצעות כמו שים משקפיים. כנל לגבי שעון יד. אני מעדיף לבנות את זה בגלל שזה נראה לי מגניב. אם זה משנה אז המרחק קבוע 2.7M. תודה מראש ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הלכתי לקיוסק קניתי חלב. הגעתי הביתה -חור בשקית. חזרתי לסופר, סירבו לממש אחריות . שלחתי מכתב חריף להנהלה באימייל ואין תגובה כבר שבוע. מה עושים?!?! עכשיו ברצינות, נראה לי שהלכנו קצת רחוק מדי עם כל הקטע של להתלונן על כל פיפס שקורה לנו במעמד הקנייה, לא? אתם גם רואים את זה קורה או שאני לבד פה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דברים חדשים ומרעננים בסיגנון הבא ולא פסיכודלי זול ששומעים בום בום וזהו בדומה ל sun project dark soho hypersonic star x zeta dna ... על מה ממליצים אני פשוט חולה על הלבלים האלו ומחפש דברים חדשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448872,00.html#n :lol:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי קשר לזה שהסדרה היתה צריכה להסתיים בסוף המעולה שהיה לעונה 4, ובטח שלא היו צריכים להמשיך לעונה המזעזעת האחרונה אחרי עונה 5 - עד שיש פרק טוב ועוד פרק סיום... אז דופקים אותו ככה שמכריזים על עונה נוספת?! הבנאדם קפץ מהצוק! מה אתם רוצים שהוא יהרוג טרוריסטים תוך כדי נסיעה בכסא גלגלים(במידה והוא שרד)?!?! ונניח שהוא אכן מת, אז תביאו עכשיו מישהו אחר ותמשכו עוד 6 עונות גרועות????
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo "This Hurts This Hurts This Hurts This Hurts !11"LMFAO מדהים איך הדודה\אימא\סבתא של הילד הזה ממשיכה לצחוק כשהוא על סוף התקף לב. ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עבודה בשלח ואני חייב לכתוב מה זה חוק מחלול ואיך הוא מתקשר לקקל?? עזרה!?!?!?!?!?! תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חידה אחת: יש לכם משוואה כזאת : a-z)...................(a-x)(b-x) ככה כל האותיות שיש באנגלית עד Z עכשיו השאלה שלי מה התוצאה של המשוואה הזאת? חידה 2: יש לכם 9 ק"ג סוכר, מאזניים (כפות) ו2 משקולות. אחת 50 גרם והשנייה 200 גרם. בעזרת 3 שקילות אני רוצה שתחלקו את ה9 קילוגרם ל2 קילוגרם ו7 קילוגרם. חידה3 אותו דבר כמו בחידה 2 רק שפה יש לכם רק את המשקולת של 200 גרם חידות נחמדות לאללה כתבו תשובות אני אגיד כן או לא בכל מקרה מחר ב9 ורבע בערב אני אגיד את התשובות לשלושת החידות בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-