עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בס"ד שלום רב אני מתענין קצת בנושא אני מדבר על התחום של קריאת אימילים וכו' לפי דעתי יש אתרים שמשלמים אבל קצת מאוד כמה סנטים בודדים מה דעתכם? האם מישהו באמת הרוויח מזה כסף אמיתי או לחשבון כמו paypal או e-gold תודה רבה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  2. אהלן , ביום שלישי האחרון שברתי את הפלאפון שלי . מכיוון שאני לא דברן גדול ובכלל לא חובב פלאפונים , לא שילמתי עליו יותר מדי וגם לא עשיתי עליו ביטוח ככה שאני צריך אחד חדש. יש לי רק 2 דרישות מהפלאפון החדש שלי - שיתאים לרשת סלקום (אני מעביר אליו את הSIM שלי ) ושיהיה זול - כמה שיותר זול. חוץ מלהתקשר לאמא \חברים מדי פעם אני בקושי נוגע בו , מצדי שלא יהיה בו אפילו אפשרות לSMS . למישהו יש המלצה בשבילי? ועוד משהו , חבר שלי אמר לי שעכשיו אפשר לקנות פלאפונים בחנויות פרטיות . האם זה נכון? כי האינסטיקט הראושן שלי היה לרוץ לסניף סלקום הראשון שאני רואה ולקנות אחד חדש. תודה .

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. מצאתי - בבני ברק ב140 שקל משכולם לוקחים 200 מי שצריך גם : שיגיד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יצרתי חשבון באתר camera4less.co.il, ואחרי זה ניסיתי להיכנס לחשבון (צריך להקיש אימייל וסיסמה). קיבלתי הודעה שהפרטים שהקשתי שגויים! אז נכנסתי לאימייל שנשלח לי ע"י האתר בעת ההרשמה,והעתקתי משם ישירות את פרטי הכניסה, ועדיין קיבלתי את אותה השגיאה! עשיתי איפוס לדפדפן+הפעלה מחדש, ולא עזר. ניסיתי להיכנס דרך פיירפוקס, גם לא עזר. באימייל שקיבלתי מהאתר אגב, לא היה שום לינק הפעלה, כך שאין צורך בלהפעיל את החשבון הוא כבר מופעל מההתחלה. מישהו יכול לנסות להירשם ולהיכנס גם? אני רוצה לראות אם התקלה אצלי במחשב, או באתר עצמו...

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  5. השאלה בכותרת... תודה

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  6. מחפש קטלוג משקפי שמש באינטרנט, רצוי אתר ישראלי. תודה. בא לי משחקי שמש טייסים, אבל משהו יותר מעוצב. או שאולי משהו אחר. אני צריך משקפי שמש חדשות!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by redti,

אהלן חג שמח אנשים.. אתמול צבעתי את השיער עם בקבוק של 9% מי חמצן.. בלונדר ועוד איזה משהו קניתי של וולה ערבבתי הכל ועשיתי 4 הברות במשך 4 שעות.. לאחר מיכן הרגשתי כאילו מישהו הצמיד לי מנגל לראש.. וגם יצא לי צבע לא הכי בהיר רציתי פלטינה ויצא לי טיפה ג'ינג'י.. אם מישהו פה מבין בזה.. יש מצב שיש לי כוויות על הקרקפת זה מדאיג אותי .. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אתר כמו טורנטיט וטורנטליץ' אבל רק לסדרות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הנה כמה מקבוצות/נבחרות הספורט הטובות בהסטוריה,מהכדורגל והכדורסל.בחרו את 10 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות ביותר.נסו לבחור בדיוק 10.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by harur,

שלום חברה אני מנהל ערוץ שיחות טורנטים לישראלים כולם מוזמנים לבוא לשם ושוחח בכיף server:EFNET /server irc.inter.net.il channel: #BT_IL מקווה לראות אותכם שם ד"א אם אסור לי לפרסם ערוץ כזה תמקו את ההודעה רק ניסיתי לעזור

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  11. איך אפשר לכתוב אותיות כאלה בלי שיהיה לך מקלדת קוראנית http://www.warrock-il.com/forum/attachment.php?attachmentid=128&stc=1&d=1142660398

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by iakovl,

חברה אני חייב להגיע מחר עד 0930 לשער יפו בצריפין מטבריה איך אני עושה את זה תעזרו לי מהר בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שיפוע הישר AB - שלושה רבעים , ואורך הקטע AB ( שנמצא ברביע הראשון ) 10 . מצא את משוואת הישר AB :s05: תודה לעוזריפ

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by Aurora Borealis,

מכירים את bash.org? האתר של הציטוטים המצחיקים מהמירק? אז לאחרונה קם אתר חדש: http://www.tzitut.com/ מקרים מטופשים, ומורים עוד יותר טיפשים במערכת החינוך בישראל! מה שכן... הציטוטים של האוניברסיטאות יותר מצחיקים. " סטודנט שואל בקול רם שאלה ,המתרגל : דבר חלש, אתה מפחיד את העתודונים .... תרגול בחדווא 1ת טכניון 2006 " ואחד האהובים עלי: "המרצה פותר מעגל חשמלי. סטודנט- ד"ר, איך זה הסוללה 12V והמנורה דולקת ב-1.5V? מה פה מקולקל? המרצה מוסיף M.I.C ליד הסוללה וממשיך בשיעור. כעבור 30 שניות: הסטודנט- סליחה שוב ד"ר על ההפרעה... אבל מה רשמת שם? המרצה: Made In China... מכללת אריאל, פיזיקה חשמל. "

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אממממ הציעו לי לשדרג את המכשיר שלי .. בגלל שאני לקוח ותיק ויש חשבון גבוה וכל זה ... בכל מקרה יש לי עכשיו samsung 540 מתפרק כזה ... (הבטרייה לא מחזיקה יותר מיום , בעיות במכשיר עצמו ועוד ועוד ) לאיזה מכשיר (רק חברת פלאפון ) אתם מציעים לי לשדרג ? אני מחפש מכשיר שיכלול הרבה איכסון לספר טלפון , שהבטרייה שלו תחזיק יותר מיומיים אחרי טעינה מלאה , ואם יש אז MP3 יהיה נחמד (למרות שזה לא הכי משנה לי ) נ.ב אני לא הולך על פלאפונים של TELIT .. לשני האחים שלי היו כאלה והם התפרקו תוך כמה חודשים ... תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by DAVIDD,

אני ממליץ ממש אבל ממש ממש ממש בחום על הסרט הבא: Бой с тенью קצת מידע Год выхода: 2005 Жанр: Боевик Режиссер: Алексей Сидоров В ролях: Денис Никифоров, Елена Панова, Андрей Панин, Джон Эймос, Александр Кузнецов, Дмитрий Шевченко, Иван Макаревич, Сергей Безруков О фильме: Артем Колчин был одним из многих, но он хотел славы. И он выбрал свой путь: он стал боксером. Теперь Артем претендент на чемпионский титул, боец, известный по всему миру, Большая Белая Надежда. Но главный бой в его жизни пошел не так, как он ожидал... Теперь ему предстоит решать свои проблемы вне ринга. У него всего три дня, чтобы расквитаться с теми, кто его предал, защитить любимую женщину…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://video.google.com/videoplay?docid=1329362959167995041&q=tripod

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  18. לחבר שלי יש שעון שקיבל בירושה ואנו רוצים לבדוק אם הוא אמיתי כי יש קונה מעוניין... כמה לבקש עליו? כמה הוא שווה בכלל? כל עזרה תתקבל כי אין לי מושג בתחום.

• 6 תגובות
    • 9.5k צפיות
  19. שלום לכולם. Long story short : לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים להתקבל ליחידת המחשבים בצבא, העונה לשם ממר"ם, הגעתי למבוי סתום (למחצה) התקשרתי אליהם מספר פעמים, ניסיתי להשיג את מספר הפלאפון של קצין היחידה ללא הצלחה, ניסיתי לדבר ולהסביר בצורה מאד מנומסת ומפורטת מדוע אני חושב שאנוכי מתאים ליחידה, אך שוב כל שקיבלתי בתשובה היה: "כנראה שצהל לא מצא אותך מתאים ליחידה זו".. או לחילופין: "שלח פקס לפה ולשם ותיראה מה יהיה".. עד שלבסוף נאמר לי מחבר אשר נמצא ביחידה שעלי לשלוח להם את קורות החיים שלי, עם כל המידע אודותי ובייחוד המידע אשר קשור למחשבים באופן כללי ופרטני. ובדרך זו הם ישימו לב אלי ויאתרו אותי. כאן רציתי לשאול את דעתכם בנושא, מה דעתכם על כתיבת הקורות חיים? זה יעזור? יש לכם…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  21. מישהו יודע ?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by UltraWaveMUSA,

קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי... אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר.... אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 לשיעור ]. מה לעשות?????? :'(

23. ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:

24. Started by ex_,

אני שואל ברצינות http://debka.co.il/ יש משהו שעומד אחריו? או שזה איזה בדיחה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Green,

שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.