עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CreativeX,

סתם משהו נחמד, תראו מה קורה פה: http://blueballfixed.ytmnd.com

2. Started by ariel-ro,

שלום אתמול נכנס לי סוס טרויאני למחשב, והוא נמצא בתקיה של המערכת הפעלה, והאנטי ווירוס לא מצליח למחוק אותו. המערכת הפעלה אמרה להוריד את הwindows defender ולמחוק, הורדתי זה מצא אבל אי אפשר למחוק כי צריך רשיון בשבילו. בבקשה תעזרו לי! איך מוחקים אותו! ניסיתי את התוכנות שיש במדריך באתר, הם לא עזרו. אשמח לעזרה, אריאל

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  3. פשוט אני מוריד מ wnet והאמת הלינקים לא הכי טובים. יש לכם הצעות?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. איפו אני יכול למצוא בחינות חיצוניות של יג'??? הכוונה ל"תכנות מערכות ושפצ C" ו-"מבנה נתונים ב שפת C"

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alexrta,

יום שלישי יש לי מתכונת ועכשיו כשאני מתכונן הבנתי ששכחתי מה זה אם קריאה ואיך מזהים אותה אז עם מישהו יכול לעזור לי ... אודה לו מאוד!! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by ccc,

שלחו לי חבילה לרחוב ל"MITZPE HABITA" במקום לMITZPE HABIRA העיר המיקוד והמדינה בסדר, גם המספר בסדר אתם חושבים שתיהיה בעייה בגלל שזה ביתה ולא בירה ? או שהממיין המקומי ידע במה מדובר ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by Shadowman,

שאתם אוהבים אולי גם אנחנו.... בקיצור אני יתחיל... www.hwzone.co.il

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  9. לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים. נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בשבת, כשאין קו 58? יש אפשרות ברגל?

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by bykeking,

מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר). זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה. כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות? תודה!

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  12. אם אפשר עזרה בבקשה... תמונות כמה שיותר גדולות של כל מיני דברים יש למשל את הסמלים של החברות כמה שיותר גדול שאפשר או למשל יש איזה קריקטורה משהו כזה: Beer hekps ugly people get laid since 1858 או כל מיני כאלה כמה שיותר גדול אם אפשר תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by מוחמד היהודי,

http://www.theinquirer.net/?article=32550 OC מוגזם?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by wooper,

הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by תחת,

???

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by wow,

מישהו יכול להגיד לי את כל שמות סרטי ג'יימס בונד,מתי הם יצאו ומי היה השחקן?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  17. לסבתי יש מכשיר שמיעה שרכשה אותו בארץ ב-4500 שקל, אלה מכשירי השמיעה שמכניסים לתוך האוזן והם לא מורגשים. רכשתי לה 2 מכשירי שמיעה מאיביי, האחד מכשיר חיצוני והשני פנימי, שניהם עלו לי 20 דולר. סבתי החלה להשתמש בהם והיא טוענת שהם מצויינים והיא שומעת טוב מאוד. שימו לב הפרש המחירים 4500 שקל בארץ לעומת 20 דולר הזמנה מאיביי.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by leibeyal,

עוד מישהו קיבל היום "עקב צורך דחוף במנות מסוג הדם שלך מד"א מזמין אותך לתרום דם"?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by Lumber_Jack Jim,

לאלו מכם שמכירים את האתר: האם הוא שולח לארץ? ואם כן האם צריך Pay Pal? האם המדבקות עשויות מנייר פשוט או שמדובר על מדבקות איכותיות כמו שיש על מארזים?(מדבקות ומעליהם שכבת פלסטיק/סיליקון עבה וחלקה). האם אתם מרוצים מאיכות המדבקות? וכמה זמן לקח להם להגיע לארץ?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by gil_elichai,

שלום , רציתי להתייעץ איתכם ולדעת כמה אתם משלמים על ביטוח צעיר. ואיך זה הולך לפי סוג הרכב גם משתנה המחיר? התקשרתי היום לקבל הצעת מחיר מAIG לביטוח צעיר. אז הבחורה אומרת לי שזה יעלה 300 שקל בחודש כאילו בנוסף לכל התשלומים הרגילים של הביטוח של אמא שלי עוד 4000+- שקל בשנה? הגיוני כזה מחיר(הרכב הוא יונדאי 1600 שנת 2003)??? אני חושבה שזה מחיר מופרך .. איך יכול להיות שזה יעולה יותר מכל הביטוחים שאמא שלי משלמת שזה חובה,מקיף, וצד ג'?? ועוד משהו . בכדי לנהוג ברכב אני חייב שהוא יהיה מבוטח גם בביטוח צעיר? חח סליחה על כמות השאלות זה פשוט חשוב .. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  21. מדובר במשקולות מתברגות יד שנייה במשקל כולל של 30 ק"ג שעולות 300 ש"ח. האם המחיר הזה ריאלי? בכל מקרה, יש באותו אתר מישהו שמציע סט של 35 ק"ג ב-300 ש"ח, כך שכבר המחיר של הראשונות לא משתלם, אבל בכל זאת אני נוטה לראשונות בגלל הרכב המשקולות. אם אני מוריד אותם ל-250 ש"ח, זה שווה? ונניח שהמצב שלהם טוב.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני צריך להגיע לשם מחר מבת-ים.אף פעם לא שמעתי על הרחוב הזה.נמצא אולי ליד רחוב מוכר יותר?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by Tomerico,

לא מצאתי פה: http://www.subcenter.co.il/ ופה: http://www.subs.co.il/ מישהו יכול בבקשה לתת לי כתוביות בעברית שיעבדו בMicroDVD תודה מראשת תומר. 8)

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by R0ck,

http://www.dragonfist.benolding.co.uk

• 6 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.