עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היום במעריב היה מצורף גיליון "המבחן של המדינה". בסקר שביעות רצון לקוחות בתחום המחשבים אייבורי זכו במקום הראשון. באג במקום השני. כמה לדעתכם אייבורי שילמו בשביל המקום הראשון? בפסיכומטרי לחמן זכו במקום הראשון. יואל גבע במקום השני. עם כל הכבוד ללחמן, ליואל גבע יש מוניטין (מוצדק או לא זה כבר סיפור אחר) טוב בהרבה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by almog1620,

מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by qpalzm,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את צריכת החשמל של המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MishaK,

w00t! קרדיט ל-tb0001 על שמצא את הדבר השולט הזה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Moo,

http://www.plonter.de/ המחירים יותר זולים??? המחירים של פלונטר יקרים מידי לגרמניה, לא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Os.Master,

עכשיו אני עובד איתו בנתיים אני מופתע הורדתם כבר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://cybernetnews.com/2008/02/29/watch-high-resolution-youtube-videos/ פיי זה עובד =]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DrecK,

שלום! קניתי בטריה לפלאפון באיביי וכשבאתי לשלם בפייפאל קיבלתי מהדפדפן את ההודעה הזאת '>http://jpg.co.il/view/507a796b2b249.jpg/"] זה בטוח להיכנס לשם? אני קונה מדי פעם באיביי וזה אף פעם לא קרה לי שקיבלתי את ההודעה הזאת

12. Started by Ran B,

שלום לכולם, מה נשמע? הרבה זמן שלא בקרתי פה. כמו כן, פספסתי את המפגש ה-11, שממש רציתי לבוא, אך הייתי בצפון.. :'( אני מתאר לעצמי שהיה כיף ואני מחכה למאמר של המפגש . ועכשיו לנושא ההודעה. רציתי לדעת על איזה כבישים מותרת הנסיעה לקטנועים בנפח של 50 סמ"ק. אני יודע שאילון (כביש 20, נראה לי) אסור, מכיוון שנחשב לאוטוסטרדה..(כביש מהיר).. כמו כן, גם כביש חוצה ישראל (כביש 6) אסור.. אך רציתי לדעת בעיקר האם בכביש חוצה שומרון (כביש 5) מותרת הנסיעה לקטנוע 50 סמ"ק. לא הצלחתי למצוא ברשת לכן פנתי אילכם. השאלה בעיקר היא : האם מותרת הנסיעה בכביש חוצה שומרון (כביש 5) באמצעות קטנוע 50 סמ"ק. וכמו כן, אשמח אם תתנו לי את פרטי שאר הכבישים אשר כניסתם אינה מורשת לקטנועי 50 סמ"ק. בתודה רב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by imac,

הייתה את הברכה הזאת, מישהו זוכר מהי ? אני צריך אותו לשימוש פרטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mega1234,

http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo "This Hurts This Hurts This Hurts This Hurts !11"LMFAO מדהים איך הדודה\אימא\סבתא של הילד הזה ממשיכה לצחוק כשהוא על סוף התקף לב. ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה בכמה ימים אחרונים אני לא מוצא את עצמי... מצב קשה אני יודע.... משעמם לי רצח... כל דבר משעמם אותי... אני מתחיל משהו משתעמם ומפסיק... תעשו טובה.... קטנה.... שימו פה רשימת אתרים מעניינת... כל מי שמכיר אתרים מעניינים.. שאפשר לימצא בהם תוכן מעניין שישים אותו פה בבקשה... זה לא ספאם!!! זה מצב קשה של שיעמום!! משעמם לי רצח! I CANT TAKE IT ANY MORE !!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by exercise,

http://www.collegehumor.com/video:1790939 גאון מי שחשב על זה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by er0101,

כמה שווה מחשב במפרט כזה: Pentium 4 1.5ghz 512 mb ram 80HD HD DVD-RW ספק ומארז ג'נרי של אייבורי. ראיתי מחירים גבוהים יחסית לפנטיום 4 משומים ב'יד 2' ורציתי לדעת כמה מחשב כזה ספציפית שווה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת ...(זה לא בישבילי חח אני יש לי עוד שנה אבל חבר שלי פשוט רוצה למצוא אנשים שמתגייסים בתאריך הזה)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by qpalzm,

Donald Rumsfeld is giving the president his daily briefing. He concludes by saying: "Yesterday, 3 Brazilian soldiers were killed in an accident" "OH DEAR GOD NO!!!" George W. Bush exclaims. "That's terrible!!" His staff sits stunned at this display of emotion, nervously watching as the president sits, head in hands. Finally, the President, devastated, looks up and asks.......... "How many is a Brazillion??!"

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל. אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

לא מודינג. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The_MG,

טוב שלום, אני לומד אכשיו בביה''ס גדול מאוד בצפון אכשיו לפני 1/2 שנה עברתי מביה''ס קטן (200 ילדים בכל ביה''ס 1-2 כיתות בכל שיכבה או איך שלא כותבים את זה) (כיתות ז-י'ב) אכשיו אני לומד בביהס שרק בשיכבה שלי יש 230 ילדים בבית ספר ממש אין לא לומדים אבל ממש (בחדש) ואני רוצה שתהיה לי בגרות טובה ולא סתם משו. לא מסלקים אף אחד כשבביהס הישן סילקו כ 3 ילדים בחצי שנה. יש לי אפשרות לחזור לביה''ס הישן אבל זה גם עולה ממש הרבה 2000שח בלי הסעות שזה ההורים שלי עובדים 5ק''מ משם. הבעיה שלי היא שאני רוצה ללמוד מחשבים ובביה''ס הזה(הישן) המגמה ממש חלשה ובביה''ס החדש היא ממש חזקה אבל מה זה עוזר לי אם שום מורה לא זוכר אותי ואפילו לא זוכר את כל הילדים שלומדים שם כבר 2שנים אין לי מושג מה לעשות בביה''…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.