כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
*בטיול השתתפו 90 מטיילים חלקם מבוגרים וחלקם ילדים במשך הטיול עזבו 4 מבוגרים ו10 ילדים אחוז המבוגרים שעזבו את הטיול היה קטן ב10% מאחוז הילדים שעזבו את הטיול כמה מבוגרים וכמה ילדים היו בתחילת הטיול? *מחירו של מוצר עלה פעמיים באותו אחוז בסה"כ עלה מחירו מ80 ש"ח ל125 ש"ח חשב את אחוז עליית המחיר בכל פעם? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמה שווה מחשב במפרט כזה: Pentium 4 1.5ghz 512 mb ram 80HD HD DVD-RW ספק ומארז ג'נרי של אייבורי. ראיתי מחירים גבוהים יחסית לפנטיום 4 משומים ב'יד 2' ורציתי לדעת כמה מחשב כזה ספציפית שווה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מאטרף שאותו אני מכיר. איזה עוד יש ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Donald Rumsfeld is giving the president his daily briefing. He concludes by saying: "Yesterday, 3 Brazilian soldiers were killed in an accident" "OH DEAR GOD NO!!!" George W. Bush exclaims. "That's terrible!!" His staff sits stunned at this display of emotion, nervously watching as the president sits, head in hands. Finally, the President, devastated, looks up and asks.......... "How many is a Brazillion??!"
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו אתם יודעים לדוגמא © Copyright ALT + 0169 ® Registered Trademark ALT + 0174 לא מצאתי רשימה מלאה הפכתי את האינטרנט.... אם למישהו יש או מכיר מקום אני אשמח תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה עם חידה שמשגעת אותי כבר שנה וחצי החידה הולכת ככה יש שלושה בתים ושלושה חברות שצריכות קו ישיר בין כל אחת מהבתים התרשים נראה בערך ככה O O O X X X X = בית O = חברה כל עיגול צריך לקבל קו מאחת החברות, כלומר 3 קווים וכנל לכל חברה מכל בית הבעיה היא שאסור שהקווים יגעו אחד בשני מי שמכיר את הפתרון לחידה, מוזמן לפרוש אותה לפני
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז זהו אחרי הרבה זמן שהיה לי "דודה" ללמוד גיטרה קלאסית, הפתיעו אותי באחת... מעוניין ללמוד ולבד... הורדתי סרטונים שמלמדים וכל מיני ספרים. כרגע אני ממש בהתחלה ולומד רק את שלושת הבתים הראשונים - איי אם, אי, סי, ג'י, די אם - די מינור..... (הלכו לי האצבעות )... אשמח אם אני יוכל לקבל קצת טיפים על מה לעבוד ואיך? כאילו מה לנגן הרבה כל אקורד? כמה זמן להקדיש לכל דבר? אולי דווקא את השיעורים הראשונים כדאי לעשות עם מורה פרטי? המעבר בין אקורד לאקורד נראה לי מזה קשה!?! איך לעזאזל לומדים לעבור מאקורד לאקורד ולהניח את האצבעות ביחד... בעעע... ומתי לעזאזל יפסיקו הכאבים באצבעות (בקושי אני יכול להקליד...) ... אני לא יודע מה בדיוק לשאול אבל כמו שכבר אמרתי, אשמח לטיפים.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל תבכה או על תבכה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פלאפון משהו ברמה (לא משנה התקציב) כנראה אני מביא אותו מו"ל אז חשבתי על ה v3x / w900i אבל אם יש יותר טובים אשמח לקבל =)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי סלקום חסמו את האפשרות להעביר כרטיסי סים בין הפלאפונים שלה ( כן כן אני יודע סלקום עוד לא עברו רשמית לGSM) וצריך קוד מסויים כדי שיהיה אפשר להעביר את הכרטיס מסלולרי לסלולרי אם מישהו פה יודע את הקוד ומוכן לחלוק אותו כאן איתי אז זה יהיה נהדר. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמשועמם: במקרה נתקלתי באתר Xbox gamer בהודעה לעיתונות יוצאת דופן.... ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר רשימת עשרת הסדרות הפופולריות ביותר בקרב פורעי החוק האינטרנטיים, אתם מוזמנים לגלות מי הם שוברי הקופות ההוליוודיים שהפכו (לצערם) ללהיט גם באתרי הטורנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%94%d7%96%d7%90%d7%91-%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%93%d7%96%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%94%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכב נוסע במהירות של 120 קמ"ש. הנהג מחליט לעצור בפתאומיות ולוחץ על הבלמים, התאוטה היא 4 מטר/שנייה בריבוע. תוך כמה זמן יעצור הרכב ואיזה מרחק יעבור עד לעצירה מוחלטת? מה יצא לכם? X = ? T = ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן מתעניין בלימודי טייס אחרי הצבא? אני התחלתי להתעניין בזה,כי זה מה שנראה לי שאני ארצה לעשות שאני אהיה גדול.... אבל אני לא יודע איפה יותר משתלם ללמוד-בארץ או בחול? מצד אחד,בחול יש גם את הקטע של מדינה שונה אווירה שונה,אפשרות להכניס גם טיול בארה"ב למשל אחרי צבא כזה+לימודי טייס....וזה הרבה הרבה יותר זול מאשר בארץ מצד שני-פה בארץ ממש מתחת לאף,בחיפה באוניברסיטה,נפתח לאחרונה קורס שמשלב לימודי תואר אקדמי+לימודי טייס...כאשר מה שקורה זה שלומדים גם את הלימודים לתואר וגם לימודים לטיסה,לימודים עיוניים ומעשיים,וצוברים את השעות טיסה הנדרשות על מנת ללכת ולהיות טייס בחברת תעופה גדול אחר כך,מה שלא כל כך אפשרי לעשות באופן פרטי,מכיוון ששעת טיסה עולה המון המון כסף...בנוסף גם מבקר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לצערי הרב מתה מדפסתי היקרה בטרם עת (מדפסת hp d1560, למי שתוהה). אז החלטתי לקנות מדפסת חדשה. לצערי מחסניות הדיו במדפסת הישנה עדיין יחסית מלאות, וכמובן המדפסת החדשה משתמשת במחסניות מסוג אחר. יש חנויות שממחזרות מחסניות, אבל מחזירות כסף בהתאם למחסנית ריקה (יענו, שקלים בודדים). כיוון שהמחסניות כמעט מלאות אז חבל לי "לזרוק" אותן ככה. יש מקומות שישלמו מחיר סביר עבור מחסנית כמעט מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בלוקרז ואני מאוד מסוקרן לדעת מה יוצא להם מכל העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או לפחות יתחילו לעבוד אליו ב2012 -(אין לי מושג כמה זמן זה לוקח )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גם חבר שיש לו QUAD אז איך זה שלסלקום יש רק ליבה אחת ? הם לא התיעצו עם אנשים כאן בפורום ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש באתר פחות או יותר כדי להפיג שיעמום , בכל אופן , לאחר שאני מגיב להודעות של אנשים באתר , כל תגובה חדשה שאני מקבל אחרי שאני הגבתי אני רואה אותה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואז , אני רואה את מה שכתבו בהמשך לשרשור ואז ההודעה "נעלמת" כי כביכול קראתי אותה , עכשיו , יש הודעות שכבר ממשיכים את השרשור , אך אינני מעוניין יותר לקבל התראות לגביי שרשור חדש בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה י' עכשיו ורציתי לדעת כמה דברים בנוגע ל5 יחידות מתמטיקה.... דבר ראשון, האם זה חשוב שאני אעשה 5 יחידות? יענו האם יש הבדל גדול בין 4 ל-5. לדעתי אני אוכל לעבור את 5 יחידות עם ציון של איזה 75 אם אני אחרוש ברמות מטורפות.. . אבל האם לא כדאי שאני אעבור ל-4 ואקבל שם ציון יותר טוב? מה זה הבונוס הזה שמקבלים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות מסך וראיתי בזאפ שלבד מגיבור שהבנתי שהם דיי גרועים אלה שתי החיות הזולות ביותר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7586 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2252 אני תוהה, מישהו מכיר אותן? קנה ויכול להגיד אם טובים / לא טובים שווה לקנות שם? אולי מישהו מכיר מקום אחר טוב שיתן לי מחיר טוב יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-