עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם! זה כבר 4-5 שנים שאני שומע פינק פלויד לד זפלין דורס דייב מטיוס וכו תמיד רציתי לשמוע את בוב דילן! אבל באמנים מסוגו צריך לדעת איפה להתחיל איך לאכול אותם ואיך להתענג או לא רציתי לדעת מה האלבום הכי מוצלח של בוב דילן שבאמת מייצג את המוזיקה שלו במיטבה! בתודה מראש

2. Started by GRiM,

מכיוון שנכנסתי במקרה לאתר Newegg.com, לא יכולתי שלא לשים לב להפרש המחירים שיש בחו"ל ובארץ. כמו כן, שמעתי כמה תגובות טובות על החנות הזאת ונראה לי שאין סיבה לא לרכוש בה. יש לי מספר שאלות: 1. האם אפשרי לקבל את המוצר לארץ? נכנסתי לאתר של FedEx ואני מניח שצריך ליצור איתם קשר בקשר למוצר, ..? 2. האם FedEx דואגים לכל מה שצריך כדי שהמוצר יגיע מהחנות ועד הבית שלי? 3. האם מישהו רכש משהו ב-Newegg.com? האם אחרי המשלוח והמכס עדיין יש הפרש מחירים כזה ששווה את זה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ex_,

היי מישהו יודע איך קוראים לחומר של הפאדים(הרגילים) לעכבר? איפה אפשר לקנות כזה לפי מטרים או גליונות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא מזמן שוחררו ברשת יעדי השיבוץ למחזור גיוס נובמבר. התאריך שלכם כנראה שהתעדכן אתמול וכך תוכלו לדעת לאין אתם הולכים. גם כן, היום קיבלתי אימייל מעולים על מדים. הקיוסק מידע עודכן עוד פעם וכתוב שם רשמית לאין אתם הולכים (תחת "יעד שיבוץ"). ובשביל כל התאריכים: http://www.yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19095 http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?ArtId=766&SecId=715 אני ב-19.11, חטיבת גבעתי, מישהו רוצה להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by exercise,

http://www.collegehumor.com/video:1790939 גאון מי שחשב על זה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. למישהו יש מידע על תמיכת שרתים בשמות דומיין בעיברית ? האם זה שווה כלכלית ? 420( שח' לא כולל מע"מ לשנתיים )

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NiTRo37,

רעיון חביב מה הן המסעדות הכי נוראיות שהייתם בהן ואתם ממליצים בכל תוקף לא להגיע לשם?

9. אם מחפשים איזה סרטון ספציפי אז אין שום בעיה ולרוב לפני שמסיימים להקליד יש כבר הצעה נכונה . אני מתכוון לזה נגיד שאתה עושה חיפוש לאמן מסוים לזמר מסוים להקה מסוימת . הייתי מצפה לראות את מיטב השירים בתוצאות הראשונה וכן בעמוד השני והשלישי . אבל מה שקורה הוא שבשלושת העמודים הראשונים אין אפילו רבע מהשירים הטובים ביותר של אותו אמן . וזה די מתסכל שאתה רוצה להכיר אמן מסוים אבל תוצאות החיפוש ביוטיוב לא עזרו לך בכלום והשירים הטובים שלו לא נמצאים בתוצאות הראשונות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by e.t,

TheHunter (הזכויות שמורות) שלח לי סרטון מדהים (לדעתי) כולל טראק טוב שמתנגן שם (להדליק רמקולים...). לא להאמין שזה רק 64KB. תורידו, ותגידו מה דעתכם. להורדת הסרטון (64KB) כל הזכויות שמורות ל- TheHunter. איש יקר !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by darkman,

חחחחחחחחחחחחח אני לא הייתי מעסיק אותו אפילו בתור מנקה שירותים מחקתי הרבה פרטים מזהים אבל העיקרון נשאר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by X-_PLOSIVE,

900!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חוזר ומזכיר, כדי שלא תוכלו לומר לא ידעתי לא שמעתי:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני דיי נמאס סגור עניין

16. Started by Moo,

http://www.plonter.de/ המחירים יותר זולים??? המחירים של פלונטר יקרים מידי לגרמניה, לא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה בכמה ימים אחרונים אני לא מוצא את עצמי... מצב קשה אני יודע.... משעמם לי רצח... כל דבר משעמם אותי... אני מתחיל משהו משתעמם ומפסיק... תעשו טובה.... קטנה.... שימו פה רשימת אתרים מעניינת... כל מי שמכיר אתרים מעניינים.. שאפשר לימצא בהם תוכן מעניין שישים אותו פה בבקשה... זה לא ספאם!!! זה מצב קשה של שיעמום!! משעמם לי רצח! I CANT TAKE IT ANY MORE !!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DXT,

A man goes up to the minister at the local church. Reverend," he said, "we have a problem. My wife keeps falling asleep during your Sermons. It's very embarrassing, not to mention disrespectful. What should I do?" I've noticed this and have an idea if you're up to the task," said the minister. "Take this hatpin with you. I will be able to tell when Mrs. Jones is sleeping, and I will motion to you at specific times. When I motion, you give her a good poke in the leg. In church the following Sunday, Mrs. Jones dozed off. Noticing this, the preacher put his plan to work "And who made the ultimate sacrifice for you?" he said, nodding to Mr. Jones. "Jesus!" Mrs. Jones cr…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by guru,

נראה לי שהעם נגד NEWRON למה כולם יוצאים נגדם נחרצות מהם עשו כבר פתחו במשבר כלכלי? המציאו את חיידק האבולה?? הייתי רוצה לדעת הם משמשים מה שאני קורא לו מותג שנאה מותג שכולו מבוסס על שנאה בבקשה הייתי רוצה לדעת אולי גם כמה סיפורים אישים או סיפורי כמעט התמטטות עצבים לא רק לבידור יש מאחורי ההודעה הזאת גם מניה סמוי על פי התגובות שלכם אני ישקול אם לחשוף אותו :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by J0n1,

מתכנן היום נסיעה ספונטנית לב"ש עם עוד שני חברים. (מתכנן נסיעה ספונטנית? אה?) אני מחפש בר טוב שעומד בדרישות הבאות: יש הוגרדן/גולדסטאר מחבית, אפשר לעשן, ואווירה טובה. אם יש לכם בר שעונה על הדרישות הנ"ל, אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asirion,

שלום לכולם. אני מעונין לרכוש ערכת לימוד ל Windows server 2008 מאחת החברות הנ"ל. יש למישהו ניסיון איתן ואם כן, יש המלצות על אחת מהשלוש? מודה מראש על כל עזרה שתתקבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sapartil,

למשל יש לי אייקון של קובץ של 10 שירים על הדסקטופ, איך אני משיג את ה URL של הקובץ הזה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.