כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
קניתי שוב חשבון פרמיום לאחרונה ושמתי לב לתופעה מרגיזה שלא היתה קיימת בעבר שלא ניתן לבצע סטרימינג אונליין לקובצי מדיה מסוג WMV, MPG וכדומה. אם פעם יכולתי להריץ קובץ בנגן מדיה, אונליין, עכשיו חייבים להוריד את כל הקובץ לפני שניתן לצפות בו. פניתי ל-RS אבל לא חזרו אלי. קובץ לדוגמה: http://rapidshare.com/files/55029366/ABBA_-_SOS.mpg מישהו פה מצליח לראות בסטרימינג? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בלוקרז ואני מאוד מסוקרן לדעת מה יוצא להם מכל העניין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לסוע עם חברה שלי לצימר בצפון, עד פה זה היה קל. התחלתי לחפש והלכתי לאיבוד. אז חשבתי שאולי אלה מכם שהיו בצימר כבר מתישהו יכולים להמליץ לי על משהו ספציפי. תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לרכוש ערכת לימוד ל Windows server 2008 מאחת החברות הנ"ל. יש למישהו ניסיון איתן ואם כן, יש המלצות על אחת מהשלוש? מודה מראש על כל עזרה שתתקבל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או לפחות יתחילו לעבוד אליו ב2012 -(אין לי מושג כמה זמן זה לוקח )
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכב נוסע במהירות של 120 קמ"ש. הנהג מחליט לעצור בפתאומיות ולוחץ על הבלמים, התאוטה היא 4 מטר/שנייה בריבוע. תוך כמה זמן יעצור הרכב ואיזה מרחק יעבור עד לעצירה מוחלטת? מה יצא לכם? X = ? T = ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדשה כאן!!! ;D אני מקווה שאשתלב פה יפה... =]] חחח אין לי מה לומר, שאלו חופשי! בייביי קיסס [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההשלכות של קניית מפרט מחשב מחו"ל (לדוגמא מ- NEWGG) העניין של המשלוח עלויות אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חידה אחת: יש לכם משוואה כזאת : a-z)...................(a-x)(b-x) ככה כל האותיות שיש באנגלית עד Z עכשיו השאלה שלי מה התוצאה של המשוואה הזאת? חידה 2: יש לכם 9 ק"ג סוכר, מאזניים (כפות) ו2 משקולות. אחת 50 גרם והשנייה 200 גרם. בעזרת 3 שקילות אני רוצה שתחלקו את ה9 קילוגרם ל2 קילוגרם ו7 קילוגרם. חידה3 אותו דבר כמו בחידה 2 רק שפה יש לכם רק את המשקולת של 200 גרם חידות נחמדות לאללה כתבו תשובות אני אגיד כן או לא בכל מקרה מחר ב9 ורבע בערב אני אגיד את התשובות לשלושת החידות בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי שהעם נגד NEWRON למה כולם יוצאים נגדם נחרצות מהם עשו כבר פתחו במשבר כלכלי? המציאו את חיידק האבולה?? הייתי רוצה לדעת הם משמשים מה שאני קורא לו מותג שנאה מותג שכולו מבוסס על שנאה בבקשה הייתי רוצה לדעת אולי גם כמה סיפורים אישים או סיפורי כמעט התמטטות עצבים לא רק לבידור יש מאחורי ההודעה הזאת גם מניה סמוי על פי התגובות שלכם אני ישקול אם לחשוף אותו :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש אבל פשוט לא מצאתי את מה שרציתי גם אחרי שניסתי כל מיני אפשרויות ואני זוכר גם שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי אותו בכל אופן חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים מארה"ב ולשלוח את זה לאח שלו ב LA , לכן אני מחפש חנות מחשבים בארה"ב שתהיה אמינה מאוד וזולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*61 קלידים מינימום *מקשים חצי-כבדים (כמו של פסנתר) *יציאת מידי ההגבלה היא 1200 ש"ח עם אפשרות לחריגה לפה ולשם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קוראים לו Riki-Oh: The Story of Ricky קטע מהסרט: אזהרה! מאוד מאוד אלים! לא לאנשים עם לב חלש http://il.youtube.com/watch?v=hnjY0No4X7I&feature=related\ ראיתי את הסרט המלא אתמול ופשוט נקרעתי מצחוק מההגזמות של הסרט הזה.. זהו סרט סיני שמבוסס על אנימה יפנית...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך לקבל בשבוע הבא ממיר HD של YES, הממיר מגיע עם חיבור HDMI, בטלוויזיה שלי יש חיבור HDMI בודד שכרגע תפוס על ידי יציאת HDMI מהמחשב לטלוויזיה, השאלה שלי היא האם יש ממתג HDMI, אם כן איפה כדאי לי לקנות, וכמובן האם זה פוגם באיכות? בתודה מראש ובברכת חג עצמאות שמח.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש אנשים שרואים בסקר הזה כסקר גזעני, אני לא חושב ככה , אבל אני מעדיף לא לפגגוע באנשים אחרים.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אפשר להעביר בין הדקות בשביל הקטעים המגניבים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת שתי דברים אם אני אוכל רוב הזמן טונה זה בסדר וגם בבוקר צהריים וערב חוץ מימי שישי שבת ורציתי לדעת אם זה מזיק לפנים מבחינת פצעונים ? תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-