עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Walter Samuel,

כן כן, היום אני בן 17 אביבים... O0

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hadarK,

שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת היכן כדאי לפתוח חשבון בנק, איפה הכי משתלם מבחינת עמלות וכיוצב. אשמח לכל עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by א אוהל,

אני חייל שעושה יומיות ורוצה לשפר את הבגרויות שלי במתמט' במתמט' ואנגלית האם זה אפשרי לעשות מעבר ל3 יחידות בזמן הצבא? איך ? הכיצד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה הכתובת של האתר שמחבר את הדריברים של NVIDIA אם הפיצ'רים של אסוס ועם למישהוא יש נסיון איתם, אך הם בסדר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Guy King,

אני ניגש עוד יומיים, ואני עושה את המבחן בקריית-ביאליק. בהצלחה (הלוואי שלא תעברו את ה-500 , כי הכל יחסי, אתם יודעים) לכל למי שניגש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ויוכל לעזור לי בבעיה עם מחשב חדש? אני מאזור רחובות... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by downtown,

הי חבר'ה, רציתי לדעת מהיכן קונות חנויות המחשבים את הסחורה שלהן? אני מעוניין לפתוח חנות מחשבים, ועשיתי מחקר קטן, מצאתי שבשביל כל רכיב צריך לרוץ אחרי ספק כזה או אחר, לדוגמא חיון, סידי-לוג וכדומה... מצאתי חברה בשם "רעות" שמאגדת תחתה את כל הרכיבים. מה גם, שאצל כולם אין לך גישה למחירון עד שאתה לא עוסק מורשה... א. האם מישהו מכיר עוד חברת יבוא כמו "רעות" (אני מקווה שהם יבואנים..) בארץ? האם מישהו שמע על "רעות", איך המחירים שלהם/ שרות...? ב. האם זה טבעי שצריך להזמין חלקים ממספר ספקים בשביל מחשב אחד? ג. מה סדר גודל המחירים שבהם משיג דילר רכיבים, או במילים אחרות בכמה יהיה זול יותר לקנות רכיבים מהיבואן... אם למישהו יש גישה לאחד המחירונים, אשמח לקבל הצצה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני כרגע לומד במכינה אבל פחות או יותר מאז שהשתחררתי (כמעט 3 שנים) עבדתי. ושמעתי שאם עבדת אחרי שהישתחררת אתה זכאי לחתום אבטלה ולקבל עד 3 חודשים משכורת אז השאלה שלי האם אני פשוט ניגש לשם עם התלושי משכורת שלי ואומר להם שאני לומד או שלא להגיד להם שאני לומד? ואם הם אומרים לי שמצאנו לך עבודה בתור מנקה/מלצר/כול עבודה אחרת אז אני פשוט אומר להם שזה לא מתאים לי וממשיך לחתום? תודה לעוזרים וכן אני יודע שרשום התקנון שלהם באתר אבל לא ניראה לי שכתוב שם משהו לגבי מי שלומד או מה להגיד אם מציעים לך עבודה שאתה לא רוצה ושוב תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by momi2004,

עד לא מזמן בשביל לנקות את המחשב השתמשתי בזה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=0241&Cat2Cat1ID=3656&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני יודע שחומרי הניקוי הם לא הכרחיים, ואפשר להסתפק במטלית לחה או אולי באלכוהול מדולל במים. אבל בכל זאת, גם אתם בבית לא מתקלחים עם רק מים וסבון הכי פשוט... יש לכם איזה מוצר ניקוי מומלץ? הכוונה למשהו לכל המחשב, גם למסך ושאר הרכיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?

11. Started by Lumber_Jack Jim,

והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by דניאל52,

אתם מאמינים בחוצנים? או בכלל חיים מחוץ לכדור הארץ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EasyPooper,

שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by iakovl,

אנשים אני לא מאמין אני פשוט לא מאמין פתחתי את גליון 156, אפריל 07 של POPULAR SCIENCE ומה גיליתי בעמוד 26??? את זה.... מה שיש לי לומר זה WTF?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חבר שלח לי את הסרטון במסנג'ר, הצלחתי לראות 5 שניות לפי שכמעט והקאתי על המקלדת (עד להקטע של "הגלידה"). לא יודע למה אני מפרסם את זה פה, קצת משעמם לי... אזהרה: לא לצפות בזמן שאתם אוכלים או אם יש לכם קיבה ממש ממש רגישה וגם לא ליד האמא http://www.vewgle.com/showthread.php?t=6457&page=1 זה ממשיך לקשר לעמוד השני, תחזרו לעמוד הראשון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mcarmel,

שלום אני מועניין לקנות דרך הרשת מחשב של Toshiba מארה"ב מישהו כבר קנה?

17. אז ככה בכמה ימים אחרונים אני לא מוצא את עצמי... מצב קשה אני יודע.... משעמם לי רצח... כל דבר משעמם אותי... אני מתחיל משהו משתעמם ומפסיק... תעשו טובה.... קטנה.... שימו פה רשימת אתרים מעניינת... כל מי שמכיר אתרים מעניינים.. שאפשר לימצא בהם תוכן מעניין שישים אותו פה בבקשה... זה לא ספאם!!! זה מצב קשה של שיעמום!! משעמם לי רצח! I CANT TAKE IT ANY MORE !!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=329792

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by שניצל,

אני טס לקנדה בעוד כשבועיים. חשבתי לקנות שם משהו (כנראה מצלמה). איך המחירים שם? האם הם כמו בארה"ב? האם הם מושפעים מירידת הדולר האמריקאי? חוץ מזה, למישהו יש המלצה למצלמה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נתונות שתי פונקציות f ,g שמוגדרות מ N ל N ( מספרים שלמים וחיובים ) ידוע כי לכל n E N ו n>=2 מתקיים fog(n)=n-1 הוכח שהפונקצייה f היא על ( כלומר לכל איבר בטווח יש מקור , כלומר לכל y קיים x כך ש f(x)=y תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי חדר גדול בסביבות 70 מטר , אני מתכוון לחבר את הTV למחשב העניין הוא שה TV רחוק מהמחשב ואני צריך להשחיל כבלים בשביל לההגיע למחשב ... השאלה שלי היא איזה כבלים להשחיל ?? HDMI ?? אני רוצה להציג כל מיני דברים על המסך , כמו שקופיות בוויר-פוינט , וורד , סרטונים עוד ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Boris_yo,

ערב טוב לכם. יש לי מקצף קפה שפועל על סוללות: עם הזמן מוט שלו שסביר להניח עשוי מנירוסטה נהיה מלוכלך ואני רוצה לדעת איך מנקים. צירפתי תמונה להודעה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אין כאן פורום צבא והשאלה קשורה לרשתות אז שמעתי שיש יחידה שמתעסקת בנושא הרשתות(מחשבים) ורציתי לדעת מה הדרישות שלהם ומה שמה של יחידה זו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שהצליל שלהם מדהים. הרגע ראיתי את זה: יש שם המון כלים לא מוכרים, אני אשמח עם מישהו יוסיף.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים