עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740479,00.html כתבה זאת מביאה לראש מחשבות רבות. מה איתכם, אתם מאמינים לו? נ.ב. קיראו בוויקיפדיה, זה מסביר הרבה http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by dbx22,

תגידו, משהו לא נראה לכם שם מסריח??? בהרשמה לחבר מועדון משלמים 100 שקל לשנה ואפשר לקנות דברים מאוד בזול... לדוגמא דיוידי של ברד'ר ב 50 שח וכאלה.... תציצו באתר, ותגידו, לא נראה לכם משהו מסריח? והשאלה הכי חשובה היא האם לא מסוכן לתת שם את מספר כרטיס האשראי בהרשמה? www.parsi.co.il תודה!

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  4. היי שיצא בטמן מתחיל היה מלא שטויות בחנויות ובקסטרו היה חולצות של בטמן רציתי לדעת אם מישהו כבר ראה בחנויות אם יש דברים כאלו? במיוחד חולצות.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by oz25,

אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

רציתי לשאול האם בדגמים הדיגיטלים, בשמש ישירה, רואים בצורה ברורה את השעה? וגם, המסך הוא מזכוכית או פלסטיק? ועד כמה הוא עמיד לשריטות? ועד כמה השעון עצמו עמיד לשריטות? ty

• 55 תגובות
    • 7.8k צפיות
  7. Started by 1stcowgirl,

מי יכול ליעץ לי אצל מי כדאי לרכוש ולהחזיק במניות של אינטל? אני אדם מהישוב שמרוויחה פחות ממינימום. אני רוצה להתחיל לצבור מניות של אינטל. האם יש לי אופציה שמאפשרת לי כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. האלן, אני מעוניין לטוב בקיץ לאירופה עם חברתי,עוד לא החלטתי לאן (גרמניה,צכיה,אמסטרדם), אולי אתם תמליצו לי! אנחנו רוצים לחסוך כמה שיותר בעלות הטיסה והמגורים שם וגם מוכנים להתפשר על הנוחות.. איפה לדעתכם הכי כדאי לגור שם? מלון? דירה שכורה?(מישהו מכיר אתר עם דירות להשכרה?) ,וגם איך הכי זול לטוס לשם? (דקה 90,חבילה אחרת?) הקיצור זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתחמן טיסה לחול אז אנא ממכם עיזרו לי בקשר לשאלות הנ"ל... תודה מראש! :-*

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by guy_b,

היום התחברתי לחבילה של הוט החדשה .קצב הUPSTREAM מדהים פשוט משנה את כל הרגלי השמוש באינטרנט פתאום הכל זורם במהירות שיא.הקטע המצחיק והחשוב הוא שהתקשרתי ל 013 הספק שלי ואמרתי לו לשדרג לי את החבילה בהתאם הוא דרש ממני 139 ש"ח נוספים ישר ביטלתי לשלם 300 ש"ח על החבילה החדשה נראה לי מוגזם .לאחר שהגעתי הביתה הפעלתי את המחשב ובדקתי את קצב העולה והוא היה על 60K מסקנה אין צורך לשדר אצל ספק האינטרנט הם סתם מנסים לסחוט כסף נוסף .

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. אני בן 17, י"בניק מנתניה. בשבוע שעבר חזרתי ממשלחת של שבועיים לארה"ב במסגרת הבי"ס והחלטתי שאני מעוניין בצורה רצינית לשקול אפשרות של תוכנית students exchange לארה"ב, ולעשות שם חצי שנה\שנה אחרי סיום י"ב ולפני הצבא, שיידחה בשנה אני מניח. התחלתי לחפש באינטרנט בימים האחרונים אך הרוב המוחלט של התוכניות שמצאתי לא מציינות שותפות עם ישראל. האם מישהו כאן מכיר תוכניות שכן פועלות עם תלמידים ישראליים? האם מישהו מכיר אנשים שהשתתפו בתוכניות כאלו, או השתתף בתוכנית כזו לפרק זמן ארוך(חצי שנה\שנה?) בעצמו? תודה על העזרה,

11. Started by iSolt,

בעמוד הראשי של האתר במובייל אין לינק או כפתור כניסה לפורום, רק באמצע הדף דיונים אחרונים מהפורומים

12. Started by avivlyaviv,

?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by מתניה חיימי,

שלום אני רוצה לקנות אופנוע שטח. צריך רישיון? ואם כן מאיזה גיל?

14. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. יש לי מלא נקודות אדומות, בעיקר במקום איפה שמזריקים בד"כ ובכתף (ובינהם יש עוד קצת נקודות אדומות) יש לי את זה רק ביד אחת, וזה מטריד אותי- מה זה יכול להיות? (גולדברג מתבקש לא להגיב פה)

16. Started by redti,

אהלן אני זוכר שראיתי פעם סרט.. על מין זן של חיזרים משתלט על איזה ביצפר ואיזה תלמיד נרקומן מגלה שקראק הורג אותם.. אשמח לדעת את שם הסרט אם מישהו זוכר

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by Green,

היי חיפשתי כבר בכמה חנויות ולא מצאתי המעביר הוא ממקלדת בעלת USB (הזכר) ולחבר למחשב לחיבור הPS2 הסגול אני מחיפה ואולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה מתאם או אולי למישהו פה בפורום יש כזה שהוא לא צריך ומוכן לתרום אותו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ביום חמישי אני נוסע לאילת עם המשפחה שלי, ואין לנו מושג מה לעשות שם.. חשבנו על ללכת לעיר המלכים.. יש עוד המלצות? דברים נחמדים שאפשר לעשות באילת ולא במקום אחר... תודה רבה, אבי.

19. שלום לכולם הזמנתי טלפון עם 4 שלוחות לאחי שהוא גר בלונדון עכשיו באתר של הUSPS כתוב Your item is being processed by customs in GREAT BRITAIN. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. יש מצב זה יתקע במכס???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by The_overclocker,

http://www.iesb.net/universal2005/100705b.php לא קראתי, אבל מאחד שכן הבנתי שזה לא משהו :\

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית

22. Started by Dark Respect,

איפה אני יכול לשכור סירת מנוע בהרצליה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by [{AMD}],

טוב מה שרציתי לשאול זה יש משפט ב PAST SIMPLE the telephone rang for a long time וצריך להפוך אותו לשלילה אז רציתי לשאול אם צריך להחליף את הפועל שנמצא בPAST לBASE FORM שלו ככה the telephone didnt ring for a long time או להשאיר כמו שזה היה the telephone didnt rang for a long time

24. נמאס לי מכיסאות צעצוע ב-200 שקלים, אני בחיפושים אחרי כיסא מחשב חדש שמיועד לישיבה ממושכת של כמה שעות כל יום (גם סטודנט וגם משחק פה ושם במחשב). בכל זאת יש מגבלת תקציב, ויש לי בסביבות ה-1000 ש"ח לשים בעניין. אני מחפש כיסא נוח, כשהדבר שהכי חשוב לי שתהיה משענת לראש! כסאות של ד"ר גב לא באים בחשבון, בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, אני לא מעוניין במוצרים מהחברה הזו גם אם יעלו לי 100 ש"ח. כסאות של צרעה יש בשפע, איכותיים ומאוד נוחים, רק שכיסא עם משענת לראש מתחיל מ-2000 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה. האלטרנטיבה הכי הגיונית שמצאתי היא כיסא של איקאה מדגם Markus. חפרתי עליו בגוגל, ורוב התגובות משבחות אותו, גם בשימוש לתקופה ממושכת. מעטים מצאו אותו לא נוח, אבל תמיד יש יוצאי דופן ואני מסתכל על …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים