עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mrsph666,

שלום, אבקש מכם להמליץ לי על סרטים משלוש השנים האחרונות, בדגש על כמה שיותר חדשים מסוג קומדיה, דרמת מלחמה, אימה ומתח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. לא יודע אם זה קשור יותר לפורום לוחות אם או תוכנה או חומרה וכו'

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by etz,

אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום הנכון, והאמת לא בדיוק יודע אם מותר לעסוק כאן בזה... אז אם יש בעיה, מודים תרגישו חופשי להעביר/לנעול/למחוק. אבל אני מתחנן, אני מקרה צדקה בעניין הזה, תנו לאנשים לשמוע אותי אז ככה, כרגע ממש אין לי כוח להכנס לכל הסיפור, זה עדיין כואב ואני מעדיף לא לחפור כל עוד אין צורך אבל בגדול רק בגלל חברת האשראי (שלא ננקוב בשמה) אין לי כרטיס להופעה! ואני לא מתכוון לזה שלא נתנו אישור לקניה כי אין לי כסף... אני יודע שעוד יש מכירת כרטיסים להופעה, אבל אני ספציפית צריך כרטיס לטבעת הכסף או איך שהם לא קוראים לזה, והכרטיסים האלה נגמרו כבר די מזמן. אולי מישהו ממש ממש במקרה מוכר אחד/מכיר מישהו שמוכר וכו'? אני שונא להשמע כמו ילדה בת 12 אבל אני פשוט חייב להיות בהופעה! אנש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הרי הם טוענים שישראל התנהגה בפיראטיות כיוון שהפעולה התבצעה רחוק מחופי המדינה. לא היה עדיף לחכות שיגיעו 5 ק"מ מהחוף ואז להשתלט על האוניות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Overshot,

אהלן לכולם. רציתי רק לשתף אותכם בשיר שרשמתי, הלחנתי ועשיתי חחח. ההקלטה היא ביתית לגמרי...יש הרבה מאוד פאקים, כן כן, איך אפשר לחיות בלעדיהם? http://www.youtube.com/watch?v=mW5p8qjsDco תגיבו : ]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ז"א, לקנות, בתנאי שזה לא עולה הרבה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Liad344,

אני יודע שביקורות על האתר מתקבלות פה בפנים חמוצות אבל , לדעתי הגיע הזמן לשדרג את מדור המכירות של האתר. יש בו המון "זבל" ומודעות ספאם. כמו "מקבוק פרו 15 2017 ב1586 שקל " וכל מיני מודעות סתמיות שחלקן מובילות לאתרים מפוקפקים (מניסיון , יותר מפעם אחת) וחבל, יש פה המון אנשים מחליפים חומרה באופן תדיר והמקום יכול להוות תחליף מעולה לאתרים כמו יד2 או קבוצות פייסבוק למכירות חומרה, כי האתר מעוצב הרבה יותר טוב מהם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roadrunner,

http://www.imdb.com/name/nm0032715/ וגם כתוב שאסור היה להפריע לו בזמן שתום וג'רי משודרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 00000,

שמחפשים מוזיקאים שיעשו להם פס קול?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מזל טוב ל רונן (אחשלי) מחר בן 20!!! קבל 20 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה:

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זה ידוע שרעש בעוצמה חזקה יכול לגרום נזק לאוזניים. אבל האמת היא שגם רעש בעוצמה בינונית יכול לגרום נזק אם אתה שומע אותו רצוף לאורך זמן. אז השאלה האם הרעשים בתדירות גבוהה של מחשבים עלול לגרום טינטונים באוזניים(מכיוון שלאלו שעובדים עם המחשב אנחנו יושבים שעות רבות ליד המחשב)? יש לכם מושג? הסיבה שאני חושש היא התדר הגבוה של רעש מהמחשב, כי התדר הגבוהה הוא מה שבדרך כלל נפגע ראשון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש למישהו מושג אם אפשר לעקוף את החסימה של המכשירים של חב' פלאפון כך שאפשר יהיה להעביר אליהם מהמחשב צלילים ודברים אחרים ? הורדתי תוכנה שמתקשרת באמצעות WAP אבל לא עוזר. חב' אחרות כמו סלקום ואורנג' לא חוסמות והרשת מלאה ברינגטונים ואחרים לרשתות האלה. כרגע ניתן להוריד צלילים רק מהאתר של פלאפון. חבל שבשנת 2004 במוצר הייטקי שכזה מפעילים חסימות כמו במדינת עולם שלישי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לעלות תמונת פרופיל לפייסבוק אך בכל פעם שאני מעלה תמונה האיכות שלו יורדת. (התמונה בפורמט PNG). מה אפשר לעשות כדי להעלות תמונה מבלי לפגוע באיכותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by INFERNO,

תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yossi21,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על סרטי אימה הכי מפחידים שהם גם טובים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

אני לקוח בבנק לאומי ורציתי לדעת מהו מרווח הזמן שיש לי עד שבנק לאומי יוציא (אוטומטית) מכתב חריכה על סך 53 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? שיהיה כמו בתאילנד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אתמול אני ועוד חבר נוסעים בחזרה לכיוון רחובות מרמת גן אחרי דאבל דייט עם שתי בנות שם... השעה כבר מאוחרת לפנות בוקר עם תחילת אור ראשון ,בדרך כלל אני נוסע על הנתיב השמאלי אבל במזל הייתי קצת עייף אז נסעתי לי באיזי על הנתיב האמצעי במהירות גבולית של 100~ לפתע משום מקום דווקא כשהכביש (לייד התחנת דלק לכיון בית-עובד למי שמכיר) היה בעלייה קטנה עם פנייה שמאלה קלה כשדה הראיה לא משהו מגיח משום מקום רכב שנוסע בכיוון הנגדי ועוד על הנתיב השמאלי !!! כלומר שאם הייתי נוסע על הנתיב השמאלי כמו בדרך כלל סביר להניח שלא הייתי כאן מספים אותכם . מדובר בכביש מהיר מרכזי וגדול עם הפרדה מובנת ולא בפס לבן, כמה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הוא עשה שם אני לא מצליח ... היו לו שוליים דיי רחבים שהוא יכל לנ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי שאלה העם אפשר להוריד בעזרת הכרטיס סכום גובהה בכספומט? למשחק 3500 שח?בפעם אחד...? או שאני חייב בבנק להיכנס לפקיד לעשות את זה שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by תחמן מתימן,

שלום יש V3 אחלה אני מרוצה ממנו, קיצר היום חזרתי מהחדר כושר והיה גשם והפלאפון נפל לי על הריצפה והוא נשרט קצת,כדאי לתת אותו לתיקון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by chris_u16,

-

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by מכבי חיפה,

בואו נסכם את השנה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מארזים פתוחים לבדיקות חומרה. כמו Lian Li PC-T60 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=519&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=134 או Cooler Master Lab http://www.daily-hardware.com/index.php?page=review&id=27 הCooler Master הזה נראה לי הכי מתאים גם בגלל המחיר וגם בגלל הנוחות. תראו איך הוא בנוי, ניתן לשלוף את הלוח תוך שנייה. מישהו מייבא דברים כאלה לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים