כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
ההשקה של משקפי המציאות המדומה המבטיחים ממשיכה להתנהל בטונים צורמים, כשיחידות חדשות יגיעו אל חנויות רשת Best Buy ולא אל רוכשים מוקדמים אשר חוו דחייה בלתי צפויה במועד האספקה עולם המציאות המדומה ממשיך לשעוט קדימה וצפוי להפוך לעסק שמגלגל מיליארדי דולרים כבר במהלך השנה הנוכחית, אך כל זה לא אומר שאין מהמורות בדרך – גם עבור חברת Oculus, שבמידה רבה הייתה זו שהפיחה חיים חדשים בטכנולוגיה לאחר שנים רבות שבהן היא הייתה בלתי רלוונטית. משקפי ה-Oculus Rift הוצעו למכירה מוקדמת כבר בתחילת השנה הנוכחית, כזכור, כאשר הקונים הזריזים ביותר זכו לקבל תאריכי שילוח ייעודיים לחודשים מרץ או אפריל 2016, בעוד אחרים קיבלו הערכה לאספקה בחודשי הקיץ. כשהגיע המועד, חלק מהצרכנים ברי המזל זכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי לא מכיר את אדגר מ-TechSource??? יש לו כמעט מליון עוקבים. הוא גיימר שעובד במשרה מלאה מול יוטיוב, מעלה סיקורים, תחרויות עיצוב של PC'S וסרטוני מה בקופסא המוכרים. אני אישית מעריץ אותו. אבל למרות שיש לו PC ממש טוב, כמעט אף פעם לא ראיתי אותו משחק בסרטונים שלו.... עוקבים אחריו? מה אתם חושבים עליו? ואיפה אפשר להשיג את הוולפייפר של המסך שלו באיכות טובה???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל. אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מה- Old school, עושה הכל בכתב יד, אך תמיד אמרתי לעצמי שאני אצטרך לעבור לדרך המקובלת היום במוקדם או במאוחר. אז מה הדרך הנוחה והטובה ביותר שאפשר ללמוד ולהשתמש בה (אפשר גם להציע תוכנות בתשלום) ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התקבלתי לעבודה בחנות מחשבים שעובדת ב ZAP כמו KSP לעבוד במכירות , עסק שעובד דווקא יפה העניין הוא שהתקשרו אלי אתמול מ ORS כח אדם כדי לעבוד במוטורולה " 10 ימים פרוייקט " שבעצם אני עובד דרך " טלדור " אווט סורסינג קצת מסובך ( כח אדם - אווט סורסינג - מוטורולה ) אני בחוליה הכי חלשה כח אדם , חשבתי שאם אני אכנס ל 10 ימים יש מצב שזה יכול להיות להרבה יותר הבעיה שהבחורה בטלדור אמרה לי במפורש " רק 10 ימים " שווה לקחת סיכון ובכל זאת לנסות להיכנס למוטורולה ל 10 ימים בהנחה שאולי אני אזרום משם להייטק או לפרוייקט אחר של טלדור ? הבעיה שאני דרך כח אדם ואם חברת טלדור הייתה רוצה מישהו לטווח ארוך למה הם צריכים את ORS ? זה נותן תחושה של משרת ניצול : בקיצור אני מתלבט רצח אם להיות בחנות מחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפס פאב במרכז(חולון\ראשון\ת"א)..אפשר גם קצת יותר רחוק... מחפס פאב אם מסך גדול(כמה שיותר גדול יותר טוב... ) וסאונד חזק וטוב!!... בבקשה אשמח להמלצות לגבי פאבים......(יש גמר אלופות ברביעי!!!!!!)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השיר המקורי הוא LET THE SUNSHINE. הביצוע בפרסומת: מישהו יודע מי המבצעים והאם הביצוע הזה נעשה במיוחד עבור הפרסומת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.file2host.com/215164575 יש גם מדריך בפנים. תהנו מי שצריך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני ללמוד לנגן על גיטרה. רציתי לדעת האם זה מאוחר מידי בשבילי כבר להתחיל ללמוד? אני בן 17. אם זה לא מאוחר מידי אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות: 1. האם אני צריך מורה או שאני יכול ללמוד לבד/בעזרת חבר? 2. ברצוני ללמוד על גיטרה חשמלית האם כדי בהתחלה ללמוד לנגן על קלאסית? 3. הממ יש אולי המלצות או הצעות כל שהן? =) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתגייס ב*26 לחודש, למישהו יש מושג איזה גיוס זה? לאיזה חיל?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכל מנהל פורום שיפתח את הת'רד. אני לא כותב לPM כי איני יודע מי מכם יראה את ההודעה ראשון. היום קיבלתי שתי הודעות פרטיות בעלות אותו תוכן לPM והאופי שלהם היה פירסום מבצעים שבנועה מחשבים. אני בטוח, שעוד משתמשים וחברי הפורום קיבלו הודעות בעלות תוכן זהה או דומה. לתשומת ליבכם, בתודה מראש, KEMAN
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי שבר ביד ימין לפני איזה חמש שנים עכשיו שעושים לי צילום זה עדיין יראה שבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואנחנו חשבנו שהישראלים הם בורים: http://www.break.com/index/56-percent-of-french-people-are-stupid.html פשוט בושה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שמאוד אהבתי תסרט הראשון של איש הנצח אני מדבר על סרט ישן שיצא ניראה לי ב1970 ומשהו חוץ מימנו לא ראיתי תסרטים האחרים אבל הבנתי שיצא סרט אנימציה איש הנצח מישהו צפה בו ויכול לתת ביקורת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אם כן אני אשמח לתשובה פשוט כתה יב' אין לי כוח ללמוד יותר אני רוצה ללכת לקורס במקום כל הלימודים האלה ואם מישהו מכיר שיגיד אין בעיה לשלם 10 אלף לשנה רק שזה יהיה קורס שבסופו יוצאים עם תעודה של טכנאי PC ןתגידו בבקשה על שם של מקום ואם יש גם טלפון יעזור מאוד וכמה שעות בערך לומדים ביום תודה מראש לעוזרים עדיף באזור רמת-אביב צפון תל-אביב
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שחלק ממכם יודעים אני יוצר מוסיקה כבר הרבה שנים... בשבוע האחרון אין לי שום רעיון לטראק חדש אז חשבתי לעשות קלאב טראנס על המנגינה של BF2. עשיתי כבר את הקטע של הפזמון בחפיפ כזה (שעה וחצי של עבודה) כנסו לכאן אם בא לכם לשמוע,תגידו אם בכלל זה רעיון טוב כל העניין הזה למה אני לא בטוח שזה יתפוס את תצומת הלב של הגיימרים כל כך... http://unr.co.il/?aroom=540 תלחצו נגן על BattleField 2. יש שם עוד טראק שלי אם תרצו לשמוע (Space D)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן אני צופה בזה...ועכשיו יהיו אלה שיגידו שהשיר שלנו יותר טוב.. או שיגידו ששתי התוכניוץ מעפנות (הבנו..לא לרמה שלכם התוכניות האלה) פשוט מי שיודע שיענה בבקשה על השאלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם ראיתי, נראה מגניב. מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה שאני לא מוצא שום תרגום (אפילו לא בגרמנית/אנגלית) לסרט "Thirteen"?? נ.ב לא לקשר דיון זה בווארז!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-