עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן יש שתי שורות בשיר מסוים שאני לא מבין את משמעותם. לא רציתי לפתוח דיון רק בשביל זה, אז אתם מוכנים לענות לי מה לדעתכם הכוונה והמשמעות של שתי השורות האלה ולשתף שירים נוספים. השיר הוא Times Of Trouble של Temple Of The Dog. ברמת העיקרון כול האלבום נכתב ע"י כריס קורנל עקב מותו של אחד מהחלוצים של זמר הגראנג' בסיאטל Andrew Wood שמת ממנת יתר של הרואין כמו הרבה טובים אחרים. אין ספק שהשיר מדבר על הרואין, מנסה לעודד ולהבין שזו לא הדרך. מי שיקרא את המילים ישים לב לזה זה ממש ברור. העניין שיש שתי שורות שמעניינות אותי מאוד ואני לא מבין את משמעותם I saw you swinging" "Swinging your mother's sword יש למישהו מושג למה הכוונה? זה השיר המלא:http://www.lyricsfreak.com/t/temple+of+the+dog/ti…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yotamoo,

כולם פה הזכירו את למיר, זיגזג פלונטר וכו'. מישהו מכיר את חנות פנדה ויכול להגיד לי אם היא טובה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כמו בכותרת, כמו טיפש שחכתי לחלוטין לברר איפה זה בכלל. אני אפילו לא סגור שזה מחר אבל זה התאריך האחרון שאמרו לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?

5. Started by M.G.,

שימו לב לטריק הזוי ביותר ב-WORD שמישהו הראה לי לפני כמה ימים. בשביל לעשות את הטריק תעשו את הדברים הבאים: תעברו להקלדה באנגלית, ותרשמו את הדבר הבא: =rand(200,99) ואז תלחצו ENTER, חכו שנייה או שתיים ותראו מה קורה... מה אתם אומריםת מישהו במייקרוסופט השתגע? או שזה סתם תעלול של מישהו...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחפש תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה של מלכת הקרח. דגש על הכתר ועל תחתית השימלה. למי שיש רעיונות איפו אפשר לימצא זה יעזור מאוד. לא ליצחוק ! שונא תמשימות פורים האלה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. סעמק עם הפסיכומטרי הזה.. אני צריך ליהיות מחר ב 9:30 באוניברסיטת בר אילן ואין לי מושג איזה קו מגיע לשם... אני צריך משהו שמגיע מרמלה (תחנה מרכזית). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elilosky,

איזה אתר ליגה זכיתי ב7300gs שלחו לי שבועיים מיילים ולא בדקתי אז התקשרו להגיד אתר ליגתייי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=329792

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by B.D.B,

[ltr]spoiler alert! if you haven't seen the episode yet press the back button now! if you have seen the episode notice the movie they show, titled "orientation", was about the dharma initiative it was movie 3 of 6 and it was by the hanso foundation. now dharma (a term from buddhism) means: 1. law 2. ultimate truth 3. essential duty definitions by google now I have no idea what are the 5 other movies, but as the hanso foundation goes a quick search in google show this: www.thehansofoundation.org that site has been changed very recently, last night around 3:30 AM all the entries under active projects showed data offline, with the exception of "Electromagnetic Research Initi…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, יש ברשותי חלקי מחשב ישנים, מטענים ומוצרי חשמל שאני מעוניין לזרוק. איכן ניתן לעשות זאת באזור ת"א באופן נקי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by coolspot,

hi i want to learn one of the subjects ,and i dont know where to start i prefer to learn ccna ,i think i can do the tests of the mcse without the courses, but i dont know if microsoft allow that. yesterday i heard about mcpd-net it sounds very interesting. what do you say?. i need your suggestion i'm a bit confused. thanks

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני בכוונה לא כותב למשהו ספציפי כי אני רוצה לדעת אם יש חנויות (מהארץ או מחו"ל) שמאפשרות להזמין ישירות מהם ובלי פערי תיווך (שזה עיקר המחיר הסופי). זה יכול להיות צעצועים, שוקולדים, חפצי אומנות וכל דבר אחר שעולה על דעתכם. לא יכול להיות שאין חנויות חוץ מאיביי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז מה קורה חבר'ה ? אתמול שמעתי אצל ידידה בפלאפון טראנס מסוים ששורט לך ת'צורה עם קטע מסוים שיש שם. מישהי שרה, לא הצלחתי כל כך לקלוט את המילים אבל אחרי זה יש קטע ששומעים בסראונד לא נורמלי עד כדי שהסתכלתי אחורה כדי לראות אם יש מש'ו מאחורי... מה שכן, רשום בפלאפון את השם של הלהקה, Beat Hackers. הורדתי את האלבום שלהם ואף אחד מהשירים לא תואם למה ששמעתי... אני יודע שאין מספיק מידע אבל אני אשמח לדעת אם מישהו מכיר את השיר... מודה מאוד לכולם ושיהיה לכם אחלה לילה, מתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. איזשהי אפליקציה אולי שאני מתקין ויודע מי הסתכל לי בכרטיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://video.google.com/videoplay?docid=-3035119890962635754&hl=en הסרט גמר של כיתה יב' במגמת תקשורת וקולנוע הוא מדבר על השיעמום המטורף שזורם ביבנה בלילות בעיקרון הסרט הוא לפני 10 חודש אבל המצב הוא כרגע אותו דבר ... מקווה שאני אקבל פידבקים , הערות ,הארות ושאר ירקות

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח Si-Nom

נסעתי היום באוטובוס ושמעתי כמה אנשים מדברים על זה שרוצים להוריד את תקופת המלווה ל חודשיים,זה נכון או סתם בלבולי ביצים?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kudu,

אני טס לתאילנד בקרוב ושמעתי שיש שם המון חנויות חומרה ממש זולות (בקניונים) האם מישהו התנסה בקניה שם או יודע על מחירים? אשמח לשמוע עצות או כלדבר בנושא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by motogt,

הקולקציה: http://www.sportw.co.il/cat.asp?manid=287 הוא (חבר) מחפש קרוקס כפכף אצבע. ואומר שהשחור עם הסוליה הכחולה הכי יפה. וני אומר לו שזה צבע שמתאים יותר לנשים. וגבר בן 20 שהולך עם , זה יראה מגוחך. ועדיף ללכת על השחור הרגיל, או השחור עם הסוליה החומה. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by wooper,

אני באמצע קורס של mcitp כרגע מה שהולך בקורס זה שהמורה מעביר את המצגות ומסביר עליהן בדכ אחרי כמה מצגות הוא נותן לעשות תרגיל ואנחנו צריכים לחזור אחריו עכשיו אם זה תרגיל יחסית ארוך אני בד"כ מסתבך ולא זוכר איך לבצע את מה שהוא עשה אם אני לא מבקש ממשיהו שסיים אני נתקע . אני רושם כל תרגיל איך ביצעתי איך זה הולך בעבודה אם נותנים לי משהו לבצע ואני לא יודע בדיוק ? באופן אישי קשה לי לזכור דברים אחרי פעם אחת

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, בטח ייצא לכם בעבר לדעת שאתם חייבים לנהוג/לרכב עם משקפיים בגלל שלא שמתם לב שאין לכם 6/6 וחשבתם שאתם רואים מצויין. אז כך גם אצלי. הוצאתי טופס ירוק בגיל 16 ואז גיליתי שאני צריך משקפיים, לא משהו קריטי, 0.75. ואז זה התחיל להדאיג אותי... באתי להחליף משקפיים אחרי שנתיים בערך ואחרי שעשו לי בדיקת עיניים גיליתי שהמספר הוכפל ל-1.5. האם זה יהיה בעלייה מתמדת או משהו כזה? ממה צריך להימנע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.