כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
403 Forbidden Congratulations! You are banned! ניסיתי הרגע להתחבר לTorrentLeech כמו שאני תמיד עושה (אין לי מושג מה קרה לקוקיס)... הלכתי לBROWSE ואז התחברתי הוא פתאום עושה לי Your account has been disabled. ואז ניסיתי ללכת לFAQ לראות מה הבעיה אז הוא כתב לי את מה שלמעלה. הבהרה: אני לא משתמש בשום מזייפי העלאות, אין לי מושג איך משתמשים בחרא הזה. העלתי משהו כמו 2GB לעומת 1.6 שהורדתי, הaccount שלי היה פעיל במשך שבועיים לפחות.. בימים האחרונים לא התחברתי כי המחשב שלי מת אבל לפני כמה ימים הוא חזר... למישהו יש מושג למה דבר כזה יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נגמר לי המנוי למכון כושר והחלטתי לא להמשיך אותו. האימונים שעשיתי היו בעיקר: חזה, בטן, ידיים, גב, ואירובי. בטן ואירובי אפשר לעשות בלי בעיה גם בבית. אבל אני לא בטוח לגבי כל השאר. לחזה עשיתי 3 תרגילים: הרמת מוט בשכיבה, בשיפוע קל, ופרפר. בידיים אני לא ממש מכיר את השמות של השרירים אבל אני יודע שאני אצטרך משקולות בשביל זה. גב אני בכלל לא יודע איך אני אעשה בבית. השאלה שלי היא האם יש תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית שיעזרו לי להמשיך לפתח את האזורים האלו, ומאיפה הכי זול וכדאי לקנות משקולות יד באזור המרכז.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה סינכרון לאפליקציות (כלומר גורר אותם לחלון השחור ולוחץ על לחצן הסינכרון), זה כותב לי שהוא מתקין את האפליקציות XXX... ואז כשההתקנה נגמרת האפליקציות נעלמות מהמסך השחור. באג?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני משיג דשא סינטטי, מה הם הסוגים ומהו המחיר למטר מרובע? קישורים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pibmug.com/files/balloo03.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo01.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo02.mpeg
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://abercrombie.china-direct-buy.com/ ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני חושב על לימודי כלכלה, ניהול הבעיה העיקרית שאני לא אוהב לשאול אם אני נתקל בבעיה, וזה קרה לי הרבה פעמים שנתקעתי האם היום יש תוכנה שיכולה לעזור בפתרון בעיות ? או שזה שעדיין צריך למצוא מי שיש לו כשרון שיכול לסייע אני לא יודע מה כולל מיקרו כלכלה אבל הבנתי שיש בזה למטמטיקה וחישובים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ניגש עוד יומיים, ואני עושה את המבחן בקריית-ביאליק. בהצלחה (הלוואי שלא תעברו את ה-500 , כי הכל יחסי, אתם יודעים) לכל למי שניגש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש הדרכה: איך שמים תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? זה מאד נפוץ בפורום. בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סיימתי לא מזמן תואר בהנדסת אוירונאוטיקה וחושבת כרגע איך להמשיך הלאה, ההתלבטות היא האם להשאר קרובה לתחום ולעשות תואר שני במכונות או לעשות שינוי משמעותי יותר מכל מיני סיבות. בין היתר נתקלתי בכמה קורסים שקשורים לתכנות, האחד פיתוח והנדסת תוכנה - TCSD שבלימודי החוץ של הטכניון והשני בexperis שגם מתחייבים לעבודה (בEmbedded). רציתי לדעת, האם שמעתם על משהו מהם ? האם התעודות האלה שוות משהו ואפשרי למצוא איתן עבודה מעניינת? קשה לי להבין למה שיקחו אנשים עם תעודות כשיכולים לקחת אנשים עם תואר... דא שתי התוכניות מיועדות לבוגרי הנדסה ומדעי הטבע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם נדפק לי הלוח אם... כמה זמן אמור לקחת התהליך של ההחלפה בחדש במסגרת האחריות? כי הלוח שלי התקלקל ושלחתי אותו לפנדה... ועבר מאז כבר שבוע ונראה לי שזה הולך לקחת עוד שנה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי את התראד הזה כי אני מבולבל לגמרי לגבי הזמר\זמרת מרילין מנסון. שמעתי את השיר " I Put A Spell On You" וממש אהבתי אותו והחלטתי לשמוע שירים אחרים ופשוט נדהמתי (במובן הרע של המילה) מהשירים האחרים כי הם היו שונים לגמרי מהשיר "I Put A Spell On You" שממש אהבתי, כולם היו בסגנון רוק כבד\מטאל לא יודע איך קוראים לזה ואני לא סובל ת'סגנון הזה. עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שלא טעיתי בשם ויש את האלבום "Smells Like Children" שכביכול השיר "I Put A Spell On You" צריך להיות בתוכו. מישהו מוכן בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת xp ואני רוצה להתקין חייגן או משהו... מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה חברים מחפשים וילה לסופ"ש למסיבה, משהו נחמד כזה, לא מפואר ויקר~ באזור ת"א, ראשון, פ"ת, נתניה... בסביבה הזו; שתהיה בריכה, שאפשר לשים מוזיקה בלי ששכנים יתלוננו. אני אין לי מושג בכל העניין ולא יודע מה טווחי המחירים, חבר אמר שהוא יכול לארגן וילה ב-3.5 אז אם אפשר הצעות באזור הזה 4K~
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת שתי דברים אם אני אוכל רוב הזמן טונה זה בסדר וגם בבוקר צהריים וערב חוץ מימי שישי שבת ורציתי לדעת אם זה מזיק לפנים מבחינת פצעונים ? תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חז פסח עוד יומיים , באיזה יום הראשון אני לא מניח תפילין ובאיזה יום אני צריך להתחיל להניח אחרי החג. בבקשה תנו לי תאריכים עם הביצוע (להניח או לא להניח באותו תאריך). thanx u all
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-