כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מאוד אוהב חיות, כלבים בעיקר, וכבר הרבה זמן שאני רוצה להתנדב בצער בעלי חיים (באר שבע).. עכשיו אני סוף סוף בגיל המתאים. יש פה מישהו שמתנדב בצער בעלי חיים\אגודה אחרת, לא משנה אם בבאר שבע או לא? מה אני צריך לדעת לפני שאני מרים אליהם טלפון? מה עיקר העבודות שם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה המצ"ב בקובץ כי ממש שברתי עליה את הראש ולא הגעתי לפתרון... :'( תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
unknown artist.mp3 - 0.51MB תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים של לברון מישהו פעם הזמין מהאתר ויכול להגיד לי מה וכמה ועם שילם מכס או משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נותנים פה מילנוי מפרטי מחשב ביום אני רוצה באמת לדעת האם אתה לוקחים את ההצעות האלה וקונים את המחשב או שעדיין בודקים את ההצעה???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת היכן כדאי לפתוח חשבון בנק, איפה הכי משתלם מבחינת עמלות וכיוצב. אשמח לכל עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם המורים נתנו לנו שאלה במגן שלא נכללת במיקוד. יש אפשרות לערער או משו? ממה ששמעתי הבחינות מועברות לבדיקה של משרד החינוך לאחר הבדיקה של המורים שלנו. זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה קורה חבר'ה ? אתמול שמעתי אצל ידידה בפלאפון טראנס מסוים ששורט לך ת'צורה עם קטע מסוים שיש שם. מישהי שרה, לא הצלחתי כל כך לקלוט את המילים אבל אחרי זה יש קטע ששומעים בסראונד לא נורמלי עד כדי שהסתכלתי אחורה כדי לראות אם יש מש'ו מאחורי... מה שכן, רשום בפלאפון את השם של הלהקה, Beat Hackers. הורדתי את האלבום שלהם ואף אחד מהשירים לא תואם למה ששמעתי... אני יודע שאין מספיק מידע אבל אני אשמח לדעת אם מישהו מכיר את השיר... מודה מאוד לכולם ושיהיה לכם אחלה לילה, מתן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרוספוט מנסה לקדם את IE8 להמונים עם פרסומות מצחיקות? לי אישית נראה מצחיק איך שהם מדברים על דפדפנים ישנים בני כמה דורות ומציעים לשדרג ל IE8 ;D G.R.I.P.E.S. F.O.M.S. S.H.Y.N.E.S.S. O.M.G.I.G.P
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/ אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי G-shock עד עכשיו ששירת אותי נאמנה, אך הסוללה הנטענת שלו (מהשמש) שבקה חיים. הזמנתי מ-EBAY סוללה חדשה, וכשפירקתי את השעון, התפזרו ממנו כל מיני חלקים זעירים (שעון דיגיטלי WTF?) כעת מחפש תחליף. מעדיף רצועת סקוטש כך שניתן להתאימו טוב יותר ליד ושיהיה עמיד באופן כללי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה הולך לחי"ר מהקטן לגדול? הבנתי שכל אחד מורכב משלושה יותר קטנים ממנו...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה של מלכת הקרח. דגש על הכתר ועל תחתית השימלה. למי שיש רעיונות איפו אפשר לימצא זה יעזור מאוד. לא ליצחוק ! שונא תמשימות פורים האלה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת הגעת הרכש החדש(וזמן פנוי בחג וגם קצת שיעמום) שלי: http://www.brickset.com/detail/?set=8110-1 החלטתי לנבור בזכרונות הילדות שלי ושל הלגו שלי שלצערי נגזל ממני :'( (אחותי החליטה לתרום אותו ללא ידיעתי בזמן שעברנו דירה לפני 10 שנים, אני רק מקווה שמי שזה נמצא אצלו עכשיו נהנה מזה(עד כאן צעצוע של סיפור )) אז בקיצר נברתי באתר www.brickset.com ודליתי את התמונות של הערכות שהיו לי(משום מה נראה לי שהיו יותר) ואירגנתי באלבום בפיקסה: https://picasaweb.google.com/omri973/OldSets?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIrXho-krsmTUQ&feat=directlink עשיתי אלבום נוסף בו מפיעים 4 דגמים שרכשתי בשנתיים האחרונות ועוד תמונה של המרצדס: https://picasaweb.google.com/omri973/NewSets?authuser=0…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראו תמונה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-