כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אתר שאותר לכם איזה שירים כרגע מתנגנים ברדיו בכל מני תחנות. ניתן גם לערוך חיפוש איזה שירים נוגנו בכל תחנה בתאריך וזמן מסויים. תהנו. http://www.hingi.net/ יש בצד שמאל רשימה של כל התחנות הכי פופולאריות ומה מתנגן בהן כרגע... לתחנות האחרות זה כבר בתשלום של אס אם אס.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מחר רוצה ליסגור וזה קרוב לי לבית והמחירים ממש טובים יש מכיר?? ד.א-לא מצאתי בחיפוש חוות דעת עליהם. ד.א 2-אם יש המלצות לחנויות באיזור ראשלצ נס ציונה רחובות שאפשר לתת בהם אמון והמחירים טובים מוזמן להמליץ..... תודההה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הייתי מנוי בחברת hot עד לפני כמה שנים,הבנתי שאמור להיות ארון כבלים איפה הוא אמור להיות נמצא?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי אפשרות ללכת לתותחנים,שירון,סטלים,נ"מ חילוץ והצלה וכל זה באיזה חיילות אין מילואים בעתיד? כי אני רק רוצה לסיים אם הצבא או לפני שכבר התחלתי
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו אולי יכול להמליץ על חנות מחשבים ממש טובה בתל אביב שיש בה את כל הרכיבים הטובים? לא KSP משהו יותר מסוגנן מהם ועדיף חנות זולה יחיסית בעלת שם ידוע ( גם יחסית >_>) כל תשובה תתקבל בשמחה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
ובIQPC, Skypc וNewegg כתוב לכל החיים? ואל תגידו לי טריק שיווקי, כי יש גם מוצרים של 3 שנים וגם של כל החיים, אז זה פרסום מטעה אם זה "טריק שיווקי". ואל תגידו לי שגם שלוש שנים זה מספיק, אני רוצה לדעת למה על חלק מהמוצרים שצריכה, על פי החברה, להיות להם אחריות לכל החיים אין בTMS. תודה רבה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו, השתחררתי מהצבא (ביום חמישי) והגיע הזמן לחשוב על העתיד. ברצוני ללמוד כלכלה וחשבונאות. קודם כל אספר קצת על עצמי: סיימתי תיכון בשנת 2004 עם ממוצע בגרויות נמוך העומד על 90 עם בונוסים. פסיכומטרי עשיתי במועד יולי, הציונים יגיעו בימים הקרובים, אבל תחושת הבטן אומרת שלא מצפה לי ציון גבוה. בתיכון ניגשתי ל-3 יחידות מתמטיקה ו-5 אנגלית. נכון לעכשיו יש לי מספר אפשרויות: אפשרות א: לשפר בגרויות ופסיכומטרי במטרה להתקבל לאוניברסיטה/מכללה איכותית מסובסדת. באפשרות א' בוחרים רוב המשתחררים אחרי הצבא, אבל יש שלוש חסרונות משמעותיים: א. איבוד שנה ב. השקעה כספית עצומה ג. גם אחרי השקעה כספית גדולה (אין מצב שאני אוציא פחות מ-10,000 ש"ח) לא בטוח שאצליח להתקבל לאוניברסיטה ואצטרך להתפשר על מכל…
-
- 38 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אני מחפש אתרים שיש בהם כתוביות לסרטים וסדרות בספרדית, אפשר להתפשר גם על אנגלית. עד כה נברתי וחיפשתי בכל הרשת ולא הגעתי לתוצאות משביעות רצון כך שאם מישהו יודע על אתר זה או אחר זו תהיה עזרה לא רעה בכלל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים . חוץ מ AMAZON.COM האם יש עוד אתר בארה"ב שמקבל ויזה ישראלי ? ככה אני ישלםם וישלח את המוצר לדוד שלי שבא לארץ ... יש עוד אתר חוץ ממנו ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/3/1153091 חחחחחח, הבנאדם עשה בשכל מקסימום יהיה לו 10 מיליון דולר, לפחות הוא ייקבל פיצויי . ובכלל אני לא קונה מזון שם, האוכל שם זועק:"שומן שומן שומן". זה אחד המקומות שאפשר למות בהם.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כנהוג נשמות רבות מתאספות מפורמים שונים בכדי להיפגש ולהכיר זה את זה, הנשמה שלי נודדת בפורום זה מOCT 2006 ולא ראיתי שום מפגש פורום יחיד, אין פה מפגשי פורום או איך זה הולך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"תפוז" נפתח בלוג חדש שכל מטרתו לאסוף כסף למען בע"ח בסיכון. לא צריך להירשם, פשוט להקליק. כל לחיצה על הקישור תתרום מספר אגורות למען בע"ח. יותר כניסות = יותר כסף. וכמובן, להקליק, כמה שיותר יותר טוב. ואם אתם גם יכולים תפרסמו את הקישור !!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tapuz4life ותלחצו 10 פעמים ביום!!!!(כי תפוז מעלה את הכסף רק כול 10 פעמים מי אותו IP ביום) נ.ב יש באתר סיפורים על כולמיני בעלי חיים גיבורים לאימוץ ועוד.... והכסף מתעדכן פעם ביום ב 12 בלילה.....
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם הגלשן JS [גלשן אוסטרלי] הוא איכותי ושווה קנייה? וכמה הוא עולה? http://img.timeinc.net/surf/content/images/04/show1004/s1004m_js.jpg
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת- שילמתי את האגרה לפני כחודש ורק אתמול הלכתי להצטלם. תוך כמה זמן אמור להגיע הרשיון? האם הרשיון הזה תקף גם לאירופה ( או ליתר דיוק איטליה ) או שיש לי צורך להוציא רשיון בינ"ל ?אם כן,מה הדרך הכי טובה להוציא אותו? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, מגיע לי מזל טוב, עברתי טסט שני אחרי תיאוריה ראשונה וקיבלתי את הרישיון ביום רביעי.. היום היה לי ויכוח עם חבר על ההגבלים.. אז יש לי שאלה.. מה הם כל ההגבלים והחוקים שאני צריך להקשיב להם מרגע קבלת הרישיון? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
השאלה מוקדשת למי שראה את הסרט . שלום לפני כמה ימים הלכתי לסרט כולם אמרו לי שאו ילידותי אבל או לא סרט אם המון אפקטים והרבה דברים יפים . אז אני מחפש קטע קטן מהסרט שאני רוצה להוריד למחשב יש קטע שאם שמים פלאפון בתוך תיבה קטנה ואז מזרימים אנריגיה ואז הפלאפון הוףך לרובוט ומתחיל להתחרפן . אפשר להוריד מאיפשהו את הקטע הזה? פשוט או קרע אותי מצחוק תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איפה אוכל לקנות תקליטים [לפאטיפון], רצוי חדשים? בנוסף, כמה עולה בערך תקליט? ופאטיפון סביר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כניסה זה אחד הגדולים שראיתי, יש שם מלא דברים מצחיקים כמו: ".ככל שהשיער שלך יותר ארוך יש יותר סיכוי שהמשטרה תעצור אותך לחיפוש סמים" "אתה רוצה חברה לחורף עד לרגע שהיא מפליצה לך מתחת לפוך" "!נכון הטמגוצ'י שלך גורם לך להרגיש כאילו אתה ממש מגדל חיית מחמד? אז זה כי אתה הומו " "ככל שילד יותר ערס היחסים שלו עם השרת בבית הספר טובים יותר"- זה אחד שהרג אותי חח תהנו [תגיבו?]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-