עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TOMY-BOY,

שלום לכול חברי הפורום, ברצוני להגיע לבסיס תל נוף כידי להתחיל את הפרוייקט ההנדסאי שלי. אני מגיע מחיפה ואין לי מושג אך אפשר להגיע לבסיס הנ"ל. בתודה, תומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by B.D.B,

[ltr]spoiler alert! if you haven't seen the episode yet press the back button now! if you have seen the episode notice the movie they show, titled "orientation", was about the dharma initiative it was movie 3 of 6 and it was by the hanso foundation. now dharma (a term from buddhism) means: 1. law 2. ultimate truth 3. essential duty definitions by google now I have no idea what are the 5 other movies, but as the hanso foundation goes a quick search in google show this: www.thehansofoundation.org that site has been changed very recently, last night around 3:30 AM all the entries under active projects showed data offline, with the exception of "Electromagnetic Research Initi…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Fame Daddy-אתר אנטרנט בריטי מציע לנשים זרעים של סלבריטיאים.מהכדורגל ועד לתעשיית הבידור.15K לזרע. http://web.orange.co.uk/article/quirkies/Website_offers_women_celebrity_sperm http://famedaddy.com/-

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא ייאמן תסתכלו בלינק הבא http://www.chaser.com.au/show_story.asp?ID=638&ED=68&CAT=6&NAME=diaz והם עוד באים אליה בטענות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שמתם לב לשינוי בתגובות ביוטיוב? זה פשוט נורא. מעכשיו חייבים לפתוח פרופיל גוגל פלוס בשביל להגיב. ואם פעם התגובות שבטופ היו אלה שקיבלו הכי הרבה לייקים, אז היום מחוללת שם אנדרלמוסיה שלמה: http://whathot.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91/ לא יהיה יותר כזה : (

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

אני לקוח בבנק לאומי ורציתי לדעת מהו מרווח הזמן שיש לי עד שבנק לאומי יוציא (אוטומטית) מכתב חריכה על סך 53 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Black Knight,

מישהו יכול להגיד לי מה שמו? זה שמפרסם את הבושם החדש שלהם. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קרבות לייזר כמו שמשחק בארני ב"how i met your mother" יש בארץ ? תמונה להמחשה:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ForresT,

מה שכתוב בכותרת- שילמתי את האגרה לפני כחודש ורק אתמול הלכתי להצטלם. תוך כמה זמן אמור להגיע הרשיון? האם הרשיון הזה תקף גם לאירופה ( או ליתר דיוק איטליה ) או שיש לי צורך להוציא רשיון בינ"ל ?אם כן,מה הדרך הכי טובה להוציא אותו? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ran B,

פשוט חבורה של ילדים מפגרים. ואם כבר מצלמים כזה דבר, שלפחות ידעו קצת לשחק מבלי להסתכל כל שניה למצלמה ולחייך כמו באמת ישראלי אמיתי.. http://video.google.com/videoplay?docid=-4522911106171767034&q=israel אבל בכל זאת, קצת מצחיק!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי שאלה העם אפשר להוריד בעזרת הכרטיס סכום גובהה בכספומט? למשחק 3500 שח?בפעם אחד...? או שאני חייב בבנק להיכנס לפקיד לעשות את זה שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by QQQ,

התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by idofr,

היי שלום לכולם , אני מחפש דרייבר מאוד מסויים שמשום מה אי אפשר למצוא אותו, אני מאמין שזה חוקי ולכן אני מבקש פה מחברי הפורום לעזור לי לאתר אותו בכל מיקרה אם מתברר שזה לא חוקי אני ממש מצטער הקובץ נקרא: AppleWirelessMouse2.exe תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם מותר או שיחרימו לי את זה במכס? אני יודע שמשרד התקשורת שם הגבלות על מה מותר ומה אסור בנושא אבל אין לי מושג מה ההגבלות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי טלוויזיה של PANASONIC מדגם tx-34p300x. הבעיה היא שה- INTERNAL SPEAKERS מכוונים ל-OFF, לא כתוב ב-MANUAL כלום על זה המוכר בחנות לא ידע (אין לי את הדגם הזה מול הפנים, תירוץ עלוב...) ולא מצאתי באינטרנט. אולי מישהו מכיר את הדגם ויכול לעזור לי? או שאולי מישהו מכיר אתר עם MANUALS או אפילו פורום שמתעסק במכשירים מהסוג הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EasyPooper,

שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by deso,

מצאתי משהו קורע על ההצגה שפיפוש ראה עוד כשהיה ילד קטן קוראים לזה "צ'ימים הדובה" זה קרע אותי בהתחלה.. תהנו www.piposh.co.il/basan_dooba.zip

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ash Binary,

אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by iakovl,

אנשים אני לא מאמין אני פשוט לא מאמין פתחתי את גליון 156, אפריל 07 של POPULAR SCIENCE ומה גיליתי בעמוד 26??? את זה.... מה שיש לי לומר זה WTF?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mcarmel,

שלום אני מועניין לקנות דרך הרשת מחשב של Toshiba מארה"ב מישהו כבר קנה?

24. שלום אני מאמין שרבים כאן מכירים את אתר PAYPAL. יש שם בעיה ;כתושב ישראל שיש לו חשבון בנק בישראל , אין אפשרות למשוך את הכספים הניכנסים לחשבוני ב PAYPAL , לחשבון הבנק שלי בישראל. האם יש דרך לפתוח חשבון בנק באמריקה? לחשבון בנק כזה ניתן להעביר את הכספים מ PAYPAL ) אנא תנו לי פירוט והסבר בעניין. תודה ZATAR

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lion03,

אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים