כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
___________ ________ ___01___.wav - 0.26MB תודה, סמיון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי חלקי מחשב ישנים, מטענים ומוצרי חשמל שאני מעוניין לזרוק. איכן ניתן לעשות זאת באזור ת"א באופן נקי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להדפיס Covers שהורדתי של סרטים/משחקים ולשים אותם בתוך אריזה כמובן,איפה אני יכול להדפיס אותם בצבע כמובן ובאיכות טובה ? (מחיר ??). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hi i want to learn one of the subjects ,and i dont know where to start i prefer to learn ccna ,i think i can do the tests of the mcse without the courses, but i dont know if microsoft allow that. yesterday i heard about mcpd-net it sounds very interesting. what do you say?. i need your suggestion i'm a bit confused. thanks
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד אוהב חיות, כלבים בעיקר, וכבר הרבה זמן שאני רוצה להתנדב בצער בעלי חיים (באר שבע).. עכשיו אני סוף סוף בגיל המתאים. יש פה מישהו שמתנדב בצער בעלי חיים\אגודה אחרת, לא משנה אם בבאר שבע או לא? מה אני צריך לדעת לפני שאני מרים אליהם טלפון? מה עיקר העבודות שם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שפלונטר עומד להיסגר בגלל חובות יש משהו שיכול לאשר את השמועות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש סרט ישראלי ישן : "נערי החוף"....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי. מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...). הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!! אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50. בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר. ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו'). אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר! נ.ב ר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כבר כמה זמן מה מאז שנתניהו אמר שסטודנטים ישלמו פחות על תחבורה ציבורית. פיילוט לשנה, ככה אמרו. אז או שאני לא מעודכן או שאין עדיין זכר ליישום התכנית... אולי למישהו יש פרטים על הנושא? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין אלו: AURORA HSM אני צריך לשימוש ביתי שמגרס גם כרטיסי אשראי ודיסקים שגם עדיף. האם מישהו יכול להמליץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חדר גדול בסביבות 70 מטר , אני מתכוון לחבר את הTV למחשב העניין הוא שה TV רחוק מהמחשב ואני צריך להשחיל כבלים בשביל לההגיע למחשב ... השאלה שלי היא איזה כבלים להשחיל ?? HDMI ?? אני רוצה להציג כל מיני דברים על המסך , כמו שקופיות בוויר-פוינט , וורד , סרטונים עוד ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה צריך לרשום בקרות החיים? יש כמה אתרים שהגעתי אליהם דרך גוגל: http://www.working.org.il/%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%99%D7%9A_%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%91_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/ http://www.tazooz.co.il/ מישהו מכיר את האתר האחרון? - האם בטוח לכתוב שם את כל פרטי האישים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש שתי שורות בשיר מסוים שאני לא מבין את משמעותם. לא רציתי לפתוח דיון רק בשביל זה, אז אתם מוכנים לענות לי מה לדעתכם הכוונה והמשמעות של שתי השורות האלה ולשתף שירים נוספים. השיר הוא Times Of Trouble של Temple Of The Dog. ברמת העיקרון כול האלבום נכתב ע"י כריס קורנל עקב מותו של אחד מהחלוצים של זמר הגראנג' בסיאטל Andrew Wood שמת ממנת יתר של הרואין כמו הרבה טובים אחרים. אין ספק שהשיר מדבר על הרואין, מנסה לעודד ולהבין שזו לא הדרך. מי שיקרא את המילים ישים לב לזה זה ממש ברור. העניין שיש שתי שורות שמעניינות אותי מאוד ואני לא מבין את משמעותם I saw you swinging" "Swinging your mother's sword יש למישהו מושג למה הכוונה? זה השיר המלא:http://www.lyricsfreak.com/t/temple+of+the+dog/ti…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמה משהו שהרגיז אותי היום..הייתי היום בהופע של סטיבן וילסון, בכניסה השומר אמר לי שאסור להיכנס עם שתייה ולקח לי את הבקבוק. למה אותו שומר לא לוקח גם סיגריות כי אסור לעשן בתוך האולם? מחר אולי הוא ירצה למכור בגדים אז הם גם יקחו לי בגדים בכניסה ואז אני יצתרך לקנות שם\: אגב, החוק עדיין קיים שאסור לעשן בפאבים, ומסעדות וכו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך נסיון עם מודרים שהכרתי (PC) וסרטונים שונים ביוטוב והדומים לו, עישון מריחואנה מאוד פופולרי בקרב חובבי המודינג הרציניים, ומי היה חושב שגם החנונים יעשו גאנג'ה? מה דעתכם בעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"טיילתי" לי בעולם ופתאום אני רואה משהו מוזר הרבה עיגולים כאלה שחלק מהם נראים כמו דשא וחלק קטן מהם נראים כמו אדמה...והכול ביחד מזכיר קצת צורה של חץ מה זה הדבר הזה? חח זה מזכיר לי את ה"ציורים" האלה שאומרים שחייזרים עשו...בכל אופן הדבר הזה נמצא נראה לי ליד ערב הסעודית או משהו...מישהו יכול להסביר מה זה? אגב תעלו טיפה למעלה יש עוד כאלה אבל בצבעים יותר בהירים ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי מחשבון בבית שלי מסוג קומדור בן יותר מ 30 שנה, זהו המחשבון הראשון מסוגו במדינת ישראל. והוא במצב מעולה. הינא תמונה. http://img150.imageshack.us/img150/170/dscf12396en.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-