כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)
-
- 42 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
נשמע דבר פשוט ? לא כל כך , רציתי לדעת אם יש עוד אנשים במצב שלי, לא שהוא קריטי במיוחד אבל עדיין מציק. מאז שהתגייסתי לפני שנתיים וחודשיים רמת הפעילות הגופנית שלי ירדה ל 0 (חוץ מחודש וחצי טירונות) . בגלל שהשירות שלי הוא בתפקיד ניהולי אני קם בשעה יחסית מוקדמת וחוזר כל יום בשעה מסויימת אפשר לומר עייף מאוד - וככה אחרי תקופה של שגרה רצינית פלוס בלוי כמה שעות טובות על המחשב ביום וחיבה עזה לאוכל מהיר, המשקל עולה והכושר הגופני יורד בצורה מדהימה. התגייסתי 65 ק"ג ועכשיו אני 75~77 ק"ג על 1.72 מטר והופה התחילה לצוץ לה כרס קטנה אך מעצבנת בטירוף . עכשיו הרבה פעמים ניסיתי לעשות הליכה/ריצה בערב אבל להתמיד זה קשה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה.. יש מישהו שיכול לתת עצות או טיפים? או שהיה במצב …
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1024139 אני לא מבין תאמריקאים הם עושים חוקים נגד סיגריות אבל לא עושים חוקים נגד מזון מהיר והשמנה זה אחת הבעיות הגדולות ביותר שמה ולצערי זה מתחיל לחלחל יותר ויותר גם לישראל
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שאין לי מושג איך קוראים לזה רישמית.. זה כזה משטח לבן עם עט המשמשת כעכבר, וכשלמשל מציירים עם העט אז זה מצייר במחשב..... מישהו יודע על מה אני מדבר?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מהירות הלוע של רובה היא 250m/s. אדם מכוון את הרובה לעבר מטרה הנמצאת 200m ממנו. לאיזה גובה מעל המטרה עליו לכוון את קנה הרובה כדי שיפגע במטרה? (תשובה: 3.14m) סימנתי את הגובה מעל המטרה ב-h. לפי פיתגורס הקשר שלו לזווית a (זווית הירי) הוא h=200*tana ניסיתי להשתמש במשוואת המסלול, ע"י הצבה של x=200, y=0 (הקורדינטות בסוף התנועה) v0=250. לא יצא לי מה אני מפספס? אני לא רואה דרך אחרת
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מבקש לשמוע חוות דעת מאנשים שקנו בחנות הזו http://wellcom.co.il תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תיסתכלו זו המצאה לעצלנים, נכון יש בטטת כורסה ( אנשים עצלנים שלא זזים מהסלון) אז עכשיו יש בטטת אסלה היי טק.
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
היי ברשותי הבקר Logitech Chillstream. יש עליו ציפוי פלסטיק רך (מט שכזה) אשר הפך לדביק. פתחתי ב"כללי" כי כבר נתקלתי בבעיה במקרים אחרים / מוצרים אחרים. אני מניח שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור - הרי כנראה הפלסטיק התחיל להתפרק או משהו כזה. האם מישהו מכיר דרך לפתור את הבעיה הזו? אולי משהו שיורד את הציפוי הרך הזה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://thefunniest.info תלחצו TOP IMAGES לתמונות הכי מצחיקות או שתעזרו לבחור. יש שם גם קישורים לתמונות הכי יפות והכי חמודות מומלץ
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הצעות? אם מישהו מכיר סרט כמו CLICK זה גם יהיה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן....... סוף סוף חופש יותר ארוך מיומיים........ מי בונה סוכה? מי יביא תמונות מהסוכה שלו? מה אתם עושים בסוכות? ואיך תשרדו עד לחנוכה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=vEWLwz6JRNE&l=357&fs=1&title=Jay%20Leno%20Phony%20Photo%20Booth
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבוא אני אקנה מאוור ומארז (ו LED וFAN LED ) אני צריך אתר שיתן לי גם תמונה של מה שאני הולך לקנות. באתר של פנדה מצוייןם בשבילי אבל החלקים יקרים (יחסית לZIGZAG ) רציתי לדעת אם משהוא מכיר אתרי קניות מחשבים בשבילי
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי יש לי הזמנות לאתרים הבאים: torrentleech wild-bytes אני מוכן להחליף עם מי שיביא לי הזמנה\הזמנות לאחד מהאתרים האלה: torrentit torrentbytes scencetorrents תודה מראש צרו קשר בפרטי מי שמעוניין!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את המילים של מרקו באיתיופית אני מת לשיר את זה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, לכל הרוכבים שבניכם רציתי לשאול אם יש איזשהו מנעול מומלץ לקשור איתו את האופניים. חשבתי על המנעול הבא,מה אתם אומרים ? במה אתם משתמשים ? תודה. http://www.sasimple.co.il/product-p-7/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Mini-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון למשווק המורשה של מסכי סמסונג.. אני יודע שיש להם מקום שהם יושבים בו בפתח תקווה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם איפה זה.. מישהו יודע אולי? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היום אחרי ניקוי שיניים אני, אחותי ואמא שלי החלטנו ללכת לאכול איפשהו, עכשיו אני כבר דיברתי על הTriple Whopper מבורג קינג ממזמן אבל אמא שלי לא אמרה לאן נלך אז היא לקחה אותנו לPita House שזה פשוט בושה לפיתה (זה בכלל בצד דק דק דק עם כמה פלאפלים מסכנים פשוט גועל נפש !(אני גר בארה"ב) אז הייתי עצבני כי אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה לאכול פה והיא ואחותי אכלו אז אמא שלי עשה החלטה לא נכונה בכך שלא הסכימה לקחת אותי לאכול בבורגר קינג אז נסעו עוד קצת וקנינו את הTriple Whopper של בורגר קינג והנה התמונות : 1) השתייה הענקית הזאת + שאפשר למלא אם נגמר, עד הסוף היום 2) השתיה + ההמבורגר (3) :smile1: 3) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס 4) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס + השקית ולקח לי לגמ…
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-