עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by patrik,

חז פסח עוד יומיים , באיזה יום הראשון אני לא מניח תפילין ובאיזה יום אני צריך להתחיל להניח אחרי החג. בבקשה תנו לי תאריכים עם הביצוע (להניח או לא להניח באותו תאריך). thanx u all

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מניח שזה סתם חתיכת מתכת, איפה יש את זה זול ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש קטלוג משקפי שמש באינטרנט, רצוי אתר ישראלי. תודה. בא לי משחקי שמש טייסים, אבל משהו יותר מעוצב. או שאולי משהו אחר. אני צריך משקפי שמש חדשות!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. רפידשר מבטלת את את שרותי ההורדות כפי יכולתך, בתכנית החדשה מספר מסלולים למורידים כבדים עד קטנים, במחירים שונים, בהתאמה, התכנית די מבלבלת, ואף משתנית אוטומטית על פי כמות ההורדות למסלולים יקרים שמקצרים את ימי החבילה אוטומטית בשל שיטת הניקוד החדשה, כאן טוענים: http://newteevee.com/2010/06/28/rapidshare-ready-to-launch-download-stores/ כי ישנם דיבורים על מעבר לשרותים ליגאליים וזאת ע"י העברת תמלוגים לבעלי זכויות היוצרים, מה שימנע מהם התרוצציות עתידיות בבתי המשפט, הערכה זו אינה מתייחסת לשיטת החבילות החדשה, אך יתכן וזהו ההסבר לתכנית שצוברת כעסים רבים בשל אי שמישותה כמו גם מחיריה שהתייקרו בעשרות אחוזים, והצורך לעקוב ולהגדיר מחדש את החשבון בכל פעם שחלים בו שינויים אוטומטיים הגורמי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עוד חודש יש לי יום הולדת. כבר יש לי הכל למחשב (מבחינתי), אין יותר מה להשקיע בו. חשבתי קצת,במקרה נכנסתי לאתר של KSP, פתאום אני רואה את זה: מדליק לא? זה עולה 765 ש"ח אצלם וזה בא עם 128MB "בילד-אין" ככה הם מציינים בפירוש (ניתן להרחבה עד 256). והנה עוד קצת על מאפייני המכשיר. אז מה דעתכם ?! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by koraal,

מישהו יודע אם קיים קורס שיווק ב EBAY? לא מדריך אינטרנטי או ספר אלקטרוני. קורס ממשי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבוע טוב, לאחרונה התגבשתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה ללמוד לCCNA ע''י ספר ולא ע''י pdf באינטרנט. מה דעתכם בנושא ? ובנוגע לספר, זה ספר מומלץ ? הוא מכסה את כל החומר ? ומזה Exam 640 - 802 ? http://www.amazon.com/CCNA-Certified-Network-Associate-640-802/dp/0470110090/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348002474&sr=1-1 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by House M.D.,

היי, מכרתי באיביי אוזניות דיי יקרות (150$), הן היו חדשות אבל כנראה משהו נדפק במשלוח. הקונה קיבל אותן כשהקופסא היתה קרועה והצד הימני לא עבד. הוחלט שהקונה ישלח לי אותן בחזרה בתמורה להחזר על האוזניות. ביקשתי ממנו לכתוב על החבילה "RMA Replacement". עכשיו קיבלתי הודעה על מכס של 120 ש"ח. איך אני יכול להוכיח להם שזה בכלל אוזניות מקוקלות שחזרו מהקונה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ריקה,

שלום, אנחנו בית-ספר חינוך מיוחד לתלמידים בעלי לקויות למידה מורכבות. בית ספרנו נותן מענה נרחב ומשמעותי ביכולת שלנו לעקוף את הלקות ולהוביל את התלמידים להישגים לימודיים משמעותיים. לצערנו בשל מורכבויות שונות, התחום הטכנולוגי בבית הספר מאוד דל. כיום לחטיבת הביניים אין כיתת מחשבים, בימים אלו אנו מנסים להשיג תרומות של מחשבים להקמת כיתת המחשבים הראשונה של חטיבת הביניים. אנו זקוקים למחשבים משומשים במצב טוב שיכולים לשמש את כיתת המחשבים שברצוננו להקים. התשתית כבר מוכנה- רק לא השגנו מספיק מחשבים. אם יש ביניכם שעובדים בחברות אשר מחליפות מחשבים בתדירות גבוהה ויכולות לתרום עבורנו מחשבים במצב טוב- אודה שתקשרו אותי על-מנת לקדם את הפרוייקט החשוב ת…

11. Started by mrsph666,

שלום, אבקש מכם להמליץ לי על סרטים משלוש השנים האחרונות, בדגש על כמה שיותר חדשים מסוג קומדיה, דרמת מלחמה, אימה ומתח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by joniar,

שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by iTK98,

(לדעתי הנושא הזה יתאים יותר ל"רשתות ואינטרנט", אבל הוא אינו מובהק דיו, שכן גם יש כאן חברות סלולריות וטלפון קווי) האם באמת יש צורך בשירות כזה? ואם כן, האם הישראלים *מטומטמים* עד כדי כך שהם צריכים שמישהו אחר ינתק אותם? החוק הוא דיי פשוט, ניתן לפנות בכתוב ותו לא מעבר (משמע אין שיח בינך לבין הנותן שירות והוא חייב לבצע את האמור במכתב - משמע לנתק אותך תוך 3 ימים, או 6 במקרה של מכתב רשום). הנותני שירות מתקשרים בתואנה של "תיאום ניתוק", אבל בדרך הם מנסים לשכנע אותנו להישאר - מה שאסור להם! אפשר להתמחק מזה בקלות, ע"י כך שאם הם אינם מבצעים את האמור במכתב אתה תתבע אותם (כמובן להקליט את השיחה). אנחנו מטבענו מעדיפים להתקשר ו"לדבר" עם מישהו, אבל בתכלס אין עם מי לדבר, או מי שאתם מדברים אי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by The Dom,

קטע קטן שכתבתי. אני בן 14, ניגנתי שנה עם מורה ולא היה לי כוח אליו אז החלטתי לעזוב, אני מנגן יצירות קלילות והחלטתי לנסות גם כן. בגלל שעזבתי אחרי זמן קצר אני עוד לא ממש יודע לנגן ב2 ידיים אז זה הכי קרוב שהגעתי. ביקורות בונות יתקבלו בברכה. http://youtube.com/watch?v=he9S_dNq34Q

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא כל הזמן אבל לא מעט. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by G.P.S,

*בטיול השתתפו 90 מטיילים חלקם מבוגרים וחלקם ילדים במשך הטיול עזבו 4 מבוגרים ו10 ילדים אחוז המבוגרים שעזבו את הטיול היה קטן ב10% מאחוז הילדים שעזבו את הטיול כמה מבוגרים וכמה ילדים היו בתחילת הטיול? *מחירו של מוצר עלה פעמיים באותו אחוז בסה"כ עלה מחירו מ80 ש"ח ל125 ש"ח חשב את אחוז עליית המחיר בכל פעם? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DimaX,

ראיתי כרגע את הפרק הראשון(preair). נראית סידרה מעולה!(ומפחידה למען האמת.) מציע לכל מי שיכול לראות - לראות... (מינינובה) יש עוד 2 סדרות חדשות פריאייר שאני דיי בטוח שכדאי לראות(מהמלצה מוקדמת - shark וthe nine... כשאני אראה, אני אעדכן פה לגביהן גם ) מי שראה את "יריחו" שיגיד מה הוא חשב עליה אה וד"א, הפרק הראשון משודר ב20 בספט' לינק: http://www.tv.com/jericho-2006/show/58068/summary.html?q=jericho&tag=search_results;title;2 עריכה: ראיתי את 'Shark'. סידרה טובה. לא חשבתי שאני יכול לאהוב סידרה בז'אנר הזה... אבל דווקא אהבתי לאללה! אני אמשיך לראות. בטוח! שווה לבדוק. לינק: http://www.tv.com/shark/show/58080/summary.html?q=shark&tag=search_results;title;0 בכו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי חברה, אני צריך עזרה. אני מחפש אתר ששם אני יכול לתלות מודעת מכירה של כמה דברים שאני רוצה למכור(מכונית,מולטיטריינר ועוד..) איפה אני יכול להשים מודעה של מכירת רכב??ואיפה של הדבר השני שפירטתי?? אהה כן, אני צריך שזה יהיה בחינם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג מתי זה יוצא וכמה הוא יעלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מרגישים בודדים? רוצים לצאת לפאב להטביע את יגונכם בטיפה המרה? רוצים לחגוג יומולדת או כל אירוע אחר, אבל אין אף אחד זמין שיכול (או רוצה, אנחנו לא שופטים) לצאת איתכם לשתות משהו? הכירו את הפיתרון לכל בעיות הבדידות שלכם – "דרינקי". בני אדם הם אובר-רייטד, בשביל לשתות עם מישהו ולספר לו את כל הצרות שלכם כל מה שאתם צריכים זה בקבוק עם משהו טוב לשתות, וכמובן – רובוט שישתה ביחד איתכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%A9%D7%A8-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ועם איזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה לינק ? (אגב יש לי LCD 20 אינטש של NEC) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני דיי נמאס סגור עניין

23. Started by YarYar,

Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. לפי מה שהבנתי מחברים הפייסבוק שלהם עובד, ככה שכנראה זה לא SITE MAINTENANCE. מה אתם מציעים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. למשל עבדתי 144.87 שעות, איך הנוסחה עובדת והאם יש converters שיכולים לעשות את זה בפשטות? ומצאתי פה תשובה בחיפוש לגבי חישוב שעות עבודה באקסל אבל דיי פשטנית, כמישהו שלא עובד עם אקסל וצריך להסביר למישהו אחר שלא עבד אף פעם עם אקסל, איך זה עובד בדיוק (יום - שעת הגעה - שעת סיום - ושאקסל יחשב את השעות+דקות..אם אפשר, step by step). תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש פלייבק של יהודה ופליקר לשיר פרח .. בבקשה ממכם עם יש למישהו תעלו לי אותו שאני יוכל להוריד אותו .. או מאיפה אני יכול להוריד בחינם ??.. אני מוצא רק בתשלום אני מפעיל את העמדת DJ בבסיס בטקס ליום השואה תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.