כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם מבטיחים את המחיר הנמוך ביותר לכל מוצר ורכיב. היום ביקשתי הצעת מחיר וקיבלתי הצעה גבוהה ממה שיש בזאפ ולא הסכימו להוריד. כשאמרתי להם שהם מתחייבים למחיר נמוך צחקו עלי, אמרתי שאפרסם את תוכן השיחה בפורומים ואז הסכימו לתת לפי המחיר הנמוך שיש בזאפ ולא שקל פחות. יראה החכם וישפוט מי אלה ומה שווה הבטחתם למחיר הנמוך ביותר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.bjorn3d.com/forum/showthread.php?t=11730 לקצת יותר פרטים... http://knuttz.net/hosted_pages/Core-3-Trio-20061228
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכן אני יודע שיש להם כמה סניפים מצ'וקמקים בכל מיני חורים במרכז אבל האם יש חנויות נעליים שאפשר למצוא בהן נעליים טובות בפחות מ-100 שקל בכמו ברשת האמריקאית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כל השנים של העבודה הקשה, הגעתי לגיל 35 ועכשיו יש לי את הכסף העודף ואת הזמן לעשות טיול מסביב לעולם. כבר טיילתי קצת במערב אירופה ודרום אמריקה (אחרי הצבא), כעת אני רוצה לעשות טיול ענק שישאיר בי חותמת לכל החיים. אשמח לשמוע מכם המלצות ו/או חוויות שעברו עליכם בביקורים מחוץ לגבולות ארצינו, אני אוסף כמה שיותר חוויות מרחבי הרשת, לאחר מכן אגבש את התכנון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מישהו מכיר אולי אתר עם שמות של שירי האוס חדשים ,כל מה שהולך במועדונים היום?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדעתי ביזבוז כסף וזמן שנה שעברה היו הרבה יותר הדגמות, השנה רק שתיים ועוד איה איזה איסוזו שעובר על מכשולים וואוו בשביל זה שילמתי 70 שקל אני והחברים שלי!!!?? וההדגמה השנייה בכלל לא ראינו כי באנו בשעה עגולה כמו שהם אמרו פתאום אומרים לנו לחכות שעה למה מה!!!! הלכנו עצבניים ומאוכזבים אפילו את התמונות צילמתי לא טוב ואולי יצאו לי 5 מתוך 60 וגם הם לא משהו. אבל ביקשתם וני יראה תהנו מהתמונות הגרועות:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן מתעניין בלימודי טייס אחרי הצבא? אני התחלתי להתעניין בזה,כי זה מה שנראה לי שאני ארצה לעשות שאני אהיה גדול.... אבל אני לא יודע איפה יותר משתלם ללמוד-בארץ או בחול? מצד אחד,בחול יש גם את הקטע של מדינה שונה אווירה שונה,אפשרות להכניס גם טיול בארה"ב למשל אחרי צבא כזה+לימודי טייס....וזה הרבה הרבה יותר זול מאשר בארץ מצד שני-פה בארץ ממש מתחת לאף,בחיפה באוניברסיטה,נפתח לאחרונה קורס שמשלב לימודי תואר אקדמי+לימודי טייס...כאשר מה שקורה זה שלומדים גם את הלימודים לתואר וגם לימודים לטיסה,לימודים עיוניים ומעשיים,וצוברים את השעות טיסה הנדרשות על מנת ללכת ולהיות טייס בחברת תעופה גדול אחר כך,מה שלא כל כך אפשרי לעשות באופן פרטי,מכיוון ששעת טיסה עולה המון המון כסף...בנוסף גם מבקר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתגייס ב*26 לחודש, למישהו יש מושג איזה גיוס זה? לאיזה חיל?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! קוראים לי ארז אני מראשון... הגעתי לפה דרך Ghost Dog ו- Devilw@rk (ערן ואסף) אממממ... אני אשמח להשתדל לעזור פה כמה שיותר ו... זהו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי קשר לזה שהסדרה היתה צריכה להסתיים בסוף המעולה שהיה לעונה 4, ובטח שלא היו צריכים להמשיך לעונה המזעזעת האחרונה אחרי עונה 5 - עד שיש פרק טוב ועוד פרק סיום... אז דופקים אותו ככה שמכריזים על עונה נוספת?! הבנאדם קפץ מהצוק! מה אתם רוצים שהוא יהרוג טרוריסטים תוך כדי נסיעה בכסא גלגלים(במידה והוא שרד)?!?! ונניח שהוא אכן מת, אז תביאו עכשיו מישהו אחר ותמשכו עוד 6 עונות גרועות????
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=7a-YHrRQQLg&list=PL3wNiX4zSQrc4I2ytD0A8OUVE5NnXKzgO חייב עזרה תודה לעוזרים (זה פלייליסט עם השירים שאני צריך לבחור)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אחותי החורגת גרה בלאס אנגלס, והיא צפוי להגיע לארץ ב-סוף יוני, כדאי לרכוש דרכה מחשב מ- Newegg, ז"א חלקים עיקריים בכל מקרה, השאלה היא, מה אתם אומרים? כדאי לחסוך סכום רציני אבל להיות בלי אחריות? אני לא יודע =\ בנוסף, היא צריכה לשלם מיסים? יש את הקטע של אזרח שב? מתי זה תקף? דברים כמו זיכרון, זה בטח מאוד פשוט להבריח כי זה קטן, אפשר אפילו לשים את זה בקופסא של הכרטיס מסך, וגם המע"מ לא נוראי. אבל בכל זאת יהיה נחמד גם לחסוך את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
A man goes up to the minister at the local church. Reverend," he said, "we have a problem. My wife keeps falling asleep during your Sermons. It's very embarrassing, not to mention disrespectful. What should I do?" I've noticed this and have an idea if you're up to the task," said the minister. "Take this hatpin with you. I will be able to tell when Mrs. Jones is sleeping, and I will motion to you at specific times. When I motion, you give her a good poke in the leg. In church the following Sunday, Mrs. Jones dozed off. Noticing this, the preacher put his plan to work "And who made the ultimate sacrifice for you?" he said, nodding to Mr. Jones. "Jesus!" Mrs. Jones cr…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה של מלכת הקרח. דגש על הכתר ועל תחתית השימלה. למי שיש רעיונות איפו אפשר לימצא זה יעזור מאוד. לא ליצחוק ! שונא תמשימות פורים האלה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי הנושא ישמע לכם קצת מצחיק אבל תנסו לקחת ברצינות... בקיצור - אני וחברים שלי בני 14 ורוצים לארגן איזה מסיבת שתיה קטנה לעצמנו..... אני אחראי על האירגון וקבענו שנהיה בערך 10-15 ילדים כל אחד יביא 15 שקל ככה ונקנה שתיה וכל מה שצריך, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם.. אין לנו ממש מושג איזה שתיה לקנות ואם מה לערבב??????? יש דברים שנוכל להשתכר מהם ויהיה לנו יותר טעים מוודקה?? ובערך באותו המחיר כמובן..... ועם מה הכי טוב לערבב?? ואם יש לכם עוד איזה טיפים איך לעשות את זה יותר טובב אז תנו בקשה... תודה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסרטון הזה אותי קצת הפחיד...ככה באמת רצה כל תעשיית הדוגמנות היום?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המבחן הזה יותר קל ומהיר מהקודם שפורסם אבל בניגוד להוא הזה על זמן קיבלתי בו ציון מטורף שאני אפרסם מאוחר יותר http://www.hagigim.com/flash/IQTest2.swf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-