כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
-
אני בונה אתר יש פה מישהו שיוכל לתרגם לי את זה לאנגלית בבקשה? התחלתי להתייאש, מכיוון שבמשך השנים חקרתי הרבה מאוד בנושא, וחשבתי שניסיתי את כל הדרכים האפשריות להרזות ולהוריד במשקל,ובכל זאת נשארתי כמו שאני,קמה בבוקר מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שאני רואה.לאחר כל ארוחה, וכל דבר שהכנסתי לפה הרגשתי הרגשה רעה ואפילו התחלתי לשנוא את עצמי,וחשבתי כבר שלעולם לא הרזה. המסע לירידה במשקל לפני שנתיים כשהתחלתי לחקור על נושא ההרזיה באינטרנט ובפורומים, הכרתי מישהי שגם סובלת מעודף משקל ורוצה להרזות,והתחלנו לדבר בקביעות על השיטות שכל אחת מנסה כדאי להרזות.לפני חודשיים במקרה קיבלתי ממנה אימייל לאחר תקופה ארוכה שלא דיברנו,באימייל היא כתבה על השינוי שהיא עברה בחודש האחרון,ומה שראיתי הייה מדהי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שישי הגיע וכרגיל לפי המסורת צריך לצאת ולשתות עם החברים עכשיו הגיע אלי שמועה שנפתח בתלאביב בר בסגנון בית המרזח(בר בצפון עם 67 סוגי בירות מהחבית) עכשיו העם מישהו שמע על בר כזה בתלאביב ויכול לתת פרטים בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שאני ראיתי כבר הכל, חשבתי שאני לא אופתע משום דבר שיעשו בני-אנוש אבל לזה לא הייתי מוכן, אלמונים פרצו לבית המוגן של העמותה למען החתול ושרפו את החתולים חיים. אם רק היה לי חצי דקה עם האנשים האלה לבד, ביידים שלי הייתי רוצח אותם!! ישנם רגעים שאני מתבייש להיות בן-אנוש, זה אחד מהם. http://www.nrg.co.il/online/35/ART/935/966.html הייתי שם את הסמיילי הכועס, אבל זה לא מתקרב אפילו לרמות הכעס שאני מרגיש עכשיו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חסכתי בערך 600 דולר, עכשיו בחופש אני טס לקנדה לחודש, השאלה היא מה לקנות? אני כבר מתוסבך חחח..... בהתחלה חשבתי על Xbox360, אחרי זה אולי כ.מסך חזק + מערכת קירור מים, אחרי זה אולי MacMini,לבסוף חשבתי בכלל להשאיר כסף אצל דודים שלי ואז שיצא PS3 הם יקנו לי אותו וישלחו אותו לארץ עם העודף =\ ולבסוף הסתבכתי כבר חחח אז מה אתם מציעים? אני לא יודע כבר מה לקנות, אז מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? * בבקשה בלי תגובות כמו, תתרום לי ווכולי... וכן פתחתי פעם קודמת נושא והוא לא ממש עזר לי להחליט.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מטפל במחשב של מישהו, אני נמנע מהתקנת תכנות בלתי חוקיות ומעדיף להשתמש באלטרנטיבות חינמיות ותכנות מבוססות open source, לדוגמה Open Office. אבל מה אומר החוק, אם הלקוח מביא לי דיסק צרוב של MS Office ומבקש שאני יתקין לו אותו, כשהוא לוקח על עצמו את האחריות על שימוש בתכנה בלתי חוקית ומשלם לי רק על העבודה? דוגמה נוספת: לקוח מבקש ממני להתקין לו Office, אני מבקש ממנו שיביא לי דיסק מקורי של Office. הוא מביא לי דיסק מקורי עם מספר סידורי, אבל בגלל שאני לא יכול לדעת בוודאות אם הוא משתמש בעותק הזה רק על מחשב אחד או על כל המחשבים בבית, האם מבחינת החוק אני מבצע כאן עבירה כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי לכולם!! מה המצב???? אני חדש פה!! וזה אחלה פורום!! ) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי על זה בגדול ! חסכתי והחלטתי לרכוש מחשב ! הינה לכם: אם אפשר לשים לב, קיבלתי את המחירון בחוץ לארץ , כאן אני חייב לשלם הכל כולל הכל. מהירות 4Mhz זיכרון -64Kbyte דיסקט גמיש Floppy disk - 320k אני שוקל אם לקנות מערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המוצר הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819577 דבר ראשון אני רוצה לדעת קצת אם המוצר שווה את המחיר ואיך הוא לפי הנתנונים ..?? דבר שני אין לי ממש מושג בקנייה באינטרנט אני לא יודע על האמינות כלום בקשר לזה אז אם אפשר הסבר לגבי זה ואם זה אתר אמין ..??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רישיון מזה שנה ו11 חודשים בקרוב אני צריך לחדש את הרישיון שאלתי היא כזאת יש לי כמה דוחות שלא שילחמתי בסכום מצטבר של 2-3 אלף שקל האים אני חייב לשלם תחילה את הדוחות על מנת לקבל רישיון חדש? או שמא אני יקבל בלי שום קשר לדוחות הללו?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש עזרה אם מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שנותן לי לקצר כתובת של אתר שבניתי(הכתובת ממש ארוכה). ??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש בפופקורן טיים והורדתי תרגום לסאן אנדרס והוא ממש לא מסונכרן..מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד 25 ש"ח לחודש בהתחייבות ל36 חודשים. עדיפות למוניטור עם תצוגה אחורית כחולה ו16פולי ומעלה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
היי אולי מישהו יודע מתי כדאי לחלק פליירים כלומר באיזו שעה והאם כדאי להכניס אותם לדואר או מדלת לדלת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, בזמן האחרון, היה פה ת'רד על זה, וגם לפני חצי שנה, אז הנה - ת'רד #0 דרכים ל.. שכל אחד יכתוב את ה "#0 דרכים ל.." # - זה מספר הדרכים. ומקווה שזה לא יתדרדר לספאם, כי חבל. ------------------------------------- 15 דרכים להזמין מחשב \ לרכוש חלק או ציוד היקפי מחנות \ לדרוש תיקון על בעיה טכנית: 1. התקשר אל החנות, הזמן מחשב עם "שתי לוחות" בפנים, מורכבים. 2. התקשר למעבדה, ובקש תמיכה טכנית ל OC. 3. התקשר לחנות, שאל אותם איפה הם נמצאים, ואם הם עושים מסיבות יום הולדת. 4. הזמן מחשב, ודרוש התקנת Windows XP שירד מהאינטרנט. 5. דבר עם הנציג תמיכה טכנית של החנות, ושאל אותו מה מה המפרט שלו. 6. הזמן מחשב חדש עם מארז ג'נרי, ודרוש מזגן אלקטרה במקום מאוור נוסף. 7. שאל כמה אחר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-