עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התקבלתי למכללה ללימודים יג' יד' לפני הצבא, מכיוון שאין ביכולתי או ביכולת ההורים שלי לממן את כל הסכום האם יש אפשרות לקבל מלגה\מס' מלגות על מנת לכסות לפחות כחצי מהסכום? ואם כן איך ואיפה אפשר למצוא את הקרנות הללו? בתודה , ניר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

ראיתי שכמה פה ראו תסדרה ורציתי לדעת אם ראיתם את הסדרה עם תרגום? אם כן, אתם יכולים להעלות את זה? כמובן שחיפשתי בכל אתרי התרגום...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, רציתי להודיע לכם על סדרת אינטרנט חדשה שעלתה לרשת - "המכשפות משינקין"! המכשפות משינקין היא סדרת אינטרנט צבעונית, קסומה וראשונה מסוגה בארץ. היא מספרת על שתי מכשפות המנהלות את חנות הכשפים הכי טובה - והיחידה - בישראל. הסדרה היא פרויקט מושקע בטירוף, ללא מטרות רווח, של חבורת צעירים. לאתר הסדרה: http://www.magicshop.co.il תהנו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אני כרגע שנה שלישית במדעי המחשב. לכתוב שאני בעל תעודת בגרות מתיכון ככה וככה ולציין שאני כרגע בלימודי תואר במדעי המחשב? איך בדיוק לכתוב את זה? כדאי להכניס איפשהו בקורות חיים את הידע שלי במחשבים , איזה שפות וכו' או שלהשאיר את זה לראיון עבודה?

5. Started by Toxin II,

WTF?!?! בלי מילים, פשוט תראו את הדבר ההזוי הזה. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/111400.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Boris_yo,

ערב טוב לכם. יש לי מקצף קפה שפועל על סוללות: עם הזמן מוט שלו שסביר להניח עשוי מנירוסטה נהיה מלוכלך ואני רוצה לדעת איך מנקים. צירפתי תמונה להודעה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ChrisBrown,

מצאתי פלאפון NOKIA 73 במצב מצויין . אני לא יודע מה לעשות איתו ,הוא ריק מתוכן,ואף אחד לא התקשר בשביל לחפש אותו כבר שבוע . אז החלטתי למכור אותו אני מוכר אותו ב600 ש"ח אם מישהו רוצה שיצור איתי קשר 0507175559 או בפרטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shay2040,

אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oded6188,

אם נדפק לי הלוח אם... כמה זמן אמור לקחת התהליך של ההחלפה בחדש במסגרת האחריות? כי הלוח שלי התקלקל ושלחתי אותו לפנדה... ועבר מאז כבר שבוע ונראה לי שזה הולך לקחת עוד שנה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ז"א, לקנות, בתנאי שזה לא עולה הרבה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DXT,

A man goes up to the minister at the local church. Reverend," he said, "we have a problem. My wife keeps falling asleep during your Sermons. It's very embarrassing, not to mention disrespectful. What should I do?" I've noticed this and have an idea if you're up to the task," said the minister. "Take this hatpin with you. I will be able to tell when Mrs. Jones is sleeping, and I will motion to you at specific times. When I motion, you give her a good poke in the leg. In church the following Sunday, Mrs. Jones dozed off. Noticing this, the preacher put his plan to work "And who made the ultimate sacrifice for you?" he said, nodding to Mr. Jones. "Jesus!" Mrs. Jones cr…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

בלי מילים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לפני כשבוע נתתם לי מפרט, המפרט נבנה בRSM ניסתי לתפוס אותם בטלפון כבר כמה ימים ללא הצלחה וזה קצת ערער את האמינות שלי בהם. האם יש חנויות נוספות באיזור השרון עליהם אתם יכולים להמליץ וגם יוכלו להרכיב לי את אותו המפרט? שאלה נופסת, האם אני זכאי להנחה ברכישת מערכת הפעלה ואופיס בעת רכישת המחשב בחנות הנל ובחנויות האחרות שתמליצו? שאלה אחרונה, האם כדאי להשקיע בחברה יקרה יותר בזכרונות הRAM או שזה לא קריטי ואין בעיות עם Transcend? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, חשבתי שלא יזיק לי להתחיל ולחזק את שפת האנגלית שלי שהדרדרה יותר מידי במהלך השירות הצבאי. יש איזשהי תוכנה אטרקטיבית ללמוד השפה האנגלית? משהו בסגנון של התוכנה של הלימוד תאוריה שאיתה בזמנו. לפני שאני הלך להירשם לWALLSTREET או הקח מורה פרטי שיש לי מזה כבר טראומה מהילדות [יותר מידי מורים ]. יש חיה כזו? גם ככה אני יושב הרבה זמן מול המחשב ביומיום אז לפחות לעשות משהו באמת מועיל. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TicTacToe,

חברים יקרים אני מצפה לאורחים מחו"ל בעוד חודשיים ואין לי שום כוונה שהם יתייבשו בבית למרות תקופת החורף. הבעיה : אני בור מוחלט בכל מה שקשור באטרקציות ומקומות טיול/בילוי בישראל לכן אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם בנושא. PS ירושלים מחוץ לתחום (נחרשה כבר). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.pibmug.com/files/balloo03.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo01.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo02.mpeg

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by GIlan,

אהלן חברים במה יש יותר קרינה? אייפון 7 , X או GALAXY S9? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mr-elad,

אני רוצה לקנות מהם מחשב ורציתי לדעת אם הם אמינים, זולים יחסית ואיך השירות. תודה רבה למי שעונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם יש כזה דבר . כאילו שאפשר לערוך את הנשק ,לקבוע איזה צבע ,גודל ,כוונות ותוספות וכאלו (ומשהו קצת יותר רציני מה pimp your gun וכל החרא הזה ). תודה

21. Started by benor,

יש אנשים שרואים בסקר הזה כסקר גזעני, אני לא חושב ככה , אבל אני מעדיף לא לפגגוע באנשים אחרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shloosh,

יש לי כמה מכשירים(בעיקר מצלמות) עם כבל usb עם עיגול כזה לקראת הסוף, יש את זה גם בכבל dvi של המסך... למה זה משמש? דוגמא: http://www.audioconnect.com/assets/images/kimber-usb-cable-300.jpg שימו לב לעיגול השמנמן לקראת סוף הכבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. ויוכל לעזור לי בבעיה עם מחשב חדש? אני מאזור רחובות... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. בעמוד האחרון בספר,383, מופיע רצף מוזר של מספרים "52-15-121-2-33-2-39-33-39-100-15-33-76-107-48-8" חבר שלי טוען שזה סתם חזר משמעות אבל אני בטוח שזה בעל משמעות מסויימת.. למישהו יש מושג מה הסדרה הזו אומרת ? אה ויש גם חץ מתחת למספר הראשון מימין שמצביע שמאלה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by uriya,

שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי כיצד להסיר את נורטון אנטי-וירוס ואל תגידו לי עם הוספה\הסרה של הווינדוס כי זה לא עובד, אני יודע שיש איזה תוכנה שעושה את זה אם מישהו יודע כיצד להסיר אותו אני אודה לו\לה מאוד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.