עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם לכול החברים בKSP מתי שהם מנשים להיכנס לאתר של "מעדון החברים" זה נותן להם רק לערוך את הפרופיל אני רוצה לדעת כי אם זה לא אז שאני יבדוק את זה עם KSP למה לי זה קוראה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Black Knight,

שמעתי את השיר כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הגעתי למצב שבו השדרנית ברדיו אומרת את שם השיר והלהקה תמיד זה נקטע לי איכשהו השיר הוא כמו בסגנון של הבקסטריט בויז משהו דומה הוא מתנגן יחסית הרבה והוא די קצבי ברקע יש כזה מן רעש של תופים יש מצב שאתם מבינים למה אני מתכוון?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני די מעריץ אותם ואוהב את המוזיקה שלהם... בעיקרון אני בן 18 והתאריך הזה פשוט מתאים לי עכשיו אין לי מושג איך קונים כרטיס ואם זה בכלל אפשרי ? מישהו לומד שם ? או יודע יותר פרטים זה ה event הרשמי שלהם http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=112200475457710&index=1 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קורה משהו. אני מחכה לכך כדי לקנות מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ronik56,

היי, קניתי זוג ספרי מחשבים, האחד על לינוקס והשני הוא המדריך לטכנאי PC מהדורה 5 מאת דורון סיוון, ואני לא כל כך מבין איך אפשר ללמוד מזה הרבה, והנה נתון להוחכה- בן אדם ממוצע קורא 120 מילים בדקה, וזוכר 10% ממה שקרא! קחו דוג' (סתם דוג', להמחיש כמה שזה קריטי)- למדתי בספר על: 1. להתקין ולהוציא מעבד. 2. להתקין ולהוציא ראם. 3. להתקין ולהוציא כרטיס מסך. 4. להתקין ולהוציא לוח אם. 5. להתקין ולהוציא מאווררים למעבד. 6. להתקין ולהוציא הארד דיסק. 7. להתקין ולהוציא כונן דיסקים. 8. להתקין ולהגדיר רשת ביתית. 9. להתקין FIRE WIRE. 10. התקנת מסך ומערכות סאונד. זכרתי מזה רק איך להתקין ולהוציא מעבד, בתכל'ס אני לא יודע כלום על להרכיב ולפרק מחשב... אז יש אולי דרך אחרת ללמוד ספרי מחשבים, מאשר לקרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שאלה מזורגגת,אין לי פשוט מושג מה הקאצ בה... אשמח עם מישהו יוכל לעזור תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Component,

היי, אם אתם זוכרים לפני כמה חודשים פרסם המוסד מודעה שהתחילה במשהו כמו "המוסד נפתח, לא לרבים, אולי לך". למישהו יש לינק למודעה או תמליל שלה? תודה, עדי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by morbidangel,

שלום לכולם לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה אז תעבירו במקרה הצורך (תודה). למישהו יצא לקנות מ-CobraPc בראשל"צ? לא שמעתי עליהם בשום מקום והייתי רוצה לקבל קצת מידע איך הם מבחינת שירות, אחריות, יחס..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by blue_core,

רציתי להסביר איך עובדים שרתי חדשות וכיצד הם משמשים כיום כאופציה החכמה להעברת קבצים מהירה ואנונימית. רציתי להוסיף את מחשבותי לשיחה ארוכה בדבר שרתי חדשות אבל גיליתי שהודעה זו נעלמה. לא ננעלה - נעלמה. היו שם משהו כמו 15 דפים שפשוט הועלמו. אתם וודאי שואלים מה היה רשום בהודעה הזו שדרש מחיקה ולא נעילה. אנשים התרברבו שהם מורידים סרטי HD משרתי חדשות ומישהו פיזר חשבונות חינם להורדה. נו... ממתי חל איסור על הורדת קבצים משרתי חדשות ? אפילו ארגוני זכויות היוצרים הגדולים שרודפים את ביטורנט ואת אימיול לא מתייחסים בכלל לשרתי החדשות בגלל אופים המיוחד. מישהו באתר חשב שמדובר בעבירה ובפלילים ונחרד עד כדי מחיקה של ההודעה. העבירה היחידה אולי הייתה כלפי מנהלי אתר USENEXT שהפסידו כסף פוטנציאלי ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אנשים אני קצת בלחץ להשיג מחשב חדש אחרי ששלי נדפק (טוב, לא קצת.... מאוד בלחץ) מכיוון שלא יצא לי לקנות מחשב ב4 השנים האחרונות (עד שלא מזמן הכרטיס מסך שלי התחיל להתפוצץ, וגם אחרי 2 פיצוצים קטנים הוא המשיך לעבוד... והיום הוא מת) אני לא זוכר או יודע איך זה הולך כיום - האם בחנויות של היום (לא אלה ש100% באינטרנט, אלא חנויות כמו אייבורי מחשבים) אפשר ללכת לשם ולצאת אחרי שעה (או 3 שעות, זה לא עד כדי כך דחוף) עם מחשב מורכב? אם כן, אני צריך כמה טיפים כדי שלא ידחפו לי חלקים שאני לא צריך (אם מישהו רוצה לעזור לי לבנות מפרט מדברים שיש לאייבורי, אגב, הנה הת'רד שלי בתת הפורום "מפרטי מחשב" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463894.0, זה לא חייב להיות אייבורי אגב - אם אתם …

12. Started by g_s,

משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by שניצל,

אני וחברה שלי יוצאים הערב לטיול קמפינג קטן - לצאת בערב לאיזו שמורה בגליל\גולן לישון בה (אוהל+שק"שים), ומחר בבוקר לטייל איפשהו - מסלול קליל בחיק הטבע (שעה-שעתיים), אולי במקום עם מים ככה שאפשר לשחות. חשבתי על לישון בנחל עמוד או ביהודיה (אלה המקומות היחידים שדורשים מחיר סביר, כל השאר הם לפחות 40 ש"ח לאדם ללילה), ולמחרת לעשות טיול בנחל זוויתן, או לחילופין לנסוע לגן השלושה (יש שם מקום לישון בכלל?). מה דעתכם? הצעות לשיפור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by R0ck,

בצ'אט החמים של זון, התפתחה לה שיחה הזויה משו... אבל דברים די מסתדרים לי פה : <Pure-Gold> בוא לפה נאחוי <R0cKF0rD> הלכתי לפתוח לשליח של הדאבל <Pure-Gold> שתהיה לי בריא <Pure-Gold> חחח <R0cKF0rD> אני בריא <R0cKF0rD> האמממממפפפףףףףף <R0cKF0rD> סליחה <Pure-Gold> תגיד, אם השליח עובד במקרה בסביבה הוא קופץ לומר לך שלום ? <R0cKF0rD> היא <R0cKF0rD> היא קופצת <Pure-Gold> הההההההההיא ? <R0cKF0rD> מנהלת הסניף <R0cKF0rD> איזו שאלה <Pure-Gold> חחחח <R0cKF0rD> אני פריפרד קוסטומר <R0cKF0rD> אהבתי את הבדיחה טובי <R0cKF0rD> אתה ממש שנון היום <Pure-Gold> איך שהם קולט…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by the red dragon,

http://www.pcprogram.info/ הגיוני? האם מישהו עשה את זה? מוזר מאוד כול פעם אני רואה דברים כאלו האם זה הגיוני ואמין? אני רוצה לעשות מה יש לי להפסיד הרשמה רק 40 דולר. שווה לי לנסות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Rammler1983,

http://www.youtube.com/watch?v=LE8JaXH0qiw&feature=player_embedded#at=48

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איך זה שאני לא מוצא שום תרגום (אפילו לא בגרמנית/אנגלית) לסרט "Thirteen"?? נ.ב לא לקשר דיון זה בווארז!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liav25,

מישהו אולי במקרה יודע מתי הם פותחים סניף בחיפה ? רשום באתר בקרוב אך השאלה היא כמה בקרוב....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by r1plet,

שלום, לקראת סיום הלימודים נשאר לי להשלים את שאלון 003 (ירדתי מ5יח"ל ל4יח"ל) ואין לי מושג בחשבון אינטגרלי, יותר מהבסיס כגון אינטגרל של X בשלישית הוא רבע X ברביעית אני לא יודע, האם יש מקום/פורום/PDF ממנו אוכל ללמוד פחות או יותר את החומר? כעקרון מדובר באינטגרלים בסיסיים למדי, מציאת שטחים באמצעות אינטגרל ולא הרבה יותר מזה.. אני יכול כמובן להסתמך על כל שיתמזל לי ויהיו לי שלושה תרגילים בהנדסה אנליטית/חקירת פונקציה שאוכל להוציא עליו את ה100, אבל אם לא.. תודה רבה-רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kinggil,

אני חושב שאם הייה תוכנית כזאת זה הייה דבר אדיר! ולשפץ מחשב יותר פשוט וזול ממכונית.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אישי555,

האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם? למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שאלה הרת גורל אני משתגע מחיפושים אחרי המנגינה הזאת - מי שמוצא לי אותה באמת שהוא מלך העולם כולו תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by parlov,

יאלה מי מתרגם את זה 01001000010101110101101001001111010011100100010100100000010100100101010101001100010001010101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010010110100101101001011010

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MilkMan,

גדול איזה טיפשה http://www.youtube.com/watch?v=2S89Y4shxtE

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים