עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DXT,

A man goes up to the minister at the local church. Reverend," he said, "we have a problem. My wife keeps falling asleep during your Sermons. It's very embarrassing, not to mention disrespectful. What should I do?" I've noticed this and have an idea if you're up to the task," said the minister. "Take this hatpin with you. I will be able to tell when Mrs. Jones is sleeping, and I will motion to you at specific times. When I motion, you give her a good poke in the leg. In church the following Sunday, Mrs. Jones dozed off. Noticing this, the preacher put his plan to work "And who made the ultimate sacrifice for you?" he said, nodding to Mr. Jones. "Jesus!" Mrs. Jones cr…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הפעם הם פשוט לועגים לנו! מה נסגר עם תורכיה?!?!? למה לא מחזירים להם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by momi2004,

וכן אני יודע שיש להם כמה סניפים מצ'וקמקים בכל מיני חורים במרכז אבל האם יש חנויות נעליים שאפשר למצוא בהן נעליים טובות בפחות מ-100 שקל בכמו ברשת האמריקאית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NakNikkolog,

אחרי כל השנים של העבודה הקשה, הגעתי לגיל 35 ועכשיו יש לי את הכסף העודף ואת הזמן לעשות טיול מסביב לעולם. כבר טיילתי קצת במערב אירופה ודרום אמריקה (אחרי הצבא), כעת אני רוצה לעשות טיול ענק שישאיר בי חותמת לכל החיים. אשמח לשמוע מכם המלצות ו/או חוויות שעברו עליכם בביקורים מחוץ לגבולות ארצינו, אני אוסף כמה שיותר חוויות מרחבי הרשת, לאחר מכן אגבש את התכנון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by simonsix,

http://www.apple.com/

6. שאלה 1: איך אני גוזר תפונקציה המוכרבת הזאת: SQRT(x) -x מצטער פשוט לא מצאתי שורש בascii... משתמשים בנוסחה של פונקציה מורכבת: F'(g(x)) X g'(x) שאלה 2: חלקת אדמה מלבנית ששטחה 4,500 מ"ר סמוכה בצידה האחד לחומה. צריך להקיף בגדר את החזית ואת שני הצדדים של החלקה. מחיר התקנת הגדר בחזית החלקה הוא 16 שקלים ולמטר ומחיר התקנת הגדר בצדדים הוא 10 שקל חמטר. נסמן בX את אורך חזית החלקה. א. הבע באמצעות X את המחיר הכולל של התקנת הגדר. ב. מצא מה צריך להיות אורל החזית החלקה ומה צריכים להיות אורכי הצדדים כדי שמחיר החלקה יהיה מינמלי ומחיר החלקה המקסימלי. עכשיו לשאלה הזאת מצורפת תמונה שאין לי איך להעלות אותה זה פשוט מלבן ששתי הצלעות הקטנות שלו הם הצד והצלע הארוכה היא החזית והצלע הארוכה השניה ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Boris_yo,

הדקתי ב-28/06/18 בסניף דואר ואמרו לי שחבילה אמורה להגיע הביתה. באותו יום אף אחד לא הגיע ולא השאיר פתק בניגוד למה שטוענת מערכת מעקב. גם במעקב רשום שאף אחד לא היה בבית וזה שקר! גם ב-28/06/18 ההודעה זאת עדיין לא הייתה מופיעה במעקב. הייתה מופיעה הודעה של 26/06/18 שטענה שהפריט בדרך לנעמן. למה פתאום אני מקבל היום עדכון של מה שהייתי אמור לקבל יומיים-שלושה לפני?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כל המרבה, הרי זה משובח...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לכם מושג ? חיפשתי בזאפ לא מצאתי גוגל לא עזר לי עריכה: כמה אופנועים כאלו אמורים לעלות בערך ? (יד שניה)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TaZeR,

ואנחנו חשבנו שהישראלים הם בורים: http://www.break.com/index/56-percent-of-french-people-are-stupid.html פשוט בושה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dids22,

אתם מכירים חנויות מחשבים עם הרבה מוצרים בירושלים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IAF.ofek,

יש לכם נעליי קרוקס (Crocs)? אני כנראה קונה היום,בצבע כחול\NAVI מה דעתכם על הנעל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כנסו: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2580 חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.my25percent.com/2009/09/eight-stages-of-programming-new-feature.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://www.lumosity.com/iq_tests?cookies_enabled=1

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חשבתי שאני ראיתי כבר הכל, חשבתי שאני לא אופתע משום דבר שיעשו בני-אנוש אבל לזה לא הייתי מוכן, אלמונים פרצו לבית המוגן של העמותה למען החתול ושרפו את החתולים חיים. אם רק היה לי חצי דקה עם האנשים האלה לבד, ביידים שלי הייתי רוצח אותם!! ישנם רגעים שאני מתבייש להיות בן-אנוש, זה אחד מהם. http://www.nrg.co.il/online/35/ART/935/966.html הייתי שם את הסמיילי הכועס, אבל זה לא מתקרב אפילו לרמות הכעס שאני מרגיש עכשיו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכם מאיפה אני יכול לקנות \ להזמין משקפי תלת מימד? כמה זה עולה? והאם יש סוגים שונים של משקפי תלת מימד? (אני שואל כי ראיתי כמה סוגים שונים של תלת מימד שבלי משקפים רואים אדום וירוק כזה וסוג אחר שבלי משקפים רואים כזה מתושתש הייתי פשוט במחסני חשמל לאחרונה והיה שם טלווזיה של פנסוניק או פיליפס (לא זוכר בדיוק) שממיר 2D ל 3D והיה שם משקפים כהות לתצוגה אז האחראי שם הריץ טיפה את הסרט קדימה לקטע שלו מטוס שמתקרב לאת לאת יצא לגמרי מהמסך משהוא הזוייי) אני רוצה לקנות כי יש לי סרטים 3D במחשב (של רואים ב2D אדום ירוק והסוג השני המתושתש)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by d5326,

Today I went to KSP to buy a computer from their website. They said it will take 30 days to get the computer but I have to pay now. why does it take so long?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אוקיי תארו לכם מצב היפותטי כזה , אתם קשורים לחבל חזק במיוחד עמיד באש וחיכוך גבוה באורך של עשרות אלפי קילומטרים בקצה השני שלו נמצאת חללית מחוץ לאטמוספירה היא עומדת במקומה לא זזה מטר בעוד שכדור הארץ ממשיך את המסלול שלו ואתם תלויים מטר אחד בלבד מעל האדמה. מה יקרה? אם תרחפו מעל האדמה ותנועו כי כדור הארץ ממשיך במסלולו ואתם לא שייכים כבר לכבידה שלו או שתהיו שייכים לכבידה והחבל פשוט ימשיך עם המסלול של כדור ארץ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קורה משהו. אני מחכה לכך כדי לקנות מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by aviel1988,

מה ההשלכות של קניית מפרט מחשב מחו"ל (לדוגמא מ- NEWGG) העניין של המשלוח עלויות אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה וצריך להחליף את תעודת הזהות שלי,גם כי היא מאוד ישנה,וגם ישנו שינוי בכתובת שלי. ניכנסתי לאתר של משרד הפנים ויש שם קטגוריה של תעודות זהות (במקרה שלי תעודת זהות בעקבות שינוי בפרטים האישיים),באתר כתוב שלא חובה להגיע,אני רק צריך לשלוח את התעודה המקורית,צילום (פוטו רצח) ודרכון (?). בספח עצמו רשום שהנוכחות היא כן חובה (אז צריך להיות שם או לא?) ולא רשום שצריך להביא דרכון (גם ככה אין לי). אז מה עושים בדיוק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by תחמן מתימן,

שלום יש V3 אחלה אני מרוצה ממנו, קיצר היום חזרתי מהחדר כושר והיה גשם והפלאפון נפל לי על הריצפה והוא נשרט קצת,כדאי לתת אותו לתיקון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LOKS,

בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pain_killer12,

חבר'ה אף אחד לא פתח דיון על הניסוי הכי גדול אולי בתולדות האנושות. ברגע הזה מורידים את השלטר במאיץ החלקיקים הענק הזה (קוטר של 27 ק"מ) בגבול צרפת-בלגיה. כל מי שיש לו מידע מוזמן לשתף וגם בכלל שלל דעות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים