כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
המליונר סטיב פואסט מתקרב להשלמת המשימה שלו, לאחר מספר בעיות של דלק אתמול. שלוש ימים מסביב לעולם עם מטוס שנבנה במיוחד, בשביל אדם אחד, בלי עצירות ובלי תדלוק בכלל. המטוס נבנה במיוחד למשימה הזו, ומהווה אתגר הנדסי לא קטן... בשעות קרובות הוא הולך להשלים את המשימה עם הנחיתה... יש באתר הזה הכל, החל מנתוני זמן אמת על הטיסה ומיקום, וגם פרטים כללים לגבי המסלול וכל מה שמסביב: http://www.virginatlanticglobalflyer.com/MissionControl/Tracking/index.jsp
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WTF?!?! בלי מילים, פשוט תראו את הדבר ההזוי הזה. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/111400.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח באיזה פורום לשאול, אז אני שואל פה ... מאחר ואבא שלי טס לחו"ל, אני מעוניין להזמין למלון שלו חלקים (כמעט מחשב שלם) מ-Newegg.com. המחירים ממש מצחיקים ביחס לארץ... אני יכול להביא מחשב מהחלומות הרטובים בכמעט חצי מהמחיר בארץ. הבנתי ש-Newegg לא עושים משלוחים לארץ... אז מה זה אומר על האחריות? נגיד נדפק לי המעבד או שהזכרון הגיע עם בעיות, האם אני יכול לבצע RMA מהארץ? :s05: אם לא, יש חנות אחרת זולה שתתן לי אחריות מחו"ל לישראל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי 2 פרקים ואני חיב להגיד בווווררררררייייינננננגגגגג מה לעזזל אתם אוהבים בסידרה הזות? תבחורות הזקנות שעבר זמנן? תעלילה מהשעממת? מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום באו אלינו מהעתודה האקדמאית והרצו לנו עליה. אני מאוד מעוניין להצטרף לעתודה האקדמאית. אך רציתי לדעת מאנשים שנמצאים בזה האם זה שווה ? עד כמה צריך להקריב ? האם הם מצטערים וכו' וכו'. בכל מקרה אני מתכוון כנראה לבחור הנדסת אלקטרוניקה הנדסת מחשבים. אם מישהו יכול לעזור לי בדילמה זו , בבקשה עזרו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר'ה אני מחפש אתרים או פורומים שמתמחים בשירים, מצעדים של שירים. להיטים וכו'. בעיקר רוק\פאנק\שירי מסיבות וכו', לא מטאל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני משיג דשא סינטטי, מה הם הסוגים ומהו המחיר למטר מרובע? קישורים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שאם הייה תוכנית כזאת זה הייה דבר אדיר! ולשפץ מחשב יותר פשוט וזול ממכונית.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למשל עבדתי 144.87 שעות, איך הנוסחה עובדת והאם יש converters שיכולים לעשות את זה בפשטות? ומצאתי פה תשובה בחיפוש לגבי חישוב שעות עבודה באקסל אבל דיי פשטנית, כמישהו שלא עובד עם אקסל וצריך להסביר למישהו אחר שלא עבד אף פעם עם אקסל, איך זה עובד בדיוק (יום - שעת הגעה - שעת סיום - ושאקסל יחשב את השעות+דקות..אם אפשר, step by step). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון, היה פה ת'רד על זה, וגם לפני חצי שנה, אז הנה - ת'רד #0 דרכים ל.. שכל אחד יכתוב את ה "#0 דרכים ל.." # - זה מספר הדרכים. ומקווה שזה לא יתדרדר לספאם, כי חבל. ------------------------------------- 15 דרכים להזמין מחשב \ לרכוש חלק או ציוד היקפי מחנות \ לדרוש תיקון על בעיה טכנית: 1. התקשר אל החנות, הזמן מחשב עם "שתי לוחות" בפנים, מורכבים. 2. התקשר למעבדה, ובקש תמיכה טכנית ל OC. 3. התקשר לחנות, שאל אותם איפה הם נמצאים, ואם הם עושים מסיבות יום הולדת. 4. הזמן מחשב, ודרוש התקנת Windows XP שירד מהאינטרנט. 5. דבר עם הנציג תמיכה טכנית של החנות, ושאל אותו מה מה המפרט שלו. 6. הזמן מחשב חדש עם מארז ג'נרי, ודרוש מזגן אלקטרה במקום מאוור נוסף. 7. שאל כמה אחר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
unknown artist.mp3 - 0.51MB תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב. קודם כל אני מאוד מאוכזב שהורידו את הסטיקי של זיהוי השירים מפה.. איפה התמיכה בתרבות? שנית. אני מחפש שיר כבר המון זמן.. אני זוכר את הקליפ ואני בערך זוכר את האינטרו... אז ככה... יש איזה גיטריסט שמנגן בגיבסון SG מהר מהר בטאפינג בהתחלה ואז הוא רוקד מין ריקוד כמו אירי כזה ממש ממש מצחיק... ואז הסולן צועק פאק יו והקהל צועק גם פאק יו הקהל עומד בבמה ויש כזה גם במה בקומות עם כלובים מאחורה... יש כזה גם מין קטע שהמצלמה מורכבת על הגשר של הגיטרה ואפשר לראות את הטאפינג שלו משם.. חוץ מזה לא זוכר יותר מידי.. אם מישהו מכיר משהו אני אשמח לעזרה.. תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אולי מישהו יודע מתי כדאי לחלק פליירים כלומר באיזו שעה והאם כדאי להכניס אותם לדואר או מדלת לדלת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רכב איסוזו טנדר, אני מקיש את הקוד והקודן לא מגיב, שומע את הצפצוף של המקש כשאני לוחץ עליו אבל אין מתנהג כאילו הקוד שאני מכניס לא תקין התקשרתי לחברת פוינטר (הקודן שלהם) ולא יכלו לעזור לי, אמרו אין שידור, שכן שלי מוסכניק אמר לי יכול להיות שהמצבר חלש וזה משפיע על הקודן, להתניע אני לא יכול בגלל שהקודן לא מקבל את הקוד, התקשרתי למוסך שמטפל בבעיות של קודנים לרכב, אמרו לי 350 שקל רק זה שמגיעים אלי ויכול להיות בין 150 שקל ויותר טיפול בתקלה למרות שהייתי בטוח כמעט ב 100 אחוז שאין קשר למצבר וחשבתי שזה סתם בזבוז זמן, השכן שלי (המוסכניק) הגיע עם הרכב שלו וחיבר קבלים למצבר שלי, והינה הקודן פתאום מקבל את הקוד ואני מצליח להתניע, ולפי מה שקראתי בפורומים באינטרנט, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם: בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד. אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox. על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון. בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו. בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD. מה הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://wow.msn.co.il/movies/Default.asp "הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן - צפו בטריילר החדש"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-