כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
http://www.megashare.com/196876
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hi i want to learn one of the subjects ,and i dont know where to start i prefer to learn ccna ,i think i can do the tests of the mcse without the courses, but i dont know if microsoft allow that. yesterday i heard about mcpd-net it sounds very interesting. what do you say?. i need your suggestion i'm a bit confused. thanks
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/1429665/pulsar_mania/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סעמק עם הפסיכומטרי הזה.. אני צריך ליהיות מחר ב 9:30 באוניברסיטת בר אילן ואין לי מושג איזה קו מגיע לשם... אני צריך משהו שמגיע מרמלה (תחנה מרכזית). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מטפל במחשב של מישהו, אני נמנע מהתקנת תכנות בלתי חוקיות ומעדיף להשתמש באלטרנטיבות חינמיות ותכנות מבוססות open source, לדוגמה Open Office. אבל מה אומר החוק, אם הלקוח מביא לי דיסק צרוב של MS Office ומבקש שאני יתקין לו אותו, כשהוא לוקח על עצמו את האחריות על שימוש בתכנה בלתי חוקית ומשלם לי רק על העבודה? דוגמה נוספת: לקוח מבקש ממני להתקין לו Office, אני מבקש ממנו שיביא לי דיסק מקורי של Office. הוא מביא לי דיסק מקורי עם מספר סידורי, אבל בגלל שאני לא יכול לדעת בוודאות אם הוא משתמש בעותק הזה רק על מחשב אחד או על כל המחשבים בבית, האם מבחינת החוק אני מבצע כאן עבירה כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(לדעתי הנושא הזה יתאים יותר ל"רשתות ואינטרנט", אבל הוא אינו מובהק דיו, שכן גם יש כאן חברות סלולריות וטלפון קווי) האם באמת יש צורך בשירות כזה? ואם כן, האם הישראלים *מטומטמים* עד כדי כך שהם צריכים שמישהו אחר ינתק אותם? החוק הוא דיי פשוט, ניתן לפנות בכתוב ותו לא מעבר (משמע אין שיח בינך לבין הנותן שירות והוא חייב לבצע את האמור במכתב - משמע לנתק אותך תוך 3 ימים, או 6 במקרה של מכתב רשום). הנותני שירות מתקשרים בתואנה של "תיאום ניתוק", אבל בדרך הם מנסים לשכנע אותנו להישאר - מה שאסור להם! אפשר להתמחק מזה בקלות, ע"י כך שאם הם אינם מבצעים את האמור במכתב אתה תתבע אותם (כמובן להקליט את השיחה). אנחנו מטבענו מעדיפים להתקשר ו"לדבר" עם מישהו, אבל בתכלס אין עם מי לדבר, או מי שאתם מדברים אי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ספק כדי לנהל שיחות קווי וסלולאר ב SKYPE יש לי חבילה של 3.95 EURO ואני יכול לדבר 6 שעות ביום ו 10,000 דקות בחודש קווי בלבד. העניין הוא שיש דברים שאני לא מבין כל כך כי הכול באנגלית ויש דברים שקשה להבין " יש דמי חיבור " רשום בקטן , יש מחירים לפי דקה ויש דמי חיבור ממש סלט לא מצליח להבין מה זה : http://www.skype.com/prices/callrates/connectionfee/ אני גם מנסה למצוא VOIP לסלולארי בארץ לא מצאתי משהו זול כולם יקרים אין משהו פחות מ 4 סנט לדקה הכול לא משתלם .. מישהו מכיר ספק VOIP זול לסלולאר? בסין , ארה"ב ותאילנד הסלולאר זה חינם או כמעט 2 סנט ממש גרושים . כרגע אני מקבל מאורנג 29 אגורות ביום ו 9 בלילה אני מנסה משהו יותר זול ואני לא מוצא חוץ מהקווי של SKYPE שאין לו כרגע מתחר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהבתי את הפופ אפ הקטן שיש לדיונים בפורומים (שנותן תקציר לפוסט כשמרחפים עליו עם העכבר). אבל כרגע זה איטי מידי בשביל להיות מאוד שימושי. בויקיפדיה (לדוגמא) יש משהו דומה אבל מהיר בהרבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי חשב על הדבר החולני הזה? ברגע שהופיע החתול המנוקד שהזכיר לי משום מה קרקל, אני התחלתי להקרע מצחוק. http://litterkwitter.com/en/index.php
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, לאחרונה התגבשתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה ללמוד לCCNA ע''י ספר ולא ע''י pdf באינטרנט. מה דעתכם בנושא ? ובנוגע לספר, זה ספר מומלץ ? הוא מכסה את כל החומר ? ומזה Exam 640 - 802 ? http://www.amazon.com/CCNA-Certified-Network-Associate-640-802/dp/0470110090/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348002474&sr=1-1 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך זה הולך לחי"ר מהקטן לגדול? הבנתי שכל אחד מורכב משלושה יותר קטנים ממנו...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי 2 פרקים ואני חיב להגיד בווווררררררייייינננננגגגגג מה לעזזל אתם אוהבים בסידרה הזות? תבחורות הזקנות שעבר זמנן? תעלילה מהשעממת? מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"טיילתי" לי בעולם ופתאום אני רואה משהו מוזר הרבה עיגולים כאלה שחלק מהם נראים כמו דשא וחלק קטן מהם נראים כמו אדמה...והכול ביחד מזכיר קצת צורה של חץ מה זה הדבר הזה? חח זה מזכיר לי את ה"ציורים" האלה שאומרים שחייזרים עשו...בכל אופן הדבר הזה נמצא נראה לי ליד ערב הסעודית או משהו...מישהו יכול להסביר מה זה? אגב תעלו טיפה למעלה יש עוד כאלה אבל בצבעים יותר בהירים ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחו"ל שעושה משלוחים לארץ...?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד חודש יש לי יום הולדת. כבר יש לי הכל למחשב (מבחינתי), אין יותר מה להשקיע בו. חשבתי קצת,במקרה נכנסתי לאתר של KSP, פתאום אני רואה את זה: מדליק לא? זה עולה 765 ש"ח אצלם וזה בא עם 128MB "בילד-אין" ככה הם מציינים בפירוש (ניתן להרחבה עד 256). והנה עוד קצת על מאפייני המכשיר. אז מה דעתכם ?! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני משיג דשא סינטטי, מה הם הסוגים ומהו המחיר למטר מרובע? קישורים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קונים משם ואיך בדיוק זה מגיע אליי יש לזה משלוחים לכל העולם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קוראים לטרק שבמקור הוא MONEY FOR NOTHING של DIRE STAIRS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-