עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a0%d7%99%d7%97-%d7%90%d7%aa-interview-%d7%9c%d7%a6%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kurt,

At Duke University, there were four sophomores taking Chemistry and all of them had an A so far. These four friends were so confident that the weekend before finals, they decided to visit some friends and have a big party. They had a great time, but after all the hearty partying, they slept all day Sunday and didn't make it back to Duke until early Monday morning. Rather than taking the final then, they decided that after the final, they would explain to their professor why they missed it. They said that they visited friends but on the way back, had a flat tire. As a result, they missed the final. The professor agreed they could make up the final the next day. The guys …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by imac,

הייתה את הברכה הזאת, מישהו זוכר מהי ? אני צריך אותו לשימוש פרטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by huber,

מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם מה דעתכם על סריקת כל המסמכים שקימיים באופן פיזי (ביניהם : תלושי משכורת , קבלות , חשבונות וכו') וגיבוי במחשב וברשת ואז לא להחזיק באופן פיזי שום ניירת. מבחינת חוק האם זה תקין ? האם קבלה או תלוש משכורת סרוק קביל בכל המסודות (בניהם הממשלתיים ) ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי בעיה במצלמה דיגטלית, ורכשתי לה אחריות של MACKCAM במעמד הקנייה. שלחתי אליהם מייל לפי ההוראות הבאות: http://www.mackcam.com/repairs/international-repairs.htm כדי לקבל CONTROL NUMBER.(בשביל ארליך מעבדות) עברו כבר 5 ימים ואין שום תגובה מצידם. ניסיתי גם לשלוח להם פקס הבעיה זה שזה פקס לחו"ל ובזק לא נותנים לשלוח לחו"ל.(תהרגו אותי למה) אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. :xyxthumbs: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איך זה הולך? אני חייב לתת את המספר כרטיס אשראי שלי כשאני קונה פריט ממישהו? או שיש דרכים אחרות לתשלום שהן קצת יותר בטוחות כמו לשלם בדואר כשהמוצר מגיעאו שבגלל שזה מכירות מחו"ל בד"כ אז אין אפשרות כזאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by miaoo673,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יומיים בלבד לאחר הבנת המושג עושקי קברים החלטתי ליישמו על משגלי המוחות הגרועים מכולם(ע"פ דעתי וניסיוני(לא ידעתי מה עבר לי בראש שקניתי מחשב שלהם)),אייבורי. הזמנתי סוכני מכירות של אייבורי רק בשביל לשגע אותם ולהציק להם וניסיתי וכמעט הצלחתי למכור לסוכן החביב מחשב 586, על פי המושגים שלהם כמובן: תקן זיכרון SDRAM משוכלל אם אישור הECB והTDV (שיהיה ברור המצאתי את הראשי תיבות...) והם כמובן הביעו התעניינות ושאלו אותי איפה קניתי ואמרו לי שזה צירוף מקרים שגם המחשבים שהם מוכרים תומכים באותם התקנים. ולשיא השיחה:הוא אמר לי שגם המחשבים שהם מוכרים הם מודל 586 (גיחוכים ברקע) ושהכל במחיר של 11000 אלף שקל כולל מע"מ(פתאום הרגשתי הארה פנימית). תרגיל מומלץ אם משעמם מאוד,מאוד,מאוד. מומלץ להיעשות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט? אני יודע שהחומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי וכדו', אבל אני לא מתכוון להגיע לחנות ולהתחיל לשרוט ולכופף את המשטחים או לחמם אותם כדי לחוש בהבדלים ביניהם... ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת? תווית? חותמת? :s05: (דרך אגב, אני זקוק למשטח פרספקס בתור משטח עבודה ולא למודינג)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. הבוס שלי נמצא כרגע בהונג קונג והוא אמר שיש שם מלא גאדג'טים מגניבים לכל דבר, על מה אתם ממליצים לי להגיד לו שיביא לי בסביבות ה400 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by IAF.ofek,

יש לכם נעליי קרוקס (Crocs)? אני כנראה קונה היום,בצבע כחול\NAVI מה דעתכם על הנעל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dark Respect,

חברת סלולר יכולה להכריח אותי לשלם כל חודש על "חבילת דור שלישי" אפילו אם אני לא משתמש ולא רוצה להשתמש באף פיצ'ר של הדור השלישי ואפילו שאני לא מחובר לרשת שלה עם מכשיר דור שלישי (העברתי את מכשיר הדור השלישי לרשת אחרת) ואני לא בהתחייבות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gimipex,

אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladh16,

סליחה על הבורות אבל תמיד רציתי לדעת, מזה פנג שואי? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק שזה תורה סינית או משהו. בכלליות מזה? לילה טוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך להגיש למחר 5 דוחות ניסויי במעבדה בפיזיקה כי התבטלתי כל השנה והמורה שלי נתן לי הערכה עד מחר עד עכשיו השגתי את: החוק הראשון של ניוטון,תנועה מעגלית וחוק שימור האנרגיה. אם למישהו יש במקרה את שני הדוחות החסרים על המחשב וקיבל ציון טוב ומוכן לשלוח לי אני אודה לו מאד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 125,

יש לי בבית שירותים וליד מקלחת אם אני שובר את הקיר בינהם אז יש חדר דיי גדול ככה שאפשר לבנות ג'קוזי. רציתי לדעת כמה כל העניין הזה עולה? בניית ג'קוזי בתוך הבית וכו'. נ.ב אם אתם מכירים אתרים שמתמחים בדברים האלה אז תפרסמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by הדוד משה,

יש לי בבית את נגן הקסטות הנ"ל, פאר טכנולוגיית שנות ה-70, ומעוצב יפה למדי. אבל... הגיע הזמן להפרד מזה כבר, אין לזה יותר מקום פה. ולכן אני שואל את השאלה הבאה- האם יש לזה איזשהו ערך כיום? מישהו ירצה לקנות דבר כזה, אפילו לקבל בחינם? ואם לא, האם ישנם בפנים חלקים איכותיים כלשהם? באמת חבל לי על המכונה היפה הזו, ואני לא יודע היכן לשאול אם לא כאן. תודה למי שיעזור

21. חחחחח זה לא פגיעה בזכויות או משהו נכון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GIlan,

אהלן חברים במה יש יותר קרינה? אייפון 7 , X או GALAXY S9? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SilverCivic,

אהלן.. אני בקרוב ( מחר ) יוצא לטיול של 7 ימים וחסרים לי שירים בPLAY LIST אני אוהב את כל הז'אנרים... בעיקר שירים מוכרים.. ( אני אוהב א כולם מלבד רוק :-\ ) אני אוהב בעיקר דיכאון ( כן אני יודע שאתם עכשיו תעשו ) וגם אני מאוד אוהב ראפ : תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

סוף סוף שידרו את התוכנית הזאת, זה אכן בלתי נסבל האיחורים האלה, גם בגלל פקקים בעיר וגם מס' גדל מידיי שנה. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=24039&CatID=250&CurrentCatID=330 מישהו מפה עוד סובל בגללם? ומצאתם לזה פיתרון? (אגב, אני בעצמי שלחתי להם אימייל על העומסים במשרדי הרשויות במיוחד בפתח תקוה)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים