כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
http://wow.msn.co.il/movies/Default.asp "הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן - צפו בטריילר החדש"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באו נעשה איזה מין טבלת יאוש, לראות איזה אירועים יש, מתי המפגש ה10 ;D, מתי החופש הבאה? כמה שאין לי כוח לחזור לשגרת החיים והלימודים.. :-\ תודה למי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צילמתי כול מני תמונות יפות של נופים בחו"ל וגם בארץ, והייתי שמח להפוך אותם לפוסטרים שאוכל לתלות אותם בחדר. רציתי לדעת אם יש חנות שאני אוכל לתת לה תמונה והיא תדפיס לי פוסטר (באיכות כמה שיותר טובה), ועדיך שלא סתם על נייר גדול אלה על נייר מיוחד או משהוא כזה. אני אשמח להמלצות לחנויות שעושות דברים כאלה. תודה מראש! אלון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לפתור כל מיני שאלות במתמטיקה אבל לא הצליח לפתור אותן. הנה אחת על שטחים- בשרטוט מתואר גרף פרבולה y=6x-x2 (זה איקס בחזקת שתיים) קו ישר משיק לפרבולה בנקודת המקסימום שלה,חשב את השטח המוגבל ע"י גרף הפרבולה,ע"י המשיק וע"י ציר ה-y הבעיה כאן היא איך למצוא את נקודת המקסימום. השרטוט נראה בערך ככה ^Y ----------------------l------------- נקודת מקסימום \/ l \ / l \ /השטחl \ / l \ / l \ / l \ /l <--------------------------------- l X l
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו תדרגו את הקטע וידיאו הזה אני עשיתי את זה ! יאללה תנו תגובות! http://www.youtube.com/watch?v=kb5r7DhV8F8
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד. אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox. על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון. בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו. בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD. מה הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרגישים בודדים? רוצים לצאת לפאב להטביע את יגונכם בטיפה המרה? רוצים לחגוג יומולדת או כל אירוע אחר, אבל אין אף אחד זמין שיכול (או רוצה, אנחנו לא שופטים) לצאת איתכם לשתות משהו? הכירו את הפיתרון לכל בעיות הבדידות שלכם – "דרינקי". בני אדם הם אובר-רייטד, בשביל לשתות עם מישהו ולספר לו את כל הצרות שלכם כל מה שאתם צריכים זה בקבוק עם משהו טוב לשתות, וכמובן – רובוט שישתה ביחד איתכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%A9%D7%A8-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קורס שיווק ב EBAY? לא מדריך אינטרנטי או ספר אלקטרוני. קורס ממשי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://abercrombie.china-direct-buy.com/ ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אנחנו בית-ספר חינוך מיוחד לתלמידים בעלי לקויות למידה מורכבות. בית ספרנו נותן מענה נרחב ומשמעותי ביכולת שלנו לעקוף את הלקות ולהוביל את התלמידים להישגים לימודיים משמעותיים. לצערנו בשל מורכבויות שונות, התחום הטכנולוגי בבית הספר מאוד דל. כיום לחטיבת הביניים אין כיתת מחשבים, בימים אלו אנו מנסים להשיג תרומות של מחשבים להקמת כיתת המחשבים הראשונה של חטיבת הביניים. אנו זקוקים למחשבים משומשים במצב טוב שיכולים לשמש את כיתת המחשבים שברצוננו להקים. התשתית כבר מוכנה- רק לא השגנו מספיק מחשבים. אם יש ביניכם שעובדים בחברות אשר מחליפות מחשבים בתדירות גבוהה ויכולות לתרום עבורנו מחשבים במצב טוב- אודה שתקשרו אותי על-מנת לקדם את הפרוייקט החשוב ת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
פתחתי את התראד הזה כי אני מבולבל לגמרי לגבי הזמר\זמרת מרילין מנסון. שמעתי את השיר " I Put A Spell On You" וממש אהבתי אותו והחלטתי לשמוע שירים אחרים ופשוט נדהמתי (במובן הרע של המילה) מהשירים האחרים כי הם היו שונים לגמרי מהשיר "I Put A Spell On You" שממש אהבתי, כולם היו בסגנון רוק כבד\מטאל לא יודע איך קוראים לזה ואני לא סובל ת'סגנון הזה. עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שלא טעיתי בשם ויש את האלבום "Smells Like Children" שכביכול השיר "I Put A Spell On You" צריך להיות בתוכו. מישהו מוכן בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב1.5 לא הייתה בעיה חבר שלי הביא לי איזה CD-KEY גנוב כנראה אבל ב1.6 הוא לא עובד בנתיים אני וחבר משחקים על אותו ID אבל אני רוצה לפתוח אחד משלי הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות HL שהCD-KEY שלו יתאים, הייתי באופיס דיפו אבל שם הם אמרו שהHL לא יתאים בשביל זה (למרות שהוא היה HL רגיל לא כזה כחול) ממש אין לי מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפורו של ילד מיסכן : http://www.fresh.co.il/vBulletin/printthread.php?t=88163
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק היום סיימנו אני ו2חברים להכין סינגל נחמד אני עכשיו מחפש רק מילים (באנגלית דרך אגב יש לי זמרת עם קול מדהים) כדיי לסיים אותו רציתי שתתנו דעתכם..והמלצות למילים ללא זכויות יוצרים... http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=1700E8B778048F56
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
403 Forbidden Congratulations! You are banned! ניסיתי הרגע להתחבר לTorrentLeech כמו שאני תמיד עושה (אין לי מושג מה קרה לקוקיס)... הלכתי לBROWSE ואז התחברתי הוא פתאום עושה לי Your account has been disabled. ואז ניסיתי ללכת לFAQ לראות מה הבעיה אז הוא כתב לי את מה שלמעלה. הבהרה: אני לא משתמש בשום מזייפי העלאות, אין לי מושג איך משתמשים בחרא הזה. העלתי משהו כמו 2GB לעומת 1.6 שהורדתי, הaccount שלי היה פעיל במשך שבועיים לפחות.. בימים האחרונים לא התחברתי כי המחשב שלי מת אבל לפני כמה ימים הוא חזר... למישהו יש מושג למה דבר כזה יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי G-shock עד עכשיו ששירת אותי נאמנה, אך הסוללה הנטענת שלו (מהשמש) שבקה חיים. הזמנתי מ-EBAY סוללה חדשה, וכשפירקתי את השעון, התפזרו ממנו כל מיני חלקים זעירים (שעון דיגיטלי WTF?) כעת מחפש תחליף. מעדיף רצועת סקוטש כך שניתן להתאימו טוב יותר ליד ושיהיה עמיד באופן כללי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראו תמונה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מטפל במחשב של מישהו, אני נמנע מהתקנת תכנות בלתי חוקיות ומעדיף להשתמש באלטרנטיבות חינמיות ותכנות מבוססות open source, לדוגמה Open Office. אבל מה אומר החוק, אם הלקוח מביא לי דיסק צרוב של MS Office ומבקש שאני יתקין לו אותו, כשהוא לוקח על עצמו את האחריות על שימוש בתכנה בלתי חוקית ומשלם לי רק על העבודה? דוגמה נוספת: לקוח מבקש ממני להתקין לו Office, אני מבקש ממנו שיביא לי דיסק מקורי של Office. הוא מביא לי דיסק מקורי עם מספר סידורי, אבל בגלל שאני לא יכול לדעת בוודאות אם הוא משתמש בעותק הזה רק על מחשב אחד או על כל המחשבים בבית, האם מבחינת החוק אני מבצע כאן עבירה כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-