כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אני בכוונה לא כותב למשהו ספציפי כי אני רוצה לדעת אם יש חנויות (מהארץ או מחו"ל) שמאפשרות להזמין ישירות מהם ובלי פערי תיווך (שזה עיקר המחיר הסופי). זה יכול להיות צעצועים, שוקולדים, חפצי אומנות וכל דבר אחר שעולה על דעתכם. לא יכול להיות שאין חנויות חוץ מאיביי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לא מזמן בשביל לנקות את המחשב השתמשתי בזה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=0241&Cat2Cat1ID=3656&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני יודע שחומרי הניקוי הם לא הכרחיים, ואפשר להסתפק במטלית לחה או אולי באלכוהול מדולל במים. אבל בכל זאת, גם אתם בבית לא מתקלחים עם רק מים וסבון הכי פשוט... יש לכם איזה מוצר ניקוי מומלץ? הכוונה למשהו לכל המחשב, גם למסך ושאר הרכיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה איזה סרט שהייתי ילד שהיו משדרים בתבל ואני כבר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית על מנת למצוא את שם הסרט: אני אתאר את העלילה (למרות שאני זוכר אותה במעורפל) בתקווה שמישהו עם זיכרון טוב יזהה את הסרט ויוכל לעזור לי לזהות אותו! טוב ספויילרים, זה סרט שישמע מה זה דפוק, אבל הוא תכלס סרט מצחיק ומגניב ברמות: לא יודע איך זה מתגלגל לשם(נראה לי איזה התרסקות מטוס) ויש סינים באפריקה! הם נמצאים בתוך איזה שבט שם והסינים יודעים קונג פו. אחת הדמויות שם היא סיני שאבא שלו הוא מת ולסינים יש דרך להעיר מתים בתור זומבים כאלה. עכשיו הסיני מומיה הזה קופץ כמו קנגרו. מקווה שזה מצלצל למישהו פה פעמון כי אני מת לראות את הסרט הזה שוב! תודה מראש לכל העונים . g0v0s
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי פלאפון NOKIA 73 במצב מצויין . אני לא יודע מה לעשות איתו ,הוא ריק מתוכן,ואף אחד לא התקשר בשביל לחפש אותו כבר שבוע . אז החלטתי למכור אותו אני מוכר אותו ב600 ש"ח אם מישהו רוצה שיצור איתי קשר 0507175559 או בפרטי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש סרטים/סדרות/ספרים בסגנון Cyber Punk על מחשבים, האקרים, בינה מלכותית וכו' תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה הרבה מידי לבקש ובכל זאת אשמח אם תחלקו בפני נסיונכם מחנויות מחשבים. מחשב אחרון שקניתי (בשביל חבר) היה בזיגזג הם מעולים בהכל חוץ מהמחיר, לו לא היה אכפת להוציא עוד 700 ש"ח הפרש בשביל זה, אני קצת יותר רגיש לנושא. יש חנויות אחרות מומלצות באיזור המרכז רבתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ? הוט+נטויז'ן 1.5 מגה ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה. אודה ךתשובות עיניניות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקבלתי למכללה ללימודים יג' יד' לפני הצבא, מכיוון שאין ביכולתי או ביכולת ההורים שלי לממן את כל הסכום האם יש אפשרות לקבל מלגה\מס' מלגות על מנת לכסות לפחות כחצי מהסכום? ואם כן איך ואיפה אפשר למצוא את הקרנות הללו? בתודה , ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשנות את הציור ליד השם שלי. בזמן שיעור חשמל משעמם התחלתי לצייר משהו דומה למה שהיה עד עכשיו, ערכתי והנה כמה תוצאות בגלל שאין לי מושג מה מוצלח יותר (או הכי פחות גרוע )אני נותן את השיפוט לכם הערות: אני לא בוחר משהו ממה שיש באתר כי זה לא ייחודי ולכולם יש אותו דבר. הציורים אמורים להיות מין CARTOON ולא יותר מדי אמיתיים. הם לא מעוגלים כי אני לא יודע איך לעשות את זה בפלאש או בשאר הדרכים (מתנדבים יתקבלו בברכה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סיימתי לא מזמן תואר בהנדסת אוירונאוטיקה וחושבת כרגע איך להמשיך הלאה, ההתלבטות היא האם להשאר קרובה לתחום ולעשות תואר שני במכונות או לעשות שינוי משמעותי יותר מכל מיני סיבות. בין היתר נתקלתי בכמה קורסים שקשורים לתכנות, האחד פיתוח והנדסת תוכנה - TCSD שבלימודי החוץ של הטכניון והשני בexperis שגם מתחייבים לעבודה (בEmbedded). רציתי לדעת, האם שמעתם על משהו מהם ? האם התעודות האלה שוות משהו ואפשרי למצוא איתן עבודה מעניינת? קשה לי להבין למה שיקחו אנשים עם תעודות כשיכולים לקחת אנשים עם תואר... דא שתי התוכניות מיועדות לבוגרי הנדסה ומדעי הטבע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אתם בטוח מכירים את התצוגה המקדימה שאתם מעבירים את העכבר מעל תוכנית פתוחה בשורת המשימות בחלונות שבע אם לא אז אני מדבר על זה: לפעמים יש באג והחלון נתקע לי ואני יכול להיות חופשי עם העכבר ולעשות כרצוני במחשב, החלון נשאר פתוח ומה שכל מה שקורה בתוכנה אני רואה בקטן בלייב... זה בדיוק מה שאני מחפש, אני רוצה לדעת איך אפשר להשאיר את החלון התצוגה הקטן הזה פתוח על תוכנית מסוימת שאני בוחר ולהיות חופשי עם העכבר כמו שהיה פעם במידה פלייר 10 בחלונות אקס פי כמו כן אם אפשר לשנות את הגודל של החלון יהיה עוד יותר פנטסטי.. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תוצאות מאוד אשמח אם תעזרו לי תודה.. עריכה: מצאתי איך להגדיל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרגישים בודדים? רוצים לצאת לפאב להטביע את יגונכם בטיפה המרה? רוצים לחגוג יומולדת או כל אירוע אחר, אבל אין אף אחד זמין שיכול (או רוצה, אנחנו לא שופטים) לצאת איתכם לשתות משהו? הכירו את הפיתרון לכל בעיות הבדידות שלכם – "דרינקי". בני אדם הם אובר-רייטד, בשביל לשתות עם מישהו ולספר לו את כל הצרות שלכם כל מה שאתם צריכים זה בקבוק עם משהו טוב לשתות, וכמובן – רובוט שישתה ביחד איתכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%A9%D7%A8-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי חשב על הדבר החולני הזה? ברגע שהופיע החתול המנוקד שהזכיר לי משום מה קרקל, אני התחלתי להקרע מצחוק. http://litterkwitter.com/en/index.php
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קורס שיווק ב EBAY? לא מדריך אינטרנטי או ספר אלקטרוני. קורס ממשי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכם. יש לי מקצף קפה שפועל על סוללות: עם הזמן מוט שלו שסביר להניח עשוי מנירוסטה נהיה מלוכלך ואני רוצה לדעת איך מנקים. צירפתי תמונה להודעה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליונר סטיב פואסט מתקרב להשלמת המשימה שלו, לאחר מספר בעיות של דלק אתמול. שלוש ימים מסביב לעולם עם מטוס שנבנה במיוחד, בשביל אדם אחד, בלי עצירות ובלי תדלוק בכלל. המטוס נבנה במיוחד למשימה הזו, ומהווה אתגר הנדסי לא קטן... בשעות קרובות הוא הולך להשלים את המשימה עם הנחיתה... יש באתר הזה הכל, החל מנתוני זמן אמת על הטיסה ומיקום, וגם פרטים כללים לגבי המסלול וכל מה שמסביב: http://www.virginatlanticglobalflyer.com/MissionControl/Tracking/index.jsp
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.slyck.com/news.php?story=845 (תקראו טוב טוב, מוזכר גם באתר הרשמי של הFBI שנעצרו אנשים בארץ) איפה זה נגמר ? : שיעצרו פשע אמיתי ( לדוגמא מנהיגי הכתות למינהם... ושאר החלאות) ולא כמה חברה שלא מזיקים לאף-אחד ומורידים WAREZ. אז נכווון שהמנכ"ל התורן של MGM ייצטרך לדחות בשנה את הקניה של היאכטה שלו, אבל לפי דעתי זה מחיר הוגן לעומת התמורה הגדולה שהווארז נותנים לכלכלה, ולתרבות. לפי דעתי זה יצא מכלל פרופורציה כל העניין הזה. כנראה מנהלי האולפנים ותעשיית המוזיקה מחפשים סיבה לירידה במכירות ולא רואים שהסיבה היא לא הווארז, אלא התוכן הדל שהם מפיצים. סרט טוב יצליח בקולנוע ולא משנה מה ! קחו לדוגמא את המאטריקס וLOTR SW וכו' שהיו סקרינרים שלהם גם לפני יצאת הסרט. אם יש איכות -…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי ! לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן. המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם. שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות. הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים. אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מישהו מכיר אולי אתר עם שמות של שירי האוס חדשים ,כל מה שהולך במועדונים היום?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-