עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בדיוק כמו אותו פרק בסיינפלד גם IQPC כנראה לא יודעים מה ההגדרה של "הזמנה" בסוף השבוע שעבר ביצעתי הזמנה דרך האתר למארז CM 690 (אפילו פתחתי על זה נושא) אז חיכיתי לאישור הזמנה שלהם (טלפונית וגם דרך האתר) וביום שני אחר הצהריים מתקשרים אליי (אני מזכיר, זה ערב חג) אומרים לי שיהיה אפשר לאסוף אותו רק ביום חמישי או שישי עד 12 עבר ראש השנה וביום חמישי לא הייתה לי אפשרות להגיע לאשדוד אז האבא עשה טובה ונסע בעצמו לאשדוד ביום שישי(היום) הוא מגיע לחנות, והפתעה! המארז שלי נמכר למישהו אחר כי עבר יותר מידי זמן והם הציעו לי 590+משלוח בחינם עד הבית ואמרו שה690 לא יגיע עד החודש הבא (אנחנו ב3 לחודש היום לעזאזל) אז אולי צריך לתקן את ההגדרה של "הרבה זמן"? עברו בדיוק 2 ימי עבודה (אפילו לא 2 שלמים)…

• 46 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by Googleness,

יש לי לקבלעבודה בפרוטקציה בנושא של תחזוקת מחשוב, תמיכה וכולי. יש לי עסק עצמאי אבל אני יכול גם לקחת עוד עבודה זה לא מפריע לי. שאלתי היא: מה הדרך הכי זולה פשוטה ומהירה לקבל תעודה כלשהי של טכנאי או איזה הסמכת X כלשהי (שנדרשת ממני) כדי לנצל את הופציה לקבל את העבודה? תודה לכולם על העזרה, אתם עשר.

4. Started by MishaK,

..And him too

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. יאללה בתקווה שתשתפו פעולה, בואו נראה אותכם רושמים את הרגע הכי פאדיחה בחיים שלכם ! אני בינתיים אוסף מידע שיהיה לי משהו אני ירשום :-*

• 79 תגובות
    • 8.6k צפיות
  6. Started by J0HNiE,

שלום, אני מזמין את ה xiaomi mi3 wcdma מאתר מסויים שעושים משלוחים לישראל (החברה נמצאת בסין) ואני מזמין גם אוזניות עם המכשיר, סה"כ עולה לי איזה 2,100 ש"ח לא כולל משלוח, יש אפשרות למשלוח דרך DHL שעולה עוד איזה 130 ש"ח, החברה שממנה אני מזמין את המכשיר אמרו שאם יש בקשות לגבי מה לרשום על הקבלה ניתן לבקש, והם ירשמו על המוצר שהוא בין 35-50 דולר בשביל שיעבור במכס בלי לשלם. אני עובד בחברה שעושה הרבה משלוחים מסין ודיברתי עם המנכ"ל של העסק הוא אמר שהמכס זה 37% או 38%, ואז דיברתי עם 2 אנשי מכירות שלנו שעושות את ההזמנות מסין והם אמרו שזה 15%, שאלתי עוד חבר שהזמין נקסוס 5 מאוסטרליה והוא אמר שהוא שילם 35% מכס, לאחר מכן עוד מישהו הסביר את זה בצורה כזאת, שיכול להיות שה15% זה המכס עצמו ו20%…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום... יש לי הארדיסק maxtor תקול... עדיין באחריות.... ושנכנסתי לאתר של החברה אמרו שניתן להחליפו באחד חדש.. בתנאי שאני שולח את הישן קודם.. הבעיה היא שהם רוצים שאני אארוז אותו בדרך מסויימת שלא ממש הבנתי... שקית אנטי סטטית... שאת זה יש לי... ועוד משהו.. הנה ציטוט של הדברים.... אם משהו מוכן להסביר לי איך לארוז בדיוק.... ומאיפה להשיג את האריזה... או אם יש לכם אריזה כזאת מקורית במקרה... אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by ScreameR,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by captaincaveman,

הם שווים משהו?

10. Started by שוקו,

רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מת להשיג אחת מוכרים כאלה פה בכלל?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

מצטער שאני שואל אני באמת צריך להשיג יומן

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום , אני רוצה לפתוח איזה אתר קטן ופשוט (כרגע) . אני רוצה לקבל המלצה להוסטינג ולקניית הדומיין עצמו (.com). האופציה הכי בסיסית שראיתי והכי זולה עד עכשיו היא ב godaddy שזה ה Economy Hosting . וזה עולה לי 3.99$ לחודש והדומיין עצמו יעלה לי 1.99$ לשנה הראשונה. סה"כ בתור התחלה להוסטינג של חודשיים + דומיין לשנה עולה לי 9.37$. מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי בעוד קצת כסף אני יכול לקבל משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by AnTiSh0ck,

השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא. כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון... מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות? ד"א האפטלינג פתוח בחורף? תודה

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. הכוונה, קובץ pdf בעיברית או וורד עם מבנה עצמות של האדם!??? :s05:

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by maxim22,

רצית להזמין משם או אייפוד או נעליים ואני רוצה לשאל כמה שאלות: - איך אני משלם בעצם? -יש מצב שהמוצר שהזמנתי לא יגיע והכסף ששלחתי אבוד? -יש סיכון בכך שאני נותן את מספר כרטיס האשראי שלי? (קראתי קצת באתר שלהם אבל לא הבנתי יותר מדי) אם למישהו יש עצות או טיפים אני ישמח תודה רבה מראש

17. מישהו מכיר אתרים בחול שאפשר שהם ישלחו דברים לארץ כאילו יבוא אישי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gshhar,

שאלה 2.

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by compman12,

שלום. אני באמצע דצמבר טס לארה''ב. נאמר לי שאם יש לי דרכון צרפתי איני צריך לפנות לקונסולה לקבוע ראיון ולשלם אגרה של 500 ש''ח. התהליך מתבצע בעצם בנתב''ג ששם אני ממלא טופס. האם זה נכון? יש לי דרכון צרפתי חדש + דרכון ישראלי מחודש. האם כל מה שאני צריך לעשות זה רק לנוח ורק בנתב''ג למלא טפסים או שהטעו אותי? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by yonizaf,

שלום נרשמתי פעם לפורום פה, אבל אני לא פעיל בו. כלומר, לפעמים אני קורא אבל אין לי מה לכתוב. יום אחד התחילו להגיע לי הודעות לאימייל בזו הלשון: בתדירות של שלושה שבועות לערך (למרות שאני קורא חדשות באתר, ולפעמים נכנס גם לפורום). מכיון שאני לא רוצה לקבל הודעות מהפורום - אני יודע שלא הייתי פעיל גם בלי זה - ניסיתי לחפש אפשרות בפרופיל או משהו, שלא ישלח לי הודעות כאלה, ולא מצאתי. ניסיתי לכתוב לצוות האתר ב"צור קשר" ולא קיבלתי תשובה, וההודעות המשיכו להגיע. ניסיתי לשלוח הודעה פרטית למנהלים בפורום, אבל המערכת הודיעה לי שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות לפני שכתבתי לפחות 5 תגובות בפורום, או משהו כזה. האפשרות האחרונה שלי היא לכתוב הודעה פה בפורום, ואני יודע שכתוב "פניות שלכם לצוות האתר …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by redead,

יש כאן מישהו שבמסגרת לימודי התואר שלו לקח שעורים פרטיים מחברה גדולה שמציעה את השרותים האלה? יש לי קורס שנקרא שיטות באנליזה 1 ואני בקושי מצליח להבין מה הולך בקורס הזה.. המבחן יתקיין עוד כ20 יום ואני חושב לקחת שעורים פרטיים שיעזרו לי לעבור את המבחן הזה. מחיפוש באינטרנט נתקלתי בשני האתרים האלה : http://my100.co.il/ http://www.studentim.org/ מישהו מכיר או שמע ויכול להמליץ.? תודה..

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by ram.d,

שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן להגביל לצפייה לאנשים ספציפיים פרסומים מסוימים שאנשים פרסמו על הקיר שלי ? אם לא הייתי מובן: אני רוצה לקבוע עבור כל פרסום מי יוכל לראות אותו. מצאתי את זה: https://www.wmlwww.login.facebook.com/help/?faq=%20246629975377810 אבל לא מצליח לעבוד איתו, ליד כל פרסום על הקיר יש כפתור גלגל שיניים שמראה "מי יוכל לראות את הפרסום הזה על הקיר" אבל לא ניתן לשנות שם כלום אשמח לתשובה, מאוד דחוף לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים