עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by galh_5,

לא מצאתי פה פורום מוזיקה... זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביט גודל:74 מגה בייט פלייליסט: OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX) MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX) CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX) LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W) INNA-HOT(PRO REMIX 2009) FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX) NICOLA-BRAZIL STREET PITBULL-I KNOW YOU WANT ME Pitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix) Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR Remix Yinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_Mix Yinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_ Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix) david guetta- se…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום! הפוסט הזה יחולק ל-2: מדריך, ושאלה. רוצים להזמין את כל המכותבים שלכם לטוויטר? אחלה! יש לכם הוטמייל? באסה... הפתרון: נכנסים להוטמייל מקליקים בצד על Contact List מגיעים למכותבים. מקליקים על Manage מקליקים על Export מקלידים קוד בטחון ושומרים את קובץ ה CSV נכנסים לג'ימייל מקליקים על Contacts בצד למעלה מקליקים על Import בוחרים את הקובץ שלנו...זהו נכנסים לטוויטר מתחברים מקליקים על Find People מקליקים על Find on other networks כרגע יש תמיכה בג'ימייל , יאהו ואמריקה אונליין לא בהוטמייל אבל כרגע העברנו מהוטמייל את כל המכותבים לג'ימייל אז אפשר להזמין את כולם גם אם יש לנו הוטמייל שמתי לב שכל מי שיצא לי לשוחח איתו במסנג'ר נכנס אוטומטית לרשימ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. משחק בכיכובו של ניית'ן דרייק בעלות של 9,000 דולר, Dead Space שעולה 750 דולר ומשחק טטריס שנמכר במיליון דולר: בואו לגלות מה הם פריטי האספנים המפתיעים ביותר בכל דור של קונסולות משחק משנות השמונים ועד היום הם לא בהכרח המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים, סביר אפילו שעל חלקם רובכם לא שמעתם, אבל אם יש לכם אחד מהם בבית – יושב לכם בארון אוצר בלום. הפעם אנחנו הולכים לדבר על המשחקים היקרים והנדירים ביותר של מרבית הקונסולות הפופולאריות, שרק ברי מזל או אספנים משוגעים במיוחד זוכים להחזיק בידיים. PlayStation 3 לפלייסטישן 3 יש לנו את Uncharted 2: Fortune Hunter Edition, גרסת האספנים של משחק ההרפתקאות בכיכובו של ניית'ן דרייק נמכרת כיום במחיר שיכול להגיע ל-11,000 דולר לקו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by The Ghost,

מישהו מכיר את "פרוייקט עדן" בחיל התקשוב? או בשמו הקודם "אבן חושן"? הייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר עושים אלה שמתגייסים לחיל התקשוב דרך פרוייקט זה. לא מצאתי איזכור של פרוייקטים אלה באינטרנט אם למישהו יש קישור למשהו שקשור לפרוייקט אשמח לעיין. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כן אני יודע שזה הרבה מידי לבקש ובכל זאת אשמח אם תחלקו בפני נסיונכם מחנויות מחשבים. מחשב אחרון שקניתי (בשביל חבר) היה בזיגזג הם מעולים בהכל חוץ מהמחיר, לו לא היה אכפת להוציא עוד 700 ש"ח הפרש בשביל זה, אני קצת יותר רגיש לנושא. יש חנויות אחרות מומלצות באיזור המרכז רבתי?

6. Started by LOL,

נגיד ויש לי ממיר של הוט בבית שבו מחוברים לכבלים אם אני לוקח את הממיר לבית אחר (באותה עיר) ומחבר אותו, האם זה יעבוד? בבית האחר יש תשתית של הוט אפילו אינטרנט של הוט

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shtrodel,

לא יודע אם הביאו את זה בעבר.... בכל מקרה אחלה פינת ישיבה לא? http://nethrone.com/feature.swf לראות כל מיני אפשרויות.. גם לגיימרים... http://nethrone.com/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קודם כל אני לא ניראה לי שהסיפור נכון בגלל תחילת המיכתב והסוף שלו באתר, אבל במידה והוא נכון האיש הזה בחור מאוד מאוד רע!!! ואסור לפרנס אותו! מה שחשוד לי לגבי אמינות הסיפור הזה אלו המישפטים האלו שהם השורות הראשונות של הסיפור.... "אולי ראיתם כבר אבל זה עובר במייל כבר כמה ימים כדאי לקרוא זה חשוב " "הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה הקשה שעברנו אתמול בפיצה" - עכשיו איך זה רץ כמה ימים במייל והם עברו אתמול את החוויה מבחינת הכותב לרגע שהוא או היא רשמה את הסיפור! משו חשוד לי...ויש עוד כמה לא חסר דברים לא אמינים במיכתב אבל אני לא שולל מה דעתכם? http://www.bona.co.il/view.php?t=92606

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. פתחתי לי חשבון GMAIL חדש ואני לא יודע איך מעבירים את כל מה שהיה בחשבון GMAIL הישן לחשבון GMAIL החדש הכוונה לכל המיילים ואנשי קשר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DOGMA,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

ארגנטינה - גרמניה 4:0 :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shaithebest,

מחפש KVM שמפצל ל4 עם מקלדת ועכבר שהעברת התחנות יהיה בלחיצה על המכשיר ולא במקלדת מחפש דגם אמין כי עם KVM אין לי מזל כבר שנים נהרסים לי אחד אחרי השני תודה לעוזרים תקציב עד 800 שקלים למפצל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sergey_k,

חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lion,

YOU ARE ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP, ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE? Yes. ARE YOU REALLY SURE? Yes. ARE YOU REALLY REALLY SURE? *****yes!****** OK, THEN. JUST SO YOU KNOW, WE'RE REQUIRED TO ASK YOU THAT NOW. IT'S ALL YOUR FAULT FOR BEING A PICKY CONSUMER AND SUPPORTING THAT WHOLE "ANTI-TRUST" NONSENSE. INGRATE. Just get on with it. ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP. FIRST WE NEED TO CHECK YOUR SYSTEM FOR COMPATIBILITY. THIS COULD TAKE SEVERAL DAYS. Groan. THE INSTALL PROGRAM HAS DETECTED SEVERAL POSSIBLE PROBLEMS AND WILL NOT LET YOU INSTALL XP. Problems? What problems? THE VIDEO CARD YOU ARE USING APPARENTLY DOES NOT WORK WITH THE MOTHERBOARD. But I'm…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

שלום היה לי משעמם אז התחלתי נושא חדש אנא הגיבו..... דרך אגב פרטים על עצמי: אני משועמם ולא יודע מה לעשות אני רשע..... :asthanos: וכרגע אני גם מסטול טבעית להפך מהסמיילי ללא שום חומרים מבחוץ.... :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחסור חסר תקדים בשוק שבבי ה-DRAM והביקוש המאמיר משרתי בינה מלאכותית דוחף את יצרניות הזיכרון הגדולות לשנות את סדר העדיפויות, מה שמוביל לעליית מחירים דרמטית של 15% עד 20% במחשבים הניידים של דל ולנובולכתבה

17. לא כל הזמן אבל לא מעט. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Chanoch4,

שלום קניתי פס לדים 2835 240 לדים למטר, וכל מטר צורך 24w, ואני צריך 3.5 מטר שזה יוצא 86w. האם אני יכול לחבר אותו לשנאי 12v a10 שיש לי בבית? או שהם יהרסו? כמובן שהלדים הם 12v.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני שתכלס זה שברולט:קורבט אבל אם הם באמת מייבאים בכלל לארץ..... אה וכמה תעלה כזאת בארץ בערך..... איתן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://news.walla.co.il/?w=//848791

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. את הפונקציה SINX=0 אני יודע לצייר אבל פונקציות מסוג דומה אני מתקשה אז מה שאני רוצה לדעת זה למשל מהסתכלות על הפונק' איך אני יודע מתי היא חותכת את הצירים למשל כשהיא שווה 0 וכד' ואז אני יוכל צייר. יש גם את העניין הזה של הרדיאנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני מתכוון למשווק המורשה של מסכי סמסונג.. אני יודע שיש להם מקום שהם יושבים בו בפתח תקווה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם איפה זה.. מישהו יודע אולי? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by x-pac,

לא ממש ידעתי איפה לכתוב את השאלות אז החלטתי שפה טוב שאלה ראשונה האם גוגל מסנן אתרים שיש בהם תוכן לא חוקי כמו האקינג נגיד שאלה שניה אם אני שם אתר באינטרנט האם הוא אוטומטית יופיע בגוגל כאשר אני אחפש אותו (לא משנה באיזה עמוד) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש ומחפש ולא מוצא, כל האתרים הממשלתיים בארץ נראים כאילו עברו תאונה בעצמם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Liad344,

אהבתי את הפופ אפ הקטן שיש לדיונים בפורומים (שנותן תקציר לפוסט כשמרחפים עליו עם העכבר). אבל כרגע זה איטי מידי בשביל להיות מאוד שימושי. בויקיפדיה (לדוגמא) יש משהו דומה אבל מהיר בהרבה

דיונים חדשים בפורומים