כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
שלום מבקש הדרכה: מהו סדר הפעולות כדי לשים בפורום תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק בכיכובו של ניית'ן דרייק בעלות של 9,000 דולר, Dead Space שעולה 750 דולר ומשחק טטריס שנמכר במיליון דולר: בואו לגלות מה הם פריטי האספנים המפתיעים ביותר בכל דור של קונסולות משחק משנות השמונים ועד היום הם לא בהכרח המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים, סביר אפילו שעל חלקם רובכם לא שמעתם, אבל אם יש לכם אחד מהם בבית – יושב לכם בארון אוצר בלום. הפעם אנחנו הולכים לדבר על המשחקים היקרים והנדירים ביותר של מרבית הקונסולות הפופולאריות, שרק ברי מזל או אספנים משוגעים במיוחד זוכים להחזיק בידיים. PlayStation 3 לפלייסטישן 3 יש לנו את Uncharted 2: Fortune Hunter Edition, גרסת האספנים של משחק ההרפתקאות בכיכובו של ניית'ן דרייק נמכרת כיום במחיר שיכול להגיע ל-11,000 דולר לקו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. באיזו גרסה של Ebay הכי כדאי (בתור תושב ישראל) לפתוח חשבון? הרי יש Ebay.com, Ebay.co.uk... 2. אם אני לדוגמה רוצה לקנות דיסק משומש של משחק PS3, איך אדא להמנע ממוכרים מפוקפקים? בקלות אפשר ליפול בקנייה כזו. 3. איך אני יודע אם מכירה נתונה היא מכרז (bids) או קנייה רגילה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא, כל האתרים הממשלתיים בארץ נראים כאילו עברו תאונה בעצמם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוף כיוון שמצאתי טעות באחת התמונות של TT אז החלטתי לפתוח ט'ראד פאשלות של חברות בCebit. הפאשלה שמצאתי: הם טעו בין הכיתוב והתמונות למטה, איפה שרשום speakers יש את המגבר, ואיפה שרשום amplifier יש את הרמקולים. 8) כן משעמם לי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתעייץ איתכם. המשפחה שלי טסה לחו"ל דרך טיול מאורגן בסביבות חודש יוני-יולי, לארצות הבלטיות או לקנדה והציעו לי להצטרף על חשבונם וזה. הבעיהה היא שזה לשלושה שבועות ונופל בדיוק על מודעי א' של מבחנים? זה הטיול: http://goo.gl/XdR6t מה דעתכם? מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. אני בקרוב ( מחר ) יוצא לטיול של 7 ימים וחסרים לי שירים בPLAY LIST אני אוהב את כל הז'אנרים... בעיקר שירים מוכרים.. ( אני אוהב א כולם מלבד רוק :-\ ) אני אוהב בעיקר דיכאון ( כן אני יודע שאתם עכשיו תעשו ) וגם אני מאוד אוהב ראפ : תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אימונים בחדר כושר מגבירים היווצרות פצעים בעור ? ואל תגידו לי "כן חבר שלי לקח קריאטין ויצא לו בלה בלה.." לא מעניין אני מדבר ללא תוספים וכל השיט הזה, לא הכי בעד מבחינתי. נטו אימונים, הרי כשהגוף מתאמן הוא מפריש המון הורמונים וחומרים שונים שלא מופרשים במצב רגיל, שאלתי היא האם הם יכולים לגרום לאקנה/התגברות אקנה קיים או יצירת פצעים כאלה או אחרים ? המון תודה, ואגב, אם אתם מביאים טענה כלשהי מומלץ שתתמכו אותה על ידי איזו הוכחה לא לזרוק סתם באוויר. תודה רבה מראש לכל המגיבים ! [שעה הזוייההה!]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://wow.msn.co.il/movies/Default.asp "הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן - צפו בטריילר החדש"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
הלכתי על זה בגדול ! חסכתי והחלטתי לרכוש מחשב ! הינה לכם: אם אפשר לשים לב, קיבלתי את המחירון בחוץ לארץ , כאן אני חייב לשלם הכל כולל הכל. מהירות 4Mhz זיכרון -64Kbyte דיסקט גמיש Floppy disk - 320k אני שוקל אם לקנות מערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים כל יום עוברת ליד הבית שלי ניידת ועוצרת מכוניות בין השעה 12 ו4 תמיד זה שוטר ושוטרת כל יום אני שומע תעצור בצד למה הם עוצרים זה סתם כי משעמם להם או שהם בודקים משהו כי זה חשוד כל יום כמה פעמים ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברצוני להתקין תוכנת מעקב על אחד המחשבים ברשת הביתית שלי שלא תשאיר לי אייקון ליד השעון במחשב. התוכנה הזאת ייעודה הוא לראות מה עושה המשתמש בכל רגע נתון לפחות מה הוא עושה באינטרנט (תמונה ויזואלית בזמן אמת). אני מודע לקיומה של תוכנה בשם Teacher Op אבל היא משאירה אייקון יש אחת כזו שלא תשאיר? תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המוצר הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819577 דבר ראשון אני רוצה לדעת קצת אם המוצר שווה את המחיר ואיך הוא לפי הנתנונים ..?? דבר שני אין לי ממש מושג בקנייה באינטרנט אני לא יודע על האמינות כלום בקשר לזה אז אם אפשר הסבר לגבי זה ואם זה אתר אמין ..??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים בחול שאפשר שהם ישלחו דברים לארץ כאילו יבוא אישי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות בדיון שפתח ליאור על המכונית שהוא רוצה לצבוע אז יש לי שאלה: כמה עולה כל השיפוצים האלה, תחתיות, ספויילר, גלגלי מגנזיום וכו'...? אגב, תראו מה זה מכוניות: הנה המכונית של אייל אחרי שיפוץ: בערך... בת זונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל תמיד רציתי לדעת, מזה פנג שואי? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק שזה תורה סינית או משהו. בכלליות מזה? לילה טוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-