עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by QQQ,

התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yot,

8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כן אני יודע שזה הרבה מידי לבקש ובכל זאת אשמח אם תחלקו בפני נסיונכם מחנויות מחשבים. מחשב אחרון שקניתי (בשביל חבר) היה בזיגזג הם מעולים בהכל חוץ מהמחיר, לו לא היה אכפת להוציא עוד 700 ש"ח הפרש בשביל זה, אני קצת יותר רגיש לנושא. יש חנויות אחרות מומלצות באיזור המרכז רבתי?

4. חשבתי שאני ראיתי כבר הכל, חשבתי שאני לא אופתע משום דבר שיעשו בני-אנוש אבל לזה לא הייתי מוכן, אלמונים פרצו לבית המוגן של העמותה למען החתול ושרפו את החתולים חיים. אם רק היה לי חצי דקה עם האנשים האלה לבד, ביידים שלי הייתי רוצח אותם!! ישנם רגעים שאני מתבייש להיות בן-אנוש, זה אחד מהם. http://www.nrg.co.il/online/35/ART/935/966.html הייתי שם את הסמיילי הכועס, אבל זה לא מתקרב אפילו לרמות הכעס שאני מרגיש עכשיו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. את NIGHTWISH הכרתי רק לפני בערך חצי שנה, אחרי שחבר שלי השמיע להם איזה 2 שירים שלהם. את הזמרת הישנה דווקא לא כל כך אהבתי, ואת האלבום האחרון שלהם אני אוהב מאוד. כמעט את כל השירים שם אני אוהב, אבל אחד הטובים שם ואולי הטוב ביותר זה Meadows of Heaven. זה פשוט... יפה! כששומעים אותי (לפחות כשאני שומע...) שומעים את כל הקולות והצלילים שיש בו, וזה יוצר מנגינה כזת שמתאימה לסיום של סרטים.. אני יכול לשבת ולשמוע את זה עם אוזניות א על פול ווליום בחדר, וכל פעם אני נהנה מחדש... אחד השירים הכי טובים ששמעתי. מה אתם חושבים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yossi21,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על סרטי אימה הכי מפחידים שהם גם טובים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. נתונות שתי פונקציות f ,g שמוגדרות מ N ל N ( מספרים שלמים וחיובים ) ידוע כי לכל n E N ו n>=2 מתקיים fog(n)=n-1 הוכח שהפונקצייה f היא על ( כלומר לכל איבר בטווח יש מקור , כלומר לכל y קיים x כך ש f(x)=y תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה.. הרעיון די פשוט, בודק את גבולות המחשב שלכם. נסו ליצור קובץ TXT כמה שיותר גדול, ע"י העתקה והדבקה של המון תווים. כותבים הרבה פעמים מספר מסויים (או לוקחים טקסט ארוך) ופועלים כך: סמן הכל (CTRL A) העתק (CTRL C) END (שזה מקש שמביא לסוף הטקסט והדבק (CTRL V) באיזשהו שלב הראם יתמלא מאוד, ולא תוכלו להמשיך להדביק. אני יצרתי קובץ של 220 מגה בערך, מלא בקבוצות מסודרות של 32 מיליון הספרות הראשונות של פאי (אחרי שימוש בSUPER PI) לוקח למחשב שלי כדקה לפתוח אותו. כשטוענים את הקובץ בכתבן, הוא לוקח בין 750-450 מגה ראם. אם מנסים להעתיק את הטקסט לוורד- וורד נתקע לחלוטין. נסו בעצמכם ופרסמו תוצאות [= *מצורפת תמונה **מקווה שזה לא נחשב ספאם ושזה המקום הנכון... [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SilverCivic,

אהלן.. אני בקרוב ( מחר ) יוצא לטיול של 7 ימים וחסרים לי שירים בPLAY LIST אני אוהב את כל הז'אנרים... בעיקר שירים מוכרים.. ( אני אוהב א כולם מלבד רוק :-\ ) אני אוהב בעיקר דיכאון ( כן אני יודע שאתם עכשיו תעשו ) וגם אני מאוד אוהב ראפ : תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קרבות לייזר כמו שמשחק בארני ב"how i met your mother" יש בארץ ? תמונה להמחשה:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איפה הוא נמצא? והאם זה בעיה להחליף אותו לבד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ccc,

קיבלתי טופס הזמנה לשחרור חבילת EMS. הם דרשו ממני את העמוד של איביי, אבל המוכר הזה כבר לא קיים והמכירה הוסרה מאיביי. האם אפשר לצרף להם את החשבונית של פייפאל של המוצר ? כי זאת האסמכתא היחידה שיש לי ששילמתי על זה מחיר מסויים. כמה זמן לוקח כל תהליך השחרור הזה ? אני כבר רואה את עצמי שולח להם את הקבלה ומחכה איזה שבועיים שזה יזוז. למישהו יש נסיון עם זה ? ד"א מה שהם עושים שם זה ממש מחזיקים חבילות בתשלום כופר כי הם דורשים כמויות עצומות של כסף ללא שום קשר למיסי המדינה הקבועים בחוק. לפי וויקיפדיה: Ransom is the practice of holding a prisoner or item to extort money or property to secure their release, or it can refer to the sum of money involved.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך זה הולך? אני חייב לתת את המספר כרטיס אשראי שלי כשאני קונה פריט ממישהו? או שיש דרכים אחרות לתשלום שהן קצת יותר בטוחות כמו לשלם בדואר כשהמוצר מגיעאו שבגלל שזה מכירות מחו"ל בד"כ אז אין אפשרות כזאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מכונת יחסי הציבור של דיסני עולה לשיא חדש עם טריילר אחרון עבור הפרק השביעי בסדרת מלחמת הכוכבים, ותחילת המכירה המוקדמת לכרטיסים לקראת ההשקה בעוד כחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/הציפיות-בשיאן-צפו-בטריילר-החדש-עבור-הק/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roadrunner,

http://www.imdb.com/name/nm0032715/ וגם כתוב שאסור היה להפריע לו בזמן שתום וג'רי משודרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Humpo,

מישהו יודע אם מוכרים משחקי מחשב בלאן שופ? ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zam,

אהלן. אני מחפש מכון אמין להכוונה וייעוץ מקצועי אם מישהו מכיר אחד כזה או שמע ויכול להמליץ אני אשמח. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by stone cold,

http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iveco,

קיבלתי טלפון LG G3 מהעבודה - אני עובד בעבודה זמנית כרגע עד שאני אמצא משהו נורמלי , אני עובד בחברת ליסינג " נהג " ובגלל שזה ליסינג קיבלתי טלפון נייד סמרטפון של LG G3 , אמרו לי שאני אשלם בחודש 80-100 שקל יורד מהמס / משכורת , לא הבנתי למה הטלפון הגיע ללא מגן מסך וללא מגן אחורי אני יודע שיש ביטוח שאני משלם עליו אבל החברה לא אמורה להביא לעובד טלפון מוגן ? לא הבנתי למה הטלפון מגיע " ערום " ככה , אחרי שקיבלתי את הסלולאר קראתי קצת ב ZAP וראיתי שיש לו ביקורות רעות על ה GPS וסוללה מתחממת - פתאום נכנס לי פחד שאם אני ארצה להחזיר את המכשיר עוד יגידו לי שזה כאילו טלפון שלי כי זה חדש , ממש פתחתי קופסא חדשה אפילו קו פעיל עוד אין לי הביאו לי טלפון נייד בלי קו ואמרו לי עוד מעט תקבל קו , אם…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אריק1976,

יש לי רכב איסוזו טנדר, אני מקיש את הקוד והקודן לא מגיב, שומע את הצפצוף של המקש כשאני לוחץ עליו אבל אין מתנהג כאילו הקוד שאני מכניס לא תקין התקשרתי לחברת פוינטר (הקודן שלהם) ולא יכלו לעזור לי, אמרו אין שידור, שכן שלי מוסכניק אמר לי יכול להיות שהמצבר חלש וזה משפיע על הקודן, להתניע אני לא יכול בגלל שהקודן לא מקבל את הקוד, התקשרתי למוסך שמטפל בבעיות של קודנים לרכב, אמרו לי 350 שקל רק זה שמגיעים אלי ויכול להיות בין 150 שקל ויותר טיפול בתקלה למרות שהייתי בטוח כמעט ב 100 אחוז שאין קשר למצבר וחשבתי שזה סתם בזבוז זמן, השכן שלי (המוסכניק) הגיע עם הרכב שלו וחיבר קבלים למצבר שלי, והינה הקודן פתאום מקבל את הקוד ואני מצליח להתניע, ולפי מה שקראתי בפורומים באינטרנט, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חבר שלח לי את הסרטון במסנג'ר, הצלחתי לראות 5 שניות לפי שכמעט והקאתי על המקלדת (עד להקטע של "הגלידה"). לא יודע למה אני מפרסם את זה פה, קצת משעמם לי... אזהרה: לא לצפות בזמן שאתם אוכלים או אם יש לכם קיבה ממש ממש רגישה וגם לא ליד האמא http://www.vewgle.com/showthread.php?t=6457&page=1 זה ממשיך לקשר לעמוד השני, תחזרו לעמוד הראשון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 91Superman,

המבחן הזה יותר קל ומהיר מהקודם שפורסם אבל בניגוד להוא הזה על זמן קיבלתי בו ציון מטורף שאני אפרסם מאוחר יותר http://www.hagigim.com/flash/IQTest2.swf

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לא ייאמן תסתכלו בלינק הבא http://www.chaser.com.au/show_story.asp?ID=638&ED=68&CAT=6&NAME=diaz והם עוד באים אליה בטענות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.