כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?
-
נגיד עשיתי פעילות אנאירובית בשביל לחזק שרירים, עד כמה זמן יש לי לאכול את החלבונים? כי אומרים ישר אחרי האימון תאכל חלבונים, אבל לפעמים לא יוצא לאכול ישר אחרי האימון, אז עד כמה זמן יש בשביל לאכול חלבונים?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום זה יום המפגש.. עכשיו 11:35 המפגש מתחיל ב14:00 באיזה שעה אתם מתכוונים להגיע לשם ומתי יגרלו הפרסים ומתי יוכרז הזוכה של תחרות התמונות?? אני מגיעה ככה ב16:00 בערך ולא רוצה לפספס כלום!
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עכשיו שסופסוף ההוטמייל שלי הוא 250 מגה (לעומת 2 מגה מסכנים עד לפני שבועים) אני מנסה להבין מה המגבלה של גודל קובץ שאפשר לצרף למכתב ששולחים מההוטמייל וגודל קובץ מצורף למכתב שמקבלים להוטמייל. קצת קשה להבין את זה בפירסומים שיש להם לתיבה בתשלום , אני בטוח שזה "מתחבא" איפושהו, ואני מקווה שהמיגבלה של מגה היא כבר היסטורייה עם השרות החדש. נ.ב. - אשמח גם לקבל את אותתם נתונים לגבי התיבה של YAHOO. בתודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<צונזר...מצטער, מוגזם מדי.> אחד המטורפים, לדוברי הרוסית אנא פרשו את זה, צחקתי אבל מהתמונות לא מהטקסט
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3671836,00.html האמת, מעצבן שעכשיו במצב הראשוני זה מהסוף להתחלה (ולמה זה לא זוכר אם סימנתי הפוך לדפים אחרים...)
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר שבפרסומת של פלאפון שנשמע כמו סטיבי וונדר BECAUSE I LOVE YOU זה המילים שהצלחתי לקלוט למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459002,00.html בלי להיעזר בטוקבקים, מי מנחש איך אפשר בקלי קלות להגיע לאתר של הבנאדם שמפיץ את זה רק ע"י מידע שניתן בכתבה? | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | V המפגרים נותנים צילום מסך של האתר. רק צריך להקליד בגוגל(בתוך מרכאות) את אחד המשפטים שמופיעים בתמונה ו...הופה! מצאתם את האתר. וכמובן שמשם הדרך אל התוכנה עצמה היא מאד קצרה.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לכם נעליי קרוקס (Crocs)? אני כנראה קונה היום,בצבע כחול\NAVI מה דעתכם על הנעל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם סיום התמיכה ב-Windows 10 באוקטובר הקרוב, ChromeOS Flex מוצע כחלופה חינמית למחשבים שאינם תואמים ל-Windows 11לכתבה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הוא חייב לעשות ת'עבודה הזאת אחרת הוא לא עולה לכיתה יב'... הוא צריך להגיש את זה עד ל- 3/7/05 אז זה ממש דחוף תודה רבה....=) 1) זכרונות- א) מהם "קבוצות" סוגי הזכרונות שאתה מכיר? ב) תן פרוט על 5 סוים מכל קבוצה. 2) המרה מעשרוני לבינארי ולהפך. א) חשב את ערכם של המס' לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון) [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... = (8)(___) = (6)(___) =(4)(___) =(2)(___) = (10)145 = (8)(___) =(6)(___) = (4)(___) =(2)(___) = (10) 255 ב) חשב את ערכם של המספרים לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון). [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... (10)(____) = (2)10010 (10)(____) = (4)3213 (10)(____) = (6)5555 (10)(____) = (8)77752 3) USB א) מהו חיבור USB? ב) אלו חיבורים אתה מכיר ? תן דוגמאות ותרשימים!
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.winterson.com/2005/06/episode-iii-backstroke-of-west.html מישהו לקח DVD של STAR WARS 3 ותרגם אותו לסינית ואחרי זה בחזרה לאנגלית... תראו בתמונות את הכתוביות ותבינו (רשום בשחור בקטן ליד את הטקסט המקורי)
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש את זה בנרות, אבל מעדיף דרך שמישהו כבר ניסה ויודע שהיא עובדת בוודאות (תוכנה או מה שזה לא יהיה), העיקר חינמי... תודה רבה למשיבים !!!!!!!!!!!.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם שני רמקולים והמערכת עצמה של חברת KOSS דגם לא ישן כל כך! כולה היתה אבק אבל מה... הכל פועל!!! חוץ מטייפ אחד! חיברתי לי למחשב בכיף!!! ושומעים בן ****!!!!! מזל? ולא אני לא גר בשכונת עשירים...
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ליפני איזה חודש היתי בקולנוע ותמיד ליפני שהסרט מתחיל יש את הפירסומות של הסרטים שיהיו בקרוב. עכשיו היה שם סרט אחד מצוייר עם איזה סופר מן שבהתחלה הוא מנסה ליבוש את החוגרה על המיכנסיים שלו איזה חצי שעה.. משהו כזה ולא מצאתי בשום מקום את זה... תודה לעוזרים :-*
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן NOKIA 3100 (אחלה של מכשיר) של orange. תמיד איפה ששמים את תמונת ה"טפט", כתוב IL ORANGE ועוד כתובית מסוימת, או משהו כזה (ואי אפשר לשנות את זה). עכשיו למי שמכיר אפשר לשים "לוגו מפעיל" שאז מבטל את מה שכתוב עם ה-IL ORANGE וזה שם תמונה קטנטנה אחרת. ראיתי אצל מישהו שגם יש לו NOKIA 3100 שאין לו את הכתוביות הללו (של ה-IL ORANGE כמובן), ובמקום שבו אמור להיות ה"לוגו המפעיל", אין כלום, פשוט ריק. בדקתי, וראיתי שאפשרות הלוגו המפעיל שלו מופעלת, זאת אומרת שהלוגו המפעיל שלו הוא סתם משהו שקוף שלא רואים. כשביטלתי אצלו את הלוגו המפעיל, הופיעו הכתוביות. אז כבר הייתי בטוח. לא הזדמן לי לשאול אותו איך הוא עשה את זה. אם אין תמונת אייקון קטנה כזאת בפלאפון, אז אין אפשרות להפעיל את ה"ל…
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
סתם למי שלא יכל לחכות , או שבא לו לקרוא קצת ... Download לא יודע עם זה אמיתי אבל ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום מישהו כאן במקרה רואה \ ראה החטא ועונשו בערוץ ביפ? עם קיציס ופרידמן. בכל מקרה, אני מחפש את שיר הפתיח של התוכנית, כל מה שידוע לי עליו הוא זה שהוא להקת רמסטיין, מישהו יכול להגיד לי מה שמו של השיר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לגרסא:3.4.0 build 1145 אם זה לא קשור לפה תעבירו בבקשה תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד איזה שבוע יש לי מבחן שיקסע כמה יחידות אני יעשה במתמטיקה 4 או 5... בכל מקרה אני צריך עזרה בפתירת התרגיל הזה: ישבתי עליו ולא הצלחתי לפתור! תודה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב אחרי כמעט שנתיים שאני משוחרר כבר.. קיבלתי צו ראשון שלי בישביל ראיון השאלה שלי היא כזאת.. אם אין לי לא מדים לא נעליים וביכלל אין לי שום דבר שקשור לצבא אפשרי להגיע על אזרחי?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-