כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אז זה היה נראה כך: http://video.stumbleupon.com/#p=chydbi48n6
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני בינתיים על 673 MPH, אני אעדכן אם יהיה יותר. איך שכחתי את הלינק?! http://www.snelspelen.nl/Billen%20slaan.php
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי רמקולים בבאג ,ובסוף התאכזבתי מהם והחזרתי אותם כעבור יומיים ודרשתי את הכספי בחזרה? עכשיו לחנות יש שלט שמגדיר את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם כתוב שהם נותנים רק זיכוי. עכשיו השאלה שלי היא ,האם לפי החוק,אני יכול לדרוש מהם החזר כספי בחזרה ? * הרמקולים כבר החוזרו אליהם והמוכר קיבל אותם, אבל לא לקחתי ממנו זיכוי ,אלא קבלה שהוא חתם עליה שהמוצר הוחזר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים בערוץ דוקו רצה לה פרסומת לתוכנית על הסמים עם אושרת קוטלר... עכשיו ברקע יש טראק פסיכודאלי כזה שמאוד אהבתי יש למישהו מושג מה שם המלא של הטראק?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב נתחיל מזה שלא ידעתי כ"כ לאיזה פורום לשייך את השאלה אז החלטתי לשים בכללי גם בגלל שאחוזי החשיפה יהיו גבוהים יותר. ולעניינינו: אני מחפש מתאם משקע של מצת ברכב לתקע סטנדרטי(220V) שקיים בכל בית בישראל אם קיים כזה בכלל ואם כן היכן ניתן להשיג? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]הכניסה חובה..![/glow] [glow=red,2,300]www.RadioXvoom.com[/glow] [glow=red,2,300]אתמול חגג 3 שנים..![/glow]
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי מספר שאלות אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליהן: א. מה המודעות של הורים ברחבי העולם (ארה"ב, אירופה, אוסטרליה וכו') לסכנות של התכתבויות בתוכנות IM (מסנג'ר, אי.סי.קיו וכו') ? ועד כמה הם מודאגים מכך ? האם הם מוכנים להפר את הפרטיות של הילד? ב. האם הם טורחים להתקין תוכנות פיקוח ועיקוב אחרי ילדיהם ? ג. מה היעילות של התוכנות האלו ? (מלבד תוכנות שחוסמות ומתריעות על שימוש באתרי סקס וכו') למשל בהתכתבויות. ד. מה יכולות הסינון של תוכנות כאלה, למשל כשהילד מתכתב עם זר האם הורה יכול לראות זאת בזמן אמת או בדיעבד ? והאם הוא צריך לעבור על כל ההתכתבות של הילד עם הזר ? או שהוא מקבל רק את החלק החשוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברים; האם מישהו יודע היכן אפשר בארץ....ובעיקר במרכז (ת"א וסביבתה) ובדרום (ב"ש) לקנות ספריי אומנות, כגון הספר הנ"ל של האמנית הצרפתייה ויקטוריה פראנסס: http://www.transgalaxis.de/pics/artikel/nor_frances_angelwings_gross.jpg תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן!!! נשרף לי הכרטיס מסך והחלפתי לחדש..(היה 5200 עכשיו 5500,כן כן ישן אבל מה לעשות זה מה שאני צריך..) מה אפשר לעשות עם הישן חוץ מלהוציא את הגוף קירור?!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אוהב תתוכנית אבל לעזזל שערוץ 10 ילחם ברצינות בממוסחר נולד אין לי מה לראות בטלוויזה לפחות יש לי משחקי ווידיאו לסיים ואינטרנט אבל לזה ידרדרנו? ספורט בתשלום תוכניות אולטרה ממוסחרות ו-שידורים חוזרים בפריים טיים :pissed: ואל תגידו כבלים \לווין יש לי כבלים והשידורים חוזרים שם עוברים כל טעם טוב כמה פעמים אני יכול לצפות באותו פרק של חוזרים לתחתית כבר 200 שנה אותם פרקים בלופ :pissed:
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שמעו, לפני כמה ימים פתחתי פה ת'ארד על החנות BIGPC הנה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284254.0 ---------------------- ביום ראשון התיקשרתי ל IQPC (לאחר שהזמנתי מהם את 1950XT של HIS ביום חמישי) ושאלתי אותם משהו לגבי האחריות ואחרי זה שאלתי אותו אם יש סיכוי שהוא יהיה מוכן באותו יום, הוא ענה שלא והוא אמר שמחר יהיה את זה (יום שני)... למחורת היתקשרתי ושאלתי באיזה שעה זה יהיה מוכן אז הם אמרו שזה מתעכב ושזה יהיה רק מחר (יופ שלישי)... ביום שזה כבר היה אמור להגיע וגם ביום שנגמרו 4 ימי העבודה היתקשרתי אליהם שוב ושאלתי באיזה שעה יהיה אפשר לקחת את המוצר והם ענו שיש בעיה עם המלאיי של הכרטיס וכנראה שהם לא יוכלו להשיג אותו בזמן הקרוב. אחרי שכבר היית מבעוס וזה אמרתי אולי א…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
כאילו באמת! אני כולי יושב משועמם פתאום אמרתי בו ננסה אולי נאי ימצא משו מעניין ואני מגלה שהאתר לא קיים! ממש לא הייתי מאמין שכתובת כזאת לא קיימת בעיקר אחרי שאומרים שכבר חשבו על הכל
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אני חיפשתי במדור של מפרטים למחשבים באתר שלכם ולא מצאתי מאיזה חנות אתם משתמשים? הנה המדור http://hwzone.co.il/specslist/index.php
-
- 1 תגובה
- 9.1k צפיות
-
-
כנראה נעה השתגעו והחליטו לפרסם את קוד המקור של האתר לכל החופץ בו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מתגייס ב אוגוסט אין לי מושג למה אין לי מושג גם מה הפרופיל. אפשר לדעת לפי החודש?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מעבד מאינטל דרך בן-דוד שלי שהוא עובד אינטל במחיר מוזל ובלי דמי משלוח. Ups התקשרו מקודם ועכשיו הם רוצים עוד 500 שקל על כל מיני מיסים... מע"מ אמור לצאת איזה 60 שקל ואני זוכר שאין מכס על חלקי מחשב, אז איך זה הגיוני?? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מצאתי בחורה בת 19 בערך שהיא גיימרית ותיקה. היא מתעניינת ב- PS3, סיימה את כל ה-GTAים (כולל סאן אנדראס, והיא יודעת שהוא כבר ישן ושעוד מעט יוצא GTA4), אוהבת מאוד את סדרת היטמן ומשחקת כרגע ב- blood money, והיא סיימה כבר את כל שלושת המשחקים הקודמים בסדרה. היא אוהבת מאוד משחקי פעולה מגוף שלישי כמו סדרת טומב ריידר (והיא מכירה את לג'נד ו- anniversary) ואני חושב שהיא אוהבת גם את סדרת splinter cell. היא יודעת גם שיצא c&c3, והיא מספרת שידידים שלה לא מפסיקים לשחק (היא לא סיפרה לי במה עדיין). חוץ ממשחקים, היא מבינה בכרטיסי מסך (היא חולה על זה!) והיא יודעת להרכיב מחשב מבחינת פיזית וגם להרכיב קונפיגורציות (הצעות מחיר). היא אומרת שמשחקי מחשב אינם לילדים! איזה יופי! בפגישה השנייה …
-
- 92 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני עברתי למכללה תכני ב''ש.... בקיצור אני גר בקרית גת ואני צריך לדעת באיזה שעה מגיעה אוטובוס אבל אני לא מוצא שום אתר שמראה לי למישהו יש?כזה אתר שמראה לאן קווים נוסעים או משהו כזה.... (קרית גת>ב''ש)
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זוכרים תתוכניות "הכוח" הייתי אצל תמי גולדשטיין שזכתה מקום שני,פרטים בפנים... בכל מקרה הייתי אצלה כולי מלא ציפיה שתדע את עברי ואולי את עתידי ומי אני ומה אני בכל מקרה היא לא הסכימה להגיד דבר אחד עלי וכמה דברים בודדים שהיא אמרה היו ממש לא קשורים למציאות אמרתי לה "אז איך בתוכנית הכוח ידעת הכל על בן אדם אפילו ע"י מבט של תמונה בלבד אז היא התחילה להלחץ ולצאת עלי שאני בא כדי לשחק משחקים והייתי ממש רציני איתה לא באתי לשום מטרה משחק היא אומרת לי "אני יכולה רק לטפל בך וזה יקח 3 שנים טיפול של היילינג (פגישה 500 שקל) אבל להגיד לך משהו על עצמץ אני לא יגיד לך כי אתה כבר מכיר אותך" בכל מקרה שמעתי על עוד אנשים שהיו אצלה וממש ממש התאכזבו גם אצל תמי יערי שזכתה מקום שני שהן אומרות דברים שבכל…
-
- 9 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן לא מזמן יצא לי שלא במכוון לשמוע תוכנית רדיו של שמעון פרנס(מכונה גם הג'ינג'י) והוא השמיע מוזיקה ספרדית יפהפייה אבל לא עקבתי אחר השמות.. זהו לא ת'רד לזיהוי.. אני מבקש המלצות למוזיקה ספרדית לא של זמר ספציפי או משהו סתם מוזיקה.. לא של קרלוס סנטנה(כי כבר יש לי)ולא בסגנון הקטנטנות (כי אני אשבור תמחשב)
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי שני HDD אחד SATA והשני IDE על ה IDE נמצא גם DVD מה שמוזר שאם אני פותח קבצים דחוסים בגודל 700 מגה זה נפתח ב17 שניות מ SATA TO IDE אבל זה ההפוך זה עולה ל 40 ואפילו 50 שניות מישהו יודע למז ה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-