כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות מארז מפרספקס הפרספקס הוא בעצם מחזיק את כל המחשב שיהיה יציב וחזק ויעמוד תחת עומס המשקל הכבד ואני לא רוצה ממש שיראו את כל התוכן של המארז את החוטים בצדדים וכל המאוררים המאולתרים שם והחיתוכים שיוצאים לפעמים עקומים בפרספקס.. עכשיו אני רוצה לכסות את כל המארז בשכבות של מתכת על הפרספקס אבל אין לי מושג איזה מתכת כדאי לי לשים? אני מעדיף שיהיה יותר קל לחתוך אותה מאשר כמו שיש במארזים , שאני יתעסק פחות בכל החיתוכים וכל זה.. אז אני לא כל כך מבין במתכות אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור את סוג המתכת שמתאימה בשביל זה.. יש לכם הצעות? ועוד משהו.. האם כדאי גם לעשות שכבה בתוך המארז להארקה או שזה בסדר ולא צריך? הלוח אם יכול להתחבר רק לפרספקס וזה לא יהרוס את הרכיבים? תודה ל…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הגיע הזמן למלא את האימיול לקראת יום כיפור המלצות לסדרות מלבד המובנות מאליהן (prison break, lost,24,heroes...) וסרטים כמובן יאללה שפכו...
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היום זפזפתי בערוצים וראיתי איזה שאלה באיזה ערוץ (למצוא מילה מכמה אותיות) והפרס הוא 1200 שקל, לא מעט. רציתי לדעת איך הולך החוקים שמה כי בטוח יש קץ...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=19252
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.snotr.com/video/297 לא נעים... רק איך זה קרה לא הבנתי מה כל המדינה הורידה תמים בשרותים ביחד?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה יש אצלנו מלא הפסקות חשמל , בפורום מדברים על זה שהמחשב יכול להתקלקל מזה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את הנזק למחשב מההפסקות. במיוחד בחורף כשיש סערות וברקים.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היום תכננתי לקנות ראוטר.. צלצלתי לכמה חנויות באשדוד, רציתי לקנות במקום לא לזמין, לרוב לא היה או אמרו שאפשר להזמין וזה יהיה תוך כמה ימים והמחיר יהיה 300+ ולא 250.. כעיקרון אני יודע שחנות מומלצת בפורום היא IQPC שהיא באשדוד.. (ומשם קניתי את המחשב) ואני מניח שהיא מחזיקה ראוטרים במלאי אבל היא די רחוקה לי ממש מחוץ לעיר.. הלכתי למרכז כלניות, יש שם 3 חנויות מחשבים, אחת מהם היא ג'נרלס קומפיוטרס.. כבר קניתי מהם פעם גיים פאד שלא הצלחתי להשיג, בסוף הזמנתי מהאינטרנט והגיע לא נכון.. חיפשתי חנות שיש להם את מה שאני מחפש והיה להם את הגיים פאד האלחוטי הזה והוא עלה קצת פחות ממה שתכננתי לשלם מלכתחילה.. את הראוטר היה להם במלאי, שילמתי לקחתי הלכתי בלי יותר מדי סיבוכים.. נחמד שיש מקום שמחזי…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מישה יודע לספר לי משהו על אחד מאלה? (של מי הסיכות האלה...):
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש המון זמן כבר את סרטון הקדמה של הסרט הזה להורדה למחשב. מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור? תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. אני בכיתה י'ב השנה אבל אין לי עם מי לדבר בבית הספר שלי בכלל,וזה גם מפני שהבית ספר שלי קטן ומשעמם נורא ואין לי ממש עם מי לדבר כי רוב הבנים הם ממש לא הסגנון שלי והבנות גם. הממ אז זהו שאני לא יודע ממש מה לעשות. חוץ מזה יש מישהי חמודה לפחות שיש בכיתה שאפשר לדבר איתה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב , אני וחברים רוצים לסוע החודש לקוסטה ברווה למלון שממוקם בסנטה סוזנה , השאלה היא האם האיזור מתאים לצעירים? הם יש שם צעירים אחרים והאם יש שם מועדוני לילה ופאבים? הבנתי שיש אזור שנקרא טוסה דל מאר וששם יש מסיבות , מה המרחק (עלות נסיעה?). אני אשמח לקבל כמה שיותר מידע , תודה רבה חברים
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9e8mh2cUlbs מדהים. פשוט מדהים. אפילו השופטים התחילו לבכות. למה אצלנו יש רק אידיוטים משתמטים?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עזבו את כל מה שאומרים על אפקט החממה והתחממות כדור הארץ... בתכלס זה רק אני או שהקיץ השנה עוד יותר חם משנה שעברה ? הלחות פשוט מטורפת ! הייתי באיילת לפני שבוע וגם שם חם בטרוף ומזיעים כמו חמורים,לאורך כל שעות היום הייתה שם רוח חמה וחזקה. כבר אין לי כוח לצאת בימי שישי לבלות בגלל כל החום כשאני יודע שאני הולך להזיע שתי דקות אחרי שאני יוצא מהבית... מה מהבית ? מהמקלחת יוצאים וכבר מזיעים ! אני מתגעגע כבר לחורף, תמיד אהבתי יותר את החורף .... מה גם שהחורף אצלנו זה קיץ בלי לחות וכמה ימי גשם נחמדים. הרבה יותר קשה לברוח מהחום מאשר קור שפשוט נעטפים בעוד שכבת בגד. מי בא איתי לאיזה חופשת סקי ?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם סיקור סרטים כמו האתרים שלמעלה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המענק נכנס והגיע הזמן להתחיל ללמוד נהיגה. יש לי מספר שאלות: א. כמה שיעורים לפחות אני חייב לקחת על פי חוק? ב. כמה עולה בממוצע שיעור? ג. יש חוקים חדשים בנוגע לנהגים חדשים שאמורים להיכנס בחודשים בקרובים?
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי הזעת יתר בכפות הידיים ובבית השחי ונמאס לי מזה, עיינתי בפתרונות ברשת וראיתי שאפשר לעשות ניתוח. אבל ראיתי שיש גם אנשים שבגלל הניתוח יש להם זיעה מפצה בחלקים אחרים בגוף ולכן אני לא יודע אם כדאי לעשות את הניתוח... יש פה מישהו שעשה את הניתוח או מכיר מישהו שעשה ויכול לספר רשמים ואם כדאי לעשות?
-
- 36 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. ומה זה אומר עלי? אפשר לדעת מה הקבה שלי לפי זה? כי שמעתי שאם שולחים את זה אז כנראה שהקבה גבוהה. למרות שאני מטיל ספק.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תקציר לאחד מספרי הארי פוטר הראשונים.. harry potter and the chamber of secret harry potter and the presoner of azkaban harry potter and the goblet of fire תנו מה שיש..! אם יש לכם לספרים החדשים יותר אז תתנו גם בבקשה! תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אח שלי חזר היום מהביצפר[כיתה ז'] עם שיעורי בית שניסיתי קצת ולא הצלחתי לפתור חשבתי שהגאונים פה בטח יצליחו... אז ככה יש את המספרים מ1-9 כלומר: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 ואפשר להשתמש בכל מספר פעם אחת בשביל ליצור תרגיל חיבור שיהיה נכון לדוגמא: _ _ _ _ _ _ + _____ _ _ _ אם זה לא מובן תבקשו ואני אסביר. באופן עקרוני צריך לשבץ כל מספר במקום כלשהו בשביל שהתשובה תהיה נכונה והכי חשוב בכל מספר אפשר להשתמש רק פעם אחת ! תודה מראש אם מישהו יצליח
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, בקשה מטומטמת למדי E V K K Y Y D P L L N R R A A A A A זה האותיות שיש לי, אני אודה לכם אם מישהו יבנה מהם כינוי נחמד, אני יושב על זה כבר 15 דקות ולא מצליח לחשוב על כלום ><''' [אפשר גם 2-3 מילים] תודה!
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .
-
- 29 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני ממש מכור לשוקולדים וכל סוגי הסוכרים , אפילו בשתייה (נס , תה או כל דבר אחר) אני שם 7-8 כפיות סוכר , אני משתגע מתי שזה נהיה קשור למשהו מתוק , איך אני נגמל מזה ? האם יש שיטות או תרופות להגמל ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כיסא מנהלים כזה- יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה... ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה? תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-