כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים לרשום את זה אז אני רושם פה אם זה לא מתאים להעביר .... ככה אני רוצה לקנות דרמל וביררתי קצת והבנתי שלא שווה לקנות דרמל מזויף של וולף ועדיף ללכת על זה של החברה המקורית "דרמל" עכשיו אני ממש לא יודע מה המחירים ואני רוצה להשתתף במכרז להוציא אותו אז אני רוצה לדעת מה מחיר השוק ומה המחירים בערך מדובר על הדרמל http://ledico.com/tools/?pid=38&did=63 מולטיפרו 395. הצעות הערות הארות בנוגע למחיר \מקום לקנות אותו יתקבלו בברכה. בתודה מראש.
-
טוב אז יש לי מספר שאלות בקשר ליבואנים: 1) מה זאת אומרת אחריות יבואן? לדוגמא בחנות פנ** אורמים שהאחריות על המוצרים היא אחריות יבואן. אבל הם היבואן??? ??? 2) האם בכל החנויות האחריות היא אחריות יבואן? 3) אם יש מספר חנויות שמיבאות מוצרים של חברה מסויימת אז אחריות של איזה מהיבואנים מקבלים? 4) מי היבואן של מוצרי לוג'יטק בארץ? (לא נראה לי שאלה כלנית, כי יש להם רק 4 מוצרים שלהם- עפ"י האתר שלהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני כבר לא חדש בפורום ולא מצאתי מקום אחר לשאול (אם אני עיוור אז סלחו לי) ורציתי לדעת איך אני שם תמונה בחתימה שיראו אותה? ואיך אני מוסיף מפרט ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
פירקתי היום שני מחשבים...כמה שאלות עליהם. פנטיום 2 תמיד הגיע בתור כרטיס הרחבה? די הייתי בשוק עליו. היו על הלוח שלו 4 סוויצ'ים של און אוף ממוספרים, זה לחריצי הרחבה? משהו מהכרטיסים שהעלתי יכול להועיל אי פעם? ספק די ישן של kme יכול לעזור לפחות בבדיקות למערכות? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו אני בכיתה י'. והייתה לי רק בגרות אחת בערבית [הציון הכללי שלי היה 94 ] ויש לי כמה שאלות בקשר לבגרויות\ תעודת בגרות. 1)בתעודת בגרות כתובים ציונים או רק המקצועות? 2)האם יש מקצועות שמשפיעים יותר ממקצועות אחרים? [מתמטיקה, אנגלית, לשון וכו'] 3)אם אני יקבל בבגרות בלשון 60, האם זה יגביל אותי בדברים שונים כמו להתקבל לעבודות, אוניברסיטה וכו'? 4)ולאנשים שעובדים \ עבדו \למדו [סתם בשביל ידע כללי]בתחום ההייטק וכו' האם שהלכתם ללמוד\ לעבוד ביקשו ממכם לדעת אם יש לכם תעודת בגרות או שגם ביקשו לראות \ ממוצע וכו'? 5)איזה דרישות בערך צריך כדי ללמוד תחום בנושא מחשבים [טכנאי מחשבים, תכנות וכו'] באוניברסיטה? [4 אנגלית 4 מתמטיקה וכו'] 6)האם מספר היחידות הכללי של התעו…
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני תלמיד בכיתה י"א, הלומד במסגרת חמש יחידות לימוד במתימטיקה. אנחנו לומדים 8 שעות בשבוע(+עוד שעה שהמורה הוסיפה לנו). שמתי לב שאני "מבזבז" הרבה מהזמן הפנוי שלי בלימודי המתימטיקה, בהשוואה לתלמידי ה-4 יחידות שנראה כאילו הם פשוט נהנים מהחיים... 6 שעות שבועיות, בקושי מקבלים שיעורי בית ומקבלים ציונים די טובים במבחנים. אני בטוח ב-100% שאם אני ארד ל-4 יח"ל אני אצטיין במבחנים ללא מאמץ מיוחד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, ואני מבקש שרק אנשים עם נסיון של כמה שנים מעליי יענו ברצינות. האם השארות ב-5 יחידות במתימטיקה תעזור לי משמעותית על תלמיד של 4 יח"ל להתקבל למשהו באוניברסיטה או בכל דבר אחר המצריך תעודת בגרות, או שהדבר תלוי בציוניי. נניח ואני אקבל בבגרות[מקרה הגרוע ביותר] 85 …
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה הוא היה גר בצ'כיה עכשיו אמא שלי רצתה להוציא אזרחות צ'כית בשביל להוציא דרכון צ'כי (היא חושב שיותר בטוח להסתובב בעולם עם דרכון לא ישראלי) אבל אין לה מושג איך לעשות את זה... איך ועשים את זה?? לאן פונים?? מקוה לקבל תשובה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הזמנתי טיסה לחודש הבא מתל אביב ללוטון(אנגליה) ויש לי כמה שאלות. מה צריך להביא איתי לשדה מלבד הדרכון שלי? ההזמנה הרי נעשת באינטרנט ולא מקבלים כרטיסים או כול דבר אחר. כשנוחתים בלוטון הבנתי שהדרך הטובה והזולה ביותר היא להשתמש בקווי האוטובוס של איזי ג'ט(שעוצרים גם בתחנה שקרובה מאוד למלון שלי). למי שיש ניסיון עם הקווים האלה האם כדאי להזמין כרטיס מראש או שאין בעיה לנחות ולתפוס אוטובוס? אני נוחת בערך ב12 בלילה. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה אני כרגע בן 15 וחצי גובה 169.. אבא שלי 174 ואמא שלי 160.. בעקרון אני די לחוץ מהגובה שלי למרות שעשו לי בדיקת עצמות וכל הרופאים שראו את זה אמרו שיש לי גיל עצמות קטן באיזה שנה וחצי מהגיל האמיתי (לא זוכר בדיוק כמה אבל מעל שנה בטוח) ושאני בכיף יעבור את אבא שלי.. רציתי לשאול כמה דברים - ריצה על אספלט\מדרכה יכולה להזיק לגדילה? ישיבה ממושכת על המחשב יכולה להזיק לגדילה? (החשש שלי הוא שאני לא יושב בריא וגם יש לי לפעמים כאבי גב.. ובגלל זה אני רוצה למצוא ספורט חוץ מהגלישה שאני יוכל לעשות באופן יומי כדי לשפר את המצב ולא לשבת הרבה מול המסך... עד כמה יכולה להשפיע הישיבה הממושכת מול המחשב על הגדילה זה יכול להיות משמעותי?) עכשיו ככה, אני יודע שאבא שלי בגילי היה יותר נמוך ממה שאני …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שבוע הבא, ביום חמישי (ה22 לחודש) אני עתיד להתגייס לצבא.. עד כמה שהבנתי אני מיועד לאלקטרוניקה (מילאתי מנילה בה הייתי אמור לדרג שלוש חילות ודרגתי תקשוב/אוויר/חימוש). כרגע אני עדיין לא יודע לאן אני הולך, לפי לשכת הגיוס אני אראה קצין מיון ביום הגיוס לקביעת החיל וקצין מיון בסוף הטירונות על מנת להשתבץ לקורס המתאים.. יש לכם עצות כדי להגיע לקורסים מעניינים או לפחות שמות הקורסים/מקומות שנחשבים יותר? אני מעוניין לשרת בבסיס סגור, ולא לעשות יומיות.. יש לי קב"א 56 דפ"ר 90 ופרופיל 64. (עד השבוע הייתי בטוח שאני יוכל להעלות פרופיל ולהגשים חלום ולהתגייס לקרבי אבל הברכיים מונעות זאת ממני) הבעיה העיקרית היא שאמנם אני טוב באלקטרוניקה ומחשבים.. אבל אני לא אוהב את התחום הזה.. ואני מ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ביום חמישי המתקרב אני אמור להתגייס. http://community.walla.co.il/?w=/503/1272/10209960 כאן מופיע פירוט של הגיוסים בתאריכים השונים. כבן יחיד רשום שביום חמישי אני מתגייס כמ"כ.. אז השאלה שלי אם זה במאה אחוז? או שישנה אפשרות שאני אקבל תפקיד אחר? ואם זה סופי, אז אני מבקש קצת מידע.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. מאיזה גיל אפשר לפתוח חשבון? 2. אפשר לקבל כרטיס אשראי אם פותחים חשבון? האם גם לזה יש גיל מינימלי מסוים? כמה שאלות סתם להתענינות 1. כשמפקידים כסף לחשבון בנק , מקבלים אחוזים לפי מה שהבנתי , איך זה הולך בדיוק , כמה אחוזים לאיזה סכומים , ואיפה אפשר לברר את זה? האם בכל בנק זה משתנה? מצטער על כל השאלות האלו , אבל תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לפתוח כרטיס אשראי MY,אוקי אז ככה כמה עמלה לוקחים? צריך חשבון בנק נכון? וזה כול מה שעולה לי בראש בנתיים.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
תראו אני בעל רקע קצת בתחום הרשתות והאינטרנט מתעסוקה בצבא בדברים האלה. אני כרגע רוצה ללמוד ccna ו-mcitp אבל המטרה שלי היא ללמוד את זה בתור מקצוע זמני ואז ללמוד יותר רציני לתואר כלשהו. השאלה שלי האם לימוד של ccna לבד יוכל לפתוח לי דלתות לעבודות יחסית טובות או שעם ccna לבד יהיה לי מאוד קשה למצוא עבודות בתחום ועדיף לעשות את שני הקורסים ביחד?
-
- 18 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני אמור לקבל סכום כסף במהלך השבוע והחלטתי לקנות מסוק על שלט, ראיתי שיש כאן לא מעט אנשים שמבינים בנושא אז החלטתי לשאול כאן כמה דברים. אז ככה: אין לי שום ניסיון קודם בהטסת מסוקים אבל יש לי חוש טכני לא רע והרבה סבלנות, התקציב הוא 1300 כולל כל מה שצריך... חשבתי לקנות את הESKY Honey Bee, יש משהו עדיף בתקציב הזה? קראתי ויש לי קצת הבנה, אבל לא הבנתי מה זה סרוו וג'ירו? מה ההבדל בין בראש לבראשלס? ביחד עם המסוק חשבתי לקנות סוללה נוספת, כבל לסימולטור וצלב אימונים - יש עוד משהו שכדאי לקנות? יש חלקים שבוודאות יהרסו לי תוך כדי הלמידה וכדאי לי לקנות חלפים מראש? במידה ומשהו יתקלקל ואני אצטרך להחליף אותו, יש כלים מיוחדים או שניתן להשתמש בכלים שיש בכל בית מצוי? הסוללה המקורית היא …
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סתם רוצה לדעת , אם מישהו פה היה בניצנים ואם כבר באחת מממסיבות הקלאב שהיו (היו שניים עד כה) או מתכוון ללכת לאחת משני המסיבות שיהיו ? ואפילו אם לא הייתם בקלאב אלא במשהו אחר ספרו גם . וכמו כן , למי שהיה , שיספר אם הוא נהנה וכל זה . בתודה .
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הי , שוב פעם אני מזהיר , שמי שלא ראה את הסרט , שלא ימשיך לקרוא , זה יהרוס לו :\ טוב , קודם אני חייב להודות שממש הופתעתי , אז אין מפלצות , וזה הכל המצאה , אבל לא הבנתי למה בעצם הם עשו את זה , זקני הכפר. כאילו , היה איזה קטע , שכל אחד סיפר על איזה מישהו שמת במשפחה שלו או נרצח חבר שלי אומר שהם רצחו אותם , אז הם החליטו לברוח ולהתחבא איפה שהם נמצאים , בכפר הזה. ומישהו אחר הבין שהם פשוט לא רצו לחיות בעיר , בגלל הרציחות והבלאגן הזה , אז הם כביכול התחילו חיים בכפר הזה. יש הסבר? משהו נוסף , שאייוי מגיעה מחוץ ליערות , כדי לקחת תרופות , יש את השוטר ההוא בג'יפ שעוזר לה , הוא מגיע לתחנה כדי לקחת את התרופות , ואז השוטר השני שהיה בתחנה , אמר לו לא לדבר עם אף אחד שליד הגדר וכל …
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש לי כמה אפשרויות עבודה . 1. לעבוד בחנות של לחם ולקבל 22 שקל לשעה ולעבוד בין 6 ל8 שעות ביום . 2. לעבוד מ7 בבוקר עד 8 בערב בחניון ולגבות די כניסה מאנשים שרוצים לחנות בחניון ואני יקבל 20 שקל לשעה . יכול להיות מיום ראשון אני מתחיל לעבוד בחנות של לחם . ורק משבוע הבא תיהיה העבודה של החניון . אבל מה נראה לכם שיותר טוב לשבת יום שלם מבלי לזוז מהכיסא ולקחת כסף מאנשים . או לעבוד עבודה רגילה . מישהו התנסה לאחת העבודות האלה ? אז מה אתם חושבים שעדיף ?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול כמה שאלות... 1 ) לפי מה נמדד הפרופיל של האדם בצבא ? אמרו לי שלפי בדיקות רפואיות, ולפי כמה תרגילים כמו מתח וריצה על הליכון... זה נכון ? וכמה סוגי תרגילים יש , ומהם ? ולמשל במתח, מה התוצאה שאני צריך להגיע כדי לקבל את הניקוד הכי גבוה? ומה לגבי ריצה, ושאר הדברים? 2) כמה משקפיים ואפילפסיה ( =מחלת הנפילה) מורידים מהפרופיל ? 3) אם אני רוצה להתקבל לקרבי (בואו נגיד שיש לי רק משקפיים ולא גורמים אחרים שמורידים מהפרופיל) , מה הפרופיל הכי נמוך שאפשר להתקבל לקרבי ? 4) עוד שאלה מאוד חשובה: כל היחידות הקרביות דורשות שתעבור פרופיל מסויים,ואז אתה יכול להתקבל לאיזו יחידה קרבית שאתה רוצה , או שכל אחת מציבה פרופיל משלה כדי להתקבל? (למשל שסיירת מטכ"ל תרצה 97 בפרופיל…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אני כבר מודיע כי ההודעה הזאתי ארוכה(קצת), אבל ישנן כמה שאלות שאני רוצה לדעת כבר כמה זמן, מכיוון שיש פה קובצה גדולה, די גדולה, של אנשים מגיל 18+, חיילים, וכו'.., רציתי לדעת כמה דברים, אח שלי אחרי בית ספר הלך לאוניברסיטה ל3 שנים והוציא תאור ראשון, הוא היה במסגרת העתודה (אם ככה רשומים), אחר כך הוא הלך לקורס קציינים, אגב היום היה טקס סיום, הוא קיבל סיכת נ.מ, נראה לי קוראים לזה ככה, ועכשיו הוא נראה לי הולך לעוד שלושה חודשים של השלמה או לא יודע מה קורה שם.. בקיצור, אני גם מעוניין להוציא תאור כבר בגיל 21, ואחר כך לעבור קורס קציינים, למרות שזה רחוק ממני קצת, אני רוצה להתעניין בדבר ולדעת איזה דברים כרוכים בכך. אני מודע לכך שהולכים לעתודה אז חייבים לחתום קבע, ובסופו של…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-