עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by coben,

יש שירות שנותן את זה (שעדיין פועל)?

2. Started by OmriF,

שלום לכולם! מחר נגמרת התחרות, "המגפה הכתומה", מי שהפסיד או לא יודע על מה מדובר שיכנס: www.magefa.drix.co.il *תזכורת: התחרות כוללת בתוכה אפשרות לזכות בנגן IPod Nano חדש, דק, וקל במיוחד (43 גרם! ) יש עוד פרסים שווים בין המשתתפים! אז כנסו עכשיו: http://magefa.drix.co.il

3. Started by BetZeFer,

זה אומר שהחוי שלהם לא עומד מגיל מסוים? חחח לא לנעול

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. :'( איך אפשר לדעת? באתר של משרד החינוך יש המון זמנים. אני ניגש ללשון ב' במקיף ח' אשדוד.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. אני פותח אתר סאות'פארק חדש www.southpark4u.cjb.net בינתיים יש את העיצוב מוכן ועוד כמה פינות. אני צריך צוות של אנשים שאוהבים סאות'פארק וחושבים שהם יכולים לעזור לי בבנייה ובעידכון האתר - כתיבת פינות, חדשות , העלאת קבצים וכו'... מי שמעוניין שיפנה אליי באי סי קיו: 154095782

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by MOFRA,

משהוא יודע מתי עתודאים של "עתידים" אמורים לקבל מחשב נייד ואיזה(או לפחות איזה היה שנה שעברה)

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by kawaii,

כן כן, זה עוד אחד מהת'רדים שהופכים את HWZONE לHOMEWORK ZONE, אבל שיהיה. ******* קליע שמסתו 5 גרם פוגע אופקית בגוף שמסתו 2ק"ג המונח על משטח אופקי. הגוף(עם הקליע בתוכו) מחליק מרחק של 20ס"מ על המשטח עד עצירתו. מקדם החיכוך של המשטח הוא 0.3. בהנחה שהגוף החל לנוע רק לאחר שהקליע שנתקע בו נעצר, מה הייתה מהירותו של הקליע לפני הפגיעה? ******* כן, זה. אמור להיות משהו עם שימור תנע ושטויות, ואני בטיפשותי לא ממש הקשבתי בשיעור.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. יש סיכוי שחיים רמון יכנס לכלא אם יורשע?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  9. אז ככה: אני משוטט לי ברחבי האינטרנט ופתאום מגיעה אלי שיחה אנונימית ממישהו עכשיו הסתבר לי שהוא הומו (ושתבינו אין לי שום דבר נגד הומוהים!!!) בדיוק הייתי עם ידידה שלי אז החלטנו שאני אשחק אותה ונפתח את זה אני מבטיח שאני אעדכן כשיהיו התפתחויות מצחיקות נ.ב אני לא הומו!!! (ושוב אין לי בעיות עם הומוהים להפך) 168946809 (8:19 PM) : היי JAMOOS GADOL (8:19 PM) : שלום שלום מי זה? OrgaZma (8:20 PM) : גיא מאיפה אתה? JAMOOS GADOL (8:20 PM) : חיפה איך הגעת אלי??? OrgaZma (8:20 PM) : חפשתי בנים מחוברים JAMOOS GADOL (8:21 PM) : למה? OrgaZma (8:21 PM) : סתם.. בן כמה JAMOOS GADOL (8:22 PM) : 15 OrgaZma (8:22 PM) : מאיפה? JAMOOS GADOL (8:22 PM) : חיפה OrgaZma (8:22 PM) : טוב Orga…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. איזה אתר טוב ואמין הכי חשוב יש מחול שממנו אפשר להזמין רכיבים לארץ?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  11. אהלן לכולם לצערי פספתי את מועד ההרשמה, ואני מאוד רוצה להשתתף במרוץ. אם יש מישהו מאזור המרכז שמוכר את ערכת ההשתתפות, אשמח אם תיצרו איתי קשר! תודה רבה, יואב

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by SHOOTER8,

אפשר ב-36 תשלומים, רוצו לקנות http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22661745&type=2

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  13. אני מחפש משהו כזה רק בישראל.. יש שירות כזה (כמו paypal) ישראלי מאובטח? או אפילו סתם סרטיפיקט SSL ישראלי? אם לא ישראלי, אז איזה חברות נחשבות לטובות בתחום ה-SSL הפשוט ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Guy King,

אני טס ללונדון בחופשת פסח, ואני אהיה שם ביו היתר ב-23.4, יום שישי, "Good Friday". אם מישהו יודע, מה קורה בלונדון ביום הזה? המוזיאונים והתיאטראות יהיו סגורים? יש אירועים מיוחדים כלשהם ביום הזה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by mei,

ברשותי השאלה המצורפת הבאה... אשמח אם תוכלו לצרף פתרון מפורט כי לא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי בשאלה הזו + דרך פתרון? תודה אנשים ! (ובמיוחד תודה ל- MR_K שמקדיש את מיטב זמנו ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  16. אני פשוט הצטרפתי לזה ואני עונה להם בכל פעם בטלפון על סקרים,השאלה אם הם רמאים או משהו? מישהו מכיר או שמע על זה? תודה

17. Started by lev-27,

אם הייתה לכם הזדמנות לרכוש דירה בגודל סביר 2 חדרים 65 מ"ר מרוהטת ומשופצת עם אזעקה במחיר מאוד מפתה שהיה גורם לדפני ליף להרטיב. הקאץ' שהדירה נמצאת באזור תעשייה ליד מוסכים ונגריות. כלומר מדובר בדירת רווקים נטו. אי אפשר לגדל משפחה בכזה מקום וגם ככל הנראה יהיה מאוד קשה למכור בעתיד (אולי יהיה ניתן להשכיר לעולים חדשים או משרד). הון התחלתי דרוש קטן והחזר משכנתא יהיה מאוד נוח.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  18. השאלה בכותרת... תודה

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  19. אני מתחיל להעלות סרטונים ל-Youtube בשביל העסק, ואני צריך מוזיקת רקע. סתם מוזיקת מעליות/סרטי פורנו סבירה. משהו חינמי שאין בעיה של הפרת זכויות יוצרים.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. רציתי לעשות OverClocking לכרטיס מסך ונתנו תתוכנה במדריך אבל רשום קובץ לא קיים .. קישור לתוכנה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=39 קישור למדריך עצמו : http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/2/ תתקנו בבקשה .. טנקס

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by gal-bd,

אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?

22. Started by e.s,

אני חושב לעבוד באוסטרליה ומצאתי חברה שטוענת שעובד מגיע ל-1400$ בשבוע בממוצע. זה הגיוני להרוויח כמות כזאת של כסף? ז"א 15000 בחודש בערך,והאם אני אוכל לחסוך שם כמות של כסף?? אם זה לא שווה אז האם יש עבודה אחרת שכדי לי לעבוד בה בחול??

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by t_elad,

מישהו מכיר או יש לו נגן mp3 עמיד למים לשחייה ויכול להמליץ לי על משהו. מצאתי רק נגן אחד שנמצא במשהו כמו מבחנה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2993829&refid=6 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים