עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pain_killer12,

שלום, מחר יתפרסמו ציוני בגרות קיץ 2007. סחבו את זה הרבה זמן, שנה שעברה באמצע אוגוסט היו ציונים, לא יודע מה קרה להם השנה. מחר הציונים התפרסמו באתר, תכינו את עצמכם מעכשיו

• 69 תגובות
    • 7.8k צפיות
  2. Started by yigael_o,

היי, פשוט רציתי לספר לכם שהתקבלתי לעבודה חדשה. יום אחד לפני המילואים פיטרו אותי (אני יודע שזה לא חוקי, נו, אתם חושבים שזה עצר אותם?) הייתי במילואים מה 9 ליולי עד ה 2 באוגוסט והיום (ה 5 לספטמבר) עבדתי בפעם הראשונה מאז. האמת שיש אפילו שפור בתנאים וגם רכב בעבודה החדשה משהו שלא הגיע לי בעבודה הקודמת. רק מה? עכשיו עברתי על הרשימה של הדברים שאני צריך ללמוד ונראה לי שיהיה לי 15 דקות בשבוע לאינטרנט (והאתר הזה בתוכו) לחודשיים הקרובים לפחות. תאחלו לי בהצלחה. ואם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב על Visual studio Team System אז שיגיד לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום,ראיתי את הסרט השינוי עם החייזרים,אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. ראיתי שרשמו שברגע שאתה מוזמן לגאמא.. כל הדברים האחרים מוקפאים לך.. חוץ מטייס עתודה או משהו כזה.. אז לא הבנתי מה זה בעצם מקפיא.. גם דברים כמו תלפיות, שחקים חבצלות וכאלה? מה זה בעצם לא מקפיא ומה כן? בנוסף יש לי בערך 15 יום עד למבחנים הראשונים שמה.. (כאילו קיבלתי תזימון למבחן הראשון.. אחרי השאלון שממלאים באינטרנט) ושמעתי שהמבחן שם יהיה בנושאים * חומרה * Windows * Linux / Unix * רשתות * Java * C/C++/Pascal * Assembly עכשיו מה אני כדאי לי ללמוד.. חוץ מלחזור על פסקל? מה אני אמור לדעת בחומרה? ובווינדוס.. אני בעיקרון נחשב די טוב במחשבים בכללי.. נגיד אנשים אם יש להםפ בעיה תמדי שואלים אותי.. ואני די מבין בווינדוס עצמו.. גם בחומרה פחות או יותר אני סבבה.. בעיצבו אתרים אני גם יודע נ…

• 7 תגובות
    • 9.6k צפיות
  5. Started by KingYog,

מישהו יודע מה היא שעת השידור של המשחק?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. כמה כפיות סוכר אתם שמים בתוך התה שלכם? אני אחת. אני פשוט מרגיש שיותר זה כבר מותק הרבה מידיי...

• 57 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by nizzan7,

תנו גם דעה של יותר מכן או לא ולמה?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by achiya1,

אהלן כולם.. תגידו יש חנויות או חברות או לא יודע מה שמוכנים לעשות טריידים בכרטיסי מסך זכרונות וכאלה ? כאילו אני מביא כרטיס ישן טיפה ומוסיף כסף ומקבל כרטיס חדש ? אם יש אז איפה..?

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  9. אוקי. עכשיו עליתי לי' בתיכון ברמה"ש, 11 כיתות בשכבה, כל כיתה מפוצצת בכוסיות איכותיות בנות-עשירים חח. אין לי בעיה של בטחון עצמי, אני נראה אחלה, טוב אני לא יתחיל להחמיא לעצמי אבל הבנתם את העניין. ועכשיו אני צריך לעשות את ההחלטות הגורליות, את המעשים שיעשו את ההבדל. יש כמה בנות בכיתה שלי, חמודות לאללה... ובקצב הזה אני יכנס ל Friend Zone שלהן מהר מאוד... פתאום קלטתי, אחרי יומיים... ואני לא בקטע של ידידות-טובות בכלל! יותר בכיוון של סטוצים וכו'. אין לי הרבה נסיון עם בנות, כי את השינוי העצום לטובה עברתי בחופש... בקיצור, אשמח לעצות מועילות מחבר'ה בגילאים שלי+.

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3445210,00.html עוד כתבה על המוכניות שמוצעות עם ESP : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3398194,00.html הגיע הזמן! מה שזה אומר צריך להתכונן למכוניות חדשות למי שאין כמובן ולא מצויד בטכנולוגיה הזאת. הולך להיות טוב מאוד בישראל וכל הכבוד לשאול מופז הכריש! על היוזמה סוף סוף נוכל לקנות מכוניות במחיר משתלם. הגיע הזמן באמת! ואנחנו מתקדמים. מעניין מה יעשו עם המכוניות ללא ESP יורידו מהכביש? או שיתאפשר אם זה אפשרי התקנת המערכת במכוניות ללא ESP ?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by Sex$Booster2007,

שלום, הייתי רוצה לדעת מדוע בהוספת הפרויקטים לא מופיעים המעבדים החדשים של AMD בסוקט AM2 עם 65NM? רציתי רק לדעת מתי שזה יתעדכן, כי אני מעוניין להוסיף פרויקט על הX2 4000+ 65NM והלוח לא מעודכן כבר כמה זמן.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום. שמעתי שניתן למכור שיער אם הוא באורך מסוים וכו' - עושים מזה פאות לדתיות או משהו... יש לי שיער ארוך (יחסית לבן) כ-40-45 ס"מ, חום עם קצבות בהירות (בלונג'ינגי'יות - מהשמש), חלק, וממש לא דליל... לדעתכם ניתן למכור, אם כן בכמה ואיפה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 8.1k צפיות
  13. שלום לכולם :] אז ככה, שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד בטכניון. יש לי ממוצע בגרות 110.44 ופסיכומטרי 680 (שזה יוצא סכם 88.2). עכשיו אני מאוד אוהב את נושא ההיטק והמחשבים, ואני רוצה שמסלול הלמידה והעבודה שלי יהיה בזה. כמה שאלות, אודה למי שיכול לענות לי על אפילו חלק מהם ! 1. מה הם מקצועות הלמידה שאני הכי אתחבר אליהם ואלמד בהם מה שאני אוהב ? 2. איפה אני יכול למצוא מידע על כל מיני מקצועות אלה? למשל מדעי מחשב\ הנדסת מכונות\ הנדסת מערכות ומידע . מה הם מקצועות אלה ? כמה שנים לומדים ? ומה בדיוק הנושאים שמלמדים בכל אחד מהם ? 3. האם בוגר הטכניון זה משהו יותר "יוקרתי" מבוגר אונ' אחרת ? 4. איזה מקצועות בנושא הזה שיש להם את דרישת השוק הכי גדולה ? תודה רבה רבה מראש !! תשובתכם מאוד חש…

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  14. אני פשוט השתנתי מצחוק, חובה לשמוע:

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. תשיגו לי את השם בבקשה ויש עוד שיר נוסף איתו שאני מחפש שמופיע פה http://www.planetnana.co.il/jagoda/ ושיר אחרון חביב אתם מכירים את השיר הזה מומבסה אה מומבסה משהו כזה זה היה גם בפרסומת אני חושב .. של מי השיר תודה לכולם

16. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. אני צריך לגמור עד מחר בערב ספר באנגלית בשביל בוק ריפורט (אבל יש רק 2 שאלות- המלצה ועוד שאלה מתוך רשימה) ועדיין אין לי ספר לקריאה.. אז יש למישו פה המלצה חמה לאיזה ספר טוב באנגלית? מז'אנר מעניין (עדיפות להרפתקאות ולדברים אחרים מעניינים ) ושהספר יהיה לפחות 100 עמודים.. ובקשה אחרונה חשובה!!- אין לי זמן ללכת לקנות ספר אז עדיפות לספר שקיים בגירסת אודיו או אם אין ברירה אז בPDF.. תודה רבה רבה רבה מראש..

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by Gilo2005,

קודם כול היום יש לי יום הולדת 18 אז ככה החלטתי שמסיבה לא ממש בא לי,הרבה חברים בצבא.. אז קבענו לנסוע לתל אביב לאיזה מסיבה טובה-מועדון טוב. אני מבאר שבע,הנסיעה זה לא בעיה. עכשיו אבקש מחברי הפורום לתת המלצות למועדונים טובים בתל אביב,לאן שווה להכנס וממה להתרחק.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=kSe2SJ-EKo8 עוד מישהו ראה\שמע? לדעתי שיר נחמד, די ברור שזה בסגנון של SOAD, אבל עדיין זה לא "זה". חסר שם משהו.. כמו Daron :'( לפחות יש קצת פעילות, אולי זה מרמז על משהו שקרב ובא (PLZPLPZLPZPLZ ;D)

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  20. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

מישהו מכיר אתר שעושה משלוחים של דיו די בזול בבקשה תכתבו! תודה.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

מכירות פומביות של 10 דקות עם כל מיני חוקים שמאריכים את הזמן... זה לא הבעיה, במקרה וזכית ומצאת במקום כלשהו את אותו מוצר עם אותן תנאים הם יחזירו לך את ההפרש ביניהם בתוספת 50% מאותו הפרש... ככה שזה נשמע אתה יכול להציע על מסטיק 1000 שקל וללכת למכות להגיד להם קניתי בחצי שקל. אז יביאו לך 999.5 בחזרה+ 499.75 (הרווחת 500 שקל). הבנתם את העיקרון של המחשבה שלי? משהו פה לא נראה לי.. מה אני לא רואה? D=

22. כנראה שאהיה זכאי לקבל העלאת שכר של 2500 ש"ח לבסיס, האם כדאי להמיר זאת (או חלק מהסכום) במעבר לרכב ליסינג? נתונים יבשים: נוסע לעבודה 70 ק"מ ביום (18500 שנתי רק לעבודה), רכב מודל 95, כרגע על אחזקת רכב של 1800 ש"ח ברוטו בערך (כולל טסט וביטוחים). מה דעתכם?? :s05:

23. יש שתי טלויזיות בבית בחיבור להוט "אנלוגי". אם אני אצטרף להוט "דיגיטלי" ואשים ממיר דיגיטלי רק על טלויזיה אחת - האם אוכל להמשיך לראות הוט "אנלוגי" ישן בטלויזיה השניה שתישאר ללא ממיר דיגיטלי? או שאם לוקחים חבילה דיגיטלית כבר לא יהיה אפשרי לראות שידורים "אנלוגיים"?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by moonjib,

לגבי האפשרות השלישית, כתבתי את זה ביחד, כי אני בטוח שזה מיעוט/ים קטן/ים ולכן שמתי את זה ביחד. לכו על זה. ואני באמת מקווה שזה ייצג מדגם כולל של הפורום, לכו תדעו, אולי זה יהיה יעיל למישהו/משהו. אני עם YES.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אני רוצה לבנות מארז מפרספקס הפרספקס הוא בעצם מחזיק את כל המחשב שיהיה יציב וחזק ויעמוד תחת עומס המשקל הכבד ואני לא רוצה ממש שיראו את כל התוכן של המארז את החוטים בצדדים וכל המאוררים המאולתרים שם והחיתוכים שיוצאים לפעמים עקומים בפרספקס.. עכשיו אני רוצה לכסות את כל המארז בשכבות של מתכת על הפרספקס אבל אין לי מושג איזה מתכת כדאי לי לשים? אני מעדיף שיהיה יותר קל לחתוך אותה מאשר כמו שיש במארזים , שאני יתעסק פחות בכל החיתוכים וכל זה.. אז אני לא כל כך מבין במתכות אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור את סוג המתכת שמתאימה בשביל זה.. יש לכם הצעות? ועוד משהו.. האם כדאי גם לעשות שכבה בתוך המארז להארקה או שזה בסדר ולא צריך? הלוח אם יכול להתחבר רק לפרספקס וזה לא יהרוס את הרכיבים? תודה ל…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים