עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעתי שיש איזה אתר עם תוכנה שמגלה על איזה דמות אתה חושב אחרי 21 שאלות. למישהו יש כתובת לאתר ?!

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. http://www.collegehumor.com/video:1886349

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מישהו יודע על רדיו כמו רדיו ישראל ל toolbar עם שירים באנגלית בלבד?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי בשעה טובה פתחתי חשבון paypal עכשיו הבעיה שלי היא כזו כאשר אני רוצה להוסיף כסך בPAYPAL אני עושה ADD FUNDS ויש לי רק אפשרות של להעביר כסף מבנק בארה"ב. איך אני מעביר כסף מהכרטיס שלי!?!??!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. למחשב עם מערכת XP PRO SP3 שלצערי אינני מוצא את הדיסק עם הדרייברים;

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, וכמובן להסביר אותו כדי שאבין. זאת המשימה: שרטט תרשים זרימה לקליטת 4 מספרים שונים והצגת מספר השני בגודלו.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. למיטב הבנתי בהוכחת נכונות לאלגוריתמים צריך גם להוכיח שזה האלגוריתם הכי יעיל שיש להוכיח שהאלגוריתם עובד זה לא קשה, אבל איך לעזאזל אני מוכיח שהוא הכי טוב שיש? כל מה שאני יודע זה שהחסם התחתון על מיון הוא O(n*log n) במקרה הכללי, וזה לא עוזר לי כי אין לי אף אלגוריתם שדורש מיון עזרה? :-[

8. Started by Xilver,

מחר מבחן, ואין לי הסבר בספר אני מנסה להבין דרך התשובות אבל לא ממש מצליח... הנוסחה לנגזרת של פונק' שורש היא : 1 חלקי 2 כפול שורש X ואם זה ביטוי אז למעלה זה הנגזרת של מה שבתוך השורש, חלקי 2 כפול השורש מסובך לקרוא את זה אני יודע אבל אי אפשר לרשום כאן שורשים ואני מסתמך על זה שאתם כבר מכירים את הנוסחה. בתקווה שיש ערים בשעה הזו, כי מחר יש לי מבחן, השאלה היא למשל אם יש לי: 4ْ כפול שורש X פחות 2 חלקי שורש X איך פותרים את זה? אני לא מצליח להבין עריכה: עוד שאלה, איך גוזרים 2 חלקי X? זה יוצא 2?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  9. שלום. אני רק רוצה לציין שאני כבר שעה משתגע מהתרגיל המחורבן הזה. למרות שהוא דיי פשוט העניין שאני מבולבל. אז אם מישהו יכול לענות ולהסביר את השיטה / דרך אני אהיה אסיר תודה.. התרגיל: =101101.11/11 אני יודע שאני יכול לכפול את המחולק ב100 ואז תעלם לי הנק' ואחכ אני פשוט מחזיר אותה. (אני צודק ?) ואז התרגיל הוא: =10110111/11 ומכאן.. :s05:

• 6 תגובות
    • 10.7k צפיות
  10. שמעתי ממישהו שמי נביעות בטעמים לא בריאים או משהו כזה. יש חיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by itai_1813,

אני רוצה להוסיף לחתימה שלי תמונה, רציתי לדעת האם יש הגבלות מבחינת גודל תוכן וכו'. תודה מראש לעונים! ;D

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3486704,00.html כמה גאון בן אדם אחד יכול להיות?!

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by Thadar,

אני צריך לדעת את השם של הסרט, לפי הסבר של מה שראיתי ממנו. תודה. אז ככה, טסים כעשרה אנשים במטוס קטן מעל מדבר, פתאום יש סופת חול או משהו והם מתרסקים. בזמן שהמטוס נופל התחת של המטוס נפתח ואיש אחד או שניים נופלים. בגדול אחרי שהם מתרסקים במדבר הם מנסים לבנות מהמטוס, מטוס קטן יותר. הייתה גם איזה סצנה שהם פגשו נוודים\ערבים והיה איזה קרב יריות ביניהם. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by the king2006,

^^^^ מישהו יודע של איזה עיר זה??? תודההה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. פשוט נמאס לי שהאחים שלי מבזבזים זמן בוואלה כיף אפשר לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  17. טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בו ואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה. בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשים אני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקוד אז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by IlanF,

or else..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, קודם כל,שנה טובה לכולם,ורק טוב. אז ככה. בעיקרון אין לי כסף,או חשבון בנק, אבל יש לי סכומים ב-PayPal,אני זקוק גם ל''ארון'' חדש. אני מחפש חנות בגדים שמאפשרת קניה דרך PayPal, אני לא חושב שיש בארץ,אבל אני מעדיף חנויות של חו''ל (כל עוד הם שולחים גם לארה''ב)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, דבר ראשון, אם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש. אני משתמש דיי ותיק ומוכר כאן בפורומים ואת ההודעה הזו החלטתי לכתוב בעילום שם מסיבות שמיד יתבהרו. לעניין: מערכת ה-TradeZone בגירסתה המחודשת והעדכנית שעלתה לאתר לא מכבר הביאה עמה שיפורים רבים שהופכים את חווית ה-Trade ליעילה הרבה יותר מבעבר. עם כל השיפורים הללו, נכלל גם דבר שאני (ואני מאמין שעוד משתמשים ותיקים) רואים בו חיסרון. אני מדבר כמובן על אפשרות הצבת התגובות. זה לא סוד שאחוז ניכר מאוכלוסיית אתר איכותי זה הינו (אין דרך ממלכתית לנסח את זה - אז אני לא אנסה) ילדים. כמי שביצע בעבר מכירות מוצלחות רבות באמצעות מערכת זו אני לא יכול שלא להתרעם על מה שקרה למערכת ה-TradeZone. ממערכת הוגנת ואיכותית שסייעה לי ולמשתמשים אח…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by stone cold,

אני עובד כמה ימים אם מילון מובנה של FF לגאול אותכם מהטעויות כתיב שלי ורציתי לדעת מותר לכתוב לדוגמה" תמשחק במקום את המשחק ? מעצבן לכתוב כל פעם את ה במקום תוו וזהו בתודה קרירין

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by uzi_sch,

קלטו את זה:

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  23. היי!! היום בערוץ 2 בשורה התחתונה הראו קטע שבבירור הוציא מYOUTUBE של מנחית מטוסים רוקד לציליל מיכאל ג'קסון,חיפשתי ביוטיוב תחת כל קומבינציית מילים אפשרית, גם בגוגל וגם באתר של קשת אבל לא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור?? תודה!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום אתמול (שישי) גנבו לי את הפלאפון (נוקיה 6280 ) אז הלכתי הביתה וחסמתי את הסים אמרו לי שאני יכול לקבל את אותו פלאפון ב400 שקל בגלל שיש לי ביטוח עכשיו יש לי שתי שאלות 1. אם אני לא רוצה את אותו המכשיר שהיה לי אני יכול לקבל מכשיר אחר בלי לשלם את המחיר המלא שלו ? 2. אני יכול לבקש שיעשו לי את אותו המספר שהיה לי ? 3. יש אפשרות שאורנג ישחזרו לי את אנשי הקשר שהיה לי בסים הקודם ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  25. האם הקטע הזה אמיתי? ואם לא האם זה בכלל יכול לקרות דבר כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=971888&SourceId=970556

• 6 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.