עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ronll,

מישהו קיבל כבר אי מייל? או הודעה על הזכיה?

• 183 תגובות
    • 13.5k צפיות
  2. α

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. שלום,כבר נמאס לי לקום כל בוקר ולפוצץ אותם,עוד מעט אני בן 18 ורציתי לשאול מתי הפצעים נעלמים סופית? תודה

• 33 תגובות
    • 11.5k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

נהג ה-WRC האגדי ושובר השיאים לשעבר קולין מקריי (Colin Mcrae) נהרג אתמול כאשר מסוקו התרסק מול ביתו בסקוטלנד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3449779,00.html סבורים שהיה עוד כמה נוסעים שאחד מהם היה בנו... צריך להזכיר שהוא היה אחד האלופים הכי גדולים אם לא הכי בהיסטוריית ה-WRC, אפילו הוציאו על שמו משחקים: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally5/index.html?tag=result;title;6 יהי זכרו ברוך! :'(

5. Started by Delapro,

השאלה היא בכותרת. בעיקרון היתי רוצה לדעת תשובות ממי שעבר או מכיר מי שעבר תפקיד נהג בצבא. תודה מראש לכל העונים.

6. Started by Chymes,

יש חוות דעת? משתלם לרכוש?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by xtract1,

מזל טוב...לי..(תודה)

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. במכשיר יש 2 סוללות ניקל קדמיום aa הערכה שלי שהסוללות ניקל קדמיום התבלו וכנראה גם המטען הפנימי מפני שחיברתי וולטמטר לקוטבי הסוללות בזמן שהמכונה מחוברת לחשמל הביתי ולא הצלחתי למדוד שום מתח. בכוונתי לנסות לעקוף את הבעיה באמצעות ניתוק הסוללות וחיבור טרנספורמטור שנותן 3וולט בדומה למה שנותנות הסוללות. יעבוד לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. שלום, לפי מה שאני יודע זה בעייתי למצוא עבודה לנער בן 15 וחצי (אח שלי), אז תמליצו על עבודות שבדר"כ מתאימות לגיל שלו וכמובן לא מסוכנות לחופש סוכות... הבעיה היא שיש עבודות אבל הם למבוגרים יותר...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Burned,

יש לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אודה לכם את תרשמו את הדרך שלושה כוחות שווים פועלים באותה הנקודה. הזוית בין הראשון לשני שווה לזוית בין השני לשלישי. הוקטור השקול שווה לפעם וחצי כל אחד מהם. מהי הזוית ביניהם?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. סיימתי טירונות 02 ונתנו לי צו הצבה להיות בתל השומר ב 8 בבוקר. כתוב שאני צריך להתייצב ביחידה: אלרם700רםתג אחוד. שם מקצוע: טכנ' מכשור רפואי. למישהו יש מושג מה אני הולך להיות?? (או אפילו מה אני הולך לעבור?) :s05:

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  13. ברצוני לידע את כל האנשים אשר קונים מוצרי מחשב בחו"ל (בד"כ מדובר בזכרונות) לגבי התשלומים הנדרשים ע"י המכס מע"מ. בעת קבלת המוצר חזרה בדואר ישראל תתדרשו לשלם גם אם שילמתם בעבר מע"מ בעד המוצר. אני אישית ניתקלתי בבעיה זאת בעבר במיוחד עם זכרונות של CRUCIAL BALLISTIX. ע"פ תקנות המכס: http://www.mof.gov.il/customs/doar1.htm טובין המוחזרים לישראל לאחר תיקון מי שמייצא טובין לתיקון ובכוונתו להחזירם, חייב למלא לפני היצוא טופס (מכס ‎85, או מכס ‎9, לפי העניין), בבית-המכס. את הטופס עליו להציג, בפני פקיד המכס, בעת הגעת הטובין לארץ. טובין שיוצאו לחו"ל, תוקנו במסגרת תקופת האחריות של הספק, ולא שולמה כל תמורה בעבור תיקונם - פטורים ממסים. טובין כנ"ל ששולמה תמורה בעבור תיקונם - יחוייבו במסים …

• 0 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. אני מרגיש שהארד דיסק שלי הולך למות... אני צריך לשמור את כל התמונות שיש לי על המחשב... ואין לי אפשרות לצרוב על דיסק בנתיים... איפה אפשר לאחסן אותם למקרה חירום ?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by arkady,

היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  17. דבר ראשון כל מי שחושב שאני איזה ילדון או סתם טמבל מתבקש לא להגיב ולא לרשום שטויות, כל מי שחושב שזה לא ילך וזה טיפשי לחשוב על זה בכלל אותו הדבר... אני מחפש עצות לעזרה ולא אנשים שליליים, אחרי הכל לא מעט אנשים הצליחו ככה. אז ככה את הרעיון מן הסתם אני לא מתכוון לחשוף, אבל יש לי רעיון כלשהו שאני חושב שיכול להימכר בצורה טובה מאוד אם רק אני אדע איך להריץ אותו, לרשום אותו על שמי ולקחת בלעדיות, ולשווק אותו נכון. כל מי שיש לו טיפים או יכול לעזור בדרך כלשהי אני אשמח אז תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני זוכר שמאוד אהבתי תסרט הראשון של איש הנצח אני מדבר על סרט ישן שיצא ניראה לי ב1970 ומשהו חוץ מימנו לא ראיתי תסרטים האחרים אבל הבנתי שיצא סרט אנימציה איש הנצח מישהו צפה בו ויכול לתת ביקורת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה המצב כזה: אני חייל בצריפין (הייתי קרבי) ורוב הסיכויים שאשאר שם עד סוף השירות (צריך לעשות ניתוח). היות ואני נמצא במצב הנ"ל, החלטתי למצוא עבודה. אני עושה רק שני ימים בצבא (לצורך העניין -ראשון ושלישי), ובשאר הימים אני חוזר הביתה בסביבות 3. מה שאומר כזה דבר: יש 5 ימים בשבוע שאני יכול לעבוד -3 מהם מהשעה 16:00, ושניים נוספים שזה שישי ושבת. הבנתי שברוב המקומות יש התחייבות למספר מסויים של משמרות (5-4), כמה שעות זה כל משמרת ? האם יש אפשרות לעבוד רק במשמרות מסוימות ? אני כותב עכשיו קורות חיים, ולא יודע אם בכלל לרשום את העובדה שאני חייל. מצד אחד בכל מקרה אני אספר על כך בראיון, אבל מצד שני יש סיכוי שלא יזמנו אותי בכלל. יש לי המון נסיון בחומרה, גם באופן כללי וגם כטכנא…

20. Started by mrsph666,

spank you very much

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lordgod,

17.11.08 יש כמה שאומרים לי שאני יהיה 100% בקרבי , ולא בא לי אז איפה אתם חושבים שאני יהיה ?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. האלן חברים,שנה טובה לכולם! האם בידיכים מידע על פתיחת קניונים או האם החנויות בערים פתוחות (דוקטור לק וכו..) תודה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. בשר לעשות אותו על האש [המבורגרים,קבבים וכו'].

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום קודם כל אני לא פותח תדיון סתם- יש מצב שכבר קיבלתי ואני לא יודע על זה(עזבו סיפור ארוך) ואני לא רוצה להחמיץ את המיונים לגאמא למשל בכל אופן היה לי צו ב-31.7, קיבלתי תאריך גיוס ל-28.11.08 כל הזימונים לפרויקטים כמו גאמא מתי אני אמור לקבל ? יש לזה תאריכים מסוימים אני מניח..? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  25. Started by Mesatla,

לאחר הטיזר הועלה הטריילר.. http://hitmanmovie.com/ אתם מוזמנים להגיב בנושא ולא לגרור את זה למקומות אחרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.