עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, רציתי לשאול איך אני יכול להגיע מנתניה לאוניברסיטת בר אילן ? איזו דרך עדיפה יותר ? רכבת / אוטובוס ? אני צריך להיות שם מחר בשעה 9:00, מתי אני צריך לצאת כדי להגיע בזמן ? תודה רבה מראש ..

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by b-or,

ממש יפה, אולי זה ישן, אבל נהנתי ורציתי לשתף אתכם.. אגב, מישהו מזהה את הטראק שמתחיל ב4:12? (בדיוק אחרי שנגן הכינור מסיים) בעיקרון זאת נעימה, אבל מאיזה טראק זה? :jump:

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  3. מישהו מכיר פורום רכבים טוב כמו הפורום הזה? פורום איכותי כזה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by avi2014,

הייתי מנוי בסלקום. ועברתי לאחרונה לאורנג'. עכשיו לפלאפון בסלקום נשארו מס' חודשים לתשלום. הפלאפון הוא 6100 והעלות החודשית היא 30 שקל אל התשלום וזהו. אחרי שעברתי לאורנג' ביטלתי אצל סלקום את השיחות היוצאות sms וכל המשתמע מכך ב6100. פתאום השבוע אני מקבל חיוב חודשי. חשבתי ששוב זה 30 שקל. עכשיו אני פותח את המעטפה וחשכו עיניי. 165 שקל!!! חיוב חודשי... מישהו יכול להסביר איך זה יכול להיות?? כדאי לתבוע אותם על דבר כזה??

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Thant,

http://www.reghardware.co.uk/2007/02/21/whopping_widescreen_wii/

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by *R.S,

מישהו שאל את עצמו פעם למה קוראים ל HWzone ככה? יעני zone זה אולי כאילו אזור ומה זה HW אולי קיצור לשעורי בית ? חח (1)בקיצור למה קוראים ככה לאתר? (2)ומי קרא לו ככה -בחר ת'שם..?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by bykeking,

מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר). זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה. כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות? תודה!

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by taimor,

מחפש את התמונה ממלחמת לבנון השניה, שרואים תותח, יורה פגז ורשום למעלה "בדרך לעוד לקוח מרוצה" יש למישהו כאן אותה במקרה ? שחכתי לציין, שאם אני לא טועה זה תותח M-109...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Devil Servant,

שמעתי שטאבים אלה בעצם אקורדים לכאלה שלא יודעים לנגן... ;D אז רציתי לדעת איך מנגנים אותם בעצם ואיפה אפשר למצוא כאלה.. תודה!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by First Squad,

סיפורו של ילד מיסכן : http://www.fresh.co.il/vBulletin/printthread.php?t=88163

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FlameThrow,

שלום, רציתי לדעת מהם התהליכים הנדרשים כדי להקפיא קו בבזק

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by mrsph666,

Never again ------------ [Verse 1] It's been two years now, Hope is fading out, Now I realize, Still I wanna shout (My heart out!) [Verse 2] All those countless times, I have seen your eyes, Emptiness and lies, That is I despise (Despise!) [Chorus] Never again, Will it come up to this, Never again, Will I suffer defeat, Never again, Will I look at you, and think "I love you!" [Verse 3] What I've done so far, Must be not enough, What we have been through, Means nothing to you [Verse 4] No hope, no goals, Nothing at all, Lying in my bed, It all seems so dead [CHORUS]

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by Osher1234,

שלום מישהו אולי מכיר אתרים עם תרגומים באנגלית לסדרות כמו נמלטים, האנטומיה של גריי, האוס וכו'? תודה מראש, אושר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ranyr,

זה נכון שיש קטע כזה שאני מזמין משהו מחו"ל לבסיס שלי ואז אני לא צריך לשם עליו מס??

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by Fighter,

חג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by gil_elichai,

שלום , רציתי להתייעץ איתכם ולדעת כמה אתם משלמים על ביטוח צעיר. ואיך זה הולך לפי סוג הרכב גם משתנה המחיר? התקשרתי היום לקבל הצעת מחיר מAIG לביטוח צעיר. אז הבחורה אומרת לי שזה יעלה 300 שקל בחודש כאילו בנוסף לכל התשלומים הרגילים של הביטוח של אמא שלי עוד 4000+- שקל בשנה? הגיוני כזה מחיר(הרכב הוא יונדאי 1600 שנת 2003)??? אני חושבה שזה מחיר מופרך .. איך יכול להיות שזה יעולה יותר מכל הביטוחים שאמא שלי משלמת שזה חובה,מקיף, וצד ג'?? ועוד משהו . בכדי לנהוג ברכב אני חייב שהוא יהיה מבוטח גם בביטוח צעיר? חח סליחה על כמות השאלות זה פשוט חשוב .. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדת (טוב, מסעדה זה מילה חזקה קצת) סושי טובה (וזולה) בת"א. אני כבר מכיר את ג'פאניקה והסושיה, אני רוצה לנסות מקומות חדשים. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by navk2,

אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  19. מה שרואים בסרטון זה מעבר רק לאוטובוסים שנהגים חושבים שיוכלו לעקוף אם יצמדו לאוטובוס

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by Decktor,

כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  21. שלום לכולם, שמעתי משהוא בחדשות על שביתה במחוז הצפון, השאלה היא - האם זה מחר ולמי (אירגון המורים...?) בתודה.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום. היום גלשתי באתר הבא http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm ובטעות ראיתי מחשב ונכנסתי לקבוץ זה מחשב ב8,500 אלף שקל אז שנכנסתי לחצתי בטעות הזמנה וישר יצאתי האם יחיבו אותי בכסף כי איך שלחצתי הזמנה יצאתי המהירות מהקישור. תודה

23. Started by UNDERDOG,

http://www.hadash-hot.co.il/story/9365 כאן מראים איך זה עובד http://www.hadash-hot.co.il/story/9366 כאן כבר מראים הדגמה חיה של ניגון

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  24. http://213.8.170.108/media/walla/wallashops/eng/3/page.html אז מי מגיע?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום! אני מחפש כבר הרבה זמן גירסה לשיר שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". אני מבקש שתעזרו לי למצוא את הגירסה הלועזית של הלחן משם השיר שכתבתי ולהגיד לי איך קוראים לגירסה הלועזית שלו. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.