כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אם יש מישהו שמבין בנושא או היה לו מיקרה דומה שישתף אני גר בח"ול וכרגע אני בארץ בחופשה לשבועיים שירתתי בצה"ל חצי שנה ויש לי פיקדון של 3k על אותה תקופה אז הלכתי עם אמא שלי לבנק לתת לה יפוי כח לחשבון הבנק שלי שתוכל למשוך את הכסף ברגע שיתאפשר במקום שאני יצתרך להגיע שוב לארץ הפקידה אמרה שאמא שלי לא יכולה למשוך את הפקדון הצבאי אלה אני צריך באופן אישי למשוך ניתן למשוך את הפיקדון החל מ 2013 איזה מין דבר זה שיפוי כח לא נותן חופש פעולה מלא למיופה? יש אמת בדבר או שהפקידה סתם סתומה?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני הולך ללמוד מדעי המחשב במכללת ת"א-יפו (B.Sc.) האם שווה לעשות אותו עם התמחות במשהו? הנה מסלולי הלימוד שלהם: *מדעי המחשב (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה וניהול (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה בביואינפורמטיקה (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בתקשורת ואינטרנט (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בבינה מלאכותית (B.Sc.) *מדעי המחשב וכלכלה וניהול (B.A) האם ההתמחויות האלה גוזלות שעות נוספות? או שזה על חשבון קורסים בסיסים ואז בעצם נכנסים ליותר מדי תחומים ולא לומדים את הבסיס כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע שתעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו עם החברה, או לבד. רצוי משהו טוב שיצא בתקופה האחרונה (לא מעודכן), לא גיי מידי תודה (אקשן-קומדיה-כל דבר משעשע-עמוק תופס)
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ראיתי את זה לפני זמן ברחוב ביאליק ברמת גן (פינת ז'בוטינסקי, מול אלרם), אז הייתי חייב לצלם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה, מחר המבחן ומשום מה שכחתי איך לפתור דיפרנציאלי הנה תרגיל פשוט שאני מסתבך איתו: נתונה הפונציה y=x^3+ax-1. בנקודה x=-1 מעבירים משיק לגרף הפונקציה. א. הבע את השיפוע בעזרת a. ב. נתון ששיפוע המשיק הנ"ל הוא 1. מצא את a ואת נקודת ההשקה. ג. מצא את משוואת המשיק. שכחתי איך פותרים ולכן אשמח אם תפתרו (כלומר, דרך) ואני אלמד בדרך זו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שמי נביעות בטעמים לא בריאים או משהו כזה. יש חיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי תשובות בחיפוש :'( אז פתחתי ת'רד עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס. בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר, האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה) כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80 במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש. רציתי לשאול! WHERE THE FUCK DO I GET STARTED? אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה! אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ול…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוקדש לשמאל הישראלי הנאיבי, שחושב שאנחנו חיים בשווייץ, ומסביבנו איטליה, צרפת וכו'... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275224,00.html
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלחו לי את הקישור הזה ל"מופע" שמתרחש באמצע תחנת רכבת ומכיוון שהתרשמתי עמוקות מאיכות ה"הפקה" החלטתי לשתף. המידע היחיד שהצלחתי להסיק זה המיקום (תחנת רכבת באנטוורפן בלגיה) אבל אני עדיין מנסה להבין מי הרים הפקה ענקית שכזו בחינם (כך אני מניח מכיוון שזה בתחנת רכבת ולא באולם עם כרטיסים בתשלום).
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://stream.xtcradio.com:8069/ תהנו! 8) ניתן להוריד את הסטים מכלל ההופעות שלו באתר הבית שלו - http://jameslauer.com
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1837095 :-*
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחפש תשמות באנגלית ל- 1-סידרה של אסונות טבע שאולי יקרו בעתיד אחד הפרקים אם אני זוכר נכון זה סופר הר געש בעיברית ובטח יש עוד דברים בסגנון בפרק המסוים הזה משחזרים מה היה קורה אם הייתה יתפרצות הר געש ענקית בילוסטון 2-סידרה בStar World על ניתוחים פלסטים ויופי אין לי מושג איך לתרגם לעיברית אז בגיבריש זה וולטי אינסנטי (המילה האחרונה זה טירוף באנגלית ) בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
Holy Shit זה היה כזה קשה+2 שאלות שלא קשורות לסיפור שלמדנו. מישהו הצליח תאנסין?
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הייי, קיבלתי היום iPod Video חדש והתאכזבתי לגלות שהוא לא מגיע עם מטען לחשמל אלא עם כבל USB למחשב מה הם דפוקים!? אם מישהו רוצה לצאת לטיול עם הנגן או משהו כזה? הוא לא יוכל לשמוע בגלל שאין לידו מחשב!?! קיצר באסה.. זה ככה אצל כולם?? זה הגיע בקופסא שחורה דקה כזאתי..
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול לתת קצת טיפים? האם זה ריאלי ללמוד לבגרויות לבד? (מתמטיקה בפרט), או שעדיף לקחת קורס באחת המכללות למיניהן?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש. כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב). מה אפשר לעשות במצב זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. על איזה אתרים אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהעולם של ענת וחפוז? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני טס בשבוע הבא לארה"ב , ויש כמה דברים שאני רוצה לקנות שם , רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך להזמין איזה חבילה נגיד מ-amazon לבית מלון, עכשיו יש לי קצת בעיה כי הטיול הוא מאורגן והחדר לא נרשם על השם שלנו אלא על שם הקבוצה וגם אנחנו לא נשארים הרבה זמן במקום אחד, מישהו פעם עשה את זה? ועוד שאלה קטנה מישהו קנה כאן פלאפון בארה"ב כאילו פרי סים, ויכול להמליץ לי על מקום לקנות תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הציעו לי לעבוד בצ'אק פוינט בתור q.a (מי שלא יודע מה זה ,זה חברה של פייר וואל ענקית בעצם היא זאת שהתחילה את כול העיניין הזה לפניי 10 שנים, אחד בשם ניר) בכול אופן זה לא העיניין אני במקצוע mcse בן 24 בדיוק עכשיו מסייים ללמוד עוד 3 חודשים כרגע אני עובד בסונול בתור helpdesk השאלה שלי היא כזאת האם כדי לי לעזוב לטובת זה מישהו מכיר את החברה יכול לתת לי פרטים על התפקיד על החברה מישהו עובד שם ? בכול אופן כול פרט מידע שיש אני אשמח לדעת אל תיתנו לי קישור לאתר שלהם הייתי שם
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
יצרתי חשבון באתר camera4less.co.il, ואחרי זה ניסיתי להיכנס לחשבון (צריך להקיש אימייל וסיסמה). קיבלתי הודעה שהפרטים שהקשתי שגויים! אז נכנסתי לאימייל שנשלח לי ע"י האתר בעת ההרשמה,והעתקתי משם ישירות את פרטי הכניסה, ועדיין קיבלתי את אותה השגיאה! עשיתי איפוס לדפדפן+הפעלה מחדש, ולא עזר. ניסיתי להיכנס דרך פיירפוקס, גם לא עזר. באימייל שקיבלתי מהאתר אגב, לא היה שום לינק הפעלה, כך שאין צורך בלהפעיל את החשבון הוא כבר מופעל מההתחלה. מישהו יכול לנסות להירשם ולהיכנס גם? אני רוצה לראות אם התקלה אצלי במחשב, או באתר עצמו...
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-