כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היי כולם! מישהו יכול להביא לי את כל הטאבים של השיר "אלמנה שחורה - הבריחה"... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שלא מכיר - דניאל פטרי הוא מדריך בג'ון ברייס ו-MVP של מיקרוסופט בנושא Exchange. קראתי את המאמר שלו בנוגע לכתיבת שאלות בפורום ורק השכלתי (וגם צחקתי) - מומלץ: http://www.petri.co.il/how_to_ask_a_question_he.htm הכי הרג אותי הקטע הבא(דוגמאות רעות לשאלות שנשאלות בפורומים): שווה 10 דקות קריאה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לאלה ששמעו על החוק החדש במכס,האם בטלו את המכס על חבילות מחו"ל ? הזמנתי באגעים אלה שעון ב 85$ ואמרתי למוכר שירשום על החבילה 60$,וירשום שמדובר במתנה לחתן (אני ). כדאי שירשום מחיר בנוסף לזה שהוא רושם מתנה ? אשמח לתשובה מדוייקת. המשך ערב מצויין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקומה עשירית, אלא למי שגר או נמצא בקומות גבוהות מאוד (למשל מעל 150 מטר). המצב שם טוב יותר או גרוע יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתי בצו ראשון לפני שלושה חודשים ונתנו לי פרופיל 97 היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה שלהם ב17.7 לבדיקות עכשיו אני רוצה להתגייס לשח"מ .. מה אני צריך לעשות בשביל כל זה ? הבנתי שצריך פרופיל 64 בשביל זה, איך אני מוריד את הפרופיל שלי ל64? תעזרו לי, לא באלי שידחפו אותי עכשיו לקרבי וזהו .. מה אני יכול לעשות בשביל להוריד פרופיל וללכת לשח"מ ??!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
As a parent, I often wonder if I taught my sons and daughters everything they needed to know to lead a safe and sane life. You know what I mean . . .. Don't run with a knife, don't stick beans in your nose, don't lick a frosted piece of metal, etc. But, you know, I think I might have missed this particular piece of advice. However, let's face it, if any of my sons or daughters ever tried this totally idiotic stunt, I figure they are way too stupid to survive in this world anyway! Never . . .. Ever . . . ! Ever . . . !! Ever . . . !!! Ever . . . !!!! Ever . . . !!!!! Put a FIRECRACKER In your ass and light it !!!!!!!! I REPEAT. . . Never...... ! Ever…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה. בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS?? לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז. אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590) טל/גיא,מה קורה שם אצלכם? נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני על הקו בפעם החמישית כבר חצי שעה ועדיין ממתין!!!!! אני סך הכל רוצה להתנתק מהאינטרנט הזבל הזה והם מוציאים את הנשמה! העיקר כשמתקשרים לשירות המכירות הם עונים תוך שניות בודדות ואומרים לי להתקשר למספר אחר בשביל להתנתק. אני מתקשר מחכה 20 דקות עד שעונה לי מישהי ואומרת לי שהיא לא זאת שמנתקת ומעבירה אותי שוב! לאלה שכן מנתקים והנה אני ממתין לי עוד 20 דקות. לא יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pissed: אם לא עונים לי בזמן הקרוב אני פשוט מבטל את ההוראת קבע.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בלימודי משפטים, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בקורסים של משפטים בחינם? את האתר של אונ' ת"א אני מכיר. אני מחפש אתרים נוספים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעמוד הראשי של האתר במובייל אין לינק או כפתור כניסה לפורום, רק באמצע הדף דיונים אחרונים מהפורומים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שחבר שלי טוען. לפני כשלוש שנים הוא קיבל SMS מסתורי לנייד שנראה כאילו נשלח מהטלפון שלו עצמו. הוא אומר שזה מהחברה שלו שנפטרה מסרטן לפני ארבע שנים. אני לא זוכר בדיוק את תוכן ההודעה אבל זה היה "אלוהים רואה ואוהב אותך" או משהו בסגנון הזה. אחרי שביררתי עוד כמה פרטים, התברר שבאותו הזמן שהוא קיבל את הטקסט, הוא התווכח במסנג'ר עם אחיה הגדול על אותו נושא שחוק; האם יש חיים אחרי המוות? ומי זה האלוהים הזה בכלל? אחיה,כך נראה, הוא איש מחשבים שיודע דבר או שניים על האקינג. אני חושב שאת ההודעה שלח אחיה הגדול דרך תוכנה ייעודית וכדי להוכיח זאת ישבתי לחפש בגוגל תוכנות כאלו אבל כל מה שמצאתי היו תוכנות חשודות ואתרים מפוקפקים. חבר מישראל אמר לי שיש תכנה שעושה את זה אבל רק למספרים ישראלי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם מצלמות רכב ודיווח למשטרה של נהגים פראי אדם? למה מצלמות רכב מצלמות רק מקידמה? אין מערך מצלמות גם מאחורה ואוליי גם מהמראות? הייתי רוצה מצלמה של קדימה ואחורה, יש כזה דבר? אני יודע שיש עכשיו את הקטע הזה של שומרי הדרך שמדווחים על נהגים, אבל לא נראה לי שיש מספיק כאלה בנתיים. אגב, מה בדבר לתבוע בן אדם שנוהג כמו פרע אדם? נהגתי באיילון ורציתי לרדת במחלף אז פניתי ימינה לנתיב של המחלף. הנתיב נראה פנוי ואז פתאום ראיתי שטס מאחוריי איזה SUV שמתחיל לצפור לי ולא מראה שהוא מאט, איכשהו ברגע האחרון הוא עקף אותי ועבר ביני לבין הרכב שהיה בנתיב משמאלי. רציתי לצעוק עליו כשראיתי שהוא עוצר בפקק של אותו מחלף שאני ירדתי עליו אבל אחר כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנהוג נשמות רבות מתאספות מפורמים שונים בכדי להיפגש ולהכיר זה את זה, הנשמה שלי נודדת בפורום זה מOCT 2006 ולא ראיתי שום מפגש פורום יחיד, אין פה מפגשי פורום או איך זה הולך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יגיד לי מאיפה אני יכול להוריד את הפירסומת החדשה של פלאפון (עם השיר voyage voyage ברקע). ממש אהבתי אותה. בכלל זאת בעיה להשיג כל מיני פרסומות...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש דרך לישלוח SMS חינם דרך איזה תוכנה או אתר משהו כי ניגמר לי באיסיקוי וצריך למולות את זה בכסף ואני לא רוצה מישהו מכיר פיתרון אחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-