כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת למי שרוצה לדעת למה אני שואל אז משחקים מ"ערוץ הקניות" של נינטנדו מתומחרים לפי נקודות WII £10.50 זה 1500 נקודות בחנות האירופית וזה המחיר הכי יקר כרגע למשחק אז רציתי לדעת כמה יוצא לי למשחק כרגע קניתי משחק ב1000 נקודות WII
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
-
כמה מכמה שכבות הכרטיס מסך שלי בנוי? ומה זה בכלל? אולי הבנתי את זה נכון ... אז תעשזרו לי
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שאלה קצת הזויה אבל מעניין לדעת כמה (בערך) אוברקלוקרים יש בארץ? אני מתכוון לאנשים שבאמת יודעים קצת יותר מהמשתמש הממוצע. מישהו יודע להגיד כמה אנשים היו בתחרות ה OC האחרונה? תודה
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
צדקתי בכל השאלות במבחן ובסעיף ב' בשאלה 2 לא הצלחתי (עשיתי רק חלק קטן מהשאלה) אני צריך לדעת כמה הסעיף הזה שווה כדי שאדע אם כדאי לי ללכת למועד ב'. בדרך כלל זה הולך 70% סעיף א' ו-30% סעיף ב', אבל אני לא יודע אם זה ככה במבחן הזה.... יש למישהו מושג כמה אחוזים סעיף ב' שווה?? (זה דיי דחוף)
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4075 לא כל כך מוזכר שם עיניין האחריות...
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לפי האתר של המשטרה: "אסורה נהיגה ברכב כאשר רמת ריכוז האלכוהול בדם עולה על 50 מיליגרם של אלכוהול במאה מיליליטר של דם" http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/alcohol.xml או בעברית: אני שוקל 80, כמה גולדסטאר מותר לי לשתות? איך מחשבים את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הכי זול שמצאתי בינתיים הוא זה: http://www.xpcgear.com/bfg6800ultra.html האם יש ביותר זול? האם החנות שנתתי אמינה?....
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני מקווה שההודעה חוקית פשוט מעניין אותי לדעת בכמה אני יכול למכור את הLogitech G5 שלי, הוא במצב ממש טוב וראיתי עדיין ניתן למצוא אותו חדש בחלק מהחנויות באזור ה300 ש"ח. מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בן 17 ואני לא יודע כמה יעלה לי ביטוח על הרכב שלי דייהו סופר רייסר 1995 מנוע 1500 חוץ ממני נוהג גם אבא שלי אין לו שום תאונות שהוא עשה יש לו וותק של 15 שנה על הכביש אני לא מוצא מקום נורמאלי להשוות מחירים
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הכול רשום בכותרת.. אם אתם צריכים עוד פרטים ממני רק תרשמו..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שגיליתי שכנראה אין לי VIVO בכ.מסך אני מחפש בנרות אחר כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר.. למישהו יש המלצות?? גם אין לי בעיה לקנות בזול כ.טלוייזיה יד 2..
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש, אני רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל על הישן : P4 PRESCOT 3.0GHZ ASUS P5GD1 2X512 ADATA DDR400 LEADTEK PX6600GT EE TT 420W APFC תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Porsche-Boxster-LOW-RESERVE-SPORTS-CAR-HERES-YOUR-CHANCE-BEFORE-SUMMER_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6015QQihZ017QQitemZ270089138135QQrdZ1#mainImage אם אני קונה את זה ב 15000$ כמה יצטרך לשלם על ההפלגה המכס וכו'? שזה יהיה פה כמה אני יצטרך להוציא מהכיס?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתחיל לחפש עבודה ורציתי להתייעץ לגבי השכר שאני צריך לבקש. הנתונים הם כלהלן: יוצא יחידת מודיעין עילית 4 שנים של נסיון בתחום התקשורת CCNP JNCIA ידע ונסיון במגוון יצרנים בתחום הנטוורקינג. כרגע אני עובד מעל שנה בחברת תקשורת. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כמעט הגעתי למסקנה, שאני לא זקוק לכלי הזה וחשבתי למחוק אותו. אבל חשבתי על פתרון אחר, צמצמתי את מס' האנשים ברשימה שלי מ- 150 איש ל- 40 איש. עכשיו אני באמת רואה בזה ככלי יעיל ונוח, שאפשר להתעדכן בו ולשמור על קשר מסוים, עם אנשים שהם מעניינים אותך ואתה מעניין אותם. בשביל מה אני צריך 300+ איש ברשימה שלי? ועוד כאלה, שבכלל לא מעניינים אותי ולא אכפת להם ממני. "הסטאטוס" זה הדבר האחרון שמעניין אותי. זה קצת תמוה לדעתי, שאנשים שבקושי מכירים בקיומי ואוליי אפילו ראו אותי רק פעם אחת בחיים, ומילה אחת הם לא דיברו איתי בחיים האמיתיים. עושים את זה רק על מנת "להאדיר", את רשימת החברים הוירטואלית שלהם. אני לא מדבר על אנשים, שמשתמשים בפייסבוק ככלי פרסום.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל : היום יצאתי לטייל בעיר בלי ארנק ובלי דאגות. פגשתי ברוכלים בעיר העתיקה בבאר שבע והתחלתי לשוחח עימם - סתם על ענייני היום. גם הצקתי לרוכלים (מישהו, בד"כ חזות ערבית, שקית נילון שחורה על הכתף, ומי יודע כמה מוצרים מזוייפים - ממכונות תספורת שלא עובדות, משקפות מצתים ואפילו מוצרי ניקיון). כבר נדפקתי איתם פעם - כי ברגע שהם יודעים שאתה מעוניין, הם יציקן לך עד שימכרו - אותי הם דפקו ב100 ש"ח למשקפת + משקפיים מזויפות. רק שהיום יצאתי בלי ארנק, אז ככה שגם שהסברתי להם שאין לי כסף לא עצר מבעדם להמשיך להתמקח. ואיזה סיפורים קורעי לב הם נותנים לך ? הכל קרה להם ! לא מכרו היום, אין מה לאכול בחודש הרמאדן, האמא חולה, הסבתא רותחת, הבנים שלו בהריון - אקיצר - מה לא …
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי. כיום אנחנו לקוחים של YES והדיל שסגרו זוועתי. 3 ממירים רגילים, ערוצי בסיס, סרטים, ערוץ הודי, ערוץ ג'וניור. כמה אפשר להוציא מYES קשרי לקוחות עבור - חבילות: בסיס, סרטים, ספורט. ממירים: MAX-HD,HD ורגיל. באתר http://www.kamaze.co.il/yes-%D7%99%D7%A1.aspx ראיתי טבלה שמה שמעניין אותי הוא: Sport כל ערוצי הסרטים, כל ערוצי הסדרות וערוצי הספורט GOLD 5, +LIVE 5, ספורט 5HDוממיר yesMaxTOTAL. חבילה נוספת לבחירה (לא כולל פרימיום) 279 ₪ לחודש Premium כל ערוצי הסרטים, כל ערוצי הסדרות וכל חבילות הערוצים, ו-3 ערוצי פרימיום לבחירה ושני ממירי yes MaxTOTAL. 309 ₪ לחודש המסלולים ללא התחייבות, המחיר נשמר ל-18 חודשים. אופציית צפייה בספריית VOD (בתשלום נוסף) בסך 9.90 ₪ ניתן לשדרג לממיר yesM…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האמת שכמעט לא נעשה בו שימוש והוא באמת במצב חדש כמעט ... המפרט הוא: מסך סמסונג 17 אינץ' LCD מדגם SYNCMASTER 740N מעבד:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHZ לוח אם: Biostar 945P-A7A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) זיכרון: 512 מגה כרטיס מסך: 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache הארדיסק: 80G של היטאצ'י CD: LITE-ON DVDRW מקלדת עכבר רמקולים ספר ומארז פשוטים תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מעבד: Athlon XP 2500+ זיכרון: 2GB DDR1 לוח אם: ABIT כרטיס מסך: HIS X1650Pro IceQ Turbo (מריץ את Oblivion על הגדרות בינוניות - גבוהות ללא בעיה) כונן קשיח: ללא. צורב: בלי מארז: די עתיק עם ספק Thermaltake 400W. אחלה מחשב לצבא. אפשר לשחק בכיף ואף אחד לא ירצה לגנוב אותו.
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-