כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
יאו איזה פרק ענק במיוחד הסוף (מן הסתם) מה היה כתוב בפתק שמייקל והשני קיבלו?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שאולי שמתם לב, הדיון Show your desktops הישן ננעל, ובמקומו נפתח דיון חדש במטרה לרענן את הדיון ולאפשר עיון יותר קל ונעים בת'רד. אז גם כאן הוחלט לנעול את הדיון הקודם ולפתוח אחד חדש. אז קדימה, פרסמו תמונות של המחשב/סביבת העבודה שלכם
-
- 1.6k תגובות
- 180.3k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן, חבר שלי רוצה שאני אוציא לו את הסולו של השיר הזה משמיעה. והוצאתי אותו אבל גילמור משתמש בו באפקטים שאני לא מצליח לזהות, ולא יודע איך קוראים להם. אם תוכלו לעזור אני אודה לכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
היי, אני לומד עכשיו לבגרות במתמטיקה - 3 יח' לימוד. אני לומד עם מורה פרטי פעמיים בשבוע, כל שיעור שעתיים. הספקנו לעשות את היחידה הראשונה והשנייה תוך פחות משלושה חודשים. המטרה שלי מההתחלה הייתה לעשות 5 יח' לימוד עד גיל 18 (אני עוד חודשיים בן 17). העניין הוא, שאם נמשיך בדרך הזאת, דרך 3 יח' ל-4' יח' ואז ל-5' יחידות, סביר להניח שכל הבגרות תקח יותר מהזמן שנותר לי. אני חושב שזה בזבוז זמן לעבור דרך 3' יחידות ו-4' יחידות עד שאני מגיע ל-5' יח' , אם ניתן ישר לגשת ל-5' יח'. המורה שלי אומר, שעדיף קודם כל לעשות בגרות ב-3 יח' כדי שקודם כל תהיה לי בגרות, ובמידה וארצה להמשיך ואבין את הנושאים, ללכת ליח' יותר מתקדמות, במקום לגשת מההתחלה ל-5' יחידות ולהיכשל בהן ולבסוף, להישאר ללא בגרות. …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאני אוכל לשמוע איתה שירים ולסדר אותם, לשנות פרטים בקלות ויעילות? יש עוד תוכנות חוץ מITUNES?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא הבנתי את השירות הזה בדיוק, יש לי כרטיס ישראכרט צעיר עכשיו אני יכול להשתמש בשירות הזה ? עם כן אז זה נותן לי אפשרות לקנות דרכו בחו"ל ? תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי... אני כרגע עורך את אוסף המוזיקה שלי במחשב, ובגלל שאני פנאט לפרטים אני חייב שעל כל שיר יהיו לי פרטים מלאים, כולל אלבום ושנת הוצאה... הבעייה שחסר לי מלא פרטים. עד עכשיו עבדתי עם אמזון אבל זה בלתי אפשרי כי כל שיר מופיע באלף אלבומים שונים וגם גוגל לא עוזר יותר מדי. השאלה שלי : יש לי שם של שיר, איך אני יודע באיזה אלבום הוא יצא לראשונה (ולא באיזה אוסף מאוחר יותר)? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לתשומת הגולשים בעקבות הודעה שקראתי בפורום אחר ,נתקלתי בבעיה הזו ואכן בדקתי אצלי ושני הישומים האלו מסתובבים להם בנחת במחשבי גיליתי שתי פעולות חשודות ב TASK MAMAGER 1. csrrs.exe 2. lssas.exe שתי היישומים האלה מתחזים ליישומים נחוצים אחרים עם שמות דומים. מהמידע באינטרנט גיליתי שאלה וירוסים. באינטרנט יש הרבה מידע על שני האלה, אבל אין הסבר איך לגרש אותם מהמחשב אני כעת מנסה באמצעות תוכנות אנטי ספייר להסיר אותם באם אצליח אשאיר פירוט כאן
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי משחק מזה נחמד. http://www.dailyfreegames.com/images/files/final%20survival-MA.swf ממש כייפי תנסו... הגעתי ל-Lv.7. איזה מבאס, הכל בגלל יורק האש הזה... Q=מחליפים נשק. A= יורים.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני צריך עזרא בבחירת כיסא למחשב איפה לקנות כיסא שיחזיק כמה שנים ויהיה נוח לישיבה ממושכת באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם? ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי. תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך מבדילים בין חיקוי לאמיתי? (אני רוצה בגדים נעליים, MP3 וכו.. ) ואם יש משהו שאני יודע בוודאות שהוא חיקוי (איך קוראים לזיוף של של הנוקיה 5MP?) אתם יודעים על זיוף ששווה לקנות שם? וחשבתי להביא PS3 כי אני מת לאחד ואין לי כסף למחירים של הארץ נ.ב מרצה של אחי בטכניון אמרה שהיא הביא משם דיסק און קי 200GB בכלום כסף קיים דבר כזה? יודעים איך אני יכול להשיג את זה שם? (היא אמרה שהיא הביא את זה ליד סין לא זוכר תשם של המדינה.. ) ובאופן כללי חומרה למחשב שיש שם בזול ואני יכול לדעת שזה אמין תירשמו
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוף למה אני טמבל, למה?! הלכתי היום למכונת סרטים והחלטתי להשכיר את הסרט "בוראט" מכיוון שלא ראיתי את הסרט מעולם והחלטתי שהיום זה יום שמתאים לכסות את החור בהשכלה שלי. השכרתי את הסרט במכונה, העברתי כ. אשראי, הכל הלך טוב ויפה. קיבלתי את הקופסא של הסרט, על המסך היה רשום שאני יכול להחזיר את הסרט תוך 5 דקות ללא חיוב. לקחתי את הקופסא,והתחלתי ללכת לכיוון הרכב. בדרכי לרכב,החלטתי שלא כהרגלי לפתוח את הקופסא, ולמרבה הפתעתי- הדיסק היה דיסק צרוב כשהמילה "BorAt" רשומה בטוש פרמננט שחור. הייתי מופתע משהו, והתחלתי להתלבט האם הדיסק מזויף והאם מישהו דפק את הדיסק המקורי...תהיתי לעצמי איך זה אפשרי אם יש את הצ'יפ על הדיסק ולבסוף החלטתי להחזיר את הסרט ע"מ שאני לא אחוייב על הנ"ל. חזרתי למכ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר אני יודע שהיום זה ארב חג מחר זה חג האם ביום שישי בבוקר החנויות יתפתחו ??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי טס להונג קונג וחשבתי על האפשרות שיביא לי לייזר [מהסוג של הלייזרים הירוקים החזקים..] איך אפשר לברר איפה בהונג קונג נמכרים לייזרים ובאיזה מחירים? חפשתי קצת אבל לא מצאתי ממש.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר אני ממש רוצה לדעת איך מבדילים בין מוצר מזוייף לאמיתי . למשל ניקח לדוגמא משחת שיניים ,או שמפו ,איך אני מבדיל עם זה מזוייף או לא :s05: אני יודע שתעשיית הזיופים בארץ מגלגלת מיליונים על גבי הצרכנים אז בשביל הידע הכללי . תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יום הולדת לחברה. בת 17. מה עושים!? זה הזמן שלי לשבור ת'ראש! זה מתקרב. תנו רעיונות.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה של אמא שלי מגיעה לארץ ושאלה מה אני רוצה שתביא לי אז זה צריך להיות לא גדול משו שימושי שהחיר שלו בארץ ממש יקר יחסית למחיר בחול מחכה להצאות 600 דולר גג
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם ההורים בקשר לאיזה צלחות אפשר להכניס למיקרוגל...למשל להכין פיצה... אז השאלה אילו צלחות אסור: לדוגמא עם צבע כסף\זהב. או צבעים על הצלחת(ציורים). או שאפשר להכניס הכל... תודה מראש על התגובה.
-
- 6 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
שהרי 95 אחוז מהאפסים שגולשים כאן לא יודעים מה זה שרת ESX , קל וחומר VI3
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זיכרונות זול שם? כרטיסי מסך זול שם? הארדיסקים זול שם? מארז זול שם? ספק? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 12:03:56 אנשים, אולי ראוטר אלחוטי יהיה שם זול? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחכה ומחכה ועוד לא יוצא תירגום.. מישהו השיג?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-