כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי פה פורום מוזיקה... זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביט גודל:74 מגה בייט פלייליסט: OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX) MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX) CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX) LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W) INNA-HOT(PRO REMIX 2009) FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX) NICOLA-BRAZIL STREET PITBULL-I KNOW YOU WANT ME Pitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix) Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR Remix Yinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_Mix Yinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_ Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix) david guetta- se…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבר חודש ממועד התשלום, כך שאין כמעט סיכוי שהחבילה החדשה תגיע ב-45 יום בהם ניתן לפתוח תלונה. האם לדעתכם לגיטימי לפתוח תלונה רק בשביל הפרוטוקול עד שהמשלוח יגיע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex. אז השאלות שלי הן: - האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל? - כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו. - והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ? אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום שלישי הקרוב יתיצב עבדכם הנאמן לשירות צבאי ארוך (יותר מדיי זמן לפי דעתי). האתר כאן הפך בשבילי לשיגרה ז"א כל יום להיכנס לכאן להשתתף בפורומים ולהיות חלק מקהילה מאוד מגובשת והכי גדולה בישראל היה בשבילי כבוד אני הולך כפי הניראה להנדסה קרבית ולכן אני לא אוכל לבקר כאן כמעט. תשמרו על הפורום חמים ונעים ושיהיה לי בהצלחה :AR15:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיר בגלגל"צ ובסוף היא אמרה שהשם של השיר זה my silence זה בסגנון אופרה כזה מישהו יודע מה השם של השיר???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:bash: נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל המבינים בשפת HTML אשמח לקבל עצות ל"טריקים" כדי להמשיך את בניית האתר שלי!! הכתובת: www.geocities.com/naal3000
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני לא ניראה לי שהסיפור נכון בגלל תחילת המיכתב והסוף שלו באתר, אבל במידה והוא נכון האיש הזה בחור מאוד מאוד רע!!! ואסור לפרנס אותו! מה שחשוד לי לגבי אמינות הסיפור הזה אלו המישפטים האלו שהם השורות הראשונות של הסיפור.... "אולי ראיתם כבר אבל זה עובר במייל כבר כמה ימים כדאי לקרוא זה חשוב " "הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה הקשה שעברנו אתמול בפיצה" - עכשיו איך זה רץ כמה ימים במייל והם עברו אתמול את החוויה מבחינת הכותב לרגע שהוא או היא רשמה את הסיפור! משו חשוד לי...ויש עוד כמה לא חסר דברים לא אמינים במיכתב אבל אני לא שולל מה דעתכם? http://www.bona.co.il/view.php?t=92606
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. באיזו גרסה של Ebay הכי כדאי (בתור תושב ישראל) לפתוח חשבון? הרי יש Ebay.com, Ebay.co.uk... 2. אם אני לדוגמה רוצה לקנות דיסק משומש של משחק PS3, איך אדא להמנע ממוכרים מפוקפקים? בקלות אפשר ליפול בקנייה כזו. 3. איך אני יודע אם מכירה נתונה היא מכרז (bids) או קנייה רגילה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה אתר שאני אמור להמנע מלהכנס אליו בשבוע האחרון. יש אפשרות בפיירפוקס פשוט לחסום אותו?נניח ואני אקליד והוא לא יתן לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אני מקווה שהיא קשורה לכאן לא מצאתי מקום טוב יותר... רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אפשר למחוק את כל התוכן מהפאלם או במילה הידועה לפרמט את הפאלם חיפשתי בתוכו אבל יש קטגוריות שאי אפשר למחוק כמו למשל הספר טלפונים אי אפשר למחוק את הכל... palm m515 אם הסוג חשוב... שיניתי נקווה שזה בסדר..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את המשחק ג'אז הארנב 2? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש להם אתר מיוחד של שחקנים וכאלה מצאתי היום משהו קורע מצחוק שמה, איזה האקר וונאבי הרס את המשחק לתמיד (רציני) הנה הלינק לנושא: http://www.jazz2online.com/jcf/showthread.php?p=348046#post348046
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני עובד על הציור הזה כבר חודש,(למרות תמיד אני מצייר מכוניות). עבדתי עליו קשה מאוד! עשיתי בערך 20 ציורים על לתוצאה הכמעט מושלמת.(לפחות אני חושב), הציור נעשה כחיקוי לתמונה הזאת במציאות הציור נראה הרבה יותר יפה פשוט יש לי סורק של 5 שקל במצאית הקווים יותא ישרים.. מה לעשות ככה תמונה יוצאת עם איכות סריקה של 200DPI טוב אז אני מקווה שתהנו(וסליחה על הAVIV פשוט עבדתי על זה קשה.....):
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי עכשיו כתבה ב- PCFORMAT האחרון (195) I copied the following from PCFormat magazine- Ah, the anonimity of the internet. Behind the avatar BoZan442, you're safe from physical harm, and can make your opinions felt without fear of physical reprisal. At least, that's what John Jones of Clacton, Essex, thought in December 2005, after a chatroom disagreement with another poster. As a result of the events, The Old Bailey recently played host to the first conviction for a crime which, according to Detective constable Chris Creagh, was "The first instance of web-rage attack." After Gibbons accused jones of spreading malicious rumours about him online, there was a threatening e…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טססססס טססססססס חחח המחשב שלי 3.4 + 1 GB RAM MOTHERBOARD GIGABYTE K8NUC NFORCE 4 הכל פשוטט טס אתם לא מתארים לעצמכם .. לא הספקתי לראות איך שזה נפתח..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://break.com/index/best-passed-out-prank-ever.html :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pcprogram.info/ הגיוני? האם מישהו עשה את זה? מוזר מאוד כול פעם אני רואה דברים כאלו האם זה הגיוני ואמין? אני רוצה לעשות מה יש לי להפסיד הרשמה רק 40 דולר. שווה לי לנסות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת סלולר יכולה להכריח אותי לשלם כל חודש על "חבילת דור שלישי" אפילו אם אני לא משתמש ולא רוצה להשתמש באף פיצ'ר של הדור השלישי ואפילו שאני לא מחובר לרשת שלה עם מכשיר דור שלישי (העברתי את מכשיר הדור השלישי לרשת אחרת) ואני לא בהתחייבות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לאלה ששמעו על החוק החדש במכס,האם בטלו את המכס על חבילות מחו"ל ? הזמנתי באגעים אלה שעון ב 85$ ואמרתי למוכר שירשום על החבילה 60$,וירשום שמדובר במתנה לחתן (אני ). כדאי שירשום מחיר בנוסף לזה שהוא רושם מתנה ? אשמח לתשובה מדוייקת. המשך ערב מצויין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם עריכה אתם מוזמנים לערוך תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-