כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מאתמול יש לי דיליי בסאונד בערוץ 2. הוא מאחר באיזה שנייה וזה מטריף אותי. בדקתי וזה קורה רק בערוץ 2. יש לי בבית כבלים פשוט, לא יס או הוט. מישהו יודע מה הבעיה אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
nasa פירסמו לאחרונה תמונת פנורמה באיכות גבוהה היישר ממאדים וחוץ מהצורך לשתף, הופתעתי לגלות שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד. התמונה שוקלת 94 מגה! שפתחתי אותה על המחשב עם image browser הדיפולטי של ווינדוס (xp) ועשיתי זום או גררתי לצדדים לקח למחשב שלי כמה שניות ארוכות עד לביצוע הפעולה. קישור לתמונה אני לא צריך להסביר לכם איך להוריד נכון ותגידו לי אם גם אצלכם המערת נענקת או שאין צורך במחשב על כדי להסתכל בתמונה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם משהו מגניב. שמעו את שני השירים האלו: T.I - what you know JIMMY HENDRIX - hey joe שונים לגמרי בסגנון אבל - שמעו אותם טוב. למי שיש שמיעה מוזיקלית טובה ישים לב שמדובר באותו לחן בדיוק לא יודע למה אבל לי היה ממש קשה לשמוע את זה... אם אתם רוצים לשמוע אותם, תוכלו למצוא את הקליפים שלהם באתר הזה: http://www.youtube.com/ תעשו חיפוש למעלה לפי השמות שנתת.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אדיר! הצילומים האמיתיים שצולמו שם היו פשוט מדהימים וכל כך קריפיים שזה עשה לי צמרמורות בטירוף... מישהו ראה את הסרט? http://www.imdb.com/title/tt1220198/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא יודע איך בדיוק קוראים לזה בעברית או באנגלית ואשמח אם מישהו יודע איך לפתור או מה לחפש בגוגל שכותבים קוד בשפת C לדוגמה printf("hello hwzone\n"); ה \n או \t או למעשה כל דבר תחת " " ב- printf באותו הצבע גם שכותבים %d וכו.... איך אני עודה שה \n יהיה בצע שונה? ככה לדוגמה: printf("hello hwzone\n"); תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(403 Forbidden Unauthorized IP address.)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת שאני עונה על שאלה אני לוחץ ENTER כדי לקפוץ שורה פשוט לא עובד לי מישהו יודע למה או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר טוב שקיבלת מפלאפון חשבון של 1500 שקל על גלישה באינטרנת והורדות. הילד קצין קרבי, גם אם הוא היה רוצה הוא לא יכול לגלוש בכאלה סכומים אז הוא פנה אלייהם ואמר להם שהם טעו או שפרצו לו את הקו. פלאפון טוענים שזה בלתי אפשרי טכנולוגית לפרוץ לקווים שלהם ושאם זה לא הוא זה אומר שכל יום גנבו לו את הפלאפון, השתמשו והחזירו... אני אמרתי לו שאין כזה דבר בלתי אפשרי מבחינה טכנולוגית אבל אין לי שום ביסוס מספיק טוב לזה.. יש לכם חומר שהוא יכול להביא להם בשביל לקבל את הכסף שלו בחזרה? תודה, אור.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים מה לעזזל קרה ב-WWW.NFORCE.NL??? ??? ועוד משהו יש עוד אתרים כמו NFORCE???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הוא לפי ניורון http://go.walla.co.il/newnewron/ המחשב הנ"ל עם הכרטיס SIS 128 ושימו לב שאם תקראו את ההסבר קצת נתקעו עם ההתלהבות ואמרו (לא כולל הסוגריים) "כרטיס מבית (רגע רגע זה לא מסתדר זה כרטיס זבל מה נוכל להגיד עליו ?) תלת מימדי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לתוכנה שמציגה פרצוף אנושי שמדבר עפ"י מילים שרושמים לו או שחוזר על מה שאומרים לו במיקרופון. אני מכיר תוכנות שמדברות לפי כתיבה, אך לא כאלו עם פרצוץ. אני אסתפק גם בפרצוף שמגיב ועושה תווי פנים לדיבור שלי במיקרופון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן פרסומות - אני חושב שגם פה באתר - לסכין גילוח בשם דורקו, שמשווקים אותו דרך הדואר. מישהו מכיר ויכול להגיד אם הוא מומלץ? המחירים שלו הם כ-30% פחות מג'ילט, וההזמנה היא דרך האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה התחלתי לאהוב את ההומור שלו ממש... מישהו מכיר עוד סרטים בסגנון?,איזה סרטים של ג'ים קארי נחשבים להכי מצחיקים חוץ מאלו שבכותרת והמסכה? חח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אתר ישראלי של שליחת/קבלת מיילים בסגנון hotmail.com כך שאוכל להכניס את פרטיו ל-outlook express ולהשתמש בתוכנה על מנת לקבל/לשלוח מיילים, ללא תלות בספק אינטרנט כלשהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי היקרים אני אוהב אתכם אתם חברי הכי טובים דרך האינטרנט אתם עזרתם לי ללמוד על המחשב ועזרתם לי להוכיח שרוב הטכנאים בארץ הם חסרי שכל אין שום דבר שיכול לבטא את החברות שלי אליכם נ.ב.אני לא הומו
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה כדאי לעשות הליכות\ריצות בחוץ במרכז? הבעיה שלי היא במקומות שיש או מעשנים או הרבה רכבים כי אז זה נראה לי עושה יותר נזק מתועלת. בכלל, המרכז זה פחות או יותר אחת המקומות הכי מזוהמים במדינה. נכון שהקריות מזוהמות בצורה נקודתית אבל בגלל כמות המכוניות במרכז יש כתם אדיר של זיהום אם תסתכלו במפות. אני יכול אפילו לנסוע טיפה יותר צפונה רק בשביל ללכת אם זה פחות מזוהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד התחביבים שלי זה לרכב על סקייטבורד, ומאז הפעם האחרונה שרכבתי עבר הרבה זמן. אני רוצה לחזור לזה עכשיו ואני צריך סקייט חדש, אני ברמת מתחיל. אני מחפש משהו טוב ולא יקר מידי. צריך את עזרתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים? הכוונה היא מצי היא תתחיל באקסטרה הוט? :nixweiss:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להירשם לאתר של פייפאל, הכל טוב ויפה עד שמגיעים ללשונית של ה-billing information, אני ממלא את הפרטים בצירוף של הטלפון בבית אבל כאשר מנסים להמשיך הלאה מתקבלת ההודעה הבאה: The phone number is not properly formatted ניסיתי את כל הצורות האפשריות שרק אפשר להכניס טלפון ואין לי שום מושג מה הם רוצים ממני. ניסיתי עם קידומת מדינה ובלי קידומות, עם האפס לפני הקידומת איזור ובלי האפס, בקיצור בעיה מאוד מעצבנת שלא מצאתי לה שום פתרון כבר שעתיים. אם מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה הוא יעשה לי כאן נס קטן. בתודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-