כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כידוע google קנתה את keyhole ועכשיו היא הוציא את התוכנה google earth שזה סייר על כדור הארץ בחינם! הנה הלינק http://earth.google.com/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים מה לעזזל קרה ב-WWW.NFORCE.NL??? ??? ועוד משהו יש עוד אתרים כמו NFORCE???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש חודשיים הקרובים נגלה הוזלות ענק ברכיבי המחשבים. מעבדים, זיכרונות, כרטיסי מסך ועוד ועוד עכשיו אחרי שניגמרה חגיגת הקניות של הקריסמס והעולם המערבי מיצה את יכולת הקניה שלו, שום דבר לא יעצור את היצרנים מלתת לנו הנחות ענק, רק שנקנה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה גלאי נותן בצועים טובים??..כלומר מזהה מצלמות\מכמונות(כך רושמים את זה?) מהירות ועוד.. המחיר לא משנה תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי זה נכון מה שאומרים שלשים לפטופ על הברכיים זה מסרטן? איך זה מסרטן? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור דרישת הקהל והעצומות הענקיות שנשלחו אלייו (סתם ) אורי הלא הוא GAMOS GADOL החליט לחשוף לנו את פניו. זאת תמונה שצולמה היום בבית אורן. (הוא ביקש ממני להעלות את התמונה כי הוא לא יודע איך)
-
אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות "לונגים" (אלה שזהורים באולטרה,אבל לא חייב) באזור רחובות\אשדוד,שלא יהיה יקר מעל 100 שקל ללונג זה לא מקובל. אני מעוניין במידות של קיר ושל חצי או אפילו בפחות! תודה,חד שמח וצום קל. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם! מישהו יכול להביא לי את כל הטאבים של השיר "אלמנה שחורה - הבריחה"... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שלא מכיר - דניאל פטרי הוא מדריך בג'ון ברייס ו-MVP של מיקרוסופט בנושא Exchange. קראתי את המאמר שלו בנוגע לכתיבת שאלות בפורום ורק השכלתי (וגם צחקתי) - מומלץ: http://www.petri.co.il/how_to_ask_a_question_he.htm הכי הרג אותי הקטע הבא(דוגמאות רעות לשאלות שנשאלות בפורומים): שווה 10 דקות קריאה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
heya אני צריך להיות מחר במוזיאון בית ה*משהו* (אופה? אופק? לא יודע) ביפו. יש למישהו מושג איך לכל הרוחות אני מגיע לשם, נניח מתחנה מרכזית בת"א, וכמה זמן זה אמור לקחת ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://depositfiles.com/files/8191850
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מודה שאת חלקם לקח לי זמן לקלוט http://www.psdisasters.com/2010/12/top-20-photoshop-disasters-of-2010.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק קוראים לזה בעברית או באנגלית ואשמח אם מישהו יודע איך לפתור או מה לחפש בגוגל שכותבים קוד בשפת C לדוגמה printf("hello hwzone\n"); ה \n או \t או למעשה כל דבר תחת " " ב- printf באותו הצבע גם שכותבים %d וכו.... איך אני עודה שה \n יהיה בצע שונה? ככה לדוגמה: printf("hello hwzone\n"); תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש ניסיון עם מצלמות רכב ודיווח למשטרה של נהגים פראי אדם? למה מצלמות רכב מצלמות רק מקידמה? אין מערך מצלמות גם מאחורה ואוליי גם מהמראות? הייתי רוצה מצלמה של קדימה ואחורה, יש כזה דבר? אני יודע שיש עכשיו את הקטע הזה של שומרי הדרך שמדווחים על נהגים, אבל לא נראה לי שיש מספיק כאלה בנתיים. אגב, מה בדבר לתבוע בן אדם שנוהג כמו פרע אדם? נהגתי באיילון ורציתי לרדת במחלף אז פניתי ימינה לנתיב של המחלף. הנתיב נראה פנוי ואז פתאום ראיתי שטס מאחוריי איזה SUV שמתחיל לצפור לי ולא מראה שהוא מאט, איכשהו ברגע האחרון הוא עקף אותי ועבר ביני לבין הרכב שהיה בנתיב משמאלי. רציתי לצעוק עליו כשראיתי שהוא עוצר בפקק של אותו מחלף שאני ירדתי עליו אבל אחר כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ווינדוס נורא ישן אבל אני בCP של 8 לעוד מישהו זה קרה והאם יש אופציה לשנות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובגלל שזה פורום שרובו בנים. אני סולחת לכם על זה ששחכתם.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש סיבה טובה שיכולה להסביר את זה חוץ ממה שאולי אפשר לחשוב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-